Author Topic: Marcos Antonio Elias Santos  (Read 12528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Απ: Marcos Antonio Elias Santos
« Reply #60 on: November 25, 2008, 00:55:11 »
Χθες ήτανε ο καλύτερος όντως.Είναι πολύ καλός αμυντικός παιδιά απλά έτυχε να παίζουν πολύ καλα ο Μαλεζάς και ο Κοντρέρας.Για μένα είναι ισάξιός του!

eptalofitis

• Guest
« Reply #61 on: November 25, 2008, 10:35:34 »

Δείτε τι γράφει η σημερινή ώρα των σπορ... παικτούρα έχουμε ρεεεε :P

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #62 on: November 25, 2008, 10:53:58 »
δεν είναι δικός μας...δανεικός είναι!

bagos1

• Guest
« Reply #63 on: November 25, 2008, 11:20:56 »
έχει και γυρω στο 1,5 μυριο ρητρα αγοράς για εμας το καλοκαιρι

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #64 on: November 25, 2008, 11:24:44 »
Θα τη ρίξει ο Ζήσης με ψήσιμο στα γαλλάκια... Και με το τεθωρακισμένο από τη Βοσνία το ίδιο πράγμα έγινε και τον πήραμε μισοτιμής... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! Από τη στιγμή ειδικά που ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει κι'άλλο και (λογικά) οι γάλλοι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους why not?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #65 on: November 25, 2008, 11:41:28 »
Επιτέλους βλέπω να δικαιώνομαι....

όταν είχαμε πρωτοπάρει τον Marcos Antonio είχα μείνει εντυπωσιασμένος από το σουλούπι του, τον είδα και σε κάποιο φιλικό αν δεν κάνω λάθος και τρελάθηκα. Κουβεντιάζοντας από την παραλια με θαμώνα του forum και ρωτώντας τον τι λένε στο forum και στο Live! γενικά για την μεταγραφή είχα ακούσει ΤΑ τρελα, μέχρι και για "σωματώδες Μπαλάφας" άκουσα....

Αποφάσισα να κάνω μόκο, γιατί δεν ξέρω τι μου έλεγε ότι ο τύπος είναι βράχος και το κατέχει ! ! !

Για μένα ΜΑΚAΡΙ να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε και για του χρόνου, γιατί νομίζω ότι όσα είδαμε ως τώρα, κι αν εξαιρέσουμε την κουτσουκέλα που έκανε με το χάνουμι είναι σχεδόν αλάνθαστος....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #66 on: November 25, 2008, 12:23:12 »
Εντάξει, μην κάνουμε και τρελλές κωλοτούμπες. Το ότι τα τυριά έπαιζαν χωρίς το μισό τους κέντρο δεν το λαμβάνουμε υπ' όψιν. Χωρίς κέντρο, πώς να κάνουν επιθέσεις της προκοπής. Στις γιόμες, ανταποκρίθηκε καλά, ως ψηλός που είναι. Αλλά ότι είναι λίγο κατσίκι, είναι. Δεν είναι ούτε Κοντρέρας, ούτε Βερόν (σε αξία). Είναι μεν 25 ετών, αλλά σίγουρα όχι δεν έχει δικαιολογήσει τα 1,5 εκ. ευρώ, που είναι η ρήτρα, αλλά άμα π.χ. η Βέρντερ μας δώσει 2,5 εκ., ας τον πάρει (θυμίζω ότι αντίστοιχη περίπτωση ήταν και ο Γκέκας στην Μπόχουμ, ως δανεικός από τον βάζελο). Με τα φράγκα που θα βγάλουμε, να δείτε τι θα φέρει ο Ζήσης. Ας έχει την υγεία του ο άνθρωπος, να μείνει μακρυά από τραυματισμούς και ας παίζει όπως προχτές.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #67 on: November 25, 2008, 13:35:14 »
Egoist..αν και μοιαζουν ιδιες περιπτωσεις με Γκεκα υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.
Ο Γκεκας ειχε μια σχετικα χαμηλη ρητρα την οποια οταν εκανε τη γαματη χρονια την πληρωσε η Μποχουμ κ μετα τον πουλησε στη Λεβερκουζεν κ κονομησε κ αυτη.
Ο Μαρκος εχει υψηλη ρητρα που οπως και να εχει ο ΠΑΟΚ ποκλειεται να την πληρωσει ολοκληρη για να τον αγορασει...στην καλυτερη περιπτωση θα προσπαθησει να ριξει την τιμη για να τον αγορασει φθηνοτερα οπως εκανε και με τον Βερον!
Σε αυτη την περιπτωση ομως ο ΠΑΟΚ χανει οποιαδηποτε δικαιωματα πανω στον παιχτη...δεν εχει τον πρωτο λογο λοιπον αλλα μιλαει με Γαλλια επι ισους ορους και με τους αλλους ενδιαφερομενους (και με Βερον αλλωστε το ιδιο εγινε κ για αυτο ειχαμε εναν μονιμο φοβο για εμπλοκη αλλης ελληνικης ομαδας).
Οποτε λεφτα απο τη Βερντερ δεν παιζουν...οι Γερμανοι τον βλεπουν αλλα λογικα θα συζητησουν με την Οσερ για την μεταγραφη του...οχι με μας!

