Author Topic: ΠΑΟΚ - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 1 φιλικός αγώνας 7/09/2008 στην Τούμπα ώρα 21:00 PAOK-PARTIZAN Belgrade 3 - 1 Friendly game 7/9/08 Touba 21:00-FOREVER TOGETHER  (Read 10168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
κοίτα,έτσι όπως το θέτεις γυφτιά λέγεται.Αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό λέγαμε ότι το κάθε ευρώ έχει σημασία.Και ακόμα αυτό λέμε δηλαδή.
Large vedder o καθένας με τα δικά του λεφτά.Καλό είναι να είσαι κυμπάρης αλλά όχι με το ταμείο του ΠΑΟΚ.

Ε ναι,δε μαλώνουμε,συζητάμε.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Η πρόταση συνδεσμιτών στον Ζαγοράκη ήταν να μπουν οι οπαδοί της Παρτιζάν δωρεάν και ορισμένοι πρότειναν να είναι ανάμεσα μας στην Θύρα 4. Επίσης έγινε πρόταση να γίνουν οι απαραίτητες διευκολύνσεις με βίζες που τυχόν προβληματίσουν την κάθοδο οπαδών της Παρτιζάν και ίσως αλλάξει ο "τίτλος" του φιλικού για αυτόν τον λόγο.
Ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρνητικός στα παραπάνω και είναι πιθανόν όσα ανέφερα να ισχύσουν.

Προσωπικά έχω μια συμπάθεια προς την Παρτιζάν εδώ και 2 δεκαετίες, αλλά ως εκεί. Σέβομαι όμως και δέχομαι τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει κάποιοι οπαδοί μας με αντίστοιχους της Παρτιζάν και από την στιγμή που έχουμε ως στόχο να βαδίζουμε ενωμένοι (οι ΠΑΟΚτσήδες), τότε οφείλουμε να δεχτούμε την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου φιλικού.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά γιατί να είναι στη Θ4 μαζί μας; Δε το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί να είμαι αναγκασμένος να ακούω Παρτιζαν μέσα στην Τούμπα;

Γιατί να πανηγυρίσει οπαδός άλλης ομάδας τυχόν γκολ της ομάδας του δίπλα μου;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

fatal_invasion

• Guest
έλα ρε καρχαρία τώρα ,, είμαστε ποδοσφαιρικά πολιτισμένοι!! ;D ;D
πέρα από τη πλάκα τώρα,θα κάνει καμιά βλακεία κάνας σουρωμένος ή αντιπαρτιζάνος ή απλά έτσι του κάυλωσε και θα γίνει καμιά φασαρία από το τίποτα.Καλο είναι να σκεφτόμαστε μερικά πράγματα.
Και επίσης στη 4,δεν πάνε μόνο συνδεσμίτες.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Áõôüò èá åßíáé êáëüò áãþíáò….êáé ðñÝðåé íá ðÜìå üëïé åêåß.
Ðñéí ìåñéêÝò ìÝñåò Þìïõíá ìå êÜôé óÝñâïõò, ößëïé ôéò ðáñôéæÜí êáé êÜíáìå ôñåëÜ ãëÝíôéá.

ÐÜíôùò áõôü ìå ôçí äùñåÜí åßóïäï ôùí óÝñâùí óôï ãÞðåäï äåí íïìßæù íá åßíáé êáé üôé êáëýôåñï…
2,000 åõñþ åßíáé 2,000 åõñþ êÜôé ãßíåôå êáé ìå áõôÜ ôá öñÜãêá.
Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ èÝëïõìå íá âïçèÞóïõìå ôçí ïìÜäá óôï íá äçìéïõñãÞóåé êÜôé êáé ðñïóðáèïýìå ìå êÜèå ôñüðï íá ìáæÝøïõìå ôï ÷ñÞìá ãéá ôçí ïìÜäá, ðéóôåýù ðùò åßíáé ìåãÜëï ëÜèïò íá ìðïýíå ôæÜìðá..
ÕðÜñ÷ïõí äåêÜäåò ôñüðïé ãéá íá áðïäåßîïõìå ôçí öéëßá ìáò óôïõò óÝñâïõò êáé ôçí ìåãáëïêáñäßá ìáò óáí Ýëëçíåò, áðü ôï íá óôåñÞóïõìå áðü ôïí ÐÁÏÊ áõôü ôï ìéêñü áëëÜ óõíÜìá ìðïñåß êáé óçìáíôéêü ðïóü ãéá ôï Ýñãï ôïõò.

