Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 41916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bergman

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1460 on: March 05, 2009, 00:28:56 »
Αυτά τα εγχώρια ξεφτιλίκια σε μόνιμη βάση έχουν οδηγήσει τον gay να είναι η πουτανάρα της ευρώπης. Θέλω να δω πόσοι από δαύτους θα προφασιστούν τραυματισμούς για να μην παίξουν την κυριακή. Θέλω ακόμη να δω τι σκατά σφυρίγματα θα έχουμε από τον κάκο.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1461 on: March 05, 2009, 00:29:13 »
παω να παρω βουλγαρικη υπηκοοτητα και να φυγω για εξωτερικο......εγω παραιτουμαι πλεον......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1462 on: March 05, 2009, 00:29:56 »
παιδιά μπορεί κάποιος που έχει κατεβάσει το mats να μου βρει τι πρώτη κίτρινη στον κοντρέρας, τι αγκωνιά του ntigintogo, το πάτημα εβραίου στον μούσλι (a' ημίχρονο αν θυμάμαι καλά),και φυσικά τι φάση του τετ a τετ του "βακαφλοκο"

πολλά ζητάω εε?  ;D

άμα μπορεί κάνα αλάνι να τα βρει

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1463 on: March 05, 2009, 00:30:20 »
καλα κανει η διαιτησια και μας γαμαει φετος απο την αρχη της χρονιας αφου η διοικηση πεταει αετο σε αυτο το θεμα.βαρεθηκα τοσα χρονια να με βιαζουν και να λεω οτι ειμαι περηφανος που με αδικουνε,φτανει δεν αντεχουμε αλλο.εαν δεν μπορειτε εσεις δωστε τις διευθυνσεις τους σε εμας

KAI TI NA KANEI ΡΕ ΦΙΛΕ...? ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ...? ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ......ΠΟΥ ΖΕΙΣ ?

τον μπακα τον θυμασαι?

θες η διοίκηση να το κάνει αυτό ή να σου βρεί τις διευθύνσεις...?

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1464 on: March 05, 2009, 00:33:13 »
καλα κανει η διαιτησια και μας γαμαει φετος απο την αρχη της χρονιας αφου η διοικηση πεταει αετο σε αυτο το θεμα.βαρεθηκα τοσα χρονια να με βιαζουν και να λεω οτι ειμαι περηφανος που με αδικουνε,φτανει δεν αντεχουμε αλλο.εαν δεν μπορειτε εσεις δωστε τις διευθυνσεις τους σε εμας

KAI TI NA KANEI ΡΕ ΦΙΛΕ...? ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ...? ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ......ΠΟΥ ΖΕΙΣ ?

τον μπακα τον θυμασαι?

θες η διοίκηση να το κάνει αυτό ή να σου βρεί τις διευθύνσεις...?

ρε φιλε εδω θες να το συζητησουμε?μηπως να δωσω και λεπτομερειες?και τοσα που ειπα πολλα ειναι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1465 on: March 05, 2009, 00:33:32 »
οσο και να μας ποναει την προκριση τη χασαμε μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ... μπορουσαμε καλυτερο σκορ...

πρωτη φορα μας επαιξαν ετσι εκει μεσα???  η μηπως δεν περιμεναμε τη σφαγη???

ειτε πεναλτι ειτε κοκκινες....

περα απο το κορακι... ....  θελαμε 1 γκολ....  τοσα ντερμπι στην αθηνα δεν το καταφεραμε... γιατι????

τελος παντων.. ολα αυτα ειναι εν θερμω...  ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1466 on: March 05, 2009, 00:33:32 »
ΠΑΟΚ δεν υπήρχε σήμερα.
ο χειρότερος ΠΑΟΚ τις δεκαετίες.
χωρίς τσαγανό.χωρίς δυνάμεις χωρίς πάθος με παίχτες θεατές απέναντι στα πτώματα του πειραιά.και εσύ αντί να τους σκοτώσεις,τους έκανες μάγκες.μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με την γνωστη τακτική "κότας" του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.έτσι είναι..ούτε στην εστία τους δεν έφτανες ακόμα και με 11.
φαινότανε ότι δεν θα απειλούσες ΠΟΤΕ.αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

τώρα λέμε όλοι ότι θα τους γαμήσουμε την κυριακή και θα πεθάνουν και 4 goal και πούτσες μαρέν.E ΚΑΙ?
το παιχνίδι που έπρεπε να σου πάρουν στο πηραν.τo άλλο δεν τους νοιάζει,στα παπάρια τους πλακα θα κάνουν..
όλη η χρονια ήταν αυτό το παιχνιδι και μακροπρόθεσμα το κύπελλο.

επίσης η διαιτησία δεν με αγγίζει προσωπικά.ναι αδικηθηκα.συμφωνοι.
τώρα το μάθατε και σας πείραξε.κάπου στο μαυλό μας βαθιά υπήρχε το ενδεχόμενο να σε αδικήσει.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ?..απλά ως ομάδα ανύπαρκτος.
εγώ έμαθα να βλέπω τον εαυτό μου πρώτα και με αυτό που είδα δεν άξιζα σήμερα τίποτα παραπάνω..λυπάμαι..
γιατί ακόμα και πρόκριση να έπαιρνα στα πέναλτι σήμερα η εμφάνιση τις ομάδας με χάλασε πολύ..
αυτο αξιζες και αυτο πηρες..να εισαι ακινδυνος,να σε κανουν πλακα,να σε αδικουν και εσυ ντεμεκ να τους περιμενεις την κυριακη..

