Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Εγώ νομίζω ότι γίνεται φάουλ αυτή τη στιγμή από αυτούς που εδώ και τώρα ζητάνε το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι τι γράφανε τα παιδιά στην αρχή της χρονιάς, αλλά δεν θυμάμαι και κάποιον εδώ μέσα να λέει ότι ΚΑΚΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ.... Αν το έλεγες τότε και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς εώς τώρα ναι, θα ήσουν δίκαιος και συνεπής...Όμως όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου, στο χορό του ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ έχουμε χορέψει φέτος και μας βόλεψε μια χαρά...Με την πορεία της η ομάδα ανέβασε τον πήχη με το 8-6-1 του πρώτου γύρου...Είναι πρόστυχο να τους κατηγρούμε τώρα ότι δεν κάνουν το κάτι παραπάνω, αφού αυτοί οι ίδιοι μας δώσανε το δικαίωμα να κρυφοκοιτάμε έστω και προς τον τίτλο....Έρχεται λοιπόν στο τέλος μιας σχεδόν ξέφρενης πορείας μια κακή εμφάνιση, αδιάφορη, μαλακισμένη πεστε τη όπως θέλετε και εμφανιζόμαστε εμείς να παθαίνουμε ΑΜΟΚ? Κρίση προσωπικότητας? Μάλλον εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεχάσει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις μου φαίνεται....

LoGotHeTiS

• Guest
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ακόμη και αν για παράδειγμα τερματίσουμε 9 βαθμούς πίσω από τον υποτιθέμενο δεύτερο βάζελο στα play off θα έχει μόνο 1 βαθμό παραπάνω.Και αντίστοιχα αν εμείς είμαστε 9 βαθμούς πάνω.Αν δηλαδή δεν χτυπήσουμε πρωτάθλημα ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ (ουσία μαγική...) είναι τα play off.

Offline sabbath

• Αλλαγή
νομιζω με 9 βαθμους ειναι 2 βαθμοι διαφορα στα play offs και με 8 το ιδιο.....απο 3 μεχρι 7 παει εναν.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
Εγώ νομίζω ότι γίνεται φάουλ αυτή τη στιγμή από αυτούς που εδώ και τώρα ζητάνε το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι τι γράφανε τα παιδιά στην αρχή της χρονιάς, αλλά δεν θυμάμαι και κάποιον εδώ μέσα να λέει ότι ΚΑΚΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ.... Αν το έλεγες τότε και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς εώς τώρα ναι, θα ήσουν δίκαιος και συνεπής...Όμως όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου, στο χορό του ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ έχουμε χορέψει φέτος και μας βόλεψε μια χαρά...Με την πορεία της η ομάδα ανέβασε τον πήχη με το 8-6-1 του πρώτου γύρου...Είναι πρόστυχο να τους κατηγρούμε τώρα ότι δεν κάνουν το κάτι παραπάνω, αφού αυτοί οι ίδιοι μας δώσανε το δικαίωμα να κρυφοκοιτάμε έστω και προς τον τίτλο....Έρχεται λοιπόν στο τέλος μιας σχεδόν ξέφρενης πορείας μια κακή εμφάνιση, αδιάφορη, μαλακισμένη πεστε τη όπως θέλετε και εμφανιζόμαστε εμείς να παθαίνουμε ΑΜΟΚ? Κρίση προσωπικότητας? Μάλλον εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεχάσει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις μου φαίνεται....

ετσι ειναι αποστολε ρε χαμηλα την μπαλα ειπε ο ζαγορ χαλαρωστε και απολαυστε γιατι η ομαδα θα παει σιγουρα καλα ......

