Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
τους αγωνιστικους στοχους τους βαζει ο προπονητης με βαση το υλικο που εχει η ομαδα.

ο σαντος ειπε:αν δεν βγουμε ουεφα ειναι αποτυχια.

η διοικηση βαζει αλλους στοχους.εβαλε στοχο την αποπληρωμη των χρεων προς τριτους και την δημιουργια αθλητικου κεντρου.και στα δυο παμε καλα

ο κοσμος εχει τους δικους τους στοχους.τον στοχο των διαρκειας τον πιασαμε ηδη.πλεον πρεπει να βοηθησουμε απο την κερκιδα χωρις γκρινιες και μιζερια, να αδειασουμε την μπουτικ και οταν βγουνε οι μετοχες που απευθυνονται σε εμας να τις τελειωσουμε

Offline cure

• Αλλαγή
Και συνεχίζω τη κουβέντα γιατί τη γουστάρω Φίλοι μου καλοί σας καταλαβαίνω, ειλικρινά το λέω.
Αλλά στο paokworld γράφω όπως μιλάω με τα φιλαράκια μου στην καφετέρια. Δεν κάθομαι να σκεφτώ αν αυτό έχει επίπτωση σε κάποιον άλλο. Ούτε με νοιάζει να το κάνω. Αν πίναμε ένα καφεδάκι τώρα αυτά θα σας έλεγα.
Αφού μέσα μου νιώθω έτσι. Να μη το μοιραστώ;

Εσείς θεωρείται πως μπορεί να γίνει κακό στην ομάδα από μεγάλες προσδοκίες. ΟΚ, δίκιο έχετε σε μεγάλο βαθμό! Αλλά κι εσείς θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό σκόντο στην επιφύλαξή σας για τους συνοπαδούς σας, γιατί παρόλα όσα απίστευτα ζήσαμε αγωνιστικά πέρυσι, είχαμε 15.000 διαρκείας, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Και στην τελική μεγαλύτερη σημασία έχει να χτίσει η ομάδα τη δική της σταθερή και προσγειωμένη νοοτροπία και να μη παρασύρεται από υπεραισιόδοξους σαν του λόγου μου. Και θα μας το αποδείξουν, γιατί εκεί έχουμε σοβαρούς ανθρώπους, που περιχαρακώνουν την ομάδα.
Πάντως Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος θεωρώ ότι σκέφτονται πιο συχνά από μας το πρωτάθλημα με αυτά που κάνουν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Diego-4

• Guest
To θέμα είναι οτι ανοίγεις μεγάλη συζήτηση.
Έχουμε αποδείξη οτι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό μας και οτι μπορούμε να καταστρέψουμε το οτιδήποτε σε χρόνο dt. Δεν τρέχω πολύ πίσω , κοντινό παρελθόν . Έχουμε να ανοίξουμε το μάτι μας απο εκείνο το παιχνίδι με τους εβραίους.To μεγάλο όραμα του κόσμου για Champions League έγινε η κατάντια μας μετά.Πόσοι απο αυτούς που πετούσαν στα σύννεφα τότε μείναν δίπλα στην ομάδα μετά ? .Δεν θα σου απαντήσω , η απάντηση είναι απογοητευτική.Και μη μου πείς για fax και μαλακίες , είπαμε σε έχω για έξυπνο..Εάν κάποιοι δεν ζητούσαν το κεφάλι του Άγγελου τότε , ο ΠΑΟΚ δεν θα έφτανε ποτέ στην κατάντια..Εγώ κοιτάω μπροστά δεν θέλω να γυρνάω στο πίσω , με τρομάζει , αλλα έχω μάθει απο το πίσω .Έτσι λοιπόν φοβάμαι μήπως κάποια μέρα κάποιοι ζητήσουν και το κεφάλι του Θοδωρή και ξέρεις σε αυτήν την ρουφιανούπολη δεν θέλει και πολλή για να γίνει..Εάν υπάρξει η σπίθα , η φωτιά μπένει πολύ εύκολα εδω στα μέρη μας. Σου έχω αποδείξει πολλές φορές οτι δεν ξεχνάω το παρελθόν μου και γενικά έτσι σκέφτομαι και στην καθημερινότητα μου.
Θα στο ξαναπώ και πάλι. Ονειρέψου όσο θέλεις , αλλα προετοιμάσου και για την περίπτωση που τα όνειρα σου δεν θα βγούν αληθινά.Ξεκινήσαμε απο το - , φτάσαμε στο 0 και τώρα είμαστε στο + . Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα ξαναπάμε ποτέ ούτε στο 0. Στο χέρι μας είναι ...

