Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 42803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #60 on: September 18, 2008, 21:26:03 »
γαμώ την τύχη μου και τον Μακεδονικό μου ρε #$%^&*#@

ήταν ευκαιρία να έρθει η ομάδα στον λαό της  :P μετά από το ματς με τον Άρη το 95 και το ματς με τα Τρικαλα 2 χρόνια μετά....
οχι ρε γμτ πραγματικά χαλάστηκα γιατί εδώ με 2-3 είχαμε κανονίσει (στο μυαλό μας τελικα) φαντασμαγορικα πραγματα  8)

κριμα κριμα κριμα

ΥΓ πουστη Μακεδονικε να μην ξαναδεις χαρα στα σκελια σου

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #61 on: September 18, 2008, 21:43:53 »
όπα ρε αδερφέ...μιλα καλύτερα σε παρακαλώ για τη γειτονιά μου...φιλικό παιχνίδι και πρόκριση και γρήγορα -γρήγορα στους 32....τα γούστα ας ελπίσουμε να τα βγάλουμε στο οακα και όχι στις γειτονιές μας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #62 on: September 18, 2008, 21:50:55 »
Άραξε λίγο ρε ντερβίσι... (διπλό ντου από νεάπολη έφαγες αλλά τι να σε κάνω)
« Last Edit: September 18, 2008, 22:19:19 by petrovgr »

parizianos

• Guest
« Reply #63 on: September 19, 2008, 00:10:51 »
...μαλλον στην εδρα μας θα γινοταν το ματς! (αν παίζαμε με την Αναγέννηση Καρδίτας)

Γιατί, με το Μακεδονικό πού θα γίνει; Εκτός;  :D

parizianos

• Guest
« Reply #64 on: September 19, 2008, 00:11:51 »
Λάθος το 2ο (συνεχόμενο) μήνυμα, νόμιζα πως δεν έστειλα το προηγούμενο, σόρρυ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #65 on: September 19, 2008, 12:47:20 »
όπα ρε αδερφέ...μιλα καλύτερα σε παρακαλώ για τη γειτονιά μου...φιλικό παιχνίδι και πρόκριση και γρήγορα -γρήγορα στους 32....τα γούστα ας ελπίσουμε να τα βγάλουμε στο οακα και όχι στις γειτονιές μας...
δεν εχω τιποτα με τον Μακεδονικο αλλα για εμας εδω ηταν ευκαιρια να ερθει η ΠΑΟΚαρα ρε γμτ

Bayern4

• Guest
« Reply #66 on: September 19, 2008, 15:11:36 »
μπορει το ΠΑΟΚτσακι ο Κλοκιδης να εστειλε τον Μακεδονικο στην επομενη φαση του κυπελλου,
αλλά δε ξερω αν αυτο το γηπεδο ειναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για να διεξαχθει αγωνας με φιλαθλους του ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #67 on: September 19, 2008, 15:18:04 »
ayto eirwnika gia ton pan8rakiko to les?giati etsi opws to diavasa exw ly8ei sta gelia.

Bayern4

• Guest
« Reply #68 on: September 19, 2008, 18:32:45 »
οχι. απλα μπορεις να δεις το γηπεδο του Μακεδονικου κ να καταλαβεις οτι λειπει κατι βασικο.

Bayern4

• Guest
« Reply #69 on: September 20, 2008, 15:29:37 »
μπορει το ΠΑΟΚτσακι ο Κλοκιδης να εστειλε τον Μακεδονικο στην επομενη φαση του κυπελλου,
αλλά δε ξερω αν αυτο το γηπεδο ειναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για να διεξαχθει αγωνας με φιλαθλους του ΠΑΟΚ.

http://www.sport3.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1693:l-r&catid=77:protoselido-porto-thema&Itemid=114
Κλοκίδης: «Έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ!»
Είκοσι χρόνια χρειάστηκε να υπομένει ο Μιχάλης Κλοκίδης (φωτό) προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του με την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Μακεδονικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε την καρδιά του στο sport3.gr και δεν έκρυψε ότι αισθάνεται περίεργα για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν μπορώ να υποσχεθώ γκολ. Βλέπεις ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί και χάρη στον φίλο μου τον Ηλία Αναστασάκο, φέτος έχω εισιτήριο διαρκείας και τον παρακολουθώ όταν δεν συμπίπτουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις! Ένα, όμως, είναι σίγουρο θα το ευχαριστηθώ αυτό το παιχνίδι, έστω και ως αντίπαλος, μια και δεν κατάφερα να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ στην 20χρονη καριέρα μου. Σαν γιορτή ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, μια και ο στόχος του Μακεδονικού είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε και νομίζω πως έχουμε τις δυνατότητες να το φέρουμε σε πέρας είναι να φέρουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική».

Εκτός από τον Κλοκίδη, όμως, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη μεγάλη πρόκριση του Μακεδονικού ο πρόεδρος των «πρασίνων», Παύλος Ανδρώνης. Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας αυτής για την ομάδα: «Είναι μία ακόμη μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Αν ανατρέξει κανείς στα τελευταία 25 χρόνια θα δει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) είναι ίσως μία από τις σπουδαιότερες ημέρες. Πλέον, στο κύπελλο, θα αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Μακεδονικό. Βεβαίως, βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ πως στον Μακεδονικό γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, με το κλαμπ που έχουμε δημιουργήσει. Ο Μακεδονικός έχει ένα βαρύ όνομα και για έμβλημα το αστέρι της Βεργίνας με το Λευκό Πύργο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει όλοι οι Μακεδόνες και οι φορείς, βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Μακεδονία μας» τόνισε.

