μπορει το ΠΑΟΚτσακι ο Κλοκιδης να εστειλε τον Μακεδονικο στην επομενη φαση του κυπελλου,
αλλά δε ξερω αν αυτο το γηπεδο ειναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για να διεξαχθει αγωνας με φιλαθλους του ΠΑΟΚ.
http://www.sport3.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1693:l-r&catid=77:protoselido-porto-thema&Itemid=114Κλοκίδης: «Έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ!»
Είκοσι χρόνια χρειάστηκε να υπομένει ο Μιχάλης Κλοκίδης (φωτό) προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του με την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Μακεδονικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε την καρδιά του στο sport3.gr και δεν έκρυψε ότι αισθάνεται περίεργα για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν μπορώ να υποσχεθώ γκολ. Βλέπεις ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί και χάρη στον φίλο μου τον Ηλία Αναστασάκο, φέτος έχω εισιτήριο διαρκείας και τον παρακολουθώ όταν δεν συμπίπτουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις! Ένα, όμως, είναι σίγουρο θα το ευχαριστηθώ αυτό το παιχνίδι, έστω και ως αντίπαλος, μια και δεν κατάφερα να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ στην 20χρονη καριέρα μου. Σαν γιορτή ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, μια και ο στόχος του Μακεδονικού είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε και νομίζω πως έχουμε τις δυνατότητες να το φέρουμε σε πέρας είναι να φέρουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική».
Εκτός από τον Κλοκίδη, όμως, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη μεγάλη πρόκριση του Μακεδονικού ο πρόεδρος των «πρασίνων», Παύλος Ανδρώνης. Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας αυτής για την ομάδα: «Είναι μία ακόμη μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Αν ανατρέξει κανείς στα τελευταία 25 χρόνια θα δει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) είναι ίσως μία από τις σπουδαιότερες ημέρες. Πλέον, στο κύπελλο, θα αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Μακεδονικό. Βεβαίως, βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ πως στον Μακεδονικό γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, με το κλαμπ που έχουμε δημιουργήσει. Ο Μακεδονικός έχει ένα βαρύ όνομα και για έμβλημα το αστέρι της Βεργίνας με το Λευκό Πύργο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει όλοι οι Μακεδόνες και οι φορείς, βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Μακεδονία μας» τόνισε.
--διαβαζω ηδη οτι σκεφτονται να γινει ο αγωνας αλλου. πιθανον στη Τουμπα.
φυσιολογικο το κρινω, διοτι το γηπεδο του Μακεδονικου μπορει να χωραει περιπου 8.000(ισως κ περισσοτερους αφου το μεγαλυτερο μερος ειναι χωρις καρεκλακια), ομως εχει ελλειψη κιΓκλιδωματων.