Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 43095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1000 on: February 03, 2009, 00:53:07 »
και μια καρφιτσα μαυρη...
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1001 on: February 03, 2009, 03:00:30 »
ΘΡΗΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ

Ξεκωλιασμα του γαυρου κρατωντας το 0 στην αμυνα και φυγαμε μετα για την κηδεια τους μεσα στο τηγανι...Εχω μεγαλη πιστη και για τα 2 ματς...Ψυχη παθος και τσαμπουκας χρειαζεται, πραγματα που τα εχουμε και με το παραπανω...

Νικη αφιερωμενη στον μεγαλο Γιωργο Παντελακη θα ειναι την Τεταρτη..Ας αρχισει ξανα η παραδοση των 23 χρονων μεσα στον ναο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1002 on: February 03, 2009, 11:09:38 »
καταρχας μη ξεχναμε πως απο το 2001 και μετα εχουμε παιξει 3 παιχνιδια κυπελου με το gay και τον εχουμε κερδισει και στα 3.πολυ απλα αυριο η παραδοση θα συνεχιστει!
για μενα ειναι πολυ σημαντικο οτι δεν παιζει ο γκαλετι αυριο.το α και το ω του gay-rou.στα πλην τα δικα μας οτι δεν παιζει ο σναουτσνερ και εγω προσωπικα δε θελω με τπτ να δω αυριο τον αραμπατζη.προτιμω μπιζερα αν ειναι οκ.
σκορ κλειδι στανταρ προκρισης γι αυριο ειναι το 2-0.με τετοιο αποτελεσμα δεν υπαρχει περιπτωση ν αποκλειστουμε στο τηγανι!
                                       ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακο!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: February 03, 2009, 12:05:10 »
Μεγάλη απουσία και για μας. Εκτός ο Μούσλι. Και ο Μπιζέρα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1004 on: February 03, 2009, 12:08:58 »
Του Σωκρατη την γυναικα
που την περναμε παρτουζα δεκα-δεκα
Πετρο γαμα,Πετρο γαμα
Πετρο γαμα την μαμα σου την πουτ.....

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #1005 on: February 03, 2009, 12:15:41 »
"Δώστε την ψυχή σας να τους πάρουμε"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μπορεί να μην έπαιξε στο προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ωστόσο ο Ντάρκο-γκολ έδωσε τη δική του «μάχη» από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο στη διάρκεια του μεγάλου ματς με τον «δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ.

Μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, ξεκίνησε τη «μάχη» του αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και έδειξε με τη συμπεριφορά του πως αποτελεί παίκτη της ομάδας του λιμανιού, άσχετα με το αν δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΟΑΚΑ στις πέντε και είκοσι και ο Κοβάσεβιτς ήταν «θηρίο στο κλουβί» από το... πούλμαν.

Μόλις οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν στα αποδυτήρια, ο Σέρβος πήρε το λόγο και είπε στους συμπαίκτες του, θέλοντας να τους εμψυχώσει.

«Δεν μπορώ να παίξω, αλλά ξέρετε ότι είμαι μαζί σας. Θα δω το παιχνίδι απ' τον πάγκο για να είμαι δίπλα στην ομάδα, δεν μπορούσα να είμαι μακριά. Δώστε τα όλα, δώστε και την ψυχή σας για να τους πάρουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να νικήσουμε. Πάμε γερά, να μπούμε δυνατά απ' το ξεκίνημα» είπε ο Κοβάσεβιτς στους συμπαίκτες του.

Με υψωμένες γροθιές

Ο Κοβάσεβιτς κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού και παρακολούθησε από εκεί το παιχνίδι. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι έζησε πιο έντονα από κάθε άλλο ματς το προχθεσινό ντέρμπι και δεν είναι τυχαία η ατάκα αναπληρωματικού παίκτη των Πειραιωτών, ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν τον είχα δει να κάνει έτσι όταν έπαιζε, ήταν κάτι το απίστευτο».

Απίστευτη ήταν πάντως και η αντίδραση του Σέρβου στο γκολ που πέτυχε ο Γκαλέτι στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σέρβο να πετάγεται σαν «ελατήριο» από τον πάγκο και με υψωμένες γροθιές να φωνάζει «γκολ» με όλη του τη δύναμη.

«Μπράβο παιδιά, μεγάλη νίκη»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έκρυβε, μετά το παιχνίδι, την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του και στα αποδυτήρια είπε στους συμπαίκτες του: «Μπράβο παιδιά, πήραμε μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε με πάθος». Αμέσως βγήκε από τα αποδυτήρια με ένα τεράστιο χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό του και όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις είπε «όχι εγώ παιδιά, οι παίκτες».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7713&pubid=1717379

Μια πίπα εννοείς μωρή πουστρού?

