Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 42150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1600 on: March 05, 2009, 08:43:09 »
πάντως, πέρα από την μη αποβολή του αβραμ στον μπάκα, μετά το 2-0 ο ντάρπυσιρ πήγε σε μία φάση στο κόρνερ για καθυστέρηση ή μου φανηκε?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1601 on: March 05, 2009, 09:35:33 »
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ !

ΨΗΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....
εγινα τριαντα χρονων και πραγματικα χθες αηδιασα....αν ημουν γαβρος στις κερκιδες του καραισκακη και εβλεπα ολα αυτα θα ειχα φυγει απο το γηπεδο....αλλα αυτοι εχουν συνηθισει σε τετοιες καταστασεις....

και για αυτους που κραζουν εμας που πηγαμε στο αεροδρομιο το βραδυ...εμεις ετσι αισθανθηκαμε μαγκες και αυτο πραξαμε.ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που ηταν μεχρι τις 4 τα ξημερωματα στο αεροδρομιο και περιμεναν την ομαδα...απλα επρεπε να δειτε τι νευρα ειχαν οι παικτες μας μολις κατεβηκαν απο το αεροπλανο....και ναι μπορειτε ολοι εσεις οι υπολοιποι να μας χαρακτηρισετε οπως θελετε επειδη πηγαμε στο αεροδρομιο αλλα εμενα θα με πειραζε πολυ περισσοτερο αν προκρινομασταν και εβλεπα στο αεροδρομιο καμια δεκαρια χιλιαδες κοσμο με τους πυρσους και τις ρετσινες στο χερι λες και θα ειχαμε παρει το cl...
ξανα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που ηταν εκει και αυτην την στιγμη με μια και 2 ωρες υπνο ειναι στην δουλεια τους...και οσοι ξερατε τι ακριβως περασε η αποστολη της ομαδας και οι 60 οπαδοι μας που ηταν στον πειραια <<φιλοξενουμενοι>> υποτιθεται της ομαδας του γαυρου θα ειχατε παει πριν απο μας στο αεροδρομιο...μελος της διοικησης μολις εφτασε η ομαδα στο αεροδρομιο ειπε χαρακτηριστικα:''εχουμε παει σε ολα τα γηπεδα της ελλαδας αλλα τετοια πουστια δεν συναντησαμε πουθενα.μπαιναν μεσα στην σουιτα που ημασταν security της παε γαβρος με μαδερια και κοπανουσαν οποιον εβρισκαν...>>.
και η κατασταση αυτη εγινε απο την πρωτη στιγμη που πατησαν το ποδι τους στο καραισκη μεχρι και την ωρα που εφυγαν...
τωρα αν μετα απο ολα αυτα καποιοι εχετε διαθεση να ασχοληθητε με το αγωνιστικο καντε το...εγω δεν μπορω...απλα να πω οτι η ομαδα ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ....τιποτα αλλο...
και οσοι απο εσας θεωρειται εμας που πηγαμε στο αεροδρομιο προβατα και μαλακες εμενα δεν με πειραζει καθολου....καλυτερα να ξημερωνω στο αεροδρομιο περιμενοντας την ομαδα και φωναζοντας συνθηματα για αυτο που αγαπαμε περισσοτερο απ'ολα στην ζωη μας παρα να καθομαι μπροστα σε ενα pc και να μαλωνω με τα αδερφια μου...γιατι εγω ολους εσας που βρισκεστε εδω μεσα και ολους αυτους που ειναι καθε  κυριακη στα τσιμεντα σας θεωρω αδερφια μου...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1602 on: March 05, 2009, 10:52:04 »
αν ξερει καποιος ας πει τι εγινε με τους οπαδους και παραγοντες μας που ηταν εκει....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1603 on: March 05, 2009, 10:53:21 »
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΕ Ο ΕΝΑΣ
9 ΜΕ 14 ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1604 on: March 05, 2009, 11:00:36 »
τωρα θα φταιω εγω αν την επομενη φορα που θα ξαναδω με την παρεα μου εναν με t-shirt gay-ros gate-7 Salonica club να τον κατεβασω απο το λεωφορειο και να τον αρχισουμε στις ψιλες και στις χοντρες...
Το ξερω δε γουσταρω να την πεφτω σε εναν αλλα με κατι τετοια που εγιναν εχθες δε μπορω να κρατησω την ψυχραιμια μου.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1605 on: March 05, 2009, 11:12:37 »
Διαβάστε εδώ να τρελαθείτε κι άλλο
http://www.metropolisradio.gr/5463

bouros

• Guest
« Reply #1606 on: March 05, 2009, 11:19:57 »
μονο αν ξεσπασω στο πρωτο γενιτσαρο με την φανελα μιασμα θα ηρεμησω σημερα.στα @@ μου αν ειναι λαθος 'η σωστο.δεν μ απασχολει.