Offline makis

• Αποστολή
  • **
  Για μένα δεν έχω απαίτησής ούτε στόχο
 αλώστε από ανάγκη ο στόχος είναι ένας να γλιτώσουμε από το οικονομικό αδιέξοδο  αγωνιστικά όμως σε παρακαλώ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
 μην τους κάνει την χαρί φέτος και πέσεις από την δεύτερή θέση
  Τι είναι αυτά που ακούμε
  δεν μας υπολογίζουν κανένας
 λες και δεν υπάρχουμε εμείς
 are ξύλο που θέλετε (  Όλοι για γαύρο και βαζέλα μιλάνε  )
 ΠΑΟΑΡΑ μην τους κάνει την Χάρι 

giannis80

• Guest
Πολλοί μπερδεύετε το '' ένα στραβοπάτημα'' με τη ''διάθεση των παικτών''. Και με την Τρίπολη ήρθε το στραβοπάτημα,αλλά δεν είπε κανένας τίποτα.Αυτό που πείραξε πολλούς από εμάς που καλώς ή κακώς έχουν την νοοτροπία ''είτε παίζω με τον Κακά, είτε με τον Μπαλάσκα και τον Πλίτση πρέπει να λέω οτι πάω για πρωτάθλημα'', ήταν η προσέγγιση του παιχνιδιου από τους παίκτες.Δεν μπορεί ρε Βερόν να πιάνει φωτιά ο κώλος σου μετά το 1-1 και να αρχίζεις να τρέχεις και να μου βγάζεις ξαφνικά 5 φάσεις εντός περιοχής (κάτι σέντρες,κάτι σουτ κτλ, δεν εννοώ 5 ευκαιρίες). Έπρεπε να σκυλιάσεις από το πρωτο λεπτό.Δεν είναι μομφή προς τον παίκτη,απλά σε αυτόν προσωπικά εμένα μου φάνηκε τεράστια διαφορά απόδοσης προ και μετά του 1-1. Καλώς ή κακώς εγώ προσωπικά έχω τη ννοτροπία όσον αφορά τον στόχο αυτήν που είπα παραπάνω.Δεν αλλάζω.Χαμηλα την μπάλα ναι,σε απόψεις του στυλ  ''γιου χου έχουμε ομαδάρα και θα τους γαμήσουμε όλους''.Σε τέτοιες απόψεις ναι,πολύ χαμηλά την μπάλα και δεν μ'αρέσουν  κιόλας.Αλλά όχι να βλέπω τον γάυρο έτσι κι έτσι, τον βάζελο κατώτερο και να λέω χαμηλά την μπάλα και ουέφα.Δεν μου πάει προσωπικά όσο και να πειράζει.Δεν μου μετέφεραν τον ΠΑΟΚ του '70 και δεν είδα τον ΠΑΟΚ του '80 έτσι.Και επαναλαμβώ, δεν είναι το στραβοπάτημα. Είναι η ΄' είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι απ΄΄ο τη συγκομιδή΄΄ άποψη που κυοφορείται, μου μεταφέρεται η εντύπωση οτι έκαναν το καθήκον τους και τέρμα.Τέλοσπάντων,θέλω να γράψω πολλά και θα μακρυγορήσω.

Υ.Γ. Το κακό σενάριο για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ στον Β' γύρο είναι 10-3-2.Δηλαδή ήττες στο οακα,και ισοπαλίες σε χαριλάου-σμύρνη και λάρισα.Τα εντός είναι της πολύ πλάκας (για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ το ξαναλέω). Αν αυτή η άποψη είναι σουπερ αισιόδοξη, τότε έχω υπερτιμήσει τις δυνατότητες ορισμένων παικτών και αυτά που μου έδειξε η ομάδα στον Α' γύρο.

fatal_invasion

• Guest
βρε θα κάνουμε τρελό γύρο σε λέω.Δε φοβόμαστε κανένα.Διπλά στα ΟΑΚΑ και σκουλικοφωλιές.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ετσι ειναι ο ΠΑΟΚ...εκει που ολα πανε καλα ξαφνικα παθαινει φλασια και φρικαρει τελειως...:trelos: :trelos:....για αυτο και τον λατρευουμε....εντελως psycho μιλαμε... :ambulance: :ambulance: :kapnos: :kapnos:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Υ.Γ. Το κακό σενάριο για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ στον Β' γύρο είναι 10-3-2.Δηλαδή ήττες στο οακα,και ισοπαλίες σε χαριλάου-σμύρνη και λάρισα.Τα εντός είναι της πολύ πλάκας (για έναν σοβαρό ΠΑΟΚ το ξαναλέω). Αν αυτή η άποψη είναι σουπερ αισιόδοξη, τότε έχω υπερτιμήσει τις δυνατότητες ορισμένων παικτών και αυτά που μου έδειξε η ομάδα στον Α' γύρο.