CLUB LARISA

• Guest
Aπο εκεί που στόχος του οπαδικού ΠΑΟΚ πέρισυ κ πρόπερσυ ήταν να πείσει τον εαυτό του κ τον αδερφό του δίπλα οτι ο Baiano ήξερε να κλοτσάει αυτό το στρογγυλό απο δέρμα, φέτος πρέπει να προβληματιστούμε για το ποιά είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του Συλλόγου μας απο άποψη ονόματος κ βιογραφικού....Ο Κονσεισάο ή ο Παμπλίτο Γκαρσία....Εμένα αυτό κ μόνο μου αρκεί για φέτος.....
Is this the real Life, is this just Fantasy?
Caught in the landslide to escape from reality....
Open your eyes look up to the skies and see......

Offline cure

• Αλλαγή
Έτσι όμως Diego-4 δεν θα είναι σαν κατάρα να ξεκινήσουμε με 4 νίκες; Με 12 βαθμούς την 4η αγωνιστική θα έχουμε κάνει απονομή πρωταθλήματος αλά σκόρδα; Αυτό είναι φόβος
Ή σαν ΠΑΟΚτσήδες θα θέλουμε κι άλλα και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε; Με ταπεινότητα αλλά και σθένος και τσαμπουκά;
Εκεί θα φανεί. Αλλά έτσι πως το λες, είναι σα να κλείνουμε προς το πρώτο. Ελπίζω πως όχι.

Και να το συνεχίσω. Αν μετά συνεχίσουμε με φυσιολογική για το σημείο που είμαστε τώρα πορεία και βγούμε 4οι κάποιοι θα γίνουν οριτζιναλ και θα κυνηγήσουν τον Ζαγοράκη, με πρόσχημα πως δεν αντέχουν άλλο χωρίς πρωτάθλημα;

Και αυτό παίζει, ναι. Ιδίως με το παράδειγμα που έφερες, αυτό θα κάνουμε.

Έχω όμως μία βάσιμη ελπίδα πως δεν θα συμβούν αυτά. Αυτοί που περιγράφεις παρασύρονται από πρόσκαιρα πράγματα, όπως αποτελέσματα και από ΜΜΕ. Πιστεύω πως θα πάμε καλά εκεί και θα κρατηθούν ως ένα σημείο από την επιτυχία.
Μετά που παίζει η αχαριστία, θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε αχάριστοι. Κάνουμε λάθη επειδή παρασυρόμαστε, αλλά αχάριστοι δεν είμαστε σε μεγάλο βαθμό.

Αν και έχουμε και ένα όπλο ακόμη. Τα νέα ΠΑΟΚτσάκια θα μεγαλώνουν πλέον μέσα σε περηφάνια και μεγαλοσύνη ΠΑΟΚτσήδικη και μέχρι τότε που θα κρατιούνται τα πρόβατα από αποτελέσματα θα έχει γίνει μεγάλη πλειοψηφία ο περήφανος ΠΑΟΚτσής κι όχι ο μίζερος ραδιοφωνατζής.

Diego-4

• Guest
Κατάρα και φόβος γι'αυτους που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις . Για όλους αυτούς που αφήσανε τότε την ομάδα γυμνή , που θυσιάσανε την αγάπη τους στο βωμό της λεζάντας . PAOKCURE έχεις καταλάβει πολύ καλά τι θέλω να πώ , μην προσποιήσε για το αντίθετο . Εσύ την πάς τη συζήτηση ή στο άσπρο ή στο μαυρό , πιάνεις τα δύο άκρα.Ξέρεις καλά υπάρχει και το ασπρόμαυρο..Εγώ σου είπα ονειρέψου , καλά κάνεις , όλοι μας το έχουμε ανάγκη , μας αξίζει το όνειρο , η χαρά , το χαμόγελο , αλλα προετοίμασε τον ευαύτο σου και για το κακό , έτσι ώστε να μην ξαναβγάλουμε ποτέ τα μάτια μας μόνοι μας , να μην ξαναφτάσουμε ποτέ στο 0.

