Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 43066 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1560 on: March 05, 2009, 01:56:32 »

συμφωνω tasoylis30 τα μηδενισες ολα........
« Last Edit: March 05, 2009, 01:59:39 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1561 on: March 05, 2009, 01:57:50 »
στην έρα είπανε ότι έγιναν πεσίματα, σε δικούς μας, που γράφανε συνθήματα στο κωλογήπεδό τους.
η επίσημη παε gay δεν προστάτεψε τους ΠΑΟΚτσήδες στο τραμπούκο και την τρομοκρατία.
καλά αυτοί δεν τη βλέπω να έρχονται ΤΟΥΜΠΑ...αρχίζει και ξεφεύγει η κατάσταση... πουτάνες gay με 200 φύγατε στην εθνική οδό προχθές και πουλάτε τρελίτσα στους επισημους....gay e gay
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1562 on: March 05, 2009, 01:57:57 »
Το ρεζουμε του σημερινου αγωνα της ΝΤΡΟΠΗΣ KAI ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ αυτης της σαπιλας που βιωνουμε σαν ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι το εξης:

Ο πουστογαυρος για να καταφερει να παρει την προκριση απο εναν κακο, οντως, ΠΑΟΚ με ενα γκολ παραπανω, χρειαστηκε να φτασει στο 115 λεπτο με την βοηθεια του κορακιου και τον ΠΑΟΚ να παιζει με 9 παικτες για 40 λεπτα...

Πραγματικα εγω γελουσα με αυτο το ρεντικολο που θελει να λεγεται και πρωταθλητης, που προσπαθουσε να κανει εστω και φαση με εναν αποδεκατισμενο ΠΑΟΚ και εναν πουτανας γιο Κουκουλακη να προσπαθει με καθε τροπο να τον βοηθησει...ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ

Οσοι στεκεστε πρωτα στην αποδοση των παικτων και οχι στο ''χειρουργειο ανοιχτης καρδιας'' ειστε αστειοι...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1563 on: March 05, 2009, 01:59:11 »
το μόνο κέρδος από σήμερα ήταν ο μπιζέρα!!! τρεις κλάσεις ανώτερος από τον μαλεζά και ισάξιος του κοντρέρα!!! Και ο Χαλκιάς πολύ καλός, ο αραμπατζής παραλίγο δυο αυτογκόλ να έβαζε, είναι δυνατόν!!!! όλοι οι άλλοι λίγοι αγωνιστικά!!!!
δεν ηθελα να γραψω σημερα για παικτες αναλυτικα γιατι καταλαβαινω την πικρα των αδερφων και μιλησα γενικα για την ομαδα

αυριο που θα ειμαστε λιγο πιο ηρεμοι ολοι καιρος να πουμε καποια πραγματα για καποιους παικτες μας

κουραγιο παιδια ΠΑΟΚ ειμαστε, μια ζωη ετσι μας παιζουνε
οτι εχουμε κερδισει το εχουμε κερδισει υπο τετοιες συνθηκες και χειροτερα

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1564 on: March 05, 2009, 01:59:30 »
ΠΑΟΚ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1565 on: March 05, 2009, 02:00:23 »
Στη σύντομη μέχρι στιγμής ζωή μου και στην ακόμα πιο σύντομη οπαδική μου διαδρομή, δεν έχω αισθανθεί ποτέ περισσότερο υπερήφανος που είμαι ΠΑΟΚ από ό,τι σήμερα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ γιατί είναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
... κι εμείς μαζί για μια ζωή, αετέ, αετέ Δικέφαλε!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1566 on: March 05, 2009, 02:01:06 »
κατι ειπαν τα ραδια τωρα οτι επιτεθηκαν στην διοικηση μας στα επισημα χωρις καμια προστασια απο τα σεκουριτι
ας προσεχαν τι νομιζαν οτι παντου ειναι  εκκλησια σαν τις σουιτες τα αποδυτηρια και τα δημοσιογραφικα της τουμπας με την μιση ασφαλεια της Μακεδονιας?τους φουσκωτους τι τους εχουν μονο να φοβιζουν κανα φλωρο τζαμπατζη?πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι στον πολεμο δεν υπαρχουν κανονες

υγ το μονο κερδος απο σημερα ειναι οτι κερδισαμε μερικα νεα Παοκτσακια και πορωθηκαν πιο πολυ τα υπαρχοντα

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1567 on: March 05, 2009, 02:04:32 »
ρε παιδιά, το goal του άγγλου φωτογράφου είναι με το χέρι ?? έχω σκατά ποιότητα στο pc κα δε βλέπω καλά, αλλα σαν να "μαραntονοφαιρνει" λίγο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1568 on: March 05, 2009, 02:05:15 »
το μόνο κέρδος από σήμερα ήταν ο μπιζέρα!!! τρεις κλάσεις ανώτερος από τον μαλεζά και ισάξιος του κοντρέρα!!! Και ο Χαλκιάς πολύ καλός, ο αραμπατζής παραλίγο δυο αυτογκόλ να έβαζε, είναι δυνατόν!!!! όλοι οι άλλοι λίγοι αγωνιστικά!!!!

ρε τασουλης
τι ειναι αυτα που λες ρε?
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ παιζαν ΔΥΟ ομαδες και καθε συγκριση πρεπει να γινεται μεταξυ των δυο ομαδων
Ο ΠΑΟΚ δεν προσπαθησε να κανει ρεκορ ομαδικης αποδοσης. Επρεπε να παιξει ΣΧΕΤΙΚΑ καλυτερα απο το γαυρο. και κατα τη γνωμη μου ΔΕΝ επαιξε χειροτερα.

ΣΤο 1-0 και ενω ο γαυρος σταματησε να επιτιθεται απειδη εμενε απο δυνεμεις και συ αλλαζες ταχυτητα με μπακαγιοκο, ηρθαν τα κορακια και σ εσφαξαν

εσυ συνεχιζεις στον κοσμο σου υψηλη κριτικη των παιχτων του ΠΑΟΚ...

πες οι γαυροι τι κανανε ολο αυτο το διαστημα? ηταν καλυτεροι? κανανε φασεις? πιστευανε μετα που κοπασε η επιθετικοτητα των 10 λεπτων μετα το γκολ οτι θα βαλουνε κι αλλο? τους γαυρους πως τους ειδες? Ηταν καλυτεροι?

ακομα και σε προφανη σφαγη εχουν κουραδοποιηθει τα μυαλα μας και ψαχνουμε και γω δεν ξερω τι

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

rounos

• Guest
« Reply #1569 on: March 05, 2009, 02:05:56 »
Δεν ειμαι σε φαση να γραψω για το αγωνιστικο -οπως και οι περισσοτεροι-.ΝΑΙ δεν παιξαμε καλα,ορισμενοι παικτες μας ειναι γατια,αλλα...Δεν σημαινει οτι με το ετσι-θελω πρεπει να αποκλειστεις.Και εγω γουσταρω να κατεβαινουμε και να πεταμε τριμπαλο και με κοντρα διαιτησιες,στη φαση που ειναι η ομαδα ομως τωρα ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ,ΑΚΟΜΑ.Δυστυχως στην Ελλαδα τα πραγματα ετσι ειναι τα τελευταια 50-60 χρονια που παιζετε ποδοσφαιρο-μπασκετ κλπ....ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ αυτα που γινανε,οι παικτες-προπονητης-διοικηση δε τα ξερανε?Δεν ξερουν ολοι αυτοι τι εστι γαυρος? Το ξερανε,αλλα διαλεξανε το "χαμηλα τη μπαλα"....Γουσταρετε τοτε αλλη μια φορα το θεατρο,και περιμενετε να δειτε τι εχει να γινει την Κυριακη.Και αν διακοπει το ματς,χτυπησουν την αποστολη του γαυρου και γινει καμια μεγαλη χοντραδα,τοτε θα κλαιμε ολη "για μια χρονια,που πηγαινε καλα,αλλα καταστραφηκε λογω μερικων κακων οπαδων".

