Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 43033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1160 on: February 05, 2009, 14:24:19 »
Μια φώτο για ζέσταμα  :bwflag:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1161 on: February 05, 2009, 14:42:34 »
Εκσπερμάτωση
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1162 on: February 05, 2009, 15:01:33 »
Φοβερή φώτο!! Αν την έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση ανέβασε την!! Και όποιος ήταν σε 8 και έχει και αυτός καμιά φώτο οπωσδήποτε να ανεβάσει!!!

kalamatianos

• Guest
« Reply #1163 on: February 05, 2009, 15:03:43 »
ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ TOPIC. ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΟΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

Μη γράφεις με κεφαλαία
« Last Edit: February 05, 2009, 15:05:09 by tsakalaki »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #1164 on: February 05, 2009, 15:24:01 »
Λογω ελλειψης χρονου δεν εχω διαβασει κανενα ποστ, οποτε δε ξερω αν εχει ηδη γραφτει. Ο Αγγλος ο Ντερμπυσαιρ πως τον λενε, τραβουσε φωτογραφιες την Τουμπα. Κρατηστε παρακαλω σχετικα δημοσιευματα και λινκ.

ΥΓ: Μολις μπηκε γυρναω και λεω στο διπλανο μου,την ωρα που εμπαινε στον αγωνα ως αλλαγη, αυτον σε 5-6 χρονια θα τον αντιμετωπισουμε με καμμια Αγγλικη ομαδα, θα του παιρνουν συνεντευξη και θα λεει "I remember Toumba, amazing!". Οντως ο τυπος επαθε πλακα, ακουσα μαλιστα οτι στραβωσαν κατι γαυροφυλλαδες.

Κλεισε το στόμα ρε!

@Greenleaf Έχω στείλει τις φωτογραφίες στον Jamaican,υπομονή μέχρι να ανέβουν ;)
« Last Edit: February 05, 2009, 15:31:35 by PAOK_VOLOS »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1165 on: February 05, 2009, 15:37:43 »
ο συντηρητισμός έχει και κάποια όρια. Δεν μπορείς να εκτελείς κορνερ τελευταία φάση του αγώνα και αντί να γεμίζεις για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω, να το παίζεις με πασούλα. 

Φοβήθηκαν την αντεπίθεση.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1166 on: February 05, 2009, 15:41:43 »
νομιζω οτι ο σαντος σε αυτη την φαση τους εκραξε ομως....αυτο καταλαβα εγω γιατι τον ειδα να τρεχει μεχρι το κεντρο...

αν το καταλαβε και κανας αλλος ας με επιβεβαιωσει.μπορει να κανω και λαθος

υ.γ νταβιντς αν φοβοταν την αντεπιθεση δεν θα κατεβαινε ο μαρκος αντονιο.ειχαμε τεσσερις παικτες στην περιοχη του γκεη
2 στο κορνερ και τεσσερις πισω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1167 on: February 05, 2009, 15:44:03 »
Μονο αυτο μπορώ να σκεφτώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουν ΣΤΗΜΕΝΟ στο τέλος.

Αυτη είναι η γνωμη μου. Φοβήθηκαν μην μετα το κόρνερ γίνει μια και μόνο αντεπίθεση για το λόγο οτι είχανε ανέβει όλοι και οι δυνάμεις είναι περιορισμένες στο 93.

Νομίζω οτι το πήρε πάνω του αυτος που το εκτέλεσε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1168 on: February 05, 2009, 16:09:38 »
¸âãáæå öùôïãñáößåò...
5/2/2009 9:56:24 ðì
mail to Åêôõðþóôå ôï Áñèñï Ìåãáëýôåñá ÃñÜììáôá Ìéêñüôåñá ÃñÜììáôá Easy Read !
¸âãáæå öùôïãñáößåò...
Poker.gr: Ðáßîå Texas Hold’em óôï ðñþôï åëëçíéêü poker room
Ìå... áíïé÷ôü ôï óôüìá Ýìåéíå ï Ìáô ÍôáñìðéóÜéñ ìüëéò ðÜôçóå ãéá ðñþôç öïñÜ ôïí áãùíéóôéêü ÷þñï ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò, ðåñßðïõ 1,5 þñá ðñéí áðü ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá. Áí êáé Þôáí íùñßò, ó÷åäüí ïé ìéóÝò åîÝäñåò Þôáí ãåìÜôåò áðü öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ, ùóôüóï áõôü äåí åìðüäéóå ôïí Áããëï åðéèåôéêü ôùí «åñõèñïëåýêùí» íá êáôåõèõíèåß ðñïò ôç èýñá 4!

Ï ÍôáñìðéóÜéñ, åíôõðùóéáóìÝíïò áðü ôçí áôìüóöáéñá ðïõ åß÷áí äçìéïõñãÞóåé ïé ïðáäïß ôùí ãçðåäïý÷ùí, Ýâãáëå áðü ôçí ôóÜíôá ôïõ ìéá øçöéáêÞ ìç÷áíÞ êáé Üñ÷éóå íá âãÜæåé öùôïãñáößåò. ÁìÝóùò, ïé óõìðáß÷ôåò ðïõ Þôáí êïíôÜ ôïõ Ýóðåõóáí íá ôïí ôñáâÞîïõí áðü ôï óõãêåêñéìÝíï óçìåßï, åîçãþíôáò ôïõ üôé... åäþ äåí åßíáé Áããëßá!

Ç áðïóôïëÞ ôïõ Ïëõìðéáêïý Ýöôáóå óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò 10 ëåðôÜ ðñéí áðü ôéò 8, ÷ùñßò íá äçìéïõñãçèåß ôï ðáñáìéêñü åðåéóüäéï, áöïý ç Áóôõíïìßá åß÷å áðïêëåßóåé ôïí ðåñéâÜëëïíôá ÷þñï...

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8518&subid=2&tag=6112&pubid=1723544
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #1169 on: February 05, 2009, 16:14:59 »
Μονο αυτο μπορώ να σκεφτώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουν ΣΤΗΜΕΝΟ στο τέλος.

Αυτη είναι η γνωμη μου. Φοβήθηκαν μην μετα το κόρνερ γίνει μια και μόνο αντεπίθεση για το λόγο οτι είχανε ανέβει όλοι και οι δυνάμεις είναι περιορισμένες στο 93.

Νομίζω οτι το πήρε πάνω του αυτος που το εκτέλεσε.
συμφωνω μαζι σου φιλε.και το πηρε πανω του αυτος που εκανε το κορνερ ακτιβως για το λογο οτι ειχαν ανεβει ολοι και ανετα θα ετρωγες αντεπιθεση.Αυτο δειχνει την εμπειρια του παικτη(νομιζω ο σερτζιο).Γιατι ξερει οτι αν κυνηγας να βαλεις δευτερο γκολ δεν θα το ψαξεις στο 94 με ενα κορνερ που κερδισες κατα τυχη.ειχε τοσο χρονο η ομαδα πριν και εφοσον δεν ηρθε ως το 90 δεν θα διακινδυνεψεις στις καθηστερησεις ενα καλο σκορ οπως το 1-0.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1170 on: February 05, 2009, 16:23:05 »
Λογω ελλειψης χρονου δεν εχω διαβασει κανενα ποστ, οποτε δε ξερω αν εχει ηδη γραφτει. Ο Αγγλος ο Ντερμπυσαιρ πως τον λενε, τραβουσε φωτογραφιες την Τουμπα. Κρατηστε παρακαλω σχετικα δημοσιευματα και λινκ.

ΥΓ: Μολις μπηκε γυρναω και λεω στο διπλανο μου,την ωρα που εμπαινε στον αγωνα ως αλλαγη, αυτον σε 5-6 χρονια θα τον αντιμετωπισουμε με καμμια Αγγλικη ομαδα, θα του παιρνουν συνεντευξη και θα λεει "I remember Toumba, amazing!". Οντως ο τυπος επαθε πλακα, ακουσα μαλιστα οτι στραβωσαν κατι γαυροφυλλαδες.

Αληθεύει και στα σπορ το γράφανε και όταν τον έδειχνε στην tv που ήταν στον πάγκο ήταν με ανοιχτό τον στόμα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1171 on: February 05, 2009, 16:41:55 »
Καλύτερη έναρξη αγώνα ever....απλά δεν υπάρχει τέτοια πύρινη κόλαση...mega bravo σε όλους μας...

Αυτό ήταν ΠΑΟΚ k Τούμπα από τις παλιές ένδοξες εποχές..από τότε που οι απόγονοι του στόλου χάναν από το αεροδρόμιο.....

ΠΑΟΚ εμπρός γαμιέται ο στρατός....k η "κολοαδεια" m τελειώνει δυστυχώς...ευτυχώς πήρα τη δόση της ΠΑΟΚAΡΑΣ μου

ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ  ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

northeagle_4

• Guest
« Reply #1172 on: February 05, 2009, 16:56:18 »
παντως επεσα μεσα στο σκορ...1-0 ;D ειχα γραψει....αλλα ρε αλανι παμπλο προσεχε.......εδω κατω θα τον ειχαν αποβαλει >:( παιζεται το κυπελλο αγορι μου,προσεχε!!!!!!!!

δεν εκανε κατι τρομερο ο γκαρσια ουτε εσκεμμενο μπορεις να το πεις σηκωνετε για κεφαλια και βγαζει τα χερια ,πραγμα που γινετε σε καθε ματς 9-10 φορες απλα κακη στιγμη για την μπελλουτσι.Κωσταντινου,λυμπεροπουλος,Κυργιακο,,αβρααμ,ντιογκο και πολλοι αλλοι παιζουν μονιμα ετσι και δεν τους χρεωνουν καν φαουλ.
 εγω συμφωνω οτι εστω και τραβηγμενα μπορεις να  δωσεις κιτρινη τιποτα παραπανω.

zagorakis

• Guest
« Reply #1173 on: February 05, 2009, 17:41:33 »
Ο διάλογος του Ντερμπικατι (δεν ξέρω το όνομα του άγγλου παίκτη) με την μητέρα του χτες το βράδυ

- Έλα μαμά

-Έλα παιδί μου, τι κάνεις πως και με θυμήθηκες τέτοια ώρα; Ετοίμασα και τσάι, μακάρι να ήσουν εδώ παιδάκι μου να το πίναμε μαζί.

-Αστα αυτά ρε μαμά, ακουσέ με

-Τι έίναι παδί μου μήπως τραυματίστηκες;

-Όχι ρε μάνα. Εκείνος ο καλος ο άνθρωπος με το 5 στην πλάτη με λυπήθηκε. Άλλο είναι το θέμα

-Τι;

-Σήμερα παίξαμε με τον ΠΑΟΚ

-ααααα παιδί μου την θυμάμαι αυτήν την ομάδα είχε αποκλείσει την άρσεναλ

-Ναι ναι άκου όμως αυτό δεν ήταν γήπεδο, ήταν καζάνι, έβραζε από παντού. Κρατούσαν κάτι στα χέρια τους που έβγαζε φωτιά και δεν έβλεπες τίποτα, φωνή; χαμός πανικός λες και ήταν 40000 ινδιάνοι πόλεμος. φωνάζαν και ένα σύνθημα συνεχεια και το μόνο που κατάλαβα ότι έλεγε ήταν το κάθε ολυμπιακός...

-τστστσττστσ

-ναι ναι πάλι καλά που χάσαμε μόνο 1-0 τυχεροί είμαστε καλα που μας βοήθησε και ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο.

-Αντε ρε παιδί μου

-Αλλο να στα λέω αλλο να τα βλέπεις.Γι' αυτό τράβηξα μερικά βιντεάκια και φωτογραφίες για να τα δεις, απίστευτα έκανα και πολύ κοντινά πλάνα.Τώρα κατάλαβα γιατί η μαμά του ντιόγκο δεν τον άφησε να έρθει. Μαμά ΄θελω να έρθεις στην Ελλάδα να με προστατέψεις γιατί σε ένα μήνα θα ξαναπαίξουμε σ' αυτό το γήπεδο και θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι έλεγαν κάποιοι συμπαίκτες μου

-Ναι παιδί μου θα έρθω δεν θα σ'αφήσω μόνο σου

-Εγινε μαμά τα λέμε αύριο θα σου στείλω και τις φωτογραφίες και τα βίντεο

-Αντε γεια σου παιδί μου και να προσέχεις μείνε μακριά απο τέτοια γήπεδα

-γεια γεια....

http://paokland.blogspot.com/2009/02/hi-mom-hello-my-child-how-is-it-that.html

:prosk:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1174 on: February 05, 2009, 17:53:16 »
να πω και γω τις σκέψεις μου για το παιχνίδι.
1. η ομάδα μπορεί να μην έδειξε απογοητευμένη αλλά δεν έμεινε και ευχαριστημένη (τουλαχιστον δεν έδειξε ενθουσιασμένη) απο το 1-0 και αυτό φάνηκε απο τις δηλώσεις του προπονητή. Είπε πως εντολή για άμυνα δεν έδωσε ο ίδιος και απ ότι φαίνεται ήταν τακτική των παιχτών λόγω της μεγάλης κούρασης των τελευταίων ματς.

2. δε με πείθει κανένας πως ο κακος επαιξε 50/50. Ούτε θέλω να μπω στη σκουλικιάρικη τακτική να δω βίντεο και να μετράω πόσες φάσεις έδωσε υπέρ και πόσες κατά. Άφησε το παιχνίδι να γίνει ιδιαίτερα σκληρό στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου προκαλώντας (αδικαιολογητα ίσως) εκνευρισμό στην ομάδα μας που σε ορισμένες φάσεις έκανε το ίδιο. Με το τρόπο του όμως άρχισε τα φρου φρου κοντά στη περιοχή μας, αλλά μετά το 60 επεσε η αναλαμπή του γκέυ επειδή οργανωθήκαμε και πάλι καλά στην άμυνά μας. Θέλω να πω, του δώθηκε δικαίωμα να το ξεσκίσει το παιχνίδι ενώ αμα ήταν σωστός εξαρχής είμαι βέβαιος πως στο 2ο ημίχρονο δε θα πατούσαν καν περιοχή.

3. Μας έπρηξε τα @@ η δημοσιογραφική εξυπνάδα για τις απουσίες του γκευ. Έπαιζε με το 2ο επιθετικό του μας λένε (δε λένε πως ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον 3ο του επιθετικό). Δεν έπαιζαν βασικοί παίχτες όπως λετο, φιογκο, παγκο ο ατζας.. (δε μας είπαν πως δεν έιχαμε 11δατους παιχτες εκτός όπως σναουτσερ, βιερίνια, -μπακαγιόκο, ασχετα αν μένει εκτός αποστολης θεωρείται παίχτης 11δας, πάγκο βερόν , ασχέτως αν χρησιμοποιήθηκε αναγκαστικά). δεν είναι δικαιολογία αθλιοι δημοσιογράφοι αν ο γκευ έπαιξε με έλλείψεις, το διάλεξε να παίξει, ενώ ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε για αυτές. Του ΠΑΟΚ οι ελλείψεις ήταν πιο σοβαρές ξεχάσατε επίσης να πείτε.

4. Μπελούτσι ετρεξες στη καμερα πουτανιτσα να δείξεις το ματωμενο σου κεφάλι... ακόμα να ξεπεράσετε το Παμπλο... μπορείς να ζητήσεις το βιντεο να το πατε στη πειθαρχική, ξερετε εσείς, και να ζητήσετε τιμωρία  ;D . . .  ουστ δεσποινιδούλες του κερατα. . .

4. Τελός   ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ;D
« Last Edit: February 05, 2009, 18:02:26 by spartiatis »

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1175 on: February 05, 2009, 18:03:57 »
τι να πρωτογραψω για τη χτεσινη μερα.η εισοδος μπορω να πω ηταν πιο ευκολη απο οτι με τελη(στην 4).στην αρχη μου φανηκε οτι δεν θα μπουμε ποτε αλλα οκ 15-20 λεπτα καλα ηταν(για τετοιο ματς).με αυτη τη γλιτσα-λασπη εξω απο το γηπεδο κανε κατι ρε προεδρα , γυρναμε στο σπιτι λες και ημασταν στο γιαπι.η εισοδος ηταν φανταστικη ,τουμπα απο τα παλια μεχρι το ημιχρονο μετα παπαλα ομαδικα και οπαδικα.εκει ειναι που πρεπει να βοηθησουμε σαν κερκιδα.αυτο το 20λεπτο αδρανειας της ομαδας + οι μπουφοι με τα λειζερ + το οτι δεν καθαρισαμε την προκριση στην τελικη με χαλασαν πολυ χτες.δεν χαρηκα τη νικη οπως θα ηθελα.το πιστευα πολυ οτι  το σκορ θα ηταν 2-0.ο βερον πολυ κουραση βγαζει ο κονσεισαο περα απο το υπεροχο γκολ οχι και πολλα ο γκαρσια απλα αρχοντας αν εξαιρεσεις καποιες αβιαστες λαθος μεταβιβασεις ο αραμπατζης πολυ λιγος χωρις  λογο εδινε χωρο στον φρανκενσταιν-ζομπι-μουμια καραφλοπουστα ο δαρλας ετσι κι ετσι ο κοντρερας με λαθακια χτες ο μαρκαντωνης λιρα εκατο ο αναστασακος λιγος κι αυτος και γενικα βλεπω οτι υπαρχει κουραση στην ομαδα και με αλχημειες παλευουμε τα 90λεπτα.τελικα τα ντερμπυ ειναι πολυ κουραστικα απο ολες τις αποψεις.οσο για τους γαυρους τι να πω η αλλαζονεια και η μαλακια που κουβαλαν στην αδεια κεφαλα τους σπαει κοκαλα.πριν το ματς θα σας ριξουμε 4 μετα το ματς¨αμα παιζαμε πληρεις αμα εμπαινε η κεφαλια αμα εβγαινε ο παμπλο με κοκινη αμα αμα αμα¨δε γαμιεστε λεω γω μεταξυ σας η μια ομαδα του τελικου ειναι ο ΠΑΟΚ κατα 99% ψαξτε για τη δευτερη ετοιμαστειτε πουστοαθηναιοι για την καθοδο των ζουλου να δω που θα κρυφτειτε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1176 on: February 05, 2009, 18:46:20 »
Μια φώτο για ζέσταμα  :bwflag:

φοβερη φωτο φιλε μπραβο....αν εχεις και μεγαλυτερες που λεει και ο φιλος στειλε

επισης κανενα βιντεακι ρε παιδια; Να δουμε και εμεις που ειμασταν μακρια...

ΥΓ τωρα που το διαβασα
Xiliometra kai pali simera . Apo ton kanada sth toymba

τι να λεμε και εμεις μετα
« Last Edit: February 05, 2009, 19:15:33 by blue_eyes »

JamaicaN

• Guest
« Reply #1177 on: February 05, 2009, 19:39:16 »
 Ανανεωθηκε η GALLERY

http://www.paokworld.com/index.php/multimedia.html

οσο αναφορα τον αγωνα κυπελλου με τον γαυρο, χαρη στον PAOK_VOLOS!!!

Callahan

• Guest
« Reply #1178 on: February 05, 2009, 19:41:21 »
Όσο για τον Άγγλο:

Έχει γούστο οι γαύροι να τον βάλουν να φωτογραφίζει κάθε γήπεδο, και να  δηλώσει ότι χρειάζεται τις φωτό για το προσωπικό του album!!!!!

Υ.Γ. Ένα καλό που άκουσα:  Ο Άγγλος τραβούσε φωτογραφίες για να τις δείχνει κάποτε στα παιδιά του, αμά δεν τρώνε το φαγητό!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1179 on: February 05, 2009, 19:59:21 »
Aπλά φανταστικές..!

Έρχονται κι άλλες!!!!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