--διαβαζω ηδη οτι σκεφτονται να γινει ο αγωνας αλλου. πιθανον στη Τουμπα.
φυσιολογικο το κρινω, διοτι το γηπεδο του Μακεδονικου μπορει να χωραει περιπου 8.000(ισως κ περισσοτερους αφου το μεγαλυτερο μερος ειναι χωρις καρεκλακια), ομως εχει ελλειψη κιΓκλιδωματων.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #70 on: September 21, 2008, 15:26:30 »
«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν μπορώ να υποσχεθώ γκολ. Βλέπεις ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί και χάρη στον φίλο μου τον Ηλία Αναστασάκο, φέτος έχω εισιτήριο διαρκείας και τον παρακολουθώ όταν δεν συμπίπτουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις!

Tzampatzis dld?  >:(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #71 on: September 22, 2008, 08:27:09 »

ma sto ghpedo ths N. Eykarpias den 8a ginei to mats ? H' kanw la8os ?
giati an einai etsi mia xara den einai ena oxtaraki xiliades 3erw gw ?
(as me dwsei kapoios ta fwta tou)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

MeTaLLiuM-G4

• Guest
« Reply #72 on: September 22, 2008, 08:56:29 »
Billy σίγουρα τη Ν.Ευκαρπία έχει ως έδρα. Εκεί υποδέχτηκε και τη καρδίτσα για το κύπελλο πριν λίγες μέρες.
Το γήπεδο χωράει 8 χιλιάρικα και κάτι ψιλά όπως είπες.
Το συγκεκριμένο ματς όπως δήλωσαν και οι παράγοντες του Μακεδονικού θα είναι γιορτή, δεν παίζει να έχουμε προβλήματα + ότι δεν είναι και κανένα ντέρμπυ, δεν θα έρθουν οι ντερμπάκηδες οπότε δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο μυαλό μου το όλο κλίμα φαντάζει φάση ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ (σε πιο χαλαρούς ρυθμούς).
http://www.stadia.gr/neaefkarpia/neaefkarpia-gr.html για παραπάνω info.

ΥΓ:Θα προτιμούσα Τούμπα βέβαια για ευνόητους λόγους.

Bayern4

• Guest
« Reply #73 on: September 22, 2008, 17:13:25 »
μονο που το συγκεκριμενο link δεν αντικατοπτρίζει το γηπεδο οπως ειναι τωρα.
1)δεν υπαρχουν καρεκλακια, πλην κατω απο το σκεπαστρο.
2)δεν υπαρχουν τα τεραστια αυτα καγκελα πισω απο τις εστιες.
υπαρχει μονο ενα διχτυ.
3)δεν υπαρχουν καγκελα αναμεσα στον αγωνιστικο χωρο κ τις κερκιδες.
σα να ειναι γηπεδο αγγλιας δηλαδη.

LFPADRAM

• Guest
« Reply #74 on: October 08, 2008, 18:12:57 »
Στις 28/10/08 17.45 στο γηπεδο του Μακεδονικου ο νοκ αουτ αγωνας της ομαδας μας για την 4η φαση του κυπελλου.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=422&document_id=108151

GENTLESOS

• Guest
« Reply #75 on: October 12, 2008, 05:29:23 »
28η Οκτωβρίου ;;;

Καλή φάση

eptalofitis

• Guest
« Reply #76 on: October 26, 2008, 00:47:17 »
Καιρός ήταν να έρθει κ η σειρά για το κυπελλάκι... την Τρίτη η Ευκαρπία θα βάλει τα γιορτινά της.
FORZA ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ να ξεχάσουμε και τα περσινά...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #77 on: October 26, 2008, 00:53:21 »
ολοι την τριτη στην ν.ευκαρπια για το κυπελλο...
αντε να σκοραρουμε και εκει.
παντως στην μπουτικ σημερα αγορασαμε και το εισητηριακι μας για την τριτη και ειμαστε ετοιμοι..
εισητηρια για ποιος ενδιαφερεται εχει των 15ευρω[που πηρα εγω]στην θυρα 2 και εχει και των 25ευρω[δεν θυμαμαι που].

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #78 on: October 26, 2008, 19:33:39 »
Εκτός με Μακεδονικό οι Κονσεϊσάο, Χαλκιάς

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι κυπέλλου hellas online με αντίπαλο τον Μακεδονικό την Τρίτη θα μείνουν οι Σέρζιο Κονσεϊσάο και Κώστας Χαλκιάς, λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!
Ο Πορτογάλος μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και θα κάνει αποθεραπεία για περίπου μία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK/217658.html

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #79 on: October 26, 2008, 22:31:00 »
Με εισητηρια τι ακριβως παιζει? Ανεβαινω αυριο βραδυ απο χαβουζα και θα παω τριτη πρωι να παρω. Λετε να φαω κανενα πακετο και να μην βρω?
Στον κοσμο αλλος κανενας