Κατα τα αλλα για μενα σε οσα ματς εχει παιξει ειναι παρα πολυ καλος αν εξαιρεσεις ενα λαθος του με την ΑΕΚ που του στοιχησε τη θεση του βασικου. Και θεωρω οτι ειναι (προς το παρων) καλυτερος του Στελιου.
Πιο δυνατος στην αμυνα δεν αφηνει τον αμυντικο να περασει και να του δημιουργησει πλεονεκτημα και πιο επικινδυνος οταν προωθειται στην επιθεση.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #68 on: November 27, 2008, 19:23:44 »
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/222030.html

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τη δική του παρουσία στην Ελλάδα και τον αγώνα με τον Θρασύβουλο για τη 12η αγωνιστική της Superleague, αναφέρθηκε ο Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν την Πέμπτη στη Σουρωτή.
Σχετικά links

* Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
      Ανοιξε ο δρόμος για τη διάθεση μετοχών στον κόσμο

"Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Το ότι ο Θρασύβουλος είναι τελέυταίος στη βαθμολογία δεν λέει κάτι σε εμάς. Θα κατέβουμε με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη", τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας για να αναφερθεί στην αμυντική λειτουργία του δικεφάλου:

"Η καλή λειτουργία στην άμυνα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Επίσης, οφείλεται και στο ότι το υλικό του ΠΑΟΚ είναι επαρκές και όποιος παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον αντικαταστήσει. Πρέπει να πω ότι μας βοηθούν πολύ και οι μέσοι και οι επιθετικοί".

Για την συνύπαρξη Μαλεζά: "Μέσω των προπονήσεων μαθαίνω το στυλ του Στέλιου. Φαίνεται πως θα παίξουμε μαζί το Σάββατο, θα δούμε. Το βασικό είναι να πάρουμε τη νίκη".

Για το μέλλον του, ο Μάρκος Αντόνιο είπε: "Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα προς το παρόν. Είμαι 100% συγκεντρωμένος σατην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να υλοποιήσει τους στόχους του. Από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως βρέθηκαν στην Τούμπα άνθρωποι της Βέρντερ για λογαριασμό του: "Τώρα το μαθαίνω από εσάς. Φυσικά και είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν με αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις μου στον ΠΑΟΚ".

Αναφορικά με τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του, είπε: "Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μη μου αρέσει στην ομάδα και στην πόλη. Η συμπεριφορά όλων είναι άψογη. Είμαι σίγουρος πως αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι που δουλεύει, θα είναι στο μέλλον ένας από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Για φέτος ο βασικός στόχος είναι η έξοδος στο κύπελλο UEFA και από κει και πέρα ό,τι προκύψει".

Για την ποιότητα ελληνικού πρωταθλήματος: "Βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Εχω παίξει στη Γαλλία και την Πορτογαλία που είναι στο ίδιο επίπέδο. Στην Ελλάδα αγωνίζονται αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές και οι ομάδες είναι καλού επιπέδου".

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ άξιζε μια θέση ψηλότερα από τη δεύτερη, ο Βραζιλιάνος απάντησε: "Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ισως με τον Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά υπήρχαν και ματς όπως αυτό με τη Λάρισα στα οποία κερδίσαμε χωρίς καλή απόδοση".

Τέλος, για τον κόσμο και την Τούμπα: "Κάτι είχα ακούσει, αλλά άλλο να το βλέπεις κι άλλο να το ζεις. Δεν έχω ξαναζήσει ανάλογη ατμόσφαιρα. Η Τούμπα είναι μια καταπληκτική έδρα. Χωρίς το κουλουάρ ο κόσμος θα ήταν πιο κοντά και το κλίμα θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά έστω κι έτσι ο κόσμος μας βοηθάει".

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #69 on: November 27, 2008, 19:31:25 »
αυτο το τελευταιο ειναι ο καημος μου απο μικρο παιδι. τοσες ανακαινισεις κανατε ..βγαλτε το ατιμο το κουλουαρ να μυριζουν τι ανασες μας. να αγωνιζονται ολοι οι αντιπαλοι με καφε σορτσακια. φερε τον κοσμο στα 3 μετρα καιτ σαν το σαν μαμες της μπιλμπαο . τελιωσανε . θα γονατιζει και η ρεαλ εκει μεσα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #70 on: December 13, 2008, 22:10:32 »
ο εθνικος μας προπονητης νικος αλεφαντος θα τον εκανε επιθετικο.η κεφαλια του απλα δεν παιζεται.....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
« Reply #71 on: December 14, 2008, 02:30:57 »
Πέρα από την πλάκα,νιώθω ακόμα πιο πολλύ σιγουριά σχετικά με αυτό που είπα παλιότερα για τον παρτενέρ του βασιλιά Πάμπλο στην άμυνα.Ο Μάρκος είναι πιο κτήνος,πιο δυνατός,πιο γρήγορος στις αντιδράσεις του, έχει καλύτερο άλμα από τον Μαλεζά και σου βγάζει σε κάθε αγώνα για πλάκα ευκαιρία από στημένο.Ο Μαλεζάς δεν είναι τόσο καλός στα στημένα αφού δεν έχει καν άλμα,και με αυτήν την λογική πιστεύω, οτι δηλαδή ο Μάρκος είναι πιο επικίνδυνος στα στημένα, ο Σάντος θα τον ξεκινάει.

rounos

• Guest
« Reply #72 on: December 14, 2008, 02:43:37 »
Συμφωνω με τον Γιαννη,αν και τα "τσαφ" που λεμε τα εχει ο Αντονιο σχεδον σε καθε ματς.Αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερος του Μαλεζα γενικα σαν εμπειρια,εκτοπισμα,ψηλο παιχνιδι και φασεις μπροστα στα στημενα...Δυστυχως ειναι...δανεικος.

JamaicaN

• Guest
« Reply #73 on: December 14, 2008, 03:18:24 »
Στο ψηλο παιχνιδι ο τυπος δε παιζεται....

DimNaoussa

• Guest
« Reply #74 on: December 14, 2008, 03:55:23 »
Στο ψηλο παιχνιδι δεν παιζετε αλλα στο χαμηλο δεν παλευετε...

JamaicaN

• Guest
« Reply #75 on: December 14, 2008, 04:09:03 »
Γιατι το λες? Νταξει δεν ειναι ο Νεστα, αλλα εκτος απο τη μαλακια με την αεκ δε θυμαμαι καμια αλλη..
Α..σορρυ και μια με θρασυβουλα μια κεφαλια ασιστ...
Σημερα ηταν γαματος και μη μου πεις για τσαφ και τσουφ....Μονο ο κοντρερας δεν εκανε τσαφ απο τους 22 που παιξαν.... ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #76 on: December 14, 2008, 11:59:41 »
Ενταξει, εγώ του ρίχνω μια μικρή ευθύνη για το γκολ με τη Τριπολή, αλλά όχι οτί έφταιγε μόνο αυτός..
Χθες δεν πολυαπειληθηκαμε αλλά πέρα από δύο συνεχόμενα τσαφ - τσουφ ήταν σταθερός..
Γενικότερα τον εμπιστεύομαι πιο πολύ από τον συνοννόματο, αλλά και ο Στελάρας, είναι πολύ καλός..
Εν κατακλείδει..( :D ) όταν υπάρχει δίδυμο με Κοντρέρας γκολ δν τρώμε!
ΑΡχίΔια

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #77 on: December 14, 2008, 14:05:17 »
ψαχνουμε βελονα στα αχυρα

και οι 3 αμυντικοι μας φετος, ειναι σε σουπερ φορμα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #78 on: December 16, 2008, 15:58:06 »
«Είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου»
Ο Μάρκος Αντόνιο έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία της Super League. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος όταν είχε ανοίξει το δρόμο για την επικράτηση του «δικέφαλου» στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, την πρώτη αγωνιστική. Ο ίδιος, βέβαια, προτιμά να γράψει το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ και μιλώντας στο «Goal» κάνει τη δική του ανασκόπηση των πρώτων δεκατεσσάρων αγωνιστικών και βάζει ψηλά τον πήχη. Για την ακρίβεια, τον τοποθετεί μια θέση πιο ψηλά από ό,τι βρίσκεται τώρα ο ΠΑΟΚ. Στην κορυφή.

- Πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι με την Ξάνθη;

«Αρκετά δύσκολο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαμε να βρούμε το δρόμος προς τα δίχτυα, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε καλές επεμβάσεις. Τελικά καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη».

- Θα μπορούσες να είχες σκοράρει στη φάση που σημάδεψες το δοκάρι.

«Ηταν μια καλή ευκαιρία για εμάς, αλλά δεν ήταν μόνο αυτή. Παίξαμε καλά και πήραμε ένα αποτέλεσμα το οποίο το δικαιούμασταν βάσει της εικόνας του αγώνα».

- Η σεζόν ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη. Θα κλείσει με τον ίδιο τρόπο;

«Μακάρι. Αυτό θέλουμε όλοι και αυτό θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό».

- Υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά μεταξύ Πανσερραϊκού και ΠΑΟΚ.

«Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο Πανσερραϊκός έχει ένα αξιόλογο σύνολο και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη, καθώς αυτός είναι και ο μοναδικός μας στόχος».

- Το Σάββατο επέστρεψες στην ενδεκάδα. Στη θέση σου υπάρχει ανταγωνισμός,

«Ναι, και αυτό είναι καλό και για εμάς και για την ομάδα. Ο προπονητής έχει επιλογές και όλοι προσπαθούμε. Οπως ο κάθε παίκτης, έτσι και εγώ χαίρομαι όταν παίζω και κάθε μέρα στις προπονήσεις δουλεύω για να μπορώ να είμαι σε καλό επίπεδο».

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

- Το καλοκαίρι άφησες την Οσέρ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν εκτός Ευρώπης. Ηταν μια εύκολη απόφαση;

- «Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Εμαθα για τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες ημέρες και έγινε η μετακίνηση. Από τις πληροφορίες που πήρα κατάλαβα πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, η οποία κάνει ένα νέο ξεκίνημα και βάζει στόχο την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αποφάσισα τελικά να πω το ναι».

- Νιώθεις δικαιωμένος από την απόφασή σου;

- «Ναι. Ηρθα σε μια ομάδα που έβαλε στόχο να πάρει μια θέση που οδηγεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν πολύ καλά».

- Ποιο είναι το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχίας του ΠΑΟΚ;

- «Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει μόνο δουλειά. Ο προπονητής έκανε τα πλάνα του στην προετοιμασία και από την πρώτη μέρα δουλεύουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να μπορέσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τις νίκες».

- Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ως πού μπορεί να φτάσει;

- «Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά έχουμε σχεδόν άλλο τόσο ακόμα μπροστά μας. Πλέον, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πρέπει όμως πρώτα να σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση».

- Λες ότι «πρώτα» πρέπει να σταθεροποιηθείτε δεύτεροι. Αν γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα έχει στόχο το πρωτάθλημα;

- «Δεν ξέρω αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αν όμως διατηρηθούμε ψηλά και μείνουμε για καιρό στη δεύτερη θέση και κοντά στη κορυφή, τότε σίγουρα μπορούμε να το διεκδικήσουμε».

«Κολλητός ο "Μπάκα"»

- Πώς εισπράττεις τη μαζική παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ;

«Προσωπικά, αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ σε καμία ομάδα από αυτές που έχω αγωνιστεί. Οπου και αν πάμε οι οπαδοί μας είναι στο γήπεδο. Οταν παίζουμε στην έδρα μας, και μόνο που βγαίνουμε έξω για να ξεκινήσει το παιχνίδι και βλέπουμε την κερκίδα να παίρνει ''φωτιά'' ανεβαίνουμε».

- Δεν σας αγχώνει καθόλου;

«Οταν ξεκινά το παιχνίδι και μετά συγκεντρωνόμαστε εκεί, είναι σημαντικό που τους ακούμε να μας ενθαρρύνουν κάθε λεπτό που περνάει».

- Πόσο έχει βοηθήσει ο κόσμος ώστε να είναι η ομάδα δεύτερη;

«Πολύ. Παίζουμε πάντα με πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Στο να είμαστε δεύτεροι μας βοήθησε πολύ η νίκη στο πρώτο παιχνίδι, διότι μας έδωσε καλή ψυχολογία, αλλά και γενικότερα οι εκτός έδρας νίκες».

- Με ποιους παίκτες κάνεις περισσότερο παρέα;

«Με τον Μπακαγιόκο, τον Βιεϊρίνια, αλλά και όλους όσοι μιλούν τη γλώσσα μου. Δεν ξέρω αγγλικά και ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά ειδικά ο ''Μπάκα'' με βοήθησε πολύ».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1583416

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #79 on: January 05, 2009, 01:00:07 »
Δε ξερω αν υπαρχει αλλος που θα συμφωνησει μαζι μου αλλα ο Μαρκος Αντωνης εχει ενα κλαασικο τσαφ που το εχω δει σε αρκετα παιχνιδια. Παει να διωξει, δινει υψος και η μπαλα παιρνει αντιθετα φαλτσα με αποτελεσμα να μη διωχνει. Και σημερα το εκανε 2 φορες. Προσωπικα δε μου εμπνεει οση εμπιστοσυνη ειχα στο Μαλεζα.Το βλεπει αλλος αυτο?
Κυκλοφορει βεβαια και μια φημη-πιστευω και ευχομαι να ειναι  ραδιο αρβυλα- οτι ουσιαστικα  Σαντος/διοικηση κανουν καψονι στον Μαλεζα γιατι σηκωσε μυτη και δεν ανανεωνει το συμβολαιο του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