Author Topic: Marcos Antonio Elias Santos  (Read 12510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

parizianos

• Guest
Απ: Marcos Antonio Elias Santos
« Reply #20 on: July 12, 2008, 09:42:56 »
Από τη μία τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρήματα για αμυντικό, αλλά από την άλλη (ως ποσό από μόνο του) δεν είναι πια και εξωπραγματικό. Θέλω να πω ότι αν όντως μας βγει ο παίκτης (και αρχίσουν να γράφουν κι οι εφημερίδες της Βραζιλίας πως τον θέλουν στην εθνική), τότε άνετα τα δίνουμε!

Καλωσήρθε ο Αντώνης, ελπίζω στη γιορτή του να είμαστε μες την πρώτη 3άδα (ακόμη).

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: July 12, 2008, 09:48:51 »
το τατού στο χέρι του τί λέει;

Leei: "M' aresei to anthrwpino kreas. Kako einai?"

Καλά ρε... Γκαβοί είστε όλοι?
Ανθρωπάκια έχει στο χέρι του. Βάζει ένα για κάθε έναν που του κόβει το ποδόσφαιρο!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #22 on: July 12, 2008, 11:01:10 »
gamatos o alamana  :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #23 on: July 12, 2008, 11:46:10 »
ολα αυτα συνηγορουν στην αποφαση της να τον αγορασει 1,7 εκ ευρω αλλα και να βαλει μεγαλη οψιον αγορας στον ΠΑΟΚ επισης 1,7 εκ ευρω.
η Οσερ τον πηρε με 1,4 εκατ συμφωνα με το γερμανικο τρανσφερμαρκετ..δυσκολο να εχει βαλει ιση ή μεγαλυτερη οψιον αγορας σε εναν παικτη που δεν υπολογιζει

αν δεν μαθουμε επισημα δεν γινετε δουλεια

teo4

• Guest
« Reply #24 on: July 12, 2008, 12:45:43 »
Επιτελους συμφωνουμε και για μια μεταγγραφη ολοι μας(σχεδον ολοι!)ΠΑΠ, σκεψου μονο οτι πριν 2 σεζον παιζοταν ακομη και...4 κατηγορια με τα χρεη που αφησαν τα τσογλανια προ Ζαγορ!!!!καλη καριερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ Σαντος!!!

antongio

• Guest
« Reply #25 on: July 12, 2008, 13:07:43 »
kalws eir8es antwnara!!!(a re sunonomate!)
poli fovamai paidia oti duskola 8a vlepoume panigiria antipalwn mas fetos!!! :P

zan

• Guest
« Reply #26 on: July 12, 2008, 13:09:27 »
Welcome to PAOK man!! ;)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #27 on: July 12, 2008, 13:11:36 »
Επιτελους συμφωνουμε και για μια μεταγγραφη ολοι μας(σχεδον ολοι!)ΠΑΠ, σκεψου μονο οτι πριν 2 σεζον παιζοταν ακομη και...4 κατηγορια με τα χρεη που αφησαν τα τσογλανια προ Ζαγορ!!!!καλη καριερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ Σαντος!!!
αδερφε απο πανω σορρυ κιολας αλλα συμφωνουμε με μια μεταγραφη επειδη μας ειναι αγνωστη.
αν τον ξεραμε απο πριν τον παικτη θα ηταν γεματος κουσουρια  ;)
η ουσια ειναι οτι ο σαντος και ο βρυζας εφοσον πηραν τον κοντρερας για να καθοδηγησει την αμυνα
εψαχναν παικτη που να τον συμπληρωσει.ναναι πιο αθλητικος πιο ψηλος και να δειχνει αυτο που λεει
και το τατοο συμφωνα με τον αλαμανα
μακαρι να παιξει μπαλα

antongio

• Guest
« Reply #28 on: July 12, 2008, 13:27:06 »
k ektos autou (pou les gia contreras) file gianniwths einai kai to gegonos oti dinei sigouria sta amyntika xaf!einai allh fash na kseroun oti apo pisw tous einai 2 backares pou an tous plhsiaseis 8a se kopsoun fetes!!
makari pantos na ta doume kai sto ghpedo auta pou leme.

apostolos

• Guest
« Reply #29 on: July 12, 2008, 13:28:23 »
Eidika auto me tis fetes..... ;D

