Εγώ θα γράψω αυτά που θέλω, γιατί αν τα ονομάσω "στόχους που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ" θα πέσετε να με φάτε όπως πέρυσι και θα μου τη πείτε άδικα αν την 25η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είναι 3ος και θα μου λέτε "εσύ δεν έγραφες για πρωτάθλημα και μαλακίες;"

Εγώ διοικητικά δεν θέλω κάτι, παρά μόνο να συνεχίσουν έτσι όσοι είναι στη διοίκηση και να δουλέψουν με την ίδια όρεξη. Λογικά αυτό θα γίνει γιατί φέτος συμμάζεψαν το χάος και θα γεύονται κάποιους από τους καρπούς των κόπων τους.
Οπότε η κυριότερη ευχή και άγχος είναι να καλυφθεί η ΑΜΚ, από το λαό όμως, όχι από κανένα περίεργο.
Σε θέματα υποδομών εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή η ομάδα να έχει μπει στο προπονητικό κέντρο.
Και πάμε στα αγωνιστικά να αρχίσει το κράξιμο και το μπινελίκι (τι λέει πάλι ο μαλάκας ρε;)
Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση στην ιστορία του να κυνηγάει το πρωτάθλημα. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, δεν πειράζει. Βαριέμαι να πλατιάσω κι αυτή τη φορά. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να το πάρει ντε και καλά. Αυτό σημαίναι πως αν βγει 3η η ομάδα φέτος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚτσής. Να χαρούμε ναι, αλλά να μάθουμε πως να αντιδράμε, να ξέρουμε ποιοι είμαστε.
Εγώ θέλω να ξαναζήσω το υπέροχο αυτό συναίσθημα που η ομάδα έχει την ίδια ψυχολογία και νοοτροπία του λαού. Δεν ανοίγω συζήτηση για το πως έχουμε και σαν λαός μια μιζέρια πάνω μας και τη περνάμε και στην ομάδα, γιατί πλέον θεωρώ πως οι μίζεροι γίνονται μειοψηφία και απομακρύνονται από το γήπεδο. Αυτοί οι 15.000 με διαρκείας είναι ένας πολύ καλός πυρήνας παλαβών και συνειδητοποιημένων ταυτόχρονα ΠΑΟΚτσήδων.
Άρα πάμε στην ομάδα, που είναι η μόνη μου έγνοια προσωπικά. Θέλω να δω ΠΑΟΚ ξανά. Μία ομάδα με αέρα ανωτερότητας, με τσαμπουκά, με αρχίδια βρε αδερφέ, πως να το πω αλλιώς; Μια ομάδα που θα παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς και κυρίως θα διεκδικεί τη νίκη παίζοντας μπάλα και δεν θα προσπαθεί να τη κλέψει.
Θέλω η ομάδα να πάει στο καραισκάκη και να παίξει τον πούστη στα ίσα κι ας χάσει. Να πάει στο οακα και να πονέσουν οι φλώροι. Και στη Τούμπα να τους πηδάει.
Θέλω το κάθε χωριό να το γαμάμε μέχρι τελικής πτώσης. Να μη σταματάμε ούτε στα 4 ούτε στα 5.
Θέλω ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να είναι άντρας και όχι γατάκι. Να είναι περήφανος για τον εαυτό του και να προσπαθεί ο ίδιος να κατακτήσει πρωτάθλημα κι όχι να έχει όνειρο να πάει εκεί που τα δίνουν έτοιμα.
Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση
Τι σημαίνουν όλα αυτά αγωνιστικά; Να παίζεις περήφανα, να αντιστέκεσαι στις αδικίες, να τολμάς να ονειρευτείς και να κατακτάς τα πάντα με τσαμπουκά. Γιατί ΠΑΟΚ είσαι