BIANCONERO

• Guest
Ειμαι με Ντιεγκο....τα λεγαμε και χθες σε πμ PAOKCURE

Ας διαφυλατουμε καταρχην αυτα που εχουμε κερδισει ως τωρα..μην παμε πισω με καμμια στραβη που μπορει να στην ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ κιολας! Πολλοι θα χαιροταν με μια στραβη στο Ηρακλειο...και πολλοι εχουν τη δυναμη να την προκαλεσουν κιολας (ως ενα βαθμο!!)

(Η καρδουλα μας μπορει να λεει άλλα.....θα τα ξεθαψουμε οταν φτασει αυτη η Ωρα)

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ μαζί σας είμαι πως ισχύει το ασπρόμαυρο και ούτε το μαύρο, ούτε το άσπρο. Απλά βλέπω λίγο αλλιώς τις αναλογίες. Δεν ήθελα να πω Diego-4 πως ισχύει το ένα ή το άλλο. Απλά έδωσα δύο ακραίες καταστάσεις για την ευκολία της συζήτησης.

Κι αφού και οι δυο σας το πάτε σε μια κατεύθυνση που δεν συζήτησα ακόμη, θα πω ένα πράγμα μόνο κι ελπίζω να σας δώσω να καταλάβετε, για το πως σκέφτομαι πάνω σ' αυτό.

Είναι πιο εύκολο να νικήσεις ακόμη κι έναν πολεμιστή λαό όταν αυτός έχει ξεχάσει πως είναι πραγματικά ο ΠΑΟΚτσής και μέσα στην απελπισία του ακούει ιστορίες από τα παλία μόνο και βαριέται.
Και απείρως πιο δύσκολο να τα βάλεις με έναν ΠΑΟΚτσή που έζησε στη ψυχούλα του το μεγαλείο. Αν βάλει το δάχτυλο στο μέλι ο ΠΑΟΚτσής θα το φάει όλο. Κι εμείς πλέον είμαστε σε αυτή τη φάση.

Πλέον τα νέα ΠΑΟΚτσάκια δεν θα ζούνε με τα περασμένα μεγαλεία του λαού και της ομάδας, αλλά θα τη βλέπουν με τα ματάκια τους και θα νιώσουν τη Τούμπα στη ψυχούλα τους.
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για μία νέα γενιά του ογδόντα, παρά για να επιστρέψουμε στα πριν πενταετίας οπαδικά.
« Last Edit: July 24, 2008, 12:51:04 by PAOKCURE »

Diego-4

• Guest
Εγώ σου λέω ονειρέψου αλλα μην καταστρέφεις τίποτα εάν έρθει η στραβή και εσύ μου λές για το μεγαλείο του ΠΑΟΚΤΣΗ και την μεγάλη ομάδα που όλοι μας ονειρευόμαστε.Μου λές τα αυτονόητα δηλαδή.. Κάποιος απο τους δύο μας δεν καταλαβαίνει μαλλον.Πιστεύω οτι με το τελευταίο post σου , έχεις φύγει αρκετά απο το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΕ .. Και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας μέσα μας για να το καταφέρουμε αυτό.Αυτό σημαίνει οριμότητα και ακόμη δεν την έχουμε αποκτήσει.Διότι εάν κάθε φορά που κάνουμε όνειρα και δεν μας βγαίνουν καταστρεφουμε ότι με αίμα και υδρώτα χτίσαμε , τότε σίγουρα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ για πολλές γεννιές ακόμη θα ζούν με τους μύθους..
Πλέον τα νέα ΠΑΟΚτσάκια δεν θα ζούνε με τα περασμένα μεγαλεία του λαού και της ομάδας
Σκέψου λοιπόν μήπως και αυτό είναι απόρεια του οτι δεν μπορούσαμε και στο παρελθόν να χειριστούμε τον ενθουσιασμό μας..

« Last Edit: July 24, 2008, 13:13:33 by Diego-4 »

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Ωραια συζητηση!
Θα συμφωνησω με paokcure.
Αν καταφερουμε απο φετος να χτιζουμε γενιες παοκτσηδων με winner mentality οπως ηταν το 70-80, θα ειναι η μεγαλυτερη εγγυηση επιτυχιας και για το αγωνιστικο κομματι. Δεν ειναι θεμα ενθουσιασμου, ειναι θεμα νοοτροπιας.Ο paokcure την εχει αυτη τη νοοτροπια οπως και εγω, τα πιτσιρικια που μεγαλωσαν με μιζερους και ανυπαρκτους στοχους οχι.
Προσωπικα η μεγαλυτερη στεναχωρια που εχω νιωσει ειναι το χειροκροτημα μετα απο αποτυχημενα αποτελεσματα με ελληνικες ομαδες πχ βαζελος
επειδη "τα παιδια προσπαθησαν". Και τι με νοιαζει εμενα? ΠΑΟΚ εισαι παιζεις για τη νικη...Δε λεω να τους αποδοκιμασεις αλλα υπαρχει και η αξιοπρεπεστατη σιωπηλη αποχωρηση απο το γηπεδο οταν τελειωσει ο αγωνας. Πωπω ρε παιδια τι πικρα ενοιωθα οταν το εβλεπα αυτο. Δημοσιουπαλληλικη ομαδα ο ΠΑΟΚ, χαζοχαρουμενοι οπαδοι...Χειροκροτημα στα "παιδια" επειδη τα "δωσαν  ολα" με τον ΟΦΗ... Και εφεραν Χ...Στην Τουμπα...
Εξαλλου και η περυσινη σεζον δειχνει οτι η απουσια στοχων οδηγει στην αποτυχια.
Αν θες να εχεις εξασφαλισμενο ΟΥΕΦΑ, πας για τιτλο.
Αυτο ισχυε παλια, ετσι εβγαιναν οι φανελες μονες τους ευρωπη.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline cure

• Αλλαγή
Το θέμα μας είναι ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΕ .. Και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας μέσα μας για να το καταφέρουμε αυτό.Αυτό σημαίνει οριμότητα και ακόμη δεν την έχουμε αποκτήσει.
Πλέον τα νέα ΠΑΟΚτσάκια δεν θα ζούνε με τα περασμένα μεγαλεία του λαού και της ομάδας
Σκέψου λοιπόν μήπως και αυτό είναι απόρεια του οτι δεν μπορούσαμε και στο παρελθόν να χειριστούμε τον ενθουσιασμό μας..
Το ίδιο λέμε, απλά το εξετάζεις στη βάση είμαστε ώριμοι να διαχειριστούμε μία αποτυχία κι εγώ στη βάση αν είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε μία επιτυχία. Αλλά και οι δυο για νοοτροπία μιλάμε.

Αυτό το ΠΑΟΚτσάκι που σου περιγράφω και θα νιώσει έστω και μια φορά το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, δεν θα τα παρατήσει στη πρώτη αποτυχία. Αυτό είναι σαν ναρκωτικό.
Μετά σαν πρεζόνι θα το επιζητά με μεγαλύτερο ζήλο. Γι' αυτό λέω πως επειδή ακριβώς αρχίσαμε να ζούμε ΠΑΟΚ, αυτό θα μας διασφαλίσει σε περίπτωση αποτυχίας, όπως μας διασφάλισε φέτος με τόσες πίκρες.

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε πρεζόνια με αυτή την ιδέα. Ακόμη κι αυτός που αποστασιοποιήθηκε λίγο, μόλις ξαναμπεί το σαράκι, τελείωσε. Θα γυρίσει στα παλιά.
Γι' αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να τα καταστρέψουμε φέτος όλα σε πιθανή αποτυχία. Δεν λέω φυσικά ότι είναι αδύνατον. Αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο ήταν πριν 2 χρόνια.