Öáóïýëé, Öáóïýëé ãåìßæåé ôï óáêïýëé ëÝíå…ÊÜôé îÝñïõíå. ;)

ÐÜíôùò ôï óßãïõñï åßíáé ðùò èá äþóïõíå ñÝóôá üëïé (ÐÁÏÊôóÞäåò êáé ìç) óôéò êåñêßäåò ôïõ ÍÁÏÕ !!

¼ëïé óôï ãÞðåäï ãéáôß ÐÁÏÊ ÌÁÆÉ ÃÉÁ ÌÉÁ ÆÙÇ.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ved

• Αλλαγή
κοίτα,έτσι όπως το θέτεις γυφτιά λέγεται.Αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό λέγαμε ότι το κάθε ευρώ έχει σημασία.Και ακόμα αυτό λέμε δηλαδή.
Large vedder o καθένας με τα δικά του λεφτά.Καλό είναι να είσαι κυμπάρης αλλά όχι με το ταμείο του ΠΑΟΚ.

Ε ναι,δε μαλώνουμε,συζητάμε.

ε ναι αυτο εννοω,,γουσταρω η παε μας να ειναι λαρτζ οπως και οι οπαδοι μας  ειδικα για 1000-2000 ευρω και σε υποθεση φιλοξενιας,,,οπως κιεμεις με τις αποψεις μας.

wild αναμεσα μας στην 4 εχουν βρεθει παρα πολλες φορες και στα καγκελα πανια τους.

οσο για το αντιπαρτιζανος δεν παιζει να κουνηθει κανας κουτος οσο και σουρωμενος να ειναι.

αυτοι που εχουν σχεση με αυτην την φιλια απλα EINAI TO KOYMANTO στο πεταλο και μαλιστα απολα τα μερη και συνδεσμους.

τελος μπραβο στους συνδεσμους για τις προτασεις τους.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλό είναι οι μεν να σέβονται τους δε και αντιστρόφως καθώς πάνω από όλα είμαστε ΠΑΟΚτσήδες μάγκες.

Κουμάντα σε θύρες είναι κακό να υπάρχουν (μου θυμίζουν ΠΑΟΚάρχες). Προσωπικά δεν αναγνωρίζω κανέναν ως κουμάντο στο γήπεδο. Κουμάντο στην Τούμπα είμαι εγώ για τον εαυτό μου και ο κάθε αδερφός για τον εαυτό του.

Ούτε φυσικά αυτοί που δεν υποστηρίζουν τη φιλία ΠΑΟΚ - Παρτιζάν θα πρέπει να αντιδράσουν ακραία. Όποιος δε θέλει, μπορεί να φωνάζει μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Στα δικά μου τα μάτια όμως, είναι άσχημο οπαδοί άλλης ομάδος να πανηγυρίσουν γκολ κατά του ΠΑΟΚ μέσα στις θύρες των γηπεδούχων.

Αυτά

Offline sabbath

• Αλλαγή
η partizan τι εκφραζει σαν συλλογος??ξερει κανεις????

π.χ. στον ΠΑΟΚ υπαρχουν δυο μεριδες οπαδων που τον βλεπουν διαφορετικα.....η μπορει και συγχρονως....

υπαρχουν αυτοι που τον βλεπουν σαν προσφυγικη ομαδα τους θυμιζει τις χαμενες πατριδες κ.τ.λ.....

και υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν αντιδραση στο καθε λογης κατεστημενο και αδικια κυριως του υδροκεφαλου κρατους των αθηνων....αλλα και αλλων κατεστημενων....

