Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 41953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reset4

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1420 on: March 04, 2009, 23:50:45 »
με το ενα μονο ριπλει που αφησαν να παιξει εγω ειμαι σχεδος σιγουρος πως το γκολ ειναι οφσαιντ

λιγη σημασια εχει ομως

EINAI OFFSIDE φιλε μου αλλα σιγα μην το δείξουν 2η φορα... οφσαιταρα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1421 on: March 04, 2009, 23:50:48 »
ΖΗΤΑΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝ.ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΛΑ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ:ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ+ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ+ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 45 ΠΥΡΕΤΟ+ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΟ.ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ+ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΣΤΕΓΝΑ.+ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ +ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Offline Βόρειος

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1422 on: March 04, 2009, 23:52:42 »
Μια λακούβα απλώς στον δρόμο προς την κορυφή...τίποτα άλλο.ηρεμία και συγκέντρωση γιατι έρχονται και πλέι όφ!
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1423 on: March 04, 2009, 23:54:08 »
Kαι μονο που δε βγαζει κοκκινη σε παπαδοπουλο τελος...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1424 on: March 04, 2009, 23:56:25 »
και γω στο πρώτο replay είδα ότι είναι offside παίδες...δεν πειράζει.... νομίζω ο ίβιτς έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο....απλά ανύπαρκτος....

δεν pierazei....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1425 on: March 04, 2009, 23:57:02 »
ΖΗΤΑΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝ.ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΛΑ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ:ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ+ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ+ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 45 ΠΥΡΕΤΟ+ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΟ.ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ+ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΣΤΕΓΝΑ.+ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ +ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

+1
τη κυριακη μουνοπανα γαυροι θα τα πουμε στο σπιτι το δικο μας.
πικρα πολυ πικρα . . . εχουμε περασει πολυ χειροτερα...

του χρονου θα θες με 7 να παιζω για να περασεις... εκει καταντησες γαυρε....

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1426 on: March 04, 2009, 23:57:48 »
Metrostar η ομαδα δεν ηταν καθολου τραγικη, στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε τον απολυτο ελεγχο, και για ηλιθιες λεπτομερειες δεν ειχαμε σκοραρει σε καποια αντεπιθεση.
μερικοι παιχτες ηταν πραγματι τραγικοι απο την αρχη (Ιβιτς, Λινο) αλλα η ομαδα στεκοταν οπως επρεπε.

στο δευτερο για ανξηγητο λογο ο Κοντρερας ειναι τραγικος και μεχρι την κοκκινη δεν εχει ουτε μια θετικη προσπαθεια,

για το διαιτητη εχω να πω πως στην αρχη ξεκιναει για ενα ματς χωρις καρτες, δειτε την καρτα που χαριζει στο πουτανοπαιδι το γκαλετι και σε καποια αλλα ψιλοσκληρα φαουλ και απο τις δύο πλεύρες και οταν τα πραγματα σφιγγούν απλουστατα αναλαμβάνει δραση και καθαριζει το ματσακι επαγγελματικοτατα.η πρωτη κοκκινη δε βγαινει ποτε σε παιχτη του ολυμπιακου οσο για τη δευτερη εχει πρωτα δε δινει το πεντακαθαρο φαουλ και καταφερνει μια χαρα να εκνευρισει τους παιχτες μας

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #1427 on: March 04, 2009, 23:59:25 »
Για να δουμε τι θα δειξουν τα μουνια στις αμφισβητουμενες φασεις...
Τσικινης προσεχως...

Για βρισιμο και οτιδηποτε αλλο:

Alpha
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=75
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-212-212-4000
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1428 on: March 05, 2009, 00:00:40 »
2 παιχνίδια με gay ένα με βάζελο, ένα με γαύρο εκτός βάλαμε 1 ένα γκολ!!! δυστυχώς είμαστε μικρή ομάδα αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το καφενείο. Στα play off δεν έχουμε τύχη , αναστήσαμε τον ντιόγκο και τον ντέρμισιρ!!! Αφού ο σάντος είχε σκοπό να κατέβει να παίξει κατενάτσιο εκεί γιατί δεν κυνήγησε περισότερο το ματς της τούμπας!!! την κυριακή προτείνω ντού και ας τιμωρηθεί η έδρα μας!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1429 on: March 05, 2009, 00:04:13 »
Αποψε θυμηθηκα ξανα γιατι δεν θελω να παρακολουθω ελληνικο ποδοσφαιρο.........

για γελια.........ο γαυρος θα καθεται μια ζωη στον αγορασμενο θρονο του για παντα.............

