Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
O στοχος ειναι να βγουμε στο ΟΥΕΦΑ. Στην ουσια δηλαδη, να περασουμε τον αρη, την ξανθη, τον πανιωνιο και τις λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Το εχουν πει εκατονταδες φορες παικτες, προπονητης και διοικηση. Και δωρο συμμετοχη στο Τσαμπιονς Ληγκ να μας δωσουν δε τη θελουμε. Φοβομαστε. Θελουμε να κατσουμε στα αβγα μας (4η θεση). Δικαιωμα μας ειναι! Γιατι λοιπον επαναλαμβανουμε τα ιδια πραγματα; ???
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline babis36

• Αλλαγή
Συμφωνω με τον PAOKCURE.Με την ξαδερφη την πρωτη χρονια ο Σαντος εχασε το πρωταθλημα σε μια ισοπαλια με τον Ιωνικο τελευταια αγωνιστική και εμεις ειμαστε ικανοποιημενοι για την δευτερη θεση 6 βαθμους πισω απο gay.Μιζερια και παλι μιζερια.Μα τοσο κατεβασαν στους φιλαθλους μας οι βλαχοδημοσιογραφοι τον πυχη του ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να εχει στοχο το ουεφα τελεια και παυλα.Αν εχει στοχο το ουεφα θα παρει τα αρχιδια του και απο αυτο.Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ξανθη.Ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει στοχο το πρωταθλημα και ντροπη τους σε οσους πιστευουν οτι δεν τρεχει τιποτα μετα απο τετοια ηττα. Ειναι τεραστια ντροπη,ξενερωμα και ξεφτιλα μπροστα σε χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες που τρεχουν σαν μαλακες να σε στηριξουν να σε κανει γιογιο η σερρες.Περασαν για το χαβαλε ο τελης ο οφη κι εγω δεν ξερω ποιος αλλος και ψαχνουμε δικαιολογιες και κουραφεξαλα.Σε ολους στην ομαδα για την χθεσινη ξεφτιλα ντροπη τους και μονο ντροπη τους. :cwm23: :cwm23: :cwm23:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

apostolos

• Guest
Ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι? Μια κακή παρένθεση ήταν, τι αφορισμοί είναι αυτοί? Πότε θα μάθετε να είστε ψύχραιμοι επιτέλους? Από την αποθέωση στο μπινελίκι και πάλι πίσω, τι πράγμα είναι αυτό ρε? Λίγο κουλ, λίγη μετριοπάθεια, λίγη υπομονή τι να πω πλέον δεν ξέρω, μάλλον με έχει αλλάξει το έξω...

Offline babis36

• Αλλαγή
Αποστόλη αν εχεις διαβασει καμια φορα κανενα σχολιο μου συνηθως κι εγω ηρεμος ειμαι φιλε μου.Κι εγω εξω ημουνα, κι εγω φιλε μου μετριοπαθης προσπαθω να ειμαι (και λογο ηλικιας εδω που τα λεμε).Αλλα αυτο που με εξοργισε εχθες ηταν η αδιαφορια και το μπαχαλο που θυμιζε η ομαδα. Και το βασικο οτι χαλαρωσε λογω διακοπών???? Τι διαολο σχολειο πηγαινουνε και αρχισε η σχολικη γιορτη. Εδω φιλε μου στο Ελλαντα δεν ειναι τα πραγματα ποτε χαλαρα και εχεις μονιμα το αισθημα οτι προσπαθουν να σου φανε οταν δινεις το 100% και τον εναν ποντο και αν δεν μπορουν και αυτον λογο καλης αποδοσης σου τοτε σου τρωνε κανενα παικτη με κοκκινη, κλωτσια, 4 κιτρινες και οτι αλλο μπορουνε.Συνεπως το χαλαρα στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ παιζει και οι τυποι χαλαρα με 5000 κοσμο να φωναζει πανω απο τα κεφαλια τους ΔΕΝ εχουν δικαιωμα να τα ξύνουν. Δυστυχως γιατι βρισκομαστε στο Ελλάντα και δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες σαν σύλλογος. Αυτα φιλε μου και συγχωρα με για την τσατιλα μου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν πείραξε η κακή εμφάνιση , μας πείραξε ότι μας έκανε κουδούνι ο ''γιατρός'' ο πιπίνης ο καλιμμάνης και ο γαλανόπουλος. Αυτά τα ματς είτε πας για πρωτάθλημα είτε πας για ουέφα πρέπει να τα παίρνεις αέρα,. εμείς φέτος όταν παίξαμε με την γριά ήταν προτελευταίοι δεν κερδίσαμε, χτες με τις σέρρες δεν κερδίσαμε με τον βούλη κερδίσαμε καταλάθος και αφού ο σάντος είχε κάνει το παν για να μην κερδίσουμε. και όπως έγραψα και χτες με την νοοτροπία της ομάδας στο δεύτερο γύρο με το πρόγραμμα που έχουμε εκτός έδρας δεν βλέπω να κάνουμε όχι νίκη αλλά ούτε ισοπαλία!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Εγώ πάλι εύχομαι να τρώνε πεντάρες και πάνω και να τους αποτελειώνω εγώ.  ;D

Πέρα από τη πλάκα τώρα, η ομάδα απέδειξε σήμερα πως δεν έχει καμία απολύτως πιθανότητα να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Όχι μόνο γιατί δεν μπορεί ακόμη, αλλά δυστυχώς γιατί δεν έχει κανένα σκοπό να το κυνηγήσει. Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό που είχε πει ο Ζήσης. Πως αν μας το κάνουν δώρο δεν θα πούμε όχι. Η αλήθεια είναι πως αν μας το κάνουν δώρο, εμείς δεν θα είμαστε εκεί να το πάρουμε.

Όταν είσαι δεύτερος και στοχεύεις τη τέταρτη θέση, τότε είναι φυσικό να ξεσφίγγουν τα λουριά.
Όταν κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ λαμβάνει από όλο το περιβάλλον της ομάδας το μήνυμα πως έχει κάνει το χρέος του και μόνο που είναι "ανάμεσα" στο ποκ, τότε είναι φυσικό να χαλαρώσει.
Όταν οι παίχτες μας, οι ξένοι, ακούνε συνέχεια για το ότι κάνουν τη καλύτερη χρονιά εδώ και 20 χρόνια, τότε κάνουν διακοπές μια βδομάδα παραπάνω.

Βαλθήκαμε να κρατήσουμε πολλές πισινές και από το πολύ το κοίταγμα προς τα πίσω ξεχάσαμε να ονειρευτούμε. Κάποιοι θα πούνε πως δεν θα έπρεπε εξαρχής να κάνουμε όνειρα. Εγώ θα πω ότι χωρίς όνειρα δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, για μένα προσωπικά. Αν πάψω να ονειρεύομαι για τον ΠΑΟΚ, θα πάψω το επόμενο λεπτό να ασχολούμαι. Αν βάλω λογική στο ΠΑΟΚτσηδιλίκι μου θα καταλήξω ότι δεν αξίζει το χάλασμα.

Επαναλαμβάνω ότι για να βγεις τριτοτέταρτος πρέπει να στοχεύσεις παραπάνω. Δεν μάθαμε τίποτα από πέρυσι. Το περσινό κάζο προήλθε από το ότι δεν είχαμε στόχους. Φέτος βάλαμε χαμηλούς στόχους, σε σχέση με τις δυνατότητές μας. Επίσης οι παίχτες μας δεν έχουν ιδέα που παίζουν.

Σήμερα δεν απογοητεύτηκα από τους δύο χαμένους βαθμούς. Ούτε πίστεψα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, για να προσγειωθώ απότομα. Εμένα δεν με χαλάει και η τρίτη θέση, πόσο μάλλον η δεύτερη φέτος. Φαρμακώθηκα όμως γιατί κατάλαβα πως είμαστε ακόμη μια μίζερη ομάδα, χωρίς ίχνος ψυχής πρωταθλητή μέσα της. Μία ομάδα που κάποιες προσωπικότητες παιχτών τη σπρώχνουν ψηλά και αυτή κάνει το παν να τους προσγειώσει. Αυτό όμως φοβάμαι πως δεν θα καλύπτει για πολύ τους παίχτες-νικητές που έχουμε.

Κι αφού οι παίχτες μας πήγαν νωρίς για διακοπές έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους πως έχουν τον ΠΑΟΚ ψηλότερα από εκεί που του πρέπει, λέω κι εγώ να πάψω να χαλιέμαι και να σκεφτώ πως θα περάσω τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης που μου μένουν. Uefa για φέτος, uefa λοιπόν. Δεν γαμείς. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή

Συμφωνώ 100%. Ειδικά η φράση του Cure ''uefa λοιπόν, δεν γαμείς'' τα περικλείει όλα.Ας πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου που θα παίζουμε τετάρτη-κυριακή.Εκεί όμως θα υπάρχει δικαιολογία σε τυχόν γκέλες οτι η ομάδα δεν είναι συνηθισμένη να παίζει 2 παιχνίδια την εβδομάδα.Τελοσπάντων,δεν γαμιέται.Βιαζόμαστε εμείς που θεωρούμε