@Homo & apostolos
Καταρχήν σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύομαι στο post μου. Κατά δεύτερον δε νομίζω πως άλλαξα τρόπο σκέψης, ούτε από πέρυσι που έλεγα για το ότι ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο το πρωτάθλημα όπως και να είναι, ούτε φέτος. Για μένα η νοοτροπία της ομάδας καθορίζει το μέλλον της.
Εγώ προσωπικά το Σάββατο ξενέρωσα πολύ περισσότερο από όλα τα περσινά ματς μαζί. Όχι γιατί η ομάδα είχε μία άσχημη μέρα ή γιατί δε νίκησε, αλλά γιατί κατάλαβα πως το χαμηλά τη μπάλα δεν είναι παπάς προς τους έξω, αλλά πεποίθηση της ομάδας. Εμένα αυτός ο ΠΑΟΚ δεν με γεμίζει. Αφού η ομάδα έχει στόχο να βγει Uefa και να εξυγιανθεί, εγώ στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να μη τρώω σπόρι στην κερκίδα. Uefa έχουν την ποιότητα να βγούνε και μόνοι τους. Δεν έχω λόγο να χαλιέμαι σε καμιά πίπα, ούτε να τρελαίνομαι με τις σφαγές που άρχισαν ήδη για να μας περάσουν οι 3 χαϊδεμένοι της μπουρδελοχώρας. Στο κάτω κάτω και ο τέταρτος Uefa βγαίνει.
Μπορώ και το ξέρετε όλοι τόσα χρόνια, να δικαιολογήσω και κακές ημέρες και ήττες και και και. Εδώ πέρυσι που το κλαρίνο πήγαινε σύννεφο υπερασπιζόμουν την υπομονή και την ομάδα. Αλλά αυτό που είδα χθες δεν υπάρχει για μένα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΙ ΕΓΏ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Χ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ (τι λε ρε!!). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ.
Δε λέω πως είχα καμία απαίτηση να πάρουμε πρωτάθλημα, προς Θεού. Αλλά τουλάχιστον μη βγάζεις σαν ομάδα αυτή την ευτυχία που είσαι δεύτερος και μετά από εμφάνιση τουριστών. Εδώ το κωλοχώρι η Χοφενχάιμ, μόλις ανέβηκε στη Μπουντεσλίγκα και τρελάθηκαν που δεν τερμάτισαν με διαφορά από τον οικονομικό κολοσσό τη Μπάγερν στο πρώτο γύρο. Εδώ το άλλο κωλοχώρι η Βιγιαρεάλ τολμάει να τα βάζει με Μπαρτσελώνα, Ρεάλ και δε συμμαζεύεται και προκλητικά να διατυμπανίζει πως μπορεί να τις χτυπήσει στα ίσα και κάθομαι εγώ σαν ΠΑΟΚ να κρατάω πισινές στο στημένο πρωτάθλημα των βουτηχτών.
Πως να το πω ρε πούστη;
Οι παίχτες μας φίλοι μου έφυγαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ για διακοπές, λέγοντας πως είναι εντός στόχων κι έτσι δεν τρέχει κάτι αν βαριόμαστε σε κάποιο ματς και αυτό εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ.
Δεν θέλω να επανέλθω στο θέμα και να σας τη χαλάω μέρες που έρχονται με το στράβωμά μου. Και έτσι κι αλλιώς ΠΑΟΚ είμαστε και από τέτοια χορτάσαμε. Άλλωστε δεν τελειώνει τίποτα φέτος. Ίσως μάλιστα φέτος αρχίσουν όλα. Εγώ όμως σκέφτομαι με αυτό το τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ σοβαρά πως είμαστε κομπάρσοι στο πρωτάθλημα του κώλου. Δε πα να είμαι λάθος. Ο καθένας όπως το βλέπει.
Λέω λοιπόν να χαλαρώσω γενικά για φέτος με την ομάδα, αφού κι αυτοί είναι χαλαροί με το πως πάμε και να αγχώνομαι μόνο για το μετοχικό. Το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να αγχώνομαι για το αν θα βγω uefa. Προτιμώ να κρατήσω δυνάμεις για του χρόνου.