« Last Edit: February 03, 2009, 12:20:10 by tsakalaki »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: February 03, 2009, 13:26:05 »
Του Σωκρατη-ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ- την γυναικα-ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
που την περναμε παρτουζα δεκα-δεκα-ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ-
Πετρο γαμα-ΠΕΤΡΟ ΓΑΜΑ,Πετρο γαμα-ΠΕΤΡΟ ΓΑΜΑ
Πετρο γαμα την μαμα σου την πουτ.....-ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

:D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1007 on: February 03, 2009, 13:43:27 »
03.02.2009     Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού. Muslimovic, Bizera και Sznaucner δεν προπονήθηκαν και τέθηκαν εκτός αποστολής, η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Αραμπατζής, Δάρλας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παραλίκης, Conceicao, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Marcos Antonio, Sorlin, Veron.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=07FBB5EC319FF5CD36A0FB0821D7E7BB?newsCode=2009020313265206

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1008 on: February 03, 2009, 13:56:32 »
Η ομάδα κατεβαίνει λαβωμένη στον αγώνα με το γκέι, αλλά την πρόκριση θα την πάρει όπως και να 'χει...

Τέτοια αισιοδοξία ούτε στους τελικούς 01' και 03' δεν την είχα! Άιντε ΠΑΟΚάρα!

mpougatsas

• Guest
« Reply #1009 on: February 03, 2009, 13:59:11 »
 ο Μπακαγιόκο πάλι εκτός?

Τέλοσπάντων, προσώπικά ήθελα  τουλάχιστον ένα 2-0 γι αυτό το παιχνίδι, αλλά αναλόγιζόμενος τις απουσίες Μουσλι, Σναουτσερ,Μπιζέρα καθώς και το οτι σε έναν μήνα απο τώρα που γίνεται ο επαναληπτικός  θα έχουν ενταχθεί πλήρως οι μεταγραφές του Γενάρη στην ομάδα και με ενδεχόμενα θετικά αποτελέσματα ως τότε η ψυχολογία θα έιναι στα ύψη.. πλέον θα είμαι ευχαριστημένος και με το 1-0. Χωρις να θέλω να πω οτι δεν πρέπει να κηνυγήσουμε περισσότερα γκόλ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1010 on: February 03, 2009, 14:07:06 »
o Μπακα τελος...
Λοιπον σιγουρα απωλεια ο Μουσλι και στοιχιζει και η απουσια του Βιερινια,Μπιζερα αλλα και οι αλλοι ερχοντε λαβωμενοι και γενικα εμενα αυτο δεν μου λεει τιποτα.Αν αξιζεις να περασεις θα περασεις ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες και καφενειακες συζητησεις.Ας παιξουν οι αλλοι 10 ετσι οπως πρπει να παιξουν και να ειστε σιγουροι Ηλια,Κλαους ή οποιοσδηποτε αλλος ξεκινησει φουνταριστος θα την κανει την δουλεια του.
  Με λιγα λογια αν αξιζεις θα περασεις και το αξιζεις !!!
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1011 on: February 03, 2009, 14:10:48 »
Εγώ και με 0-0 δε χαλιέμαι, έτσι που ήρθαν τα πράγματα. Μόνο γκολ να μη φάμε. Τίποτε άλλο.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1012 on: February 03, 2009, 14:10:57 »
Σωστος. Μη ξεχναμε ΠΟΥ θα γινει το παιχνιδι. Εκει μεσα κερδιζαν ο Χιονας, ο Βελλης και ο Μαχαιριδης. Ο Γκαρσια και ο Κοντρερας θα μασησουν?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1013 on: February 03, 2009, 14:13:50 »
αρχίσαν οι εκπτώσεις...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

mpougatsas

• Guest
« Reply #1014 on: February 03, 2009, 14:20:09 »
Εγώ και με 0-0 δε χαλιέμαι, έτσι που ήρθαν τα πράγματα. Μόνο γκολ να μη φάμε. Τίποτε άλλο.
όχι και 0-0 ρε φίλε.. έχουμε κι έναν αδικοχαμένο πρόεδρο που θα μας βλέπει από ψηλά και πρέπει να του αφιερώσουμε τη νίκη. Οποιοι και να παίξουν πρέπει να τα δώσουν όλα.. το 1-0 πρέπει να είναι το μινιμουμ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολιμπιακο

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #1015 on: February 03, 2009, 14:26:20 »
"Δώστε την ψυχή σας να τους πάρουμε"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μπορεί να μην έπαιξε στο προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ωστόσο ο Ντάρκο-γκολ έδωσε τη δική του «μάχη» από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο στη διάρκεια του μεγάλου ματς με τον «δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ.

Μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, ξεκίνησε τη «μάχη» του αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και έδειξε με τη συμπεριφορά του πως αποτελεί παίκτη της ομάδας του λιμανιού, άσχετα με το αν δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΟΑΚΑ στις πέντε και είκοσι και ο Κοβάσεβιτς ήταν «θηρίο στο κλουβί» από το... πούλμαν.

Μόλις οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν στα αποδυτήρια, ο Σέρβος πήρε το λόγο και είπε στους συμπαίκτες του, θέλοντας να τους εμψυχώσει.

«Δεν μπορώ να παίξω, αλλά ξέρετε ότι είμαι μαζί σας. Θα δω το παιχνίδι απ' τον πάγκο για να είμαι δίπλα στην ομάδα, δεν μπορούσα να είμαι μακριά. Δώστε τα όλα, δώστε και την ψυχή σας για να τους πάρουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να νικήσουμε. Πάμε γερά, να μπούμε δυνατά απ' το ξεκίνημα» είπε ο Κοβάσεβιτς στους συμπαίκτες του.

Με υψωμένες γροθιές

Ο Κοβάσεβιτς κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού και παρακολούθησε από εκεί το παιχνίδι. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι έζησε πιο έντονα από κάθε άλλο ματς το προχθεσινό ντέρμπι και δεν είναι τυχαία η ατάκα αναπληρωματικού παίκτη των Πειραιωτών, ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν τον είχα δει να κάνει έτσι όταν έπαιζε, ήταν κάτι το απίστευτο».

Απίστευτη ήταν πάντως και η αντίδραση του Σέρβου στο γκολ που πέτυχε ο Γκαλέτι στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σέρβο να πετάγεται σαν «ελατήριο» από τον πάγκο και με υψωμένες γροθιές να φωνάζει «γκολ» με όλη του τη δύναμη.

«Μπράβο παιδιά, μεγάλη νίκη»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έκρυβε, μετά το παιχνίδι, την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του και στα αποδυτήρια είπε στους συμπαίκτες του: «Μπράβο παιδιά, πήραμε μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε με πάθος». Αμέσως βγήκε από τα αποδυτήρια με ένα τεράστιο χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό του και όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις είπε «όχι εγώ παιδιά, οι παίκτες».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7713&pubid=1717379

Μια πίπα εννοείς μωρή πουστρού?

δεν ήθελα να βάλω το άρθρο γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι παπαρολογίες που λέει.Γι' αυτό έβαλα μόνο τον τίτλο

Όσο για το ματσάκι. ένα εύκολο 2-0.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1016 on: February 03, 2009, 14:38:17 »
Το τι σκορ ονειρευόμαστε όλοι μας, το ξέρουμε. Δε διαφωνώ λοιπόν: Να βάλουμε φουστανέλα, τις μπαλάσκες, και τα φυσέκια και να πετάξουμε 5 μπαλάκια για πλάκα. Επιμένω όμως, μόνο γκολ να μη φάμε (που δε θα φάμε).
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #1017 on: February 03, 2009, 14:39:11 »
Οταν η επιχειρηση δε "τραβαει" ειναι λογικη η στρατηγικη των εκπτωσεων.

Εμεις χωρις Μουσλι μπροστα δε μετραμε επιθετικα, μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας παιδια. Εχει φανει αυτο και με υποδεεστερες ομαδες, ποσω μαλλον κοντρα στην -στατιστικα- καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος. Οποτε, αν ετσι οπως ειμαστε, ο Σαντος σκεφτει  "γκολ να μη φαω και χτυπαω προκριση στη ρεβανς", για πρωτη φορα φετος θα συμφωνησω μαζι του. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να παιξουμε φοβισμενα. Δε θελει ομως καθολου ρισκο.

Αν ο γαυρος λειτουργησει οπως το σκουληκι, με τη λογικη οτι θα καθαρισει στην εδρα του, θα μας ερθει κουτι. Αν αποφασισει, με τις απουσιες που εχουμε, να χτυπησει το ματς, θα δυσκολευτουμε πολυ... Αλλα πιστευω οτι το 0-0 δε θα τους χαλασει καθολου κι αυτους.

Η ομαδα σε κανα μηνα θα πεταει, γι αυτο θεωρω οτι οποιοδηποτε μη καταστροφικο αποτελεσμα αυριο ειναι θετικο.

Αυτη ηταν η αποψη μου με εντελως αποστασιοποιημενη ματια. Ο οπαδος μεσα μου αλλα λεει... ;)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1018 on: February 03, 2009, 14:50:13 »
Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην γινετε να καταπολεμησεις εναν πυρετο??
Δεν το καταλαβαινω ρε πουστι... Εγω θυμαμαι τον μπανε να παιζει με πυρετο κανονικα.
Δεν καταλαβαινω τι γινετε...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1019 on: February 03, 2009, 15:02:12 »
Λογικά κινγκ θα φοβούνται μην γίνει χειρότερα.