ξερω οτι καποιοι θα διαφωνησετε.εγω χαλαστηκα πολυ σημερα.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1467 on: March 05, 2009, 00:35:08 »
Αν εισαι γαβρος αυτή τη στιγμή και δε ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις,τι να πω..........

Μωρη κοτα λυράτη,που βλέπεις το μουνοπάνι από το Λακκωμα που τον γκρεμίζει τον Μπακα,τόσο πολύ φοβάσαι να το δώσεις?Μήπως ο Λίνο έχει ευκαιρία να το καρφώσει του χαπάκια από μακριά κηπουρού?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1468 on: March 05, 2009, 00:36:06 »
Eκτός του πουσταρά με τη σφυρίχτρα που μπήκε με χρυσά γράμματα στη μάυρη λίστα, ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κάκιστη εμφάνιση.

Όσο σπασμένος είμαι με το διαιτητή, άλλο τόσο είμαι και με τα μαύρα μας τα χάλια.
Ηρεμία πάντως, ήδη άνοιξα ουισκάκι
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1469 on: March 05, 2009, 00:36:42 »
με το ενα μονο ριπλει που αφησαν να παιξει εγω ειμαι σχεδος σιγουρος πως το γκολ ειναι οφσαιντ

λιγη σημασια εχει ομως

καθαρό ήταν το γκολ μάγκες. http://www.goal4replay.net/index.asp?Ln=En
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1470 on: March 05, 2009, 00:37:19 »
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ(4/3-21:15)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκουλάκης Μ. ΣΔΠ Ηρακλείου
ΒΟΗΘΟΣ Ακρίβος Χ. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ Ιωσηφόγλου Ν. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπασταμάτης Κ. ΣΔΠ Αθηνών
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μπριάκος Α. ΣΔΠ Ηπείρου

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90571

OΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παμε για σφαγη μαγκες :cwm23: :cwm23: μετα και τις πιπες του γκαιυ απο τελη και σαιντ ετιεν

Το περιμεναμε οι περισσοτεροι. Ειμαι εξαγριωμενος αλλα.............................την ομαδα και τα ματια σας την κυριακη. Μην χαλασουμε οτι δημιουργησαμε ολη την χρονια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1471 on: March 05, 2009, 00:37:25 »
ρε πουστη γαυρε πεθαμενος εισουνα ρε πουστη αντρα!!!!!!!!!!!
κριμα γαμω τον αντιθεο μου κριμα!
να την χαιρεστε ρε γαμιολες την ομαδα σας!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ!!!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΙΝΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!
ΤΟ CL ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!!!!

panthraxkom

• Guest
« Reply #1472 on: March 05, 2009, 00:40:12 »
Ρε την κυριακη κολαση. 15 κεκλεισμενων να φαμε δν πρεπει να το ανεχτουμε αυτο. Να μν φτασει η ομαδα τους στην τουμπα γινεται? Να  τους σφαξουμε γινεται ρε? δν αντεχω αλλο. Ενα πραμα μπραβο στα παλικαρια μας κ τον Σαντος. Μπραβο!!!

chiltsid

• Guest
« Reply #1473 on: March 05, 2009, 00:41:52 »
Μετά του διθυράμβους για το σθένος των παικτών και τα ανεθέματα για τη διαιτησία ας αναλογιστούμε λίγο όλοι όμως ότι η ομάδα πάλι σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚ κρεμάστηκε από συμπεριφορές και αδικαιολόγητες αντιδράσεις.
Δε με νοιάζει αν ο Μούσλι έχει ξενερώσει με κάτι, δε με νοιάζει αν ο Κοντρερας στράβωσε επειδή τον κάρφωσε γκολ ο Ντιόγο ούτε αν ο Ίβιτς ξύπνησε στραβά και περπάταγε σε όλο το παιχνίδι...
μου την έσπασε πολύ που ο ΠΑΟΚ μόλις έφαγε το γκολ....αποσυντονίστηκε και παρέπαιε...ΑΥΤΟ δεν είναι υγιής αντίδρασή και είμαι σίγουρος ότι ο Σάντος θα κράξει πολύ για αυτό...δεν μπορεί πάλι να ΤΣΙΜΠΑΜΕ σε όλα! ΑΠΟΡΩ! δεν περιμέναμε ρε σεις αυτό? ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ?

γιατί ότι και να λέμε...αδικία ξεαδικία η ιστορία γράφει ότι αποκλειστήκαμε...ΑΠΛΑ και χωρίς συναισθηματισμούς...

ανεπίτρεπτο πάντως αν η διαιτησία του κουκουλάκη μείνει τουλάχιστον ασχολίαστη απο την ΠΑΕ...την επόμενη μην αναρωτηθούμε αν τα ξαναπάθουμε...ΓΑΜΗΣΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ....
ΠΑΟΚ δεν υπήρχε σήμερα.
χωρίς τσαγανό.χωρίς δυνάμεις χωρίς πάθος με παίχτες θεατές απέναντι στα πτώματα του πειραιά.και εσύ αντί να τους σκοτώσεις,τους έκανες μάγκες.μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με την γνωστη τακτική "κότας" του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.έτσι είναι..ούτε στην εστία τους δεν έφτανες ακόμα και με 11.

τώρα λέμε όλοι ότι θα τους γαμήσουμε την κυριακή και θα πεθάνουν και 4 goal και πούτσες μαρέν.E ΚΑΙ?
το παιχνίδι που έπρεπε να σου πάρουν στο πηραν.τo άλλο δεν τους νοιάζει,στα παπάρια τους πλακα θα κάνουν..

τώρα το μάθατε και σας πείραξε.κάπου στο μαυλό μας βαθιά υπήρχε το ενδεχόμενο να σε αδικήσει.
εγώ έμαθα να βλέπω τον εαυτό μου πρώτα και με αυτό που είδα δεν άξιζα σήμερα τίποτα παραπάνω..λυπάμαι..
γιατί ακόμα και πρόκριση να έπαιρνα στα πέναλτι σήμερα η εμφάνιση τις ομάδας με χάλασε πολύ..
αυτο αξιζες και αυτο πηρες..να εισαι ακινδυνος,να σε κανουν πλακα,να σε αδικουν και εσυ ντεμεκ να τους περιμενεις την κυριακη..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

οσο για αυτους που κατηγορουν διοικηση και σαντος,ας πανε να πιουν καμια κρυα κοκα-κολα!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1474 on: March 05, 2009, 00:42:17 »

kai to video

My Own WoRST ENeMy.....

makptol

• Guest
« Reply #1475 on: March 05, 2009, 00:43:12 »
 χειρουργειο ρε πουστη μου ......α ρε ιβιτς αν το καρφωνες οτι και να εκανε ο πουστης θα περνουσαμε..........
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ........

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1476 on: March 05, 2009, 00:43:31 »
οσο και να μας ποναει την προκριση τη χασαμε μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ... μπορουσαμε καλυτερο σκορ...

πρωτη φορα μας επαιξαν ετσι εκει μεσα???  η μηπως δεν περιμεναμε τη σφαγη???

ειτε πεναλτι ειτε κοκκινες....

περα απο το κορακι... ....  θελαμε 1 γκολ....  τοσα ντερμπι στην αθηνα δεν το καταφεραμε... γιατι????

τελος παντων.. ολα αυτα ειναι εν θερμω...  ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!!!!

καισαρα με αυτη τη λογικη και καλυτερο σκορ να ειχες στην ΤΟΥΜΠΑ απλα θα σε εσφαζαν λιγο παραπανω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1477 on: March 05, 2009, 00:43:57 »
δεν υπάρχει αγωνιστικό σήμερα. τέλος. κακώς το συζητάτε. είναι ευκαιρία μετά τα όσα έγιναν και την κυριακή στο ίδιο γήπεδο και στη ν. σμύρνη να ξεσηκωθούμε να σπάσει το σπυρί.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1478 on: March 05, 2009, 00:44:47 »
παιδια η ομαδα για ενα ακομα ματς εδειξε οτι ειναι ανεπαρκης για να χτυπησει το ΠΟΚ

ειναι ευκολο να κατηγοραμε τους διαιτητες και δυσκολο να βλεπουμε τις αδυναμιες μας

ηρεμια θελει τωρα και καθαρο μυαλο και μια νικη την κυριακη να ελθουμε στα ισα μας

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1479 on: March 05, 2009, 00:45:15 »
ΠΑΟΚ δεν υπήρχε σήμερα.

Εγώ είδα στο πρώτο ημίχρονο να παίζουμε αρκετά καλά, πέρα από το πρώτο 10λέπτο και να χάνουμε δυο κλασσικές ευκαιρίες με τον Ίβιτς. Στο 2ο ημίχρονο έφαγες το γκολ στα 40 δευτερόλεπτα, συμβαίνουν αυτά, λάθος της στιγμής, άργησες να συνέλεθεις, αποφασίζεις να ρισκάρεις στο 70 βγάζοντας Βερόν και βάζοντας δεύτερο επιθετικό Μπακαγιόκο και πας να χτυπήσεις το ματς για τα επόμενα 20 λεπτά, πολύ καλή κίνηση! Τρως κόκκινη στο 72 και μετά στο 80, ε φταίει η ομάδα μετά; ή προπονητής; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό, άλλωστε με τον θρήνο παίζαμε όχι με τον Εργοτέλη, έλειπε το στήριγμα σου ο Γκαρσία και αναγκάστηκε ο Βερον να περιοριστεί σε αμυντικά καθήκοντα, τι θα γινόταν δηλαδή, θα τους κλείναμε στην περιοχή και θα τους βάζαμε 3 γκολ, το ξέρω όλοι αυτό θα θέλαμε αλλά σκεφτείτε και λίγο ρεαλιστικά.