η παρτιζαν τι εκφραζει??θα με ενδιεφερε να μαθω??προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα για αυτη τη φιλια....ισα ισα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
kai na mhn xehname oti oi partizanoi ,sto mats sthn serbia me ton erythro astera , htan kai aytoi dipla mas sto mats ekei.kai se oti egine htan kai mprostarhdes!ekei fwnazan synthimata tis partizan alla den nomizw na peiraxe kanenan ayto!opws kai se polla mats sthn servia pou phgan dikoi mas akousthke to onoma ths omadas mas xwris kanena provlhma!
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

GeorgT

• Guest
Δε ξερω αλλα αυτο με τα διαρκειας το βρησκω λιγο λαλακια, αυτο το διαστημα που την ψαχνω να μαζεψω λεφτα για να παρω διαρκειας στο μπασκετ δεν γουσταρω να δωσω αλλα 10ε για την μπαλα!!

Διαρκειας, φανελες, ΑΜΚ που να πρωτο δωσουμε λεφτα.

Αλλα ενταξη αν δεν ησχυει το διαρκειας μαλλον δεν θα παω!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έχει δίκιο ο GeorgeT. Εγώ προσωπικά δε θα χρησιμοποιήσω το διαρκείας και θα δώσω τα 10 ευρώπουλα, αλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι δυσκολεύονται.
Είναι κατανοητό αυτό και λόγω της περιόδου (μετά από διακοπές). Τα διαρκείας θα πρέπει να ισχύουν. Είναι κρίμα κάποιοι να χάσουν ένα τόσο δυνατό φιλικό, ειδικά εάν γουστάρουν και την Παρτιζάν.

Από κει και πέρα, θεωρώ πως όσοι μπορούν, θα το δώσουν το δεκάρικο.

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Το συγκεκριμένο φιλικό είναι το μοναδικό ματς του ΠΑΟΚ που θα με ενδιαφέρει ελάχιστα το τελικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο ματς πιστεύω ότι θα είναι ο ορισμός της γιορτής του ποδοσφαίρου. 1ον, λόγω του χαρακτήρα του ως φιλικό και 2ον, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με τους οπαδούς της Παρτιζάν. Το μόνο που ζητάω από την ομάδα μας είναι να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την υπο διάλυση αεκ στο ματς που θα ακολουθήσει. Είναι η πρόβα τζενεράλε για τα εντός έδρας ντέρμπυ που ακολουθούν, και απο πλευράς κερκίδας και αγωνιστικά. Προσωπικά από την αρχή του καλοκαιριού παρακαλούσα να γίνει το συγκεκριμένο φιλικό και ειλικρινά, πιστεύω ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό για όλους μας.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
η partizan τι εκφραζει σαν συλλογος??ξερει κανεις????

π.χ. στον ΠΑΟΚ υπαρχουν δυο μεριδες οπαδων που τον βλεπουν διαφορετικα.....η μπορει και συγχρονως....

υπαρχουν αυτοι που τον βλεπουν σαν προσφυγικη ομαδα τους θυμιζει τις χαμενες πατριδες κ.τ.λ.....

και υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν αντιδραση στο καθε λογης κατεστημενο και αδικια κυριως του υδροκεφαλου κρατους των αθηνων....αλλα και αλλων κατεστημενων....

η παρτιζαν τι εκφραζει??θα με ενδιεφερε να μαθω??προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα για αυτη τη φιλια....ισα ισα....

Πραγματικα αυτο το ερωτημα με ενδιαφερει και εμενα. Αν υπαρχει καποιος αδερφος που γνωριζει αν η κοντρα Παρτιζαν-Ερ.αστερα κρυβει κατι περισσοτερο απο την απλη γειτνιαση δυο ομαδων στην ιδια πολη, ας ενημερωσει. Το μονο που γνωριζω εγω, ειναι οτι η Παρτιζαν ηταν η ομαδα του στρατου και ο ερ.αστερας της αστυνομιας. Και δε μπορω να πω οτι καποιο απο τα δυο με γοητευει ιδιαιτερα. ;D
Την Παρτιζαν τη ψιλογουσταρω ομως λογω ασπρομαυρου...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Scorpion4

