Δεν ειμαι σε φαση να γραψω για το αγωνιστικο -οπως και οι περισσοτεροι-.ΝΑΙ δεν παιξαμε καλα,ορισμενοι παικτες μας ειναι γατια,αλλα...Δεν σημαινει οτι με το ετσι-θελω πρεπει να αποκλειστεις.Και εγω γουσταρω να κατεβαινουμε και να πεταμε τριμπαλο και με κοντρα διαιτησιες,στη φαση που ειναι η ομαδα ομως τωρα ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ,ΑΚΟΜΑ.Δυστυχως στην Ελλαδα τα πραγματα ετσι ειναι τα τελευταια 50-60 χρονια που παιζετε ποδοσφαιρο-μπασκετ κλπ....ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ αυτα που γινανε,οι παικτες-προπονητης-διοικηση δε τα ξερανε?Δεν ξερουν ολοι αυτοι τι εστι γαυρος? Το ξερανε,αλλα διαλεξανε το "χαμηλα τη μπαλα"....Γουσταρετε τοτε αλλη μια φορα το θεατρο,και περιμενετε να δειτε τι εχει να γινει την Κυριακη.Και αν διακοπει το ματς,χτυπησουν την αποστολη του γαυρου και γινει καμια μεγαλη χοντραδα,τοτε θα κλαιμε ολη "για μια χρονια,που πηγαινε καλα,αλλα καταστραφηκε λογω μερικων κακων οπαδων".
Εμαθα να περπαταω με ψηλα το κεφαλι,στη ζωη μου.Γιατι πρωτα απ'ολα κριτικαρω τον εαυτο μου-μας,και μετα τον καθε πουστογαυρο.Εμεις φταιμε σημερα,κανενας αλλος.Τα ξεραμε,τα εχουμε ξαναζησει απειρες φορες,αλλα δεν προετοιμαστηκαμε.Τι να καναμε?Λυσεις πολλες και δε λεγονται δημοσια.Εχουμε αναφερθει πολλες φορες και παλιοτερα.Αλλα πολλοι απο εμας τα νευρα μας τα βγαζουμε στον ΣΥΝΟΠΑΔΟ μας και στον παικτη μας,ΠΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Και αυτο ισχυει γενικα για τη ζωη μας,οχι μονο για το ποδοσφαιρο.....Ηρεμια φιλαρακια,ολοι ειμαστε τερμα τσιταρισμενοι,μη δωσουμε αφορμη να καταστραφει η ζωη ορισμενων φιλων μας παλι τη Κυριακη.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ....Ακουγομαι καπως,αλλα ειλικρινα μετα τα χθεσινα,μονο αυτο με νοιαζει πλεον.