Με 10-3-2 στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου = = = > 33 βαθμούς = = = > τερματίζεις με 63 βαθμούς = = = > σίγουρα 2η θέση και αν αναλογιστούμε πως ο γαύρος έχει 9 εκτός έδρας έναντι 6 του πρώτου (πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να συγκεντρώσει κάτω από 30 βαθμούς). Με λίγη τύχη (δηλαδή να συγκεντρώσουμε 35 βαθμούς) και γερά στραβοπατήματα του γαύρου μπορείς να κάνεις θαύματα. Δε νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε να πάει η ευκαιρία χαμένη αν δούμε πως τα δωράκια απο αντιπάλους έρχονται πυκνά συχνά  ;)
- - -
βέβαια λίγο εκνευριστικό  για πολλούς που μας βλέπουν να βγάζουμε κομπιουτεράκια και να κάνουμε υπολογισμούς... αν και δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην τα σκέφτεται και να μην έχει κάνει αυτές τις προσθέσεις στο μυαλό του  ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
....Έρχεται λοιπόν στο τέλος μιας σχεδόν ξέφρενης πορείας μια κακή εμφάνιση, αδιάφορη, μαλακισμένη πεστε τη όπως θέλετε και εμφανιζόμαστε εμείς να παθαίνουμε ΑΜΟΚ? Κρίση προσωπικότητας? Μάλλον εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεχάσει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις μου φαίνεται....
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1.Εξακολουθω να λεω πως μπορουμε και πρεπει να δικεδικησουμε το πρωταθλημα. Αφ' ενος γιατι παντα πιστευω οτι ο πηχυς πρεπει να μπαινει ψηλα ή αλλιως αν δικεδικησεις τα ΠΟΛΛΑ θα παρεις ΑΡΚΕΤΑ. Αν διεκδικησεις ΑΡΚΕΤΑ θα παρεις ΛΙΓΑ. Αφ' ετερου νομιζω οτι ειναι ΧΡΥΣΗ ευκαιρια φετος με τους αντιπαλους οπως ειναι.
2.Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι αν δεν το παρουμε θα ειναι καταστροφη.Ουτε καν αυτοσκοπος δεν ειναι ο τιτλος. Ξερω πολυ καλα που ημασταν περυσι και τα προηγουμενα χρονια. Ξερω την κατασταση και τα προβληματα. ΔΕΝ ειναι αποτυχια η δευτερη ή η τριτη θεση.Ξερω πολυ καλα γιατι η διοικηση και ο προπονητης εβαλαν αυτον το στοχο και πολυ καλα εκαναν. ΕΓΩ σαν οπαδος ζηταω το περισσοτερο, οχι παραλογα αλλα με γνωμονα οσα ειπα παραπανω.
3. Με τον γαυρο εχω 3 βαθμους διαφορα, οχι 6 οπως λεει ο κοσμος.Και εχει δεκαπεντε αγωνιστικες ακομα.Εχει πολλα ψωμια ακομα το πρωταθλημα. Να μη μιλησω και για τα πλευ οφ αφου εμεις πιστευω δεν θα ασχοληθουμε, ως πρωταθλητες.
4. Τοσο κραξιμο μετα την αποτυχια και την εμφανιση στις Σερρες, με εκπλησσει. Ουσιαστικα κατηγορουμε τους παιχτες για αντιαπεγγελματισμο.Με μια τετοια εμφανιση μονο, αυτο δεν ειναι νορμαλ.
5. Το πιο σημαντικο και ανησυχητικο για μενα ειναι οτι ειδα να τριζει η ενοτητα και η συσπειρωση.Δηλαδη να απειλειται το μεγαλυτερο μας οπλο. Δε μιλαω για εδω μεσα στο φορουμ. Μιλαω κυριως για το πολυ αγριο κραξιμο στο Σαντος που ειδα και στις Σερρες αλλα για πρωτη φορα ειδα στο 1-1 με Τριπολη. Κραξιμο το οποιο θεωρω απο υπερβολικο εως αδικο.
« Last Edit: December 24, 2008, 01:19:51 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
βρε θα κάνουμε τρελό γύρο σε λέω.Δε φοβόμαστε κανένα.Διπλά στα ΟΑΚΑ και σκουλικοφωλιές.

guest4

• Guest
4. Τοσο κραξιμο μετα την αποτυχια και την εμφανιση στις Σερρες, με εκπλησσει. Ουσιαστικα κατηγορουμε τους παιχτες για αντιαπεγγελματισμο.Με μια τετοια εμφανιση μονο, αυτο δεν ειναι νορμαλ.
5. Το πιο σημαντικο και ανησυχητικο για μενα ειναι οτι ειδα να τριζει η ενοτητα και η συσπειρωση.Δηλαδη να απειλειται το μεγαλυτερο μας οπλο. Δε μιλαω για εδω μεσα στο φορουμ. Μιλαω κυριως για το πολυ αγριο κραξιμο στο Σαντος που ειδα και στις Σερρες αλλα για πρωτη φορα ειδα στο 1-1 με Τριπολη. Κραξιμο το οποιο θεωρω απο υπερβολικο εως αδικο.

Εχεις δικιο που λες ότι δεν είναι νορμαλ.
Όπως δεν είναι νορμαλ το γεγονος ότι μια κωλοφυλάδα μεσα στην ίδια τη Θεσ/νικη
κανει πόλεμο στη διοίκηση τη στιγμή που η ομαδα κερδίζει τη χαμενη της αιγλη.

ποια αθηνα και ποιος καρπετοπουλος και πανουτσος...
μεσα στο ιδιο μας το σπιτι είναι ο πραγματικος εχθρος

makptol

• Guest
ναι αλλα να ασχοληθουμε με αυτους τους μαλακες που λιβανιζαν πανελουδη και γουμενο και τωρα εχουν γινει γελοιοι ειδικα με τις 67 ερωτησεις
του καλοκαιριου ?
τους εκραζα αλλα νομιζω οτι το κανουν επιτηδες για να ασχολουμαστε μαζυ τους εστω και αρνητικα.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι για να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα καποια στιγμη, πρεπει να φτιαξει οχι απλως ανταγωνισιμη αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απο τις 3 των αθηνων.....γιατι εκτος απο τα αγωνιστικα εχει να αντιμετωπισει τον παραγοντα παρασκηνιο,διαιτησια κ.λ.π......

στα 70ες ειχαμε την κορυφαια ομαδα στην ελλαδα τουλαχιστον για μια 7τια και πηραμε μονο ενα πρωταθλημα......

πρεπει να λυθουν καποια αλλα πραγματα πρωτα για να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις να φτιαξεις τοσο καλη ομαδα......

παντως η πορεια μας φετος μεχρι στιγμης ειναι εκπληκτικη.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εστω και λιγο καθυστερημενα να πω και γω τι ειδα ως τωρα απο τον ΠΑΟΚ μας και τι περιμενω για τη συνεχεια.
καταρχας συγχαρητηρια σε διοικηση-παιχτες-προπονητη-λαο για την κατακτηση της 2ης θεσης στο τελος του πρωτου γυρου.ειμαστε απολυτα δικαια τοσο ψηλα και να πουμε την αληθεια δεν το περιμεναμε η πλειοψηφια οτι θα συμβει αυτο.
mvp του α γυρου για μενα ειναι ο veron.η αποδοση του και φετος ειναι παρα πολυ καλη και κυριως σταθερη.για μενα ηταν το α και το ω της ομαδας καθως ολο το παιχνιδι της ομαδας περνουσε απο τα ποδια τ.
οι παιχτες που ξεχωρισαν ως τωρα ειναι οι muslimovic,conseisao,bakayoko,contreras,χαλκιας,μαλεζας,σναουτσνερ.
απο τον α γυρο κραταω τα εξης:α=τη φοβερη πασα του βερον και το απιστευτο τελειωμα του μουσλι στο ματς με χανουμι.β=τα μπουκαλια στον κοκε και τη καυλωτικη νικη εναντιον του ερπετου.γ=την αντιθεση των συνδεσμων στην αποφαση της παε να μη δωσει εισιτηρια στους λαγους.δ=τη φοβερη παρουσια και την κερκιδαρα στο ματς με τη γρια.ε=την αλητεια της κρατικης τηλεορασης εναντιον μας μετα το ματς με πανιωνιο.στ=το μπουκετο του παμπλο γκαρσια στον ντιογο.ζ=το ΠΑΟΚ που σχηματιστηκε με καπνογονα την ωρα του αγωνα με την αελ.η=τα οσα τραβηξαμε στο ματς στη φυλη,τη μαζικοτατη παρουσια μας και τη γκολαρα του αθανασιαδη.θ=τη πρωτη ξενερα με τον αστερα τριπολης.
οσον αφορα το που θα τερματισουμε στη κανονικη διαρκεια πιστευω στη 3η θεση λογω το οτι ο gay εχει κυριως διατησια αλλα και καλη ομαδα,το ευκολο προγραμμα που χει ο βαζελος και το δυσκολο εμεις.χανουμι και ρουλη δεν τους υπολογιζω καθολου.
στα playoff με καλη παρουσια ανετα χτυπαμε 2η θεση.
αυτα sorry αν σας κουρασα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Συγγνώμη που θα σας τη χαλάσω για ακόμη μία φορά, αλλά ένα πράμα τρέμω και αυτός ήταν και είναι ο λόγος της πίκρας μου μετά το ματς των Σερρών. Τη χαλαρότητα μέσα στην ομάδα. Χαλαρότητα που είναι ίδιον μικρών ομάδων και που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές όταν δεν πιέζονται. Σε ομάδες χωρίς στόχους.

