Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 42378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1140 on: February 05, 2009, 08:47:28 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΗΠΟΥΡΕ Ο SERGIO ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΚΑΒΟΥΝ!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1141 on: February 05, 2009, 10:05:01 »
Καταπληκτική η ομάδα στο 1ο, εμφανής η κούραση στο 2ο.
Απίστευτη κερκιδάρα. Χάζεμα κανονικά. Κυριολεκτικά μου ανέβηκε η τρίχα στην είσοδο.
Antonio, Garcia, Sorlen, Lino, και ειδικά στην αρχή Sergio (εντάξει κάποιες στιγμές φαίνετε ότι το μυαλό θέλει το σώμα δε μπορεί) κορυφαίοι.
2 πραγματάκια που σπάστικα όμως πάρα πολύ.
* Γαμώ τα κωλολέιζερ. Τι είμαστε ρε? Γαύροι ή σκουλίκια? Αι σιχτίρ γαμώτο.
* Ο κωλοέλεγχος. Χθες, πέρασε ένας με μπουκάλι Dimple μέσα. Ρε πούστη στα μπουζούκια ήρθατε? Τι είναι ρε η Τούμπα? Τα "Μαμούνια"? Μήπως θέλετε και λουλουδούδες? Και τι κατάλαβες ρε γελοίε με το Dimple? Στο νοσοκομείο κατέληξες. Δε σε χρειάζετε έτσι ο ΠΑΟΚ μας ρε. Νηφάλιο με φωνή σε θέλει ρε, και όχι κόκκαλο.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

bagos1

• Guest
« Reply #1142 on: February 05, 2009, 10:30:50 »
Να σταθώ στο θέμα της ελεύθερης εισόδου απο την 1, ήταν εκνευριστικό να σε βάζουνε οι σεκιουριτάδες παρακαλώ υποχρεωτικά να περνάς στα τουρνικέ 2-2, με το που έφτανες στο τουρνικέ κάποιος απο πλάγια έμπενε μπροστά σου και σου έλεγε έλα -έλα και ο σεκιουριτάς σε εσμπρωχνε να μπείς με το έτσι θέλω. ένας που διαμαρτυρήθηκε και του είπε θα σε αναφέρω στην ΠΑΕ ο σεκιουριτας του είπε θα μου κλάσεις τα αρχίδια!!! μπήκανε απο την 1 παρα μα πάρα πολλοι.  τέλος αυτό που έγινε για πολοστή φορά σε 1 λεπτού σιγή έλεος ρε πούστη μου τι κάφροι εισαστε κάποιοι. και αυτό το μπερδεμένο που ντες και καλά ήθελε να πάει να την πέσει στους γαύρους μια σφαλιάρα δεν μπορούσε να φάει ?
για τον αγώνα κρίμα που σε τέτοιον γαυρο δεν ασελγήσαμε πάνω του

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1143 on: February 05, 2009, 10:36:29 »
πολυ καλο το σκηνικο στην εισοδο της ομαδας....
στα αγωνιστικα στο πρωτο ημασταν πολυ καλοι στο δευτερο βγηκε η κουραση απο τα συνεχομενα ματς.τιποτα δεν τελειωσε.αν σκοραρουμε μεσα στο καραισκακη θα προκριθουμε.σε διαφορετικη περιπτωση τα πραγματα δυσκολευουν.ευτυχως δεν δεχομαστε ευκολα γκολ και αυτο με κανει αισιοδοξο.
και κατι για τον κοσμο...στην 5 που παω πρεπει να ειχε πανω απο 2000 τζαμπατζηδες.την ωρα που εμπαινα μπροστα μου ηταν μια παρεα 10 ατομων απο τους οποιους ειχαν εισιτηριο οι 5.οι υπολοιποι μπηκαν ετσι....ο σεκιουριτας πηγε να μου πασαρει εναν τυπο περιπου 16 χρονων να τον περασω μαζι μου στο τουρνικε αλλα φυσικα τσιμπησε ενα ακυρο και ο 16αρης και ο σεκιουριτας ακουσε το μπινελικι του.μεσα στην κερκιδα τυποι με γκομενες αγκαλια και με τα κινητα στο χερι και κοκκινες ομπρελες...διπλα μου ενας τυπος ο οποιος τον εβλεπα πρωτη φορα στο γηπεδο φορουσε μοβ μπλουζακι και χιαστι μαυρο τσαντακι και τραγουδουσε μονος του αυτο το γελοιο συνθημα με  την πουτανα την ηρωινη και αλλα τετοια...και το χειροτερο απ'ολα η φαση με το κατουρημα.σουρωμενοι που κατουρανε οπου βρουνε...ειδα σουρωμενο να κατουραει πανω σε πανό συνδεσμου μεχρι που κατεβηκε το παλικαρι που ειχε το πανι και τον εσπρωξε...ειδα σουρωμενο να μιλαει στο κινητο με το ενα χερι,με το αλλο χερι να τρωει σπορια και να εχει βγαλει την πουτσα του και να προχωραει και να κατουραει...ειδα τον μπερδεμενο μπροστα στην 4 που εκοβε βολτες μεσα στο γηπεδο και κανεις να μην τον ενοχλει....α και για την μαλακια με τα λειζερ δεν εχω να πω τιποτα πλεον....
α και επισης ειδα και συνδεσμιτικα αντιανεμικα με copy/paste το σηματακι του PAOKWORLD και το λογοτυπο....
αντε αρκετα γκρινιαξα και για σημερα αλλα καποια πραγματα δεν γουσταρω να τα βλεπω μεσα στον ΝΑΟ....

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1144 on: February 05, 2009, 10:45:28 »
2 Λόγια για τα χθεσινά....Λυπάμαι που θα διαφωνήσω με τους περισσότερους αλλά εμένα η κερκίδα δεν μ' αρεσε......Άρυθμη, με παύσεις, έχουμε 20 συνθήματα για τα τραβέλια του Πειραιά, χθες λέγαμε 2 όλα κ όλα......Η είσοδος εντυπωσιακή, αλλά Τούμπα δεν είναι μόνο η είσοδος.....
Πάμε στα άλλα..... Τρεις παίκτες νομίζω ξεχώρισαν χθες...Ο Λίνο ιδίως στο πρώτο, πολλές εμπνεύσεις, ωραίο άπλωμα του παιχνιδιού, του λειψε η σέντρα αφού διαβάστηκε κ κλείστηκε καλά....Ο Μάρκος όλα τα λεφτά, το καλύτερο ματς με τη φανέλα μας, αλάνθαστος, ανίκητος στα μπακ, δικαίωσε τον Σάντος που επέλεξε αυτόν για παρτενερ του Κοντρέρας και τέλος, για όσους βλέπουν λίγο παραπάνω χορτάρι, ο Παμπλίτο Γκαρσία δικαίωσε το οτι τον έχω τρελό πουλέν χθες....Ο αιμοβόρος έκανε σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ό παιχνίδι χθες, σεμινάριο αμυντικού χαφ, ήταν παντού και πάντα, τρομερή τοποθέτηση και στοπ, ειλικρινά ό,τι και να πω είναι λίγο. Επίσης , για να μην είμαι άδικος, ο Χαλκιάς χθες ήταν σοβαρός (αν εξαιρέσεις μια έξοδο που δεν υπολόγισε σωστά), με καλές τοποθετήσεις, αν ανέβει λίγο και σε ταχύτητα στην αντίδραση να βγει απο τη μικρή να μαζέψει, νομίζω οτι θα κάτσει χρόνια κάτω απ' το τέρμα.....
Στα αρνητικά η κούραση του Βερόν που κάποτε θα έβγαινε κ ευτυχώς που βγήκε όταν είχε κατακαθίσει ο άσσος χθες, τον έχουμε πεθάνει τον Αργεντίνο. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ στο β' μπροστά απο την 6....Με προβληματίζει η αστάθεια του Κοντρέρας που και χθες στη μοναδική φάση που απειληθήκαμε έμεινε στο έδαφος και δεν ακολούθησε στην κεφαλιά της Βραζιλιάνας πουτάνας....Ας ελπίσουμε οτι είναι παροδικό....Κακός ο Αραμπατζής, δεν ξέρω αν είναι επηρεασμένος απο τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά δεν ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και δη back να μην ορμάει στην μπάλα, αλλά να περιμένει να τον τραβήξει ο αντίπαλος χαφ στα καρέ του με ντρίμπλα. Καλός και ο Ίβιτς χθες για να τα λέμε όλα, μπήκε καυλωμένος, μας στοίχισε η αναγκαστική αλλαγή του. Τελειώνω με τη διαπίστωση οτι στο τηγάνι πρέπει να κάνεις ένα γκολ, δύσκολα περνάμε διαφορετικά και τέλος 2 ερωτήσεις :
1ον Δεν καταλαβαίνω, ας με βοηθήσει κάποιος, τη λογική να βρέχεται το χορτάρι....Πώς και με ποιόν τρόπο βοηθάει μια ομάδα ΚΑΤΑΚΟΠΗ, με αργή ανάπτυξη δυνατά αμυντικά χαφ και σχετικά αργά??????????
2ον Αυτο το τηλ 212-212 4000 δεινοπάθησε χθες με την οργή μου, μπορεί να πήρα και να έχωσα βούρκο και βόθρο (απο αυτό που οι αλλόθρησκοι καταλαβαίνουν αφου άκουγαν τη μανούλα τους απο μικρά παιδιά έτσι να τη φωνάζουν) τουλάχιστον 15 φορές...ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΕΣ τα μπαστάρδια....Μ ανέβασαν την πίεση στα 1000 χθες βράδυ....

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1145 on: February 05, 2009, 10:58:57 »
ένα μεγάλο μπράβο σε όλους
το μονο κακό για το δεύτερο ημίχρονο ότι ο κόσμος ενώ πίεζε ο γαύρος ήταν απών
για τι ομάδα τι να πει κανεις
, δεν ξέρω τον μέσο ορο ηλικίας αλλα πολύ αντέξαμε
και κάτι ακόμα
καλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να πετάξει έξω αυτόν τον μαλακα με το λέιζερ το μονο μελανό σημείο ρεζίλι διεθνώς γιατί το κοντό μυαλό του δεν του κόβει ότι πλέον τους αγώνες τους βλέπουν και στους  5 "οριζοντες" του κόσμου και μας βλέπει ο άλλος και "γινιμαστε" ρεζίλι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1146 on: February 05, 2009, 10:59:59 »
Μπραβο στην ομαδα για τη νικη. Οι παιχτες μας εχουν αρχιδια και τους γουσταρω

οσον αφορα τους αντιπαλους....

http://www.gazzetta.gr/content/view/24236/8/

Γιάννης Μώραλης: «η φιλοξενία από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν άψογη τους ευχαριστούμε πολύ και θα τους το ανταποδώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=protathlitis

"επιθεση με πετρες στο πουλμαν κλπ"

καποιοι ηδη αρχισανε τα ψεματα, ταιζουν χορτο και ετοιμαζουν κλιμα για ρεβανς απο τωρα.....

ΑΛΛΑ δεν ξερουν με ποιους μπλεξανε...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1147 on: February 05, 2009, 11:13:16 »
Μπράβο στην ομάδα αν και έπρεπε να έχουμε αβάντζο ένα ακόμη γκολάκι. Η πρόκριση είναι δική μας, αρκεί να κατέβουμε σε ένα μήνα πάνοπλοι...

Η κερκίδα καλά ακουγόταν ανα διαστήματα, μπορούμε και καλύτερα.

ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΪΖΕΡ ΨΟΦΑ!!!! ΑΠΛΑ!
« Last Edit: February 05, 2009, 11:27:32 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1148 on: February 05, 2009, 11:17:56 »
οι μαρτυριες απο πανω τα λενε ολα για τους τσαμπατζηδες.

ας κοιταξει η παε τους σεκιουριταδες της και τα τουρνικε και μετα βλεπουμε. εχει ακομα μια ευκαιρια στο πρωταθλημα με τον γαυρο.αν πετυχει κατι θα εχει κερδος και στα διαρκειας το καλοκαιρι.

χθες εγινε η καλυτερη κερκιδα σε ντερμπι των τελευταιων ετων. σε καποια σημεια ειδικα ειχαμε απιστευτο συντονισμο για παιχνιδι με ντερμπακιδες και 35,000 κοσμο. αγγιξαμε το ονειρο. φοβερα ενθαρυντικο και το γεγονος οτι το 90% των συνθηματων ξεκινησε μονο απο εναν πυρηνα και ολοι ακολουθουσαν και δεν ελεγε ο καθενας το δικο του. μονο αρνητικο το κενο 50-70.

καμια συγκριση με τις φετινες εκκλησιες με σκουλικι βαζελοχανουμο.

baron

• Guest
« Reply #1149 on: February 05, 2009, 11:22:59 »
AAxxxxx! Τι πούτσα ήταν αυτή! Και με 0,01 goal το να γαμάς το γαύρο είναι ευχαρίστηση ατέλειωτη.

Και τώρα τι? Κυπελο? Νομίζω μας αξίζει ένας τίτλος εφέτος μαζί με την έξοδο στο CL.

Αίντε ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1150 on: February 05, 2009, 11:26:42 »
Μολις ξυπνησα απο τη χθεσινη σουρα, μ'ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια.
Τους γαμησαμε το σπιτι χθες, ετσι απλα. Ξεβρακωσαμε την ομαδα του δημοσιου και αν ειμασταν λιγο πιο τυχεροι θα ειχε καθαρισει και η προκριση. Τετοια Τουμπα ειχα καιρο να δω, μπραβο σε ολους οσους ηταν μεσα. Η κερκιδα ειχε καταπληκτικο ρυθμο, σε ολο το παιχνιδι, σε αντιθεση με αλλα ντερμπυ που απο το ημιχρονο και μετα ειμασταν εκκλησια. Εκεινος ο ξεσηκωμος στα τελευταια λεπτα παραλιγο να φερει και το 2-0 με τον Κλαους, αλλα ηταν ατυχος.

Οι πυρσοι στην εισοδο των ομαδων φαινοταν στο Πανοραμα. Ξενερωσα με τους μαλακες που δε μπορουσαν να βγαλουν το σκασμο στο λεπτο σιγης, και με τα φλωρακαι με τα λειζερ. Αμα θελετε να παιζετε με λειζερ να πατε στη χαβουζα μετους φιλους σας τους βαζελους. Εκει κανουν τετοια παιχνιδακια κατι καθηστερημενα βουτηροπαιδα σαν κι εσας.

Για την εισοδο του κοσμου και για τζαμπατζηδες δεν ειδα πολλα. Μπηκα 20' πριν τη σεντρα στην 5, ειχε αρκετο κοσμο εξω αλλα μπηκαμε ολοι κανονικα δειχνοντας εισητηρια. Παντως το γηπεδο ειχε σιγουρα παραπανω κοσμο απο την χωρητικοτητα.

Στα αγωνιστικα, δεν χωραει να πουμε και πολλα. Γαμησαμε το γαυρο ευκολα, δεν κινδυνεψαμε σχεδον καθολου και ξεμπροστιασαμε την σουπερ διαστημικη ομαδαρα της τρουμπας στους αβανταδορους της. Βρειτε λογια τωρα να καλυψετε το τσιρκο σας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1151 on: February 05, 2009, 11:49:48 »
Ειδες οταν καποτε πιναμε τα μπιρονια στο Camden λεγαμε οτι θα σκισουμε τον γαυρο.....
Παντως και στην 6 αν και ειχα εισιτηριο μπηκα μαζι με εναν αλλον...
Εντυπωση μου εκανε οτι δεν υπηρχε στην εισοδο ιχνος καπελακια...

Ωραια κερκιδα αλλα πεσμενη ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Β ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΤΑΝ Ο γαυρουλης ΠΙΕΖΕ

Πάμε για αλλα.....

οχι παράθεση όταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post για 4.266.352.326.239 η φορά.
« Last Edit: February 05, 2009, 12:08:41 by toy »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1152 on: February 05, 2009, 12:23:29 »
Eõ÷ïìáé óå ïëïõò óáò íá æçóåôå ôçí óçìåñéíç êáôáóôáóç ðïõ æçóáìå óôçí Ðáñï...
Êáìéá 20áñéá ÐÁÏÊôóçåò, ëéãïé ãáõñïé, ëéãïôåñïé âáæåëïé êáé ÷áíïõìéá....

ØÇËÁ ÔÏ ÊÅÖÁËÉ åìåéò êáé ÊÁÔÙ ôï êåöáëé ïé ãáõñïé......Öåôïò íïìéæáíå èá ãáìáíå ðáíôïõ..
Ï×É öéëáñáêé...óôï ÍÁÏ ÈÁ ÐÑÏÓÊÕÍÁÓ...

Ê Á Õ Ë Á

Åäþ óôï ÷ùñéü êõñéáñ÷åß ïëõìðéáêüò êáé ÐÁÏÊ..
ÓÞìåñá üëïé ìáò ìå æáêÝôåò, ìðëïýæåò, ìðïõöÜí êáé üôé Üëëï Ý÷ïõìå öïñÜìå..
¼ðïéïò åßíáé ìå áìÜîé êáé äåé óôï äñüìï ÐÁÏÊé ìå äéáêñéôéêÜ ôïí êïñíÜñåé êáíÝíá ìéóÜùñï..
ÐÝöôåé ðïëý êñÜîéìï óôïõò ãáýñïõò… äåí âãáßíïõí Ýîù ãéáôß ëÝãáíå ôá óõíçèéóìÝíá, èá öÜôå 4-5 êëð, êëð.

ÌÏÍÏ ÐÁÏÊ ÑÅ !!!!!!!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Callahan

• Guest
« Reply #1153 on: February 05, 2009, 12:28:11 »
Επειδή, ακούμε άπειρες μαλακίες από το πρωί, αλλά και εχθες το βράδυ, πείτε ρε παιδιά, όσοι πήγαν σε θήρες εκτός 4 τι είδους έκτροπα(!) συνέβησαν στις εισόδους (5,6,7,8). Η 4 ήταν άψογη, για πώτη φορά σε ντέρμπη. Μήπως αρκετοί τζαμπατζήδες μεταφέρθηκαν στην 7-8 και δημιούργησαν χαμό; Στην 7-8 η φύλαξη δεν ήταν τόση καλή όσο στην 4;

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1154 on: February 05, 2009, 12:37:19 »
2 ματς χθες. ένα εξαιρετικό στο πρώτο και ένα άθλιο στο δεύτερο. Η διαφορά οφθαλμοφανέστατη, ο βερόν που δεν ακούμπησε μπάλλα. Το είχα πει εδώ και ένα μήνα οτι ο αργεντίνος κλάταρε, το έχει δει και ο σάντος βέβαια και δεν τον ξεκίνησε καν. Νομίζω οποιοσδήποτε να έπαιζε χθες στη θέση του θα πήγαινε καλύτερα. Θέμα ρίσκου.

το 1-0 λέει πολλά αλλά και τίποτα ταυτόχρονα. άποψη μου ότι για να περάσουμε θα χρειαστεί να βάλουμε γκολ.
και κάτι ακόμα: ο συντηρητισμός έχει και κάποια όρια. Δεν μπορείς να εκτελείς κορνερ τελευταία φάση του αγώνα και αντί να γεμίζεις για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω, να το παίζεις με πασούλα. 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1155 on: February 05, 2009, 12:39:03 »
Η τουμπα ειδικα του 1ου ημιχρονου θυμισε τουμπα απο παλια τουμπα δεκαετιας 80' μπορουσαμε να βαλουμε κ αλλο ενα γκολ κ τωρα να μασταν σιγουροι αλλα αυτη η ομαδα ειναι για τα δυσκολα κ σε κανει να την εχεις τυφλη εμπιστοσυνη, στο 2ο πεσαμε αλλα ειναι λογικο καθως υπαρχει κουραση απο τα συνεχομενα παιχνιδια

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1156 on: February 05, 2009, 12:49:00 »
τα λειζερ εχουν πολλαπλασιαστει. παλια ηταν 1-2 τωρα ηταν καμια 20ρια και αυξανονται, διασπαρτα σε ολη την 4, ειναι απλο παντως νομιζω να περιοριστει το φαινομενο, οταν γινεται χρηση λειζερ φαινεται καπως απο που φωτιζει
« Last Edit: February 05, 2009, 12:54:44 by thanos9t9 »

Thrakieros

• Guest
« Reply #1157 on: February 05, 2009, 12:56:54 »
πολυ καλη μπαλιτσα ειδαμε εχθες ειδικα στο Α'.θα μπορουσαμε να βαλουμε τουλαχιστον ακομη ενα γκολ για να παμε με αλλο αερα στη χαβουζα.εαν παιξουμε με τον ιδιο τσαμπουκα και μεσα στο καραισκακη θα κανουνε τρελο κλαρινο οι γαβρινες

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1158 on: February 05, 2009, 13:51:15 »
ΠΟΥΣΤΗ ΚΗΠΟΥΡΕ Ο SERGIO ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΚΑΒΟΥΝ!
καλο

η ρεβανς ειναι σε εναν μηνα και ολα θα ειναι διαφορετικα τοτε..ο γαυρος απο οτι διαβασα εχει συνεχομενα ματς με Εργοτελη εκτος, Σεντ Ετιεν εκτος, ΠΑΟ εντος, ΠΑΟΚ κυπελλο εντος και μετα ΠΑΟΚ τουμπα. Εμεις το πιο πιθανο να μην εχουμε τοσες απουσιες οποτε ειναι ευκαιρια για διπλο στο κυπελλο και επιτελους νικη στο πρωταθλημα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1159 on: February 05, 2009, 14:20:31 »
Λογω ελλειψης χρονου δεν εχω διαβασει κανενα ποστ, οποτε δε ξερω αν εχει ηδη γραφτει. Ο Αγγλος ο Ντερμπυσαιρ πως τον λενε, τραβουσε φωτογραφιες την Τουμπα. Κρατηστε παρακαλω σχετικα δημοσιευματα και λινκ.

ΥΓ: Μολις μπηκε γυρναω και λεω στο διπλανο μου,την ωρα που εμπαινε στον αγωνα ως αλλαγη, αυτον σε 5-6 χρονια θα τον αντιμετωπισουμε με καμμια Αγγλικη ομαδα, θα του παιρνουν συνεντευξη και θα λεει "I remember Toumba, amazing!". Οντως ο τυπος επαθε πλακα, ακουσα μαλιστα οτι στραβωσαν κατι γαυροφυλλαδες.
« Last Edit: February 05, 2009, 14:38:03 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