Diego-4

• Guest
« Reply #1607 on: March 05, 2009, 11:49:47 »
Ντρέπομαι για τους 18μήνες που έχασα απο την ζωή μου για να υπηρετήσω την σαπίλα , την βρωμιά , την πουστιά και την αλητεία.
Είμαι περίφανος που είμαι ΠΑΟΚ και οχι έλληνας , είμαι περίφανος που εκτός των άλλων είμαι εκφραστής όλων αυτών που σημαίνουν ΠΑΟΚ που απο εχθές σημαίνουν και περισσότερα.
Είμαι περίφανος που κάθε μέρα σαν το χθές γίνομαι όλο και πιο πολύ ΠΑΟΚ και καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα τους λόγους που με κάνουν να ξεχωρίζω απο όλους τους άλλους.
Τσούλης , Παπαδημητρίου , Παπαπέτρου , Καζναφέρης , Φασόλης , Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι...δεν ξεχνώ γιατί δεν πρέπει να ξεχάσω αλλα και γιατί δεν με αφήνουν να ξεχάσω.
Η ελλάδα της Καλομοίρας , της Πετρούλας , της Μπεζαντάκου και του Κόκκαλη , η ελλάδα του πρόχειρου , του μετρίου , του αίσχους , της αηδίας , της πουστιάς , της ντόμπας, του βυζιού , του μουνιού , του κώλου και της κατάντιας...δεν θα πάρω ρε μουνάρες , γιατί ποτέ δεν ήμουν μέρος της αηδία σας , ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ.
Πιστεύω απο εχθές να μην τρέφει κανένας σας απατειλά όνειρα οτι υπάρχει περίπτωση φέτος να διεκδικίσουμε κάτι καλύτερο απο αυτό που έχουμε σαν στόχο.
Η πίτα κόπηκε στα τρία. ολυμπιακός πρωταθλητής , παναθηναικός CL και αεκ Κυπελο.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #1608 on: March 05, 2009, 11:55:14 »

τα είπες όλα αδερφέ. μπράβο σου. με βρίσκεις 100 σύμφωνο.
κρίμα που μένω θεσ/νίκη κ δε πμορώ να βρω έναν με φανέλα γκει στο δρόμο να του τη βάλω στον κώλο. κάτι τέτοιες στιγμές θα προτιμούσα να μένω κάπου αλλού αρκεί να έχει και κανά δυο από δαύτους τους ήρωες με τον ΚΩΛΟ τάληρο να του τον κάνω εγώ εικοσάρικο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ .. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ....   

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Οχι παράθεση οταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post
« Last Edit: March 05, 2009, 12:01:25 by toy »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

shaman4

• Guest
« Reply #1609 on: March 05, 2009, 11:59:44 »
Ντρέπομαι για τους 18μήνες που έχασα απο την ζωή μου για να υπηρετήσω την σαπίλα , την βρωμιά , την πουστιά και την αλητεία.
Είμαι περίφανος που είμαι ΠΑΟΚ και οχι έλληνας , είμαι περίφανος που εκτός των άλλων είμαι εκφραστής όλων αυτών που σημαίνουν ΠΑΟΚ που απο εχθές σημαίνουν και περισσότερα.
Είμαι περίφανος που κάθε μέρα σαν το χθές γίνομαι όλο και πιο πολύ ΠΑΟΚ και καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα τους λόγους που με κάνουν να ξεχωρίζω απο όλους τους άλλους.
Τσούλης , Παπαδημητρίου , Παπαπέτρου , Καζναφέρης , Φασόλης , Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι...δεν ξεχνώ γιατί δεν πρέπει να ξεχάσω αλλα και γιατί δεν με αφήνουν να ξεχάσω.
Η ελλάδα της Καλομοίρας , της Πετρούλας , της Μπεζαντάκου και του Κόκκαλη , η ελλάδα του πρόχειρου , του μετρίου , του αίσχους , της αηδίας , της πουστιάς , της ντόμπας, του βυζιού , του μουνιού , του κώλου και της κατάντιας...δεν θα πάρω ρε μουνάρες , γιατί ποτέ δεν ήμουν μέρος της αηδία σας , ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ.
Πιστεύω απο εχθές να μην τρέφει κανένας σας απατειλά όνειρα οτι υπάρχει περίπτωση φέτος να διεκδικίσουμε κάτι καλύτερο απο αυτό που έχουμε σαν στόχο.
Η πίτα κόπηκε στα τρία. ολυμπιακός πρωταθλητής , παναθηναικός CL και αεκ Κυπελο.

makptol

• Guest
« Reply #1610 on: March 05, 2009, 12:02:15 »

γεια σου παληκαρε diego-4-   ..............
συμφωνω σε ολα που λες ..........