Εμαθα να περπαταω με ψηλα το κεφαλι,στη ζωη μου.Γιατι πρωτα απ'ολα κριτικαρω τον εαυτο μου-μας,και μετα τον καθε πουστογαυρο.Εμεις φταιμε σημερα,κανενας αλλος.Τα ξεραμε,τα εχουμε ξαναζησει απειρες φορες,αλλα δεν προετοιμαστηκαμε.Τι να καναμε?Λυσεις πολλες και δε λεγονται δημοσια.Εχουμε αναφερθει πολλες φορες και παλιοτερα.Αλλα πολλοι απο εμας τα νευρα μας τα βγαζουμε στον ΣΥΝΟΠΑΔΟ μας και στον παικτη μας,ΠΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Και αυτο ισχυει γενικα για τη ζωη μας,οχι μονο για το ποδοσφαιρο.....Ηρεμια φιλαρακια,ολοι ειμαστε τερμα τσιταρισμενοι,μη δωσουμε αφορμη να καταστραφει η ζωη ορισμενων φιλων μας παλι τη Κυριακη.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ....Ακουγομαι καπως,αλλα ειλικρινα μετα τα χθεσινα,μονο αυτο με νοιαζει πλεον.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1570 on: March 05, 2009, 02:06:54 »
εχετε βγαλει ολους τους παικτες αχρηστους. σας λεω λοιπον οτι ατομικα την κυριακη ηταν χειροτεροι αλλα τους βγηκε ομαδικα το ματς και τα 2 γκολ του μπακα.αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ φετος και αν θελετε καμια ομαδα δεν εχει παιξει και καλυτερα απο εμας. γι αυτο και εισαι 2ος. και σιγουρα θα ησουν 1ος αν φυσικα υπηρχε τιποτε ορθιο σε αυτο το μπουρδελο και να σφυριοτανε απλα 70-30 και οχι 90-10 ο γαβρος. μιλαμε για 6 βαθμους μονο διαφορα οταν χωρις να βαλω τα εγκληματα σε βαρος μας βαζω τα χειρουργεια που εχουν υποστει οι αντιπαλοι του γαβρου,  . αρης παο  τριπολη βουλης ξανθη  μου ερχονται προχειρα στο μυαλο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

makptol

• Guest
« Reply #1571 on: March 05, 2009, 02:07:00 »
www.sport24.gr
"Διάλογος μεταξύ Θεοδωρίδη-Ποικιλίδη για τα επεισόδια:

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, Ποικιλίδης, μίλησε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού για τα όσα δυσάρεστα έλαβαν χώρα στις εξέδρες του Καραϊσκάκη πριν την έναρξη της αναμέτρησης: "Η φιλοξενία ήταν απαράδεκτη", είπε μεταξύ άλλων στον Θεοδωρίδη ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, όπου επίσης ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως επέτρεψαν να έρθουν φουσκωτοί στα μπουθ. "Ήρθαν κάποιοι που έβριζαν τον Ζαγοράκη ο οποίος το 2004 τους έβγαλε στο δρόμο και τους έκανε περήφανους".

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε: "Ό,τι έγινε ήταν άσχημο. Εάν έγιναν αυτά είναι ντροπή μας και δεν μπορώ να βρίσκομαι παντού και να ελέγχω τα πάντα. Τί δουλειά έχουν οι φίλαθλοι μας στα μπουθ, ειδκά την στιγμή που ο Ζαγοράκης προστάτευσε με κίνδυνο της ζωής του την αποστολή μας στην Θεσσαλονίκη και μας είχε άρχοντες;

Εγώ έφαγα αντικείμενα, αλλά δεν με πειράζει, γιατί στους υπόλοιπους που βρίσκονταν επάνω τους συμπεριφέρθηκαν άψογα".