Ήδη μετά τη πρόωρη έναρξη των διακοπών, ήρθε το πρώτο κρούσμα παράτασης των διακοπών από τον Ζλάταν, αν ισχύει τελικά πως άργησε να ενημερώσει για τη καθυστέρηση αναχώρησης από Ιταλία.

Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτά είναι δείγματα ομάδας που θεωρεί πως "έχει" εύκολα το στόχο της και δεν πιέζεται για ό,τι καλύτερο.

Ο Ιανουάριος θα δείξει και πόσο έχει προχωρήσει η ομάδα σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα της νοοτροπίας μιας μεγάλης ομάδας. Ευτυχώς έχουμε κατάλληλους ανθρώπους να το αντιμετωπίσουν μέσασ την ομάδα, αλλά κι εμείς ως οπαδοί πρέπει να είμαστε απαιτητικοί από τους παίχτες μας... περισσότερο απ' όσο είμαστε μέχρι τώρα. Στο κάτω κάτω στον ΠΑΟΚ παίζουν. Τιμή τους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Συγγνώμη που θα σας τη χαλάσω για ακόμη μία φορά, αλλά ένα πράμα τρέμω και αυτός ήταν και είναι ο λόγος της πίκρας μου μετά το ματς των Σερρών. Τη χαλαρότητα μέσα στην ομάδα. Χαλαρότητα που είναι ίδιον μικρών ομάδων και που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές όταν δεν πιέζονται. Σε ομάδες χωρίς στόχους.

Ήδη μετά τη πρόωρη έναρξη των διακοπών, ήρθε το πρώτο κρούσμα παράτασης των διακοπών από τον Ζλάταν, αν ισχύει τελικά πως άργησε να ενημερώσει για τη καθυστέρηση αναχώρησης από Ιταλία.

Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτά είναι δείγματα ομάδας που θεωρεί πως "έχει" εύκολα το στόχο της και δεν πιέζεται για ό,τι καλύτερο.

Ο Ιανουάριος θα δείξει και πόσο έχει προχωρήσει η ομάδα σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα της νοοτροπίας μιας μεγάλης ομάδας. Ευτυχώς έχουμε κατάλληλους ανθρώπους να το αντιμετωπίσουν μέσασ την ομάδα, αλλά κι εμείς ως οπαδοί πρέπει να είμαστε απαιτητικοί από τους παίχτες μας... περισσότερο απ' όσο είμαστε μέχρι τώρα. Στο κάτω κάτω στον ΠΑΟΚ παίζουν. Τιμή τους

+100000  H εμφανιση στις Σερρες με εχει γεμισει μεγάλη ανησυχία.Η σοβαρή και δυνατα δεμενη ομάδα έγινε θρυψαλλα από μια ομαδούλα της σειράς.Ελπιζω γρήγορα να με διαψεύσουν
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

JamaicaN

• Guest

Το φετινο ταξιδι θα μας βγαλει γουστα..

JOHNNYS-4-

• Guest
3 να βγουμε καλα θα ειναι