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #1611 on: March 05, 2009, 12:03:55 »

τα είπες όλα αδερφέ. μπράβο σου. με βρίσκεις 100 σύμφωνο.
κρίμα που μένω θεσ/νίκη κ δε πμορώ να βρω έναν με φανέλα γκει στο δρόμο να του τη βάλω στον κώλο. κάτι τέτοιες στιγμές θα προτιμούσα να μένω κάπου αλλού αρκεί να έχει και κανά δυο από δαύτους τους ήρωες με τον ΚΩΛΟ τάληρο να του τον κάνω εγώ εικοσάρικο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ .. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ....   

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Οχι παράθεση οταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post

όντως λάθος μου αλλά με τόσα νεύρα ούτε που το σκέφτηκα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

makptol

• Guest
« Reply #1612 on: March 05, 2009, 12:38:45 »
"φτυσε τον Ντάρμπισιρ

Παράπονα, όμως, από τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ έχουν και από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατευθυνόμενος προς την καταπακτή έφτυσε τον Ματ Ντάρμπισιρ στο πρόσωπο, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια. Ακόμη, υποστηρίζουν ότι τόσο ο Ιβιτς όσο και ο Μπακαγιόκο, που περίμεναν στη φυσούνα ήταν άκρως προκλητικοί και έψαχναν αφορμή για καυγά..."

xaxa εχουν παραπονα ρε οι γαβροι ....ΤΙ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ? ΚΑΚΩΣ ........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1613 on: March 05, 2009, 12:39:39 »
ολόκληρη η ελλάδα σας φτύνει....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1614 on: March 05, 2009, 12:46:07 »
εχουν θρασος οι μπασταρδοι! γαμηστε τους την κυριακη και ενοω εσας που θα ειστε στο ναο. μονο ετσι θα ηρεμισουμε λιγο...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

baron

• Guest
« Reply #1615 on: March 05, 2009, 12:53:00 »

NAI
μονο ένα αδελφέ : το CL πaiζετe  ακόμα γιατί οι βάζελοι το έχουν σίγουρο. εάν είναι να μην βγούμε ας τους γαμήσουμε το ΣΟΥΠΑ πρωτάθλημα τους μια και καλή...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1616 on: March 05, 2009, 13:09:02 »
Κοιτάξτε τι λεει το σιχαμα ο Πανουτσος στην εφημεριδα που αρθρογραφει με τον κωλο του:
"Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από το ματς στο Καραϊσκάκη είναι ότι η φράση του Νίκου Αναστόπουλου στον Γεωργιάδη στο ημίχρονο του αξέχαστου 4-0 από τον ΠΑΟΚ ζει και βασιλεύει. Ο Ολυμπιακός έχανε 1-0 και ο Αναστόπουλος είχε πει: "Κόουτς, να κάτσουμε πίσω, να το χάσουμε 1-0 και να το ρίξουμε στη διαιτησία; Οπως απέδειξε χθες ο ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, αντίθετα με τις υπόλοιπες αρχές μας, σε κάτι τέτοια κόλπα είμαστε σταθεροί

Τι λες ρε σερβιετα πεταμενη το ριξαμε στη διατησια παλιομαλακα ..Γιατι κατι τετοιοι δεν εχουν φαει τις μαπες τους μια και καλη και να σταματησουν να γραφουν και να μας εκνευριζουν;

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1617 on: March 05, 2009, 13:29:16 »
τη gay λαός είναι αυτός ρε? από τον πανούτσο μέχρι τον τελευταίο μαλακα στο καραϊσκάκη,ίδιοι gay είναι που χαίρονται που κερδίζουν στην πουστιά...θυμίζουν σκουλήκια...που τρώνε φάπες...το παραδέχονται την ίδια μέρα και την άλλη μέρα σε βγάζουν τρελό...gay-σκουλήκια οι gay-roi...άτυχοι που τους πρόλαβαν οι άλλοι το παρατσούκλι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1619 on: March 05, 2009, 13:54:53 »
ρε παιδιά, πήρε ή δεν πήρε κίτρινη ο γκαλέτι στην αρχή του αγώνα για φάουλ στον κονσεισάο ; γιατί στα ρεπορτάζ που διάβασα δεν το γράφει.
και ο οποίος ξαναέκανε παρόμοιο φάουλ αργότερα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης