Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ναι ουσιαστικά λέει ότι πρωταθλητής και δευτεραθλητής πάνε CL και κυπελλούχος, 3ος και 4ος του πρωταθλήματος πάνε UEFA Cup.

Αναλυτικότατα εδώ: http://www.uefa.com/newsfiles/630630.pdf

Σημαντικό: Το Ιντερτότο καταργείται.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

legones

• Guest
Ναι οπως τα ειπες ειναι συμφωνα με αυτο το link που εδωσες..... το θεμα ειναι αν ειμαστε οντως στη 15η θεση.....

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
15η θέση θα είμαστε γιατί για την επιλογή της σεζόν 2009/2010 μετράει η θέση που έχεις το 2008 (δηλαδή σήμερα). Το πόσες ομάδες βγάζει στην Ευρώπη μια χώρα τη χρονιά που έρχεται καθορίζεται πάντα από τη θέση της χώρας τη χρονιά που πέρασε.
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μα δεν αλλάζει η ουσία ρε παιδιά.
Πριν ήταν 2 CL και 2 UEFA (ο ένας είναι ο κυπελλούχος) και 1 Ιντερτότο
Τώρα κατάργησαν το ιντερτότο και το κάναν 2 CL και 3 UEFA (ο ένας είναι ο κυπελλούχος)...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

legones

• Guest
Παιρνεις το κυπελλακι και πας κατευθείαν στον 4ο Προκριματικο του Uefa και ουτε αγχος, ουτε τιποτα.........
 ;D

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Παρά την πουστιά που μου παιξε η ΟΥΕΦΑ  ;D, δν εχουν γινει κ τρελές αλλαγές στα πιο πολλά που έγραψα. Τα τσάμπιονς λιγκ δν κατάλαβα τι εννοούσε με τα NCQ και μλκίες κ επειδή δν πολυπαίζει περίπτωση να πάμε φέτος Ch. L. το παράτησα. Για ΟΥΕΦΑ οι αλλαγές απ ότι καταλαβαίνω είναι ότι ο 4ος αντί να παίζει 4 διπλά ματς(2 ιντερτότο 1 προκριματικο ουεφα 1 πρωτο γυρο ουεφα) θα παίζει 3 (2ος,3ος και 4ος προκριματικος ουεφα). Οπότε μας συμφέρει. Επίσης μας συμφέρει κ χρονικά γιατί άλλο να παίζεις ματς απο τις 7 Ιουλίου που ακόμα θα χουν μπυροκοιλιές οι παίκτες κ άλλο τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που θα γίνεται (όπως λέει) ο 2ος προκριματικός.
Ο 3ος είναι που τρώει το πακέτο και εκει που θα παιζε 1 διπλο ματς τωρα παιζει 2. Ο Κυπελλούχος πάλι διπλό ματς θα παίζει για να μπαίνει ομίλους. Τα υπόλοιπα που έγραψα για τα matchups του τελικού αλλάζουν μόνο στο ότι πλέον και ο 3ος της βαθμολογίας ευνοείται απ την κατάκτηση κυπέλλου(η την είσοδο στον τελικό αν παίξει με εναν απ τους 2 πρώτους.
Οπότε ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Ο διάολος θα σπάσει παλι το ποδάρι!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ela min anxwneste.pirame prwtathlima kai katharisame.PAOK EISAI!!!! :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

g4marin

• Guest
Είσοδος σε πλεϊ οφ και έξοδος σε UEFA
Τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου
Γεμάτη Τούμπα
Ακόμα μεγαλύτερη μείωση των χρεών μας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
na kilisei irema i xronia

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Απλά να δούμε επιτέλους λιγη μπάλα και να γουστάρουμε γεμάτη Τούμπα
και όπου μας βγάλει

Offline epic

• Αποστολή
  • **
ο στοχος εχει τεθει και επισημα πλεον δια στοματος Φερναντο Σαντος:

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ

ας ελπισουμε ολοι του χρονου να ημαστε σε θεση να διεκδικησουμε πιο ψηλους στοχους, που αρμοζουν στο μεγεθος του ΠΑΟΚ.

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Geo

• Αλλαγή
Σεμνά και ταπεινά...

ΝΤΑΜΠΛ....με 30 Χ 3 = 90 βαθμούς, ούτε βαθμό παρακάτω...

Offline savage republic

• Βασικός
Etsi kai xasoume ba8mo ston prwto guro, 8elw to kefali tou Zagorakh, tou Santou kai tou Brysa epi pinaki...
Swstos o Geo_68!
Ante mh ta spasw ola na 'oum'. De 8a meinei kolumph8roksulo, na 'oum'.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
stoxos elpizw na einai na mh xanadw tetoia kwloeidhsh  san ayth pou evala twra sta dioikhtika
TA NEYRA MOU RE POUSTH MOU
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

tilemachos

• Guest
Δυστυχώς εμείς εκτός από αγωνιστικούς είμαστε καταραμένοι να έχουμε και διοικητικούς και οικονομικολυς στόχους... Ε στόχος είναι να πάνε όλα καλά και να λύνονται περισσότερα προβλήματα από όσα δημιουργούνται. Δηλαδή να καταφέρουμε να έχουμε μόνο αγωνιστικούς στόχους για τη μεθεπόμενη σεζόν. Κατά τα άλλα με το uefa και τα γούστα στην εξέδρα που μόνο εμείς ξέρουμε να βγάζουμε θα είμαστε καλά

apostolos

• Guest
Ε στόχος είναι να πάνε όλα καλά και να λύνονται περισσότερα προβλήματα από όσα δημιουργούνται.