και οντως εφταιγαν αρκετα κοντρερας και ιβιτς για τις καρτες τους αλλα το φαουλ στην παραταση του παπαδοπουλου στον μπακαγιοκο που ηταν καθαρη περιπτωση κοκκινης καρτας..........

αυτοι ηταν ικανοι να αφησουν τον ΠΑΟΚ με 5 παικτες και να βγαλει και την μπλουζα του ο διαιτητης και να φορεσει ερυθρολευκα προκειμενου να κερδισει ο γαυρος............

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ!  

SALPARADISE

• Guest
« Reply #1430 on: March 05, 2009, 00:05:53 »
Η πουτάνα ο κουκουλάκης ήταν συμμαθητής συγγενή μου, με την οποία μόλις μίλησα απο Ηράκλειο και μου πε οτι στο σχολείο το λεγε καθαρά οτι είναι γαύρος. Οχι οτι εχει και καμια ιδιαίτερη σημασία τώρα, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Τωρα για το ματς οτι και να πεις πικρα θα βγάλεις. Είτε για την εμφάνιση στο πρώτο, είτε για το σφαξιμο στο δεύτερο, είτε για της ευρώπης την καλύτερη πουτάνα που έκανε καθυστερήσεις 9 με 11.

Ηρεμία μάγκες. Η χρονία φετος είναι ενα σκαλοπάτι.

ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1431 on: March 05, 2009, 00:06:26 »
2 παιχνίδια με gay ένα με βάζελο, ένα με γαύρο εκτός βάλαμε 1 ένα γκολ!!! δυστυχώς είμαστε μικρή ομάδα αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το καφενείο. Στα play off δεν έχουμε τύχη , αναστήσαμε τον ντιόγκο και τον ντέρμισιρ!!! Αφού ο σάντος είχε σκοπό να κατέβει να παίξει κατενάτσιο εκεί γιατί δεν κυνήγησε περισότερο το ματς της τούμπας!!! την κυριακή προτείνω ντού και ας τιμωρηθεί η έδρα μας!!!!

Sorry αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες!!!!! Τους ξεφτιλίζεις με 4 μπαλάκια στην Τούμπα και τελειώνει η ιστορία. Τα πλέυ οφ είναι άλλη υπόθεση.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1432 on: March 05, 2009, 00:08:02 »

+1000
ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1433 on: March 05, 2009, 00:09:15 »
 ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ .ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ . ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ . ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

North_pole

• Guest
« Reply #1434 on: March 05, 2009, 00:09:30 »
Η πουτάνα ο κουκουλάκης ήταν συμμαθητής συγγενή μου, με την οποία μόλις μίλησα απο Ηράκλειο και μου πε οτι στο σχολείο το λεγε καθαρά οτι είναι γαύρος. Οχι οτι εχει και καμια ιδιαίτερη σημασία τώρα, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Τωρα για το ματς οτι και να πεις πικρα θα βγάλεις. Είτε για την εμφάνιση στο πρώτο, είτε για το σφαξιμο στο δεύτερο, είτε για της ευρώπης την καλύτερη πουτάνα που έκανε καθυστερήσεις 9 με 11.

Ηρεμία μάγκες. Η χρονιά φετος είναι ενα σκαλοπάτι.

ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
Μόνο αυτό έχει αξία και σημασία

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1435 on: March 05, 2009, 00:10:34 »
καλα κανει η διαιτησια και μας γαμαει φετος απο την αρχη της χρονιας αφου η διοικηση πεταει αετο σε αυτο το θεμα.βαρεθηκα τοσα χρονια να με βιαζουν και να λεω οτι ειμαι περηφανος που με αδικουνε,φτανει δεν αντεχουμε αλλο.εαν δεν μπορειτε εσεις δωστε τις διευθυνσεις τους σε εμας

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1436 on: March 05, 2009, 00:11:10 »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ¨ΑΓΑΠΩ

δεν ξενερωνουμε ποτε................
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1437 on: March 05, 2009, 00:11:40 »

Θα πω κατι και οποιος καταλαβε, καταλαβε. Την προσπαθεια αυτη που γινεται φετος να επανελθει η ΠΑΟΚΑΡΑ στην κορυφη, μπορουμε να την σταματησουμε ΜΟΝΟ εμεις. Εαν με αφορμη αυτον τον αποκλεισμο, που ηρθε οπως ηρθε, καταστρεψουμε τα παντα, θα κλαιμε για μια γενια ακομη. Την ομαδα και τα ματια σας

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1438 on: March 05, 2009, 00:12:34 »

allou eisa tasouli

asto kalutera

gamato file
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1439 on: March 05, 2009, 00:13:17 »
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ .ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ . ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ . ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

+100
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα