2 Λόγια για τα χθεσινά....Λυπάμαι που θα διαφωνήσω με τους περισσότερους αλλά εμένα η κερκίδα δεν μ' αρεσε......Άρυθμη, με παύσεις, έχουμε 20 συνθήματα για τα τραβέλια του Πειραιά, χθες λέγαμε 2 όλα κ όλα......Η είσοδος εντυπωσιακή, αλλά Τούμπα δεν είναι μόνο η είσοδος.....
Πάμε στα άλλα..... Τρεις παίκτες νομίζω ξεχώρισαν χθες...Ο Λίνο ιδίως στο πρώτο, πολλές εμπνεύσεις, ωραίο άπλωμα του παιχνιδιού, του λειψε η σέντρα αφού διαβάστηκε κ κλείστηκε καλά....Ο Μάρκος όλα τα λεφτά, το καλύτερο ματς με τη φανέλα μας, αλάνθαστος, ανίκητος στα μπακ, δικαίωσε τον Σάντος που επέλεξε αυτόν για παρτενερ του Κοντρέρας και τέλος, για όσους βλέπουν λίγο παραπάνω χορτάρι, ο Παμπλίτο Γκαρσία δικαίωσε το οτι τον έχω τρελό πουλέν χθες....Ο αιμοβόρος έκανε σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ό παιχνίδι χθες, σεμινάριο αμυντικού χαφ, ήταν παντού και πάντα, τρομερή τοποθέτηση και στοπ, ειλικρινά ό,τι και να πω είναι λίγο. Επίσης , για να μην είμαι άδικος, ο Χαλκιάς χθες ήταν σοβαρός (αν εξαιρέσεις μια έξοδο που δεν υπολόγισε σωστά), με καλές τοποθετήσεις, αν ανέβει λίγο και σε ταχύτητα στην αντίδραση να βγει απο τη μικρή να μαζέψει, νομίζω οτι θα κάτσει χρόνια κάτω απ' το τέρμα.....
Στα αρνητικά η κούραση του Βερόν που κάποτε θα έβγαινε κ ευτυχώς που βγήκε όταν είχε κατακαθίσει ο άσσος χθες, τον έχουμε πεθάνει τον Αργεντίνο. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ στο β' μπροστά απο την 6....Με προβληματίζει η αστάθεια του Κοντρέρας που και χθες στη μοναδική φάση που απειληθήκαμε έμεινε στο έδαφος και δεν ακολούθησε στην κεφαλιά της Βραζιλιάνας πουτάνας....Ας ελπίσουμε οτι είναι παροδικό....Κακός ο Αραμπατζής, δεν ξέρω αν είναι επηρεασμένος απο τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά δεν ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και δη back να μην ορμάει στην μπάλα, αλλά να περιμένει να τον τραβήξει ο αντίπαλος χαφ στα καρέ του με ντρίμπλα. Καλός και ο Ίβιτς χθες για να τα λέμε όλα, μπήκε καυλωμένος, μας στοίχισε η αναγκαστική αλλαγή του. Τελειώνω με τη διαπίστωση οτι στο τηγάνι πρέπει να κάνεις ένα γκολ, δύσκολα περνάμε διαφορετικά και τέλος 2 ερωτήσεις :
1ον Δεν καταλαβαίνω, ας με βοηθήσει κάποιος, τη λογική να βρέχεται το χορτάρι....Πώς και με ποιόν τρόπο βοηθάει μια ομάδα ΚΑΤΑΚΟΠΗ, με αργή ανάπτυξη δυνατά αμυντικά χαφ και σχετικά αργά?

2ον Αυτο το τηλ 212-212 4000 δεινοπάθησε χθες με την οργή μου, μπορεί να πήρα και να έχωσα βούρκο και βόθρο (απο αυτό που οι αλλόθρησκοι καταλαβαίνουν αφου άκουγαν τη μανούλα τους απο μικρά παιδιά έτσι να τη φωνάζουν) τουλάχιστον 15 φορές...ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΕΣ τα μπαστάρδια....Μ ανέβασαν την πίεση στα 1000 χθες βράδυ....