zagorakis

• Guest
« Reply #30 on: July 12, 2008, 15:28:12 »
Μάρκος Αντόνιο: «Θα έχω περισσότερες ευκαιρίες»
Πριν φτάσει ο Μάρκος Αντόνιο στο Ντόορβερθ ο Ζήσης Βρύζας τον περιέγραφε ως έναν δυναμικό υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό. Λίγα έλεγε! Ο Βραζιλιάνος είναι θηριώδης! Με ύψος 1,87μ. και φοβερό γυμνασμένο σώμα, απλά περιγράφεται ως χτιστός...
«Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν», έλεγε το απόγευμα ο Βρύζας, ο οποίος είχε ψάξει πολύ την περίπτωση του Βραζιλιάνου. Η Οσέρ έστειλε άμεσα τα χαρτιά του και αφού έπεσαν και οι υπογραφές η μεταγραφή (δανεικός για ένα χρόνο με όψιον αγοράς) του ολοκληρώθηκε.
«Είχαμε καιρό συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Τελικά όλα πήγαν καλά και οι επαφές είχαν αίσιο τέλος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ τον επόμενο χρόνο στον ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», τόνισε ο Μάρκος Αντόνιο μετά από την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.
«Μπορεί να βρίσκομαι μόνο λίγες ώρες με την ομάδα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω, ώστε να δείξω την άξια μου αλλά και να βελτιωθώ».
Όσο για το αν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ είπε: «Πέρυσι έπαιξα μόνο 10 ματς, παρότι περίμενα να έχω περισσότερη συμμετοχή. Ίσως να μην προσαρμόστηκα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για δείξω ποιος είμαι...».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21649_0_1_0_M
kalos irthes stin PAOKARA MAS.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #31 on: July 12, 2008, 17:57:25 »
ολα αυτα συνηγορουν στην αποφαση της να τον αγορασει 1,7 εκ ευρω αλλα και να βαλει μεγαλη οψιον αγορας στον ΠΑΟΚ επισης 1,7 εκ ευρω.
η Οσερ τον πηρε με 1,4 εκατ συμφωνα με το γερμανικο τρανσφερμαρκετ..δυσκολο να εχει βαλει ιση ή μεγαλυτερη οψιον αγορας σε εναν παικτη που δεν υπολογιζει

αν δεν μαθουμε επισημα δεν γινετε δουλεια

H Auxerre ton agorase persi to kalokairi gia 2.2 ekatomuria eurw. Aksiosevasto poso. H Porto ton eixe ferei pitsirika to 2002 kai apo tote eixe paiksei 1 xronia me th B' omada ths Porto kai meta 3 gemates xronies vasikos me th Gil Vicente (1h kathgoria Portogalias, alla upovivasthke giati katefuge sta politika dikasthria gia mia upo8esh!) kai meta 1 gemath xronia vasikos me th Leiria (pali 1h kathgoria Portogalias). Sthn Auxerre den epiase einai h alh8eia (eixe kai xalia xronia h Auxerre perusi) alla, xwris vevaia na ton exw dei, me 4 xronies vasikos se omades A' e8nikhs ths Portogalias se hlikia 20-24 xronwn (sa to Maleza dhladh) kai meta na ton pairnei 2.2 ek. eurw h Auxerre, logika prepei na exei kala stoixeia ws paikths. Twra, an 8a piasei se mas, kai pws 8a paiksei, sto xortari 8a fanoune ola. Alla me vash ta stoixeia pou kseroume, mou fainetai kalh kinhsh.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #32 on: July 12, 2008, 18:22:08 »
Ετσι ρε. Καποιο παληκαρι ειχε γραψει πριν καιρο οτι θελει ασχημους, μαλλιαδες, απλυτους, μοβορους, στραβοποδηδες με αφρους στο στομα. Συμφωνησα απολυτα.

Εχουμε τωρα εναν Τζερονιμο και εναν με φατσα καταδικου στην αμυνα και σιγουρα με βγαλμενο χερι στα σκελη του. Οι καρατιες στις καρωτιδες θα πεφτουν αβερτα.

Υ.Γ.
Το τατουαζ στο χερι του γραφει: "Γαυροβαζελοχανουμια ηρθε Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ" σε σφηνωειδη γραφη ;D

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #33 on: July 12, 2008, 22:01:45 »
Η Οσερ τον αγορασε με 1,4 και οχι με 2,2 αδερφε.

Η ρητρα που μπηκε(αν ισχυει αυτο για 1,7) ειναι μεγαλη και πιστευω δυσκολα θα καταφερουμε να τον κρατησουμε... ποτε δεν ξερεις ομως τι μπορει να γινει σε ενα χρονο απο τωρα.. μακαρι να εχουμε τα φραγκα και αμα αξιζει πραγματικα ο παιχτης να τον αγορασουμε.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #34 on: July 12, 2008, 22:45:38 »
κόλκας-τζορμπατζογλου λένε με τα "μανατζερικα" βγήκε 2.2 για την οσέρ....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #35 on: July 13, 2008, 01:33:00 »
Se allo site egw diavasa 1,6M kai h rhtra to idio

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #36 on: July 13, 2008, 19:22:22 »
Καλωσηρθες Μαρκε Αντωνιε ελπιζω να γινεις ο Αυτοκρατωρ της αμυνας μας !!!
  Νταμαρι,μπαλαδοφατσα ,αξιολογο βιογραφικο και μικρος σχετικα ,αν δεν εχει αυτος ο παικτης υψηλη ρητρα ποιος θα εχει ? εδω ο Λαζαρος ειχε 4 εκ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #37 on: July 13, 2008, 20:01:43 »
Ωραίο ονομα για να κανεις καριερα στο χολιγουντ παίζοντας σε ταινια τον γκομενο της Κλεοπατρας η ακομα και στο Αστεριξ και Οβελιξ κανοντας καποιον αυτοκρατορα.. ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: July 13, 2008, 22:31:40 »
Μαύρος Αυτοκράτορας? :lol:
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: July 14, 2008, 13:09:58 »

Υ.Γ.
Το τατουαζ στο χερι του γραφει: "Γαυροβαζελοχανουμια ηρθε Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ" σε σφηνωειδη γραφη ;D

Επειδη τα πορτογαλικα μου ειναι λιγο σκουριασμενα, γραφει ειτε Κλεοπατρα..

ειτε 25 εκατοστα. Διαλεχτε και παρτε.

Καλως ηρθες ψηλε  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."