Εγώ θεωρώ ότι πέρα από το όραμα που έδωσε η διοίκηση, ο λόγος που τα διαρκείας φεύγουν γαμιώντας είναι πως οι μεν μεγαλύτεροι ξανάζησαν την Τούμπα που θυμόταν και τους ξαναμπήκε το σαράκι, ασχέτως του θεάματος και των αποτυχιών οι δε μικρότεροι γιατί ένιωσαν στο πετσί τους αυτό που μαθαίνανε θεωρητικά.
Και κανείς δεν είναι διαθετιμένος να τα παρατήσει χωρίς μάχη πλέον. Αυτό μου έδειξε τουλάχιστον η διάθεση 15.000 διαρκείας πριν τις μεταγραφές.

apostolos

• Guest
Gia mena o stoxos ths xronias epeteuxthei. H omada epitelous apekthse podosfairofatses, tatouazatous, arapades, ksedontiarides, asxhmous, tsampoukalides klp. Kai mono auto arkei gia na pane ola kala....Oute na me diavazane edw mesa oi anthrwpoi ths PAE. Bravo, tipota allo, bravo!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Προσωπικα η μεγαλυτερη στεναχωρια που εχω νιωσει ειναι το χειροκροτημα μετα απο αποτυχημενα αποτελεσματα με ελληνικες ομαδες πχ βαζελος επειδη "τα παιδια προσπαθησαν". Και τι με νοιαζει εμενα? ΠΑΟΚ εισαι παιζεις για τη νικη...Δε λεω να τους αποδοκιμασεις αλλα υπαρχει και η αξιοπρεπεστατη σιωπηλη αποχωρηση απο το γηπεδο οταν τελειωσει ο αγωνας. Πωπω ρε παιδια τι πικρα ενοιωθα οταν το εβλεπα αυτο. Δημοσιουπαλληλικη ομαδα ο ΠΑΟΚ, χαζοχαρουμενοι οπαδοι...Χειροκροτημα στα "παιδια" επειδη τα "δωσαν  ολα" με τον ΟΦΗ... Και εφεραν Χ...Στην Τουμπα...

Εγώ να δεις πως νοιώθω όταν βλέπω ένα σκληρό φάουλ παίκτη μας σε αντίπαλο και ακούω κάτι "χαμένα" να βγάζουν επιφώνημα πόνου-δυσαρέσκειας-έκπληξης (ωωωωωωωω) και αμέσως μετά να λένε "πρέπει να πάει να του δώσει το χέρι, τώρα"!!!

Ποιό χέρι ρε???? Πάνε από πάνω του, φτύστον και αν πάει να σε κοιτάξει στα μάτια, βγάλτην και κατούρα τον!!! Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. είναι ρε, οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είστε και μάλιστα μέσα στην Τούμπα και όχι από την πολυθρόνα του σπιτιού σας. Διψασμένοι για αίμα και ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε και η Τούμπα να είναι σαν το Κολοσσαίο της Ρώμης όπου όλοι οι αλλόθρησκοι πριν μπουν είχαν τελειώσει.

Γουστάρω να λέω την φράση "Πρωταθλητής Ελλάδος ο Π.Α.Ο.Κ.", αλλά όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν πρέπει πρώτα να οργανωθούμε καλά σε όλα τα επίπεδα και να αποπληρώσουμε τα χρέη προς τρίτους για να μην μπούνε τρικλοποδιές από τους αντιπάλους μας. Ευάλωτοι είμαστε ακόμα. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να έρθει ο κάθε απατεώνας και να πάρει την διοίκηση της εταιρίας με 18 εκ. ευρώ και να καταστρέψει όσα χτίζουμε εδώ και λίγους μήνες. Μπορεί για εμάς αυτά τα χρήματα να είναι πολλά, αλλά για τους κάτω δεν είναι τίποτα. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Βήμα-βήμα, χέρι-χέρι με τις γροθιές σφιγμένες, θα γιγαντωθούμε και θα τους πατήσουμε σύντομα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

chiltsid

• Guest
Βήμα-βήμα, χέρι-χέρι με τις γροθιές σφιγμένες, θα γιγαντωθούμε και θα τους πατήσουμε σύντομα.

