Ντρέπομαι για τους 18μήνες που έχασα απο την ζωή μου για να υπηρετήσω την σαπίλα , την βρωμιά , την πουστιά και την αλητεία.
Είμαι περίφανος που είμαι ΠΑΟΚ και οχι έλληνας , είμαι περίφανος που εκτός των άλλων είμαι εκφραστής όλων αυτών που σημαίνουν ΠΑΟΚ που απο εχθές σημαίνουν και περισσότερα.
Είμαι περίφανος που κάθε μέρα σαν το χθές γίνομαι όλο και πιο πολύ ΠΑΟΚ και καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα τους λόγους που με κάνουν να ξεχωρίζω απο όλους τους άλλους.
Τσούλης , Παπαδημητρίου , Παπαπέτρου , Καζναφέρης , Φασόλης , Κουκουλάκης και πολλοί άλλοι...δεν ξεχνώ γιατί δεν πρέπει να ξεχάσω αλλα και γιατί δεν με αφήνουν να ξεχάσω.
Η ελλάδα της Καλομοίρας , της Πετρούλας , της Μπεζαντάκου και του Κόκκαλη , η ελλάδα του πρόχειρου , του μετρίου , του αίσχους , της αηδίας , της πουστιάς , της ντόμπας, του βυζιού , του μουνιού , του κώλου και της κατάντιας...δεν θα πάρω ρε μουνάρες , γιατί ποτέ δεν ήμουν μέρος της αηδία σας , ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ.
Πιστεύω απο εχθές να μην τρέφει κανένας σας απατειλά όνειρα οτι υπάρχει περίπτωση φέτος να διεκδικίσουμε κάτι καλύτερο απο αυτό που έχουμε σαν στόχο.
Η πίτα κόπηκε στα τρία. ολυμπιακός πρωταθλητής , παναθηναικός CL και αεκ Κυπελο.