• Guest
I prwin enwmeni Yugoslavia itan mia xwra pou perase apo panw tis o koumounismos kai afise pisw tou tin katastrofi...i Partizan einai mia omada pou irithike to 1945 kai opws swsta eipe o epic gia na to poume "xontrika" diikountan apo ton Yugoslaviko Strato kai o asteras antistoixa apo tin astinomia.Pragmata apolita logika se ena prwin komounistiko kratos.Gia opoion exei politikes anisxies se oti afora ti filia mas me tou sevous prepei n ton enimerosoume oti den iparxei kanena tetoio thema...einai aderfia mas giati exoume idia pisti,idia thriskeia,idia xrwmata,eimaste balkanioi kai exoume panw katw tin idia koultoura,giati goustaroume tous serbous kai giati mazi theloume na vadizoume kai na polemame ton gayro pou exei mia makroxronia filia me ton erithro astera.
Stous perissoterous aresei,se kapoious (elaxistous) isws na min aresei...ligo mas endiaferei.Emeis kseroume pws mas exoune ferthei auta ta paidia kai giauto tous agapame kai panw apo ola einai filarakia mas kai sinopadoi mas...as mi to sinexisoume parakalw.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Η φιλία δημιουργήθηκε από κοινές μάχες . Για μένα αυτό αρκεί και θα έπρεπε να ισχύει για όλους σας αυτό . Όταν πας να δεις ένα ματς και σου την πέφτουν οι κόκκινοι και κάποιοι μάχονται για σένα αυτό λέει πολλά . Και προσωπικά επειδή δεν ήμουν παρών σε κάτι τέτοιο μου αρκεί που είχανε κοινό μέτωπο με κάποια άλλα αδέρφια . Γιαυτό τους πάω . Όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε που λέτε . Ο νόμος της πλειοψηφίας ισχύει και εδώ .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Η φιλία δημιουργήθηκε από κοινές μάχες . Για μένα αυτό αρκεί και θα έπρεπε να ισχύει για όλους σας αυτό . Όταν πας να δεις ένα ματς και σου την πέφτουν οι κόκκινοι και κάποιοι μάχονται για σένα αυτό λέει πολλά . Και προσωπικά επειδή δεν ήμουν παρών σε κάτι τέτοιο μου αρκεί που είχανε κοινό μέτωπο με κάποια άλλα αδέρφια . Γιαυτό τους πάω . Όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε που λέτε . Ο νόμος της πλειοψηφίας ισχύει και εδώ .

Ειχα ακουσει οτι οι οπαδοι του αστερα δεν ειχαν προβλημα με τους δικους μας αλλα με τους παρτιζανους που ηταν μαζι τους, γι' αυτο εγινε και ο,τι εγινε. Ισως να μην ισχυει και αυτο, βεβαια...
Οι φιλιες μεταξυ οπαδων διαφορετικων ομαδων, σφυρηλατημενες στο δρομο, τις κερκιδες κ.λπ. ειναι απολυτα θεμιτες. Το (τυχον) ιδεολογικο καπελωμα τους, ειναι που προβληματιζει κοσμο.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις περί ΠΑΟΚ κ Παρτιζάν. Ομολογώ πως πολλά πράγματα δε τα ήξερα.
Πάρα ταύτα, καλό θα ήταν να μη κρίνεται η γνώμη των άλλων και γίνεται σεβαστή.

Δεν ήξερα ότι πρέπει να απολογηθώ κιόλας επειδή δεν γουστάρω αυτή τη ''φιλία''...
Τέλος πάντων, επειδή εγώ το άρχισα αυτό, το τελειώνω κιόλας. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

baron

• Guest
Edit Capricorn

Φίλε γράψε την γνώμη σου χωρίς να προσβάλλεις αυτήν των άλλων

Apo pou kai pou eimaste filarakia me tous gamhmenous tous slavous re?
epidh 2-3 apo sas psaxnontai gia "filies" me alo8rhskous mh mas mberdewete olous axtarma
opios den ta bgazei pera se "maxes" na paei se alh omada
ayto elipse na mas prostateyoun oi slavoi twra
kai den mou les skorpie pia idia pisth exoume re? Proskhnoun ton diko mas dikefalo dhladh?
kai gia ta kommounistika sou: Oso h koloxwra tous htan kommounistikh metrousan sta balkania -- twra dhmokratikoi kai eleyterh einai mia mboukia gia to nato

kamia filia me kanenan-
« Last Edit: August 27, 2008, 16:43:21 by Capricorn »