Author Topic: ΠΑΟΚ - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 1 φιλικός αγώνας 7/09/2008 στην Τούμπα ώρα 21:00 PAOK-PARTIZAN Belgrade 3 - 1 Friendly game 7/9/08 Touba 21:00-FOREVER TOGETHER  (Read 10239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αφορμες ψαχνουμε για να πιαστουμε μου φαινεται...

καλα κανουν αυτοι που δεν θελουν και δεν πιστευουν σε φιλιες με οποιοδηποτε partizan οπως επισης καλα κανουν και αυτοι που γουσταρουν.
γιατι πρεπει να λογοκρινονται οι μεν απο τους δε και αντιστροφα δεν εχω καταλαβει αφου στο τελος ολοι θα παμε στο γηπεδο αλλοι απλα για δουν τον ΠΑΟΚ, αλλοι για να δουν τον ΠΑΟΚ και την partizan για δικους τους λογους.

εγω προσωπικα δεν ξερω ουτε εναν παικτη της partizan αλλα μ'αρεσει το σκηνικο με τους σερβους καθαρα και μονο απο αποψη φιλιας αλωστε αν κανεις ενα ταξιδι στο βελιγραδι και εχεις καποιον σερβο εκει να σε περιμενει πραγματικα θα σε σκλαβωσει απο την φιλοξενια του,γι'αυτο οταν γινει το συγκεκριμενο φιλικο θα παω στο γηπεδο πρωτα για τον ΠΑΟΚ αλλα με την ευκαιρια του συγκεκριμενιυ αντιπαλου για να δω και γνωστες φατσες απο Βελιγραδι μερια.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

shaman4

• Guest
Nai, o lospi me ekfrazei kai mena apoluta.

Oso gia tin partizan, kserei kanenas na mas pei ti epipedo omada einai? na kseroume poso dunato filiko tha einai...

chiltsid

• Guest
h partizan einai mia omada epipedou ch.l.
mporei oxi apo tis isxyres kai dynates,alla einai sigoura ena epipedo pano apo emas.
exei eidh an den kano lathos dyo agonistikes sta podia tis sto serbiko protathlima kai metraei dyo nikes.
episis einai ston 3o prokrimatiko gyro sto ch.l,opou ston proto agona efere 2-2 me tin fenerbahce kai avtin tin bdomada tha paiksoun ton epanaliptiko stin tourkia.
ara apo aposi etoimothtas einai sigoura pio mprosta apo emas.

perysi tin eida se dyo mats kai mou eixe aresei poly.
bebaia poulise to asteri tis ton mavrobounio jovetic stin fiorentina,alla apoktise ton paunovic,enan paikti pou epaize ispania televtaia me polles symmetoxes.
episis apoktise pollous neous serbous me poly talento.

tha einai ena poly dynato test,parolou pou tha leipoun pali arketoi diethnis kai apo tis dyo omades.

evxomai na boithisa.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Γενική είσοδος με Παρτιζάν

Από εκεί και πέρα, γενική είσοδο 10 ευρώ θα ορίσει η διοίκηση στο φιλικό με την Παρτιζάν και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ανέγερση του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Απόφαση, που έγινε δεκτή από τους οπαδούς, που θα χρησιμοποιήσουν σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια διαρκείας τους.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73701

SALPARADISE

• Guest
Θα κάνω δώρο κανα δυο-τρια πλακάκια για το αθλητικό παίρνοντας κανονικά εισιτήριο. :P

legones

• Guest
Δε με χαλάει καθόλου αυτή η κίνηση με τη γενική είσοδο........ μακάρι να δωθούν και άλλες ευκαιρίες απο διάφορες εκδηλώσεις να συνεισφέρει όποιος μπορεί για το αθλητικό κέντρο.......

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ετσι, οπως εχτισαν καποτε οι παλιοτεροι τον ΝΑΟ, σειρα μας τωρα να αφησουμε παρακαταθηκη στις νεοτερες γενιες που ακολουθουν.. Το προπονητικο κεντρο αλλωστε ειναι απο τους πλεον σημαντικους παραγοντες για μια συγχρονη ομαδα με στοχους. Και η μικροτερη βοηθεια μετραει.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

katafraktoi

• Guest
Οποτε η παρουσια ολων σ'αυτο το ματς αποκτα ακομα μεγαλυτερο νοημα.
Καποτε οι Πατεραδες μας καναν συναυλιες και βγαζαν λαχειοφορους για να χτιστει ο Ναος μας! (Για να μην πω για την προσωπικη δουλεια)
Αυτο που γινεται σημερα ειναι μονο ενα βημα προς τα εκει που οδηγουμαστε ηδη. Ο ΠΑΟΚ ανηκει πλεον στο Λαο του..εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες του..απο μας εξαρταται ποσο ψηλα θα τον οδηγησουμε!

