Πολλοί μπερδεύετε το '' ένα στραβοπάτημα'' με τη ''διάθεση των παικτών''. Και με την Τρίπολη ήρθε το στραβοπάτημα,αλλά δεν είπε κανένας τίποτα.Αυτό που πείραξε πολλούς από εμάς που καλώς ή κακώς έχουν την νοοτροπία ''είτε παίζω με τον Κακά, είτε με τον Μπαλάσκα και τον Πλίτση πρέπει να λέω οτι πάω για πρωτάθλημα'', ήταν η προσέγγιση του παιχνιδιου από τους παίκτες.Δεν μπορεί ρε Βερόν να πιάνει φωτιά ο κώλος σου μετά το 1-1 και να αρχίζεις να τρέχεις και να μου βγάζεις ξαφνικά 5 φάσεις εντός περιοχής (κάτι σέντρες,κάτι σουτ κτλ, δεν εννοώ 5 ευκαιρίες). Έπρεπε να σκυλιάσεις από το πρωτο λεπτό.Δεν είναι μομφή προς τον παίκτη,απλά σε αυτόν προσωπικά εμένα μου φάνηκε τεράστια διαφορά απόδοσης προ και μετά του 1-1. Καλώς ή κακώς εγώ προσωπικά έχω τη ννοτροπία όσον αφορά τον στόχο αυτήν που είπα παραπάνω.Δεν αλλάζω.Χαμηλα την μπάλα ναι,σε απόψεις του στυλ ''γιου χου έχουμε ομαδάρα και θα τους γαμήσουμε όλους''.Σε τέτοιες απόψεις ναι,πολύ χαμηλά την μπάλα και δεν μ'αρέσουν κιόλας.Αλλά όχι να βλέπω τον γάυρο έτσι κι έτσι, τον βάζελο κατώτερο και να λέω χαμηλά την μπάλα και ουέφα.Δεν μου πάει προσωπικά όσο και να πειράζει.Δεν μου μετέφεραν τον ΠΑΟΚ του '70 και δεν είδα τον ΠΑΟΚ του '80 έτσι.Και επαναλαμβώ, δεν είναι το στραβοπάτημα. Είναι η ΄' είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι απ΄΄ο τη συγκομιδή΄΄ άποψη που κυοφορείται, μου μεταφέρεται η εντύπωση οτι έκαναν το καθήκον τους και τέρμα.Τέλοσπάντων,θέλω να γράψω πολλά και θα μακρυγορήσω.
Υ.Γ. Το κακό σενάριο για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ στον Β' γύρο είναι 10-3-2.Δηλαδή ήττες στο οακα,και ισοπαλίες σε χαριλάου-σμύρνη και λάρισα.Τα εντός είναι της πολύ πλάκας (για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ το ξαναλέω). Αν αυτή η άποψη είναι σουπερ αισιόδοξη, τότε έχω υπερτιμήσει τις δυνατότητες ορισμένων παικτών και αυτά που μου έδειξε η ομάδα στον Α' γύρο.