Xrusa ta logia sou thlemaxe....An oloi skeftomastan toso apla, ola tha htan polu kalutera kai ola tha ginotan eukolotera....Dustuxws uparxei mia arketa paralogh piesh apo polu kosmo pou ta thelei ola edw kai twra, xwris na apaitei ta apla, ta vasika....ki auto dusxairenei to ergo....den peirazei omws, akoma ki etsi ola tha pane kala....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εμενα με καιει να καλυφτει η ΑΜΚ, ωστε να παρουμε αδεια απο την UEFA. Ή έστω να παρακακαφθει η πληρης αυξηση με καποιο τροπο.

Γιατι τι να το κανω το CL αν τελικα δεν μ΄αφησουν να παιξω?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ θα γράψω αυτά που θέλω, γιατί αν τα ονομάσω "στόχους που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ" θα πέσετε να με φάτε όπως πέρυσι και θα μου τη πείτε άδικα αν την 25η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είναι 3ος και θα μου λέτε "εσύ δεν έγραφες για πρωτάθλημα και μαλακίες;"  ;D

Εγώ διοικητικά δεν θέλω κάτι, παρά μόνο να συνεχίσουν έτσι όσοι είναι στη διοίκηση και να δουλέψουν με την ίδια όρεξη. Λογικά αυτό θα γίνει γιατί φέτος συμμάζεψαν το χάος και θα γεύονται κάποιους από τους καρπούς των κόπων τους.
Οπότε η κυριότερη ευχή και άγχος είναι να καλυφθεί η ΑΜΚ, από το λαό όμως, όχι από κανένα περίεργο.

Σε θέματα υποδομών εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή η ομάδα να έχει μπει στο προπονητικό κέντρο.

Και πάμε στα αγωνιστικά να αρχίσει το κράξιμο και το μπινελίκι (τι λέει πάλι ο μαλάκας ρε;)
Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση στην ιστορία του να κυνηγάει το πρωτάθλημα. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, δεν πειράζει. Βαριέμαι να πλατιάσω κι αυτή τη φορά. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να το πάρει ντε και καλά. Αυτό σημαίναι πως αν βγει 3η η ομάδα φέτος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚτσής. Να χαρούμε ναι, αλλά να μάθουμε πως να αντιδράμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε.

Εγώ θέλω να ξαναζήσω το υπέροχο αυτό συναίσθημα που η ομάδα έχει την ίδια ψυχολογία και νοοτροπία του λαού. Δεν ανοίγω συζήτηση για το πως έχουμε και σαν λαός μια μιζέρια πάνω μας και τη περνάμε και στην ομάδα, γιατί πλέον θεωρώ πως οι μίζεροι γίνονται μειοψηφία και απομακρύνονται από το γήπεδο. Αυτοί οι 15.000 με διαρκείας είναι ένας πολύ καλός πυρήνας παλαβών και συνειδητοποιημένων ταυτόχρονα ΠΑΟΚτσήδων.

Άρα πάμε στην ομάδα, που είναι η μόνη μου έγνοια προσωπικά. Θέλω να δω ΠΑΟΚ ξανά. Μία ομάδα με αέρα ανωτερότητας, με τσαμπουκά, με αρχίδια βρε αδερφέ, πως να το πω αλλιώς; Μια ομάδα που θα παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς και κυρίως θα διεκδικεί τη νίκη παίζοντας μπάλα και δεν θα προσπαθεί να τη κλέψει.

Θέλω η ομάδα να πάει στο καραισκάκη και να παίξει τον πούστη στα ίσα κι ας χάσει. Να πάει στο οακα και να πονέσουν οι φλώροι. Και στη Τούμπα να τους πηδάει.
Θέλω το κάθε χωριό να το γαμάμε μέχρι τελικής πτώσης. Να μη σταματάμε ούτε στα 4 ούτε στα 5.
Θέλω ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να είναι άντρας και όχι γατάκι. Να είναι περήφανος για τον εαυτό του και να προσπαθεί ο ίδιος να κατακτήσει πρωτάθλημα κι όχι να έχει όνειρο να πάει εκεί που τα δίνουν έτοιμα.

Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση

Τι σημαίνουν όλα αυτά αγωνιστικά; Να παίζεις περήφανα, να αντιστέκεσαι στις αδικίες, να τολμάς να ονειρευτείς και να κατακτάς τα πάντα με τσαμπουκά. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
Και κάτι ακόμη που δεν πρέπει να παραλείψουμε: Ισχύουν και πάλι τα play off
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=30&document_id=100264
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o 4os vgainei i de vgainei ouefa telika;;;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!