Author Topic: Marcos Antonio Elias Santos  (Read 12384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: Marcos Antonio Elias Santos
« Reply #160 on: April 24, 2009, 00:51:41 »
Μην βλέπουμε παντού φαντάσματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση (δημοσιογράφοι, φίφα μάνατζερ κλπ), αδικούμε την ίδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την διάγνωση την έκαναν οι δημοσιογράφοι ή το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ;
Θα μπορούσα να δεχτώ ότι υπάρχει παιχνίδι της ΠΑΕ με τον τραυματισμό του Μάρκος Αντόνιο. Διαπιστώνοντας η Οσέρ ότι ο παίκτης δεν έχει παιχνίδια και ότι είναι επιρρεπής σε συχνούς τραυματισμούς, θα είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την αποδέσμευση του με μικρό ποσό ή τσάμπα και την εύκολη απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση η ομάδα τον χρείαζεται και ο ΠΑΟΚ (λόγω αρχών της διοίκησης) δεν μπαίνει στις παραπάνω λογικές.
Ας πάμε στην ουσία της υπόθεσης...

Υπάρχουν μέθοδοι αποθεραπείας που δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα ή δεν εφαρμόζονται σωστά επειδή δεν υπάρχει η κατάλληλη εκπαίδευση στους θεραπευτές. Ο Αντώνης μπήκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας με ειδικά μηχανήματα (οξυγόνο) και επισπεύστηκε η αποθεραπεία στο μυικό του πρόβλημα. Γιατρός δεν είμαι, ούτε θεραπευτής, αλλά αυτά λένε από την ΠΑΕ.
Πρόσφατα έβλεπα την αποθεραπεία του Mark Webber (οδηγός στην F1 με την Red Bull) που έσπασε το πόδι του, αλλά με την μέθοδο της κρυοθεραπείας επίσπευσε την επάνοδο του σε χρόνο ρεκόρ. Έμπαινε σε θάλαμο με -130 βαθμούς κελσίου για 3-4 λεπτά και με πίεση που ασκούσε στο τραυματισμένο του πόδι το αιμάτωνε κατάλληλα, ώστε με την επάνοδο του σε κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας υπήρχε αγγειοσυστολή και γρηγορότερη αποθεραπεία. Το αποτέλεσμα το είδαμε στην Αυστραλία που πήρε μέρος στον αγώνα.

Ο πιο κάτάλληλος να απαντήσει είναι ένας φυσιοθεραπευτής ή κάποιος άλλος ειδικός που υπάρχει στο φόρουμ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

zagorakis

• Guest
« Reply #161 on: May 05, 2009, 09:26:43 »
ÔÝëïò ï ÌÜñêïò Áíôüíéï

ÏñéóôéêÜ ÷ùñßò ôï ÌÜñêïò Áíôüíéï èá ðÜåé ï ÐÁÏÊ óôá ðëÝé-ïö. ×ôåò ï ÂñáæéëéÜíïò áìõíôéêüò åðéêïéíþíçóå ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÄéêåöÜëïõ êáé åíçìÝñùóå üôé ëüãù åíüò óïâáñïý ïéêïãåíåéáêïý ðñïâëÞìáôïò äå èá ìðïñÝóåé íá âïçèÞóåé îáíÜ öÝôïò ôçí ïìÜäá. Ï ÌÜñêïò Áíôüíéï Þôáí äáíåéêüò áðü ôçí ÏóÝñ êáé ï äáíåéóìüò ôïõ ëÞãåé ìÝóá óôï êáëïêáßñé. ÌåôÜ áðü ôéò ôåëåõôáßåò åîåëßîåéò öáßíåôáé áðßèáíï íá áíáíåùèåß ï äáíåéóìüò ôïõ…

http://www.metrosport.gr/archives/20468

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #162 on: May 05, 2009, 10:08:45 »
Δηλαδή τώρα που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, συμπεριφέρεται έτσι; Είναι αυτή νοοτροπία επαγγελματία;

DimNaoussa

• Guest
« Reply #163 on: May 05, 2009, 11:41:59 »
+1926

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #164 on: May 05, 2009, 12:24:46 »
πεισσοτερους απο 3 μηνες αντιμετωπιζει αυτο προβλημα.ηταν ενημερη η Παε. ανθρωπινα ειναι αυτα..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #165 on: May 05, 2009, 14:21:54 »
Δηλαδή τώρα που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, συμπεριφέρεται έτσι; Είναι αυτή νοοτροπία επαγγελματία;

νομιζω οτι ειμαστε σε κενο πληροφοριας οποτε δε μπορουμε να κρινουμε. ποτε ηταν να γυρισει?? για να απαντησει κανεις πρεπει να επικαλεστει διαφορα δημοσιευματα και καμια επισημη πηγη. εγω δε ξερω αν ηταν ετοιμος η εχει κανα μηνα ακομα αποθεραπειας οπως προβλεποταν αρχικα, οποτε τι να κρινω? κ που ξερω οτι αυτο που λεει το μετροπολις ειναι σωστο?

kostas4

• Guest
« Reply #166 on: May 05, 2009, 14:23:57 »
παντως μου αρεσε παρα πολυ αυτος ο παιχτης.αν δεν εκανε μερικα λαθη οταν η μπαλλα ηταν χαμηλα τοτε θα μιλουσαμε για τρομερο αμυντικο ενω μπορουσε και να σκοραρει με κεφαλιες στα στημενα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #167 on: May 05, 2009, 14:31:54 »
Πραγματικά ένα απο τα καλύτερα ξένα στοπερ που πέρασαν απο τον Π.Α.Ο.Κ. , τρομερός κεφαλοσφαιριστής, ασταθής με την μπάλα κάτω, αλλά επιρρεπής στον μυικό τραυματισμό....Έχει ο Ζήσης γνώσιν, μη φοβάσαι αδερφέ....Θα έρθει καλύτερος. Στα πολλά συν, Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ Κ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ της ΠΑΕ που έκανε δεκτό το αίτημα αποχώρησης του παίκτη. Επικοινωνιακά , έρχονται δεκαετίες που οι ποδοσφαιριστές θα ακούνε Π.Α.Ο.Κ. κ θα τον συνδέουν με τον Κήπο της Εδέμ....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #168 on: May 05, 2009, 15:28:00 »
τι πρόβλημα εχει ρε παιδια??? Έγινε τίποτα όπως τότε με τον άντζα στον γαύρο και όπου φύγει φύγει?? ξέρει κανείς???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Callahan

• Guest
« Reply #169 on: May 05, 2009, 21:09:25 »
Πολύ τον γούσταρα το συγκεκριμένο. Μακάρι να αντικατασταθεί επάξια (που είναι και το πιθανότερο).

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #170 on: May 06, 2009, 01:02:51 »
παντως μου αρεσε παρα πολυ αυτος ο παιχτης.αν δεν εκανε μερικα λαθη οταν η μπαλλα ηταν χαμηλα τοτε θα μιλουσαμε για τρομερο αμυντικο ενω μπορουσε και να σκοραρει με κεφαλιες στα στημενα.

Συμφωνώ, κρίμα που φεύγει, καλή του τύχη. Νομίζω έστω και ένα χρόνο που έπαιξε προσέφερε αρκετά.

giannis80

• Guest
« Reply #171 on: May 06, 2009, 01:09:10 »
τι πρόβλημα εχει ρε παιδια??? Έγινε τίποτα όπως τότε με τον άντζα στον γαύρο και όπου φύγει φύγει?? ξέρει κανείς???

Αδερφέ, αν είχε γίνει ότι και με τον άντζα, πιστεύω οτι ο Βρύζας θα είχε διώξει τους άλλους και θα κρατούσε τον Μάρκος Αντόνιο.

MAYROS

• Guest
« Reply #172 on: May 06, 2009, 04:27:08 »
Συνέβη κάτι πολύ άσχημο  στον ποδοσφαιριστή και η διοίκηση καλά
κάνει και δεν ανακοινώνει τίποτε εγώ εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα
το γρηγορότερο δυνατό.

ive4

• Guest
« Reply #173 on: May 06, 2009, 08:50:48 »
με τον Μάρκος Αντόνιο ή τον Άντζα συνέβη κάτι άσχημο ;;;

GENTLESOS

• Guest
« Reply #174 on: May 06, 2009, 10:42:52 »
Επικοινωνιακά , έρχονται δεκαετίες που οι ποδοσφαιριστές θα ακούνε Π.Α.Ο.Κ. κ θα τον συνδέουν με τον Κήπο της Εδέμ....

Τι είπες τώρα ρε αδερφέ...
Μεγάλη κουβέντα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #175 on: May 07, 2009, 11:14:54 »
Συνέβη κάτι πολύ άσχημο  στον ποδοσφαιριστή και η διοίκηση καλά
κάνει και δεν ανακοινώνει τίποτε εγώ εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα
το γρηγορότερο δυνατό.

Καπου προς το εξωαγωνιστικο παει και μενα το μυαλο μου. Δεν γνωριζω τι εχει συμβει. Αν ηταν μυικο το προβλημα, δλδ θλαση που ελεγαν και υποτροπη στην υποτροπη επρεπε να εγχειριστει.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #176 on: May 07, 2009, 13:25:05 »
Μηπως ρε παιδια ειναι ο παντοφλακιας που ελεγε ο κολκας?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #177 on: May 09, 2009, 10:56:46 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2575379

«Ο Μάρκος θα βγει νικητής»
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι ο Μάρκος Αντόνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που τον αναγκάζει να έχει εγκατασταθεί στην Πορτογαλία για μια σειρά θεραπειών προκειμένου να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη. Ο 26χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς οι τραυματισμοί φέτος ήταν συχνοί, ενώ το πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά σοβαρό σε τέτοιο βαθμό που να «παίζεται» όχι απλά η καριέρα του, αλλά και η ίδια του η ζωή.

Η σύζυγός του Αννα και ο μάνατζέρ του, Αλμπέρτο Λίμα, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες που άφησε ο Μάρκος Αντόνιο φεύγοντας, καθώς δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψει ο ίδιος. Η αρχική μας πρόθεση ήταν να μιλήσουμε με τον ίδιο τηλεφωνικά, όμως η σύζυγός του προτίμησε να μην τον επιβαρύνει. Συναντηθήκαμε με την Αννα Σάντος και τον Αλμπέρτο Λίμα λίγες ώρες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής και η Αννα μίλησε -σε μια αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη- για τις δύσκολες στιγμές του Μάρκος Αντόνιο. Τις περισσότερες φορές μιλούσε με μάτια βουρκωμένα, καθώς αγωνιά για το σύζυγό της. Στιγμές δυνατές, στιγμές ανθρώπινες. Στιγμές που όπως τόνισε η Αννα «μαθαίνεις να μετράς το ποιος είσαι και το ποιοι είναι γύρω σου».

«Κάποιοι διέδιδαν ότι φταίω εγώ»
Μιλώντας για την απουσία του Μάρκος Αντόνιο στην Πορτογαλία η Αννα σημείωσε: «Εχουν γίνει πολλά το τελευταίο διάστημα. Αυτές τις μέρες που είμαι εδώ έφτασα να ακούσω ότι εγώ είμαι αυτή που ζήτησα από τον Μάρκος να φύγουμε και ότι εγώ δεν ήθελα να είμαστε στην Ελλάδα. Κάποιοι φρόντισαν να τα διαδίδουν αυτά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν ίσχυε καμία στιγμή. Μακάρι να επιστρέψουμε εδώ. Ο Μάρκος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο πόδι, όμως προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα υγείας, που είναι πολύ σοβαρό. Θα παλέψει να το ξεπεράσει. Θα παλέψουμε μαζί. Ο Μάρκος θα βγει νικητής διότι ξέρει να παλεύει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ανυπομονώ για τη μέρα που θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Θέλει να μπορέσει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη διότι ξέρει πως υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπάνε».

