Μάρκος Αντόνιο: «Θα έχω περισσότερες ευκαιρίες»
Πριν φτάσει ο Μάρκος Αντόνιο στο Ντόορβερθ ο Ζήσης Βρύζας τον περιέγραφε ως έναν δυναμικό υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό. Λίγα έλεγε! Ο Βραζιλιάνος είναι θηριώδης! Με ύψος 1,87μ. και φοβερό γυμνασμένο σώμα, απλά περιγράφεται ως χτιστός...
«Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν», έλεγε το απόγευμα ο Βρύζας, ο οποίος είχε ψάξει πολύ την περίπτωση του Βραζιλιάνου. Η Οσέρ έστειλε άμεσα τα χαρτιά του και αφού έπεσαν και οι υπογραφές η μεταγραφή (δανεικός για ένα χρόνο με όψιον αγοράς) του ολοκληρώθηκε.
«Είχαμε καιρό συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Τελικά όλα πήγαν καλά και οι επαφές είχαν αίσιο τέλος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ τον επόμενο χρόνο στον ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», τόνισε ο Μάρκος Αντόνιο μετά από την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.
«Μπορεί να βρίσκομαι μόνο λίγες ώρες με την ομάδα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά. Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω, ώστε να δείξω την άξια μου αλλά και να βελτιωθώ».
Όσο για το αν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ είπε: «Πέρυσι έπαιξα μόνο 10 ματς, παρότι περίμενα να έχω περισσότερη συμμετοχή. Ίσως να μην προσαρμόστηκα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για δείξω ποιος είμαι...».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21649_0_1_0_Mkalos irthes stin PAOKARA MAS.