*Έξαλλος ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόσο με την φιλοξενία αλλά και με την διαιτησία, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε όμως να πει κάτι επισήμως."

blackterror4

• Guest
« Reply #1572 on: March 05, 2009, 02:10:09 »
ακουμπησατε τον αρχηγο μας?σας περιμενουμε μουνοπανα.τετοια κολαση δεν θα χετε ξαναδει ποτε σας.και δεν χρειαζεται να γινουν επισοδια για να γινει το γηπεδο καυτη λαβα γαυροι μουνακια

blackterror4

• Guest
« Reply #1573 on: March 05, 2009, 02:11:52 »
θα λιωσετε αργα και βασανιστικα στις φλογες που θα βγαζει ο ναος γαμιδια.βεβαια φανταζομαι ολη η αστ δυναμη της θεσ θα ναι επιποδον για να προστατεψει τους γκει

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1574 on: March 05, 2009, 02:15:36 »
Για σας αδέρφια.

Τι να πω για το mats. τα είπε όλα ο φίλος king. έχει 100% δίκιο. Δεν μασάμε.

Αυτό που με κάνει περήφανο και χαρούμενο είναι ότι αυτήν την στιγμή η δοίκηση μας, ο Ζαγοράκης και όλη η ali τρελαίνονται όσο και εμείς. Και θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα.  είμαι σίγουρος.

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1575 on: March 05, 2009, 02:19:32 »
ρε παιδια την πέσαν και στον Ζαγοράκη τα μουνόπανα

http://sport24.gr/html/ent/450/ent.279450.asp

Διάλογος μεταξύ Θεοδωρίδη-Ποικιλίδη για τα επεισόδια:

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, Ποικιλίδης, μίλησε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού για τα όσα δυσάρεστα έλαβαν χώρα στις εξέδρες του Καραϊσκάκη πριν την έναρξη της αναμέτρησης: "Η φιλοξενία ήταν απαράδεκτη", είπε μεταξύ άλλων στον Θεοδωρίδη ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, όπου επίσης ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως επέτρεψαν να έρθουν φουσκωτοί στα μπουθ. "Ήρθαν κάποιοι που έβριζαν τον Ζαγοράκη ο οποίος το 2004 τους έβγαλε στο δρόμο και τους έκανε περήφανους".

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1576 on: March 05, 2009, 02:23:10 »
1. Απο τα χαιλάιτ της σημερινης κωμωδιας οι κλασσικες βουτιες των γαυρων με ταυτοχρονο μακροσυρτο "εεεεε..." απο την κερκιδα που ζητουσε πεναλτυ.

2. Ελεγα μεσα μου θα γινει το θαυμα του αιωνα, θα παραμιλαει η Ελλαδα για χρονια, εστω και στο τελος. Αλλά δεν εκατσε. Δεν πειραζει.

3. ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΟΚ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΡΕΜΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΗΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1577 on: March 05, 2009, 02:28:58 »
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=21335

δείτε καρέ - καρέ την εξέλιξη της φάσης από το φάουλ στον αραμπατζή μέχρι το φάουλ του ίβιτς.
επιζητά επίμονα ο ίβιτς από τον φωτογράφο να βγάλει την μπάλλα έξω, και το αρχ..δι ο άγγλος ούτε fair-play ούτε τίποτα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1578 on: March 05, 2009, 02:34:48 »
Ωραίος ο Βλάνταν, τον χτυπάει και μετά δείχνει ότι πήρα μπάλα, ότι τίποτα δεν έγινε!

Ε αφού σου λέει θα μας γαμήσουν, ας το παίξουμε τρελίτσα... Αλήθεια ο επόπτης άραγε που να κοιτούσε; Μπροστά στα μάτια σου ρε ξεφτιλισμένε έγινε το φάουλ στον Αραμπατζή, γαμόσπιτε...

Περαστικά σου Ματ αγόρι μου, μακάρι τα κουσούρια της γαύρικης πουστιάς να τα διατηρήσεις και στην Αγγλία, για να ναι μετρημένες οι μέρες σου στο ποδόσφαιρο εκεί...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1579 on: March 05, 2009, 02:49:05 »
και για να τελειωνει το παραμυθι σας λεω οτι ο ντιογκο στο γκολ που βαζει κανει το ιδιο πραγμα που εκανε ο Ιβιτς και εφαγε την πρωτη κιτρινη