«Ο Κονσεϊσάο είναι... Αρχηγός»

- Αννα, έχεις μιλήσει με τους συμπαίκτες του και με τους ανθρώπους στην ομάδα;

«Ναι, και θέλω να που πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η περιπέτεια που περνά ο Μάρκος έφερε στην επιφάνεια κάτι πολύ σημαντικό. Πλέον ο Μάρκος και εγώ ξέρουμε ποιοι είναι φίλοι και ποιοι απλά έλεγαν πως είναι φίλοι. Θέλω να σταθώ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Βοήθησε τον Μάρκος από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην ομάδα και έδειξε μεγάλη ευαισθησία στο πρόβλημά του. Ξέρω πως είναι ο αρχηγός στην ομάδα και με όλα όσα έχει κάνει το δικαιολόγησε και εκτός γηπέδου. Είναι ένας πραγματικός Αρχηγός. Θέλω το να το γράψεις με κεφαλαίο το Αρχηγός και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Κονσεϊσάο δείχνει ενδιαφέρον μοιάζει με το ενδιαφέρον ενός πατέρα για το παιδί του και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν κοντά τους τέτοιους φίλους. Αληθινούς φίλους. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπακαγιόκο. Και οι δυο στάθηκαν κοντά στον Μάρκος από την πρώτη μέρα. Κανείς παίκτης δεν είχε πρόβλημα με τον Μάρκος ούτε και ο ίδιος μαζί τους. Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας έστειλαν τις ευχές τους και τους ευχαριστούμε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση. Τόσο στον πρόεδρο όσο και σε όλους τους ανθρώπους στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον προπονητή, που τον γνώριζε πριν έρθει. Ολοι έδειξαν ενδιαφέρον και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, τόσο όταν είχε τον τραυματισμό του όσο και τώρα που έχει το πρόβλημα. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και ο Μάρκος δεν έχει το παραμικρό παράπονο».

«Θα πανηγυρίσει σαν να έπαιζε»

- Καταλαβαίνω πως αυτές τις στιγμές το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που θα σκέφτεται ο Μάρκος, καθώς προέχει να γίνει καλά.

«Και όμως, αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να ξαναπαίξει μπάλα. Και αυτό είναι ανθρώπινο διότι θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ».

- Αν όλα πάνε καλά, θα έρθει πίσω στη Θεσσαλονίκη;

«Σίγουρα. Αυτό έχει στο μυαλό του. Να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους πραγματικούς του φίλους και να τους ευχαριστήσει από κοντά για τη συμπαράσταση που έχει αυτό τον καιρό. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσε και είναι χαρούμενος που η ομάδα θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Ξέρω πως για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα συνεχίζεται και εύχεται να μπορέσουν οι συμπαίκτες του να πετύχουν το στόχο τους και να παίξουν Τσάμπιονς Λιγκ».

- Φέτος ο Μάρκος Αντόνιο είχε πετύχει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και αυτό έφερε γούρι στην ομάδα, όμως για τον ίδιο η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

«Ναι. Ετσι είναι. Εύχομαι όλα να αλλάξουν και να μπορέσει και ο Μάρκος και εγώ να χαμογελάσουμε».

- Μαθαίνει τα νέα της ομάδας;

«Ναι. Μου ζήτησε να στείλω ένα μήνυμα σε όλους στην ομάδα. Να ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και εύχεται η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μάρκος ανυπομονεί να μάθει θετικά νέα για να χαρεί και ο ίδιος όπως και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αν όλα πάνε καλά, να είστε όλοι σίγουροι πως θα πανηγυρίσει σαν να έπαιζε και αυτός».

να μην σχολιασω κανα δημοσιοβλαχο της πολης τωρα καλυτερα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
« Last Edit: May 09, 2009, 11:07:24 by vedder »

makptol

• Guest
« Reply #178 on: May 09, 2009, 11:01:26 »
περαστικα θα ειναι σιγουρα με το καλο να γινει καλα και να τον ξαναδουμε στον χορτο της τουμπας.....

apostolos

• Guest
« Reply #179 on: May 09, 2009, 11:12:04 »
Περαστικά ρε ανθρωποφάγε, περαστικά να είναι και τα υπόλοιπα xεστά... Εμείς και να μην ξανάρθεις δεν θα σε ξεχάσουμε ποτε... Επίσης ένα πάνω για τον Μάρκος ίσως αξίζει να βγει σε ένα από αυτά τα mats...