Βαζουμε τα διαρκειας μας στην τσεπη μας και τα βγαζουμε στο ματς με την ΑΕΚ. Στο ματς με την Παρτιζαν (οσοι μπορουμε και εχουμε τη δυνατοτητα φυσικα) πληρωνουμε το εισητηριακι μας, παιρνουμε και καναν φιλο..συγγενη μαζι που ερχεται σπανια και μπαινουμε στο γηπεδο.
Διπλα στους μεγαλους ΠΑΟΚτσηδες που θα ματωσουν για αυτο το εργο θα μπει και το ονομα του καθενος μας. Ο λαος του ΠΑΟΚ χτιζει μια ακομα "Τουμπα", παρακαταθηκη στην επομενη γενια ΠΑΟΚτσηδων, δωρο στα παιδια μας!

agamemnon

• Guest
Εγω παντως θα παρω γυναικα γατια σκυλια μωρα μονο κ μονο για να βοηθησω την ομαδα μου να γινει επιτελους ευρωπαικου βεληνεκους..

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγοράκης πρότεινε να μην ισχύσουν τα διαρκείας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στην ανοικοδόμηση του αθλητικού κέντρου.
Αν τώρα κάποιος δεν θέλει να δώσει τα 10 ευρώ και θέλει να μπει με το διαρκείας του, δεν νομίζω να μην του επιτραπεί η είσοδος, αλλά θα είναι κρίμα επειδή το κάθε ευρώ που μαζεύεται κάνει πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline alexisv

• Αλλαγή
PAOK - PARTIZAN
FOREVER TOGETHER !

O vedder protine na min plirosoun oi serboi eisitirio k kapios eipe pos einai iperbolikos.
Osous tous endiaferei i filia na xeroun pos otan pas os PAOKtsis sto beligradi, oi partizanoi den s afinoun na plirosis gia TIPOTA.
Ftohoi anthropoi pou dinoun ta panta gia autin tin filia thelontas na sou plirosoun apo tin fanela pou tha pareis apo tin boutique tous mehri to mpoukalaki nero otan dipsaseis!

Gnorizontas auta loipon, niotho ntropi akougontas paoktsides na sholiazoun arnitika k na snomparoun tous serbous kai tin filia mas.
Osoi den goustaroun tha tous parakalousa kalitera na min sholiasoun.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
Συγγνώμη ρε συ αλέξη.Εγώ αυτά δεν τα γνωρίζω.Δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνουν.Μπορούν κάλλιστα οι όποιοι νιώθουν αδελφομένοι με τους παρτιζάνους να τους πληρώσουν το εισητήριο,να κάνουν τραπέζια και λοιπά.Δεν καταλαβαίνω γιατί να χάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσοδα.

Δηλαδή καλά να πληρώσουμε εισιτήρια με την παρτιζάν για να πάνε στο αθλ.κέντρο,αλλά γιατί να μη πληρώσουν οι οπαδοί της παρτιζάν;ή έστω να το πληρώσουν οι υπόλοιποι αδερφοί.

Και στη τελική εγώ τον ΠΑΟΚ θα κοιτάξω και πως θα βοηθηθεί οικονομικά,και μετά την φιλία.Μόνο δηλαδή όσοι νιώθετε αδελφοποιημένοι θα έχετε άποψη για το τι ειναι καλό να γίνει με τα εισιτήρια;

Μην μου τα μπείτε κατευθείαν,δε σχολιάζω ούτε τη φιλία ούτε τη κατακρίνω,αλλά αυτό με τα εισιτήρια είναι τραβηγμένο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
Αν μας θεωρούν αδέρφια τους να πληρώσουν κανονικά το εισιτηριάκι τους που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε το αθλητικό μας κέντρο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

Offline ved

• Αλλαγή
φαταλ δεν ειναι τραβηγμενο αν σκεφτεις οτι καποια χρονια υπηρχε συμφωνια με τον οφη,εμεις και οι κρητικοι στα αντιστοιχα ματς μπαιναμε δωρεαν .

και τα λεφτα  ειναι ελαχιστα...απο τους σερβους τωρα περιμενουμε να βγαλουμε φραγκα?

wild 200 εισητηρια επι 10, 2.000 ευρω,,,δεν λεγεται βοηθεια για αθλήτικο κεντρο αλλα απλα

γυφτια.

εγω γουσταρω να ειμαστε large τυποι,,οχι μιζεροι.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλά δε θα μαλώσουμε κιόλας...

Αυτοί που αποδέχονται και γουστάρουν αυτή τη φιλία είναι λογικό να θέλουν να είναι large με τους Παρτιζάνους.
Άλλοι, όπως εγώ που σέβομαι την Παρτιζάν και την αδελφοποίηση με τους δικούς μας αλλά δε την υιοθετώ, έχουμε διαφορετική άποψη.

Σεβαστές όλες οι γνώμες