egrapses alamana

giannis80

• Guest
Χαλκιάς                               Νικοπολίδης             Γκαλίνοβιτς                Μάχο
Μελίσσης                             Γκαλίτσιος               Γκάμπριελ                  Ράμος
Σνάουτσνερ (μεταγραφή)       Μπράβο                  Σπυρόπουλος              Αρουαμπαρένα
Αντόνιο                               Παπαδόπουλος         Σιμάο (μεταγραφή)      Παπασταθόπουλος
Κοντρέρας                           Άντζας                    Σαριέγκι                    Μαϊστόροβιτς
Γκαρσία                               Λεντέσμα                Σίλβα                        Ρίκκα (μεταγραφή)
Βιερίνια                               Λεονάρντο               Ίβανσιτς                    Μαντούκα
Κονσεϊσάο                            Γκαλέτι                   Ρουκάβινα                  Μπερνς
Μουσλίμοβιτς                        Κοβάσεβιτς              Μάντζιος (μεταγραφή)  Μπλάνκο
Βερόν                                 Μπελούτσι               Καραγκούνης               Ριβάλντο
Μπακαγιόκο                         Όσκαρ (μεταγραφή)  Χριστοδουλόπουλος      Σκόκο

Αν εσείς βλέπετε διαφορές, εγώ δεν τις βλέπω, ακόμη και με μεταγραφάρες να κάνουν οι άλλοι στα κενά τους. Όσο για πάγκο πλέον έχουμε και εκεί παίχτες όπως:
Αραμπατζής
Μπαλάφας
Ηλιάδης
Λάκης
Κωνσταντινίδης
Ίβιτς
Αθανασιάδης

κτλ κτλ

Οπότε έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε την ΠΑΟΚάρα διεκδικήτρια του τίτλου. Ας μη το πάρει κι ας βγούμε 4οι όπως είναι ο στόχος. Η απόσταση όμως από τους κώλους τους μίκρυνε επικίνδυνα, για τους φίλους μας τους χαμουτζήδες. Άντε και φέτος δεν τους την ακουμπάμε. Του χρόνου όμως;;;;
Ξέρεις τι είναι, εκεί που έβλεπες το παπάρι του γαμιά σου χιλιόμετρα μακριά, να σε πλησιάζει τώρα ταχύτατα;

Και κάτι τελευταίο.
Τερματοφύλακα δεύτερο δεν χρειαζόμαστε πλέον, γιατί κι ο ένας που έχουμε είναι πολυτέλεια. Αφού τσάμπα θα κάθεται στο τέρμα. Σιγά μη φτάνει εκεί η μπάλα.  ;D

Τώρα που είπα μπάλα, θυμήθηκα ότι πρέπει να τη κρατήσω χαμηλά. Αλλά δεν έχω καλό κοντρόλ ρε γαμώ κι όλο στα περιστέρια τη πετάω   :04a:

Ήθελα να γράψω ακριβώς το ίδιο.Πολλοί μπορεί να πουν οτι ενθουσιαζόμαστε και κάτω η μπάλα,αλλά είναι οι προσωπικότητες των παικτών που αποκτήσαμε τέτοιες που σε κάνουν αισιόδοξο.Αν το δούμε αντικειμενικά τελείως,αυτήν την στιγμή οι προοπτικές να είμαστε καλύτερη ομάδα(δεν λέω οτι θα τερματίσουμε από πάνω τους) από αεκ και γαύρο είναι πολλές.Ελικρινά,ο γαύρος δεν έχει πάρει τίποτα και είναι με 40αρηδες,η αεκ έχει ερωτηματικά.Αφήστε δε που με αεκ-βαζελο διπλό την πρώτη αγωνιστική,θα την αποτελειώσουμε εμείς από την δεύτερη(φανταστείτε να ξεκινήσει με 2 ήττες,γκρίνια για δώνη,κράξιμο σε νικολαιδη που άφησε λυμπερόπουλο-δέλλα κτλ κτλ).Καλά,αν αρχίσουμε κι εμείς με κανά διπλό στην κρήτη, τρα λα λα λα λα αλαλαλαλαλα.Μιλάω για απολύτως φυσιολογικά ενδεχόμενα αποτελέσματα.Επαναλαμβάνω,σήμερα οι προοπτικές να εμφανίσει ο ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα από αεκ-γαύρο είναι πολλές.

Offline epic

• Αποστολή
  • **

Εγώ να δεις πως νοιώθω όταν βλέπω ένα σκληρό φάουλ παίκτη μας σε αντίπαλο και ακούω κάτι "χαμένα" να βγάζουν επιφώνημα πόνου-δυσαρέσκειας-έκπληξης (ωωωωωωωω) και αμέσως μετά να λένε "πρέπει να πάει να του δώσει το χέρι, τώρα"!!!

Καλα, αλλο φρουτο κι'αυτο...επισης ειναι σα να λες στο διαιτητη βγαλτου καρτα :smack:
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

ive4

• Guest
 ο στόχος πρέπει να είναι και πάλι η εξυγείανση.
Αν δε θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω, πρέπει να ξεκινήσουμε και την επόμενη χρονιά όπως φέτος, δηλαδή να μη χρωστάμε σε νυν και πρώην παίκτες και σε πιστωτές.
Αγωνιστικά ο στόχος έχει τεθεί. Ουέφα.
Αν τα πάμε καλύτερα, θυμηθείτε ότι υπάρχουν και τα πλέι οφς (τα οποία οι περισσότεροι τα κράζετε) και δίνεται η δυνατότητα ακόμα και στον 5ο να διεκδικήσει 2η θέση και Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκεί να μην είναι μεγάλη η διαφορά του με τον δεύτερο.
Αρα ο στόχος πρέπει να είναι Ουέφα αλλά και κηνύγι βαθμών ωστέ να μην αυξάνεται η διαφορά από τον δεύτερο.

Offline bozik

• Αλλαγή
ο στόχος που έχουν βάλει οι αρμόδιοι είναι έξοδος στο όυεφα....στόχος που βάζω εγώ(έτσι για να λέμε)είναι 55-60 πόντοι....με αυτούς τους πόντους μπαίνω πλέι-of και τους παίζω με 3-4 βαθμούς πίσω το πολύ-φέτος η 5 βαθμοί θα είναι 1 πόντος-από ότι ακούγεται...πέρσι ήταν 3 (ελάτε μουνιά σε συνεχόμενους τελικούς-ελάτε "μουναρες")....36-39 πόντους στην Τούμπα(12 νίκες 3 ισοπαλίες η 11 νίκες 3 ισοπαλίες 1 ήττα)...και εκτος έδρας 18-20 πόντους(6 νίκες 9 ήττες....απαισιόδοξοι προβλέψει-για πλακα πιστεύω ότι θα τους έχουμε αυτούς τους βαθμούς)....και κύπελλο για να έχουμε και καλο τέλος...και να είναι πριν το πρωτάθλημα που θα χτυπηθεί την μεθεπομενη χρονια.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
σε ολα τα παιχνιδια στοχος η νικη και απο κει και περα οτι καλυτερο κατσει....επισης τελικο κυπελλου.....

για ουεφα δεν το συζηταω καν......

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

peris518

• Guest
Σημαντικές αποφάσεις, για τη μεγιστοποίηση του ενδιαφέροντος στο πρωτάθλημα της SuperLeague, πήρε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Αναφορικά με τη διεξαγωγή των πλέι οφ του πρωταθλήματος, από τη νέα σεζόν διαφοροποιείται ο συντελεστής διαίρεσης μεταξύ του πέμπτου της βαθμολογίας και των άλλων τριών ομάδων (δηλαδή του 2ου, 3ου και 4ου), σε πέντε από τρία που ήταν πέρυσι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμη και ο πέμπτος της κατάταξης στην κανονική διάρκεια, διατηρεί ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, εφόσον ο 13ος με τον 14ο της κατάταξης ισοβαθμήσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου, τότε θα υπάρξουν και αγώνες πλέι άουτ.

http://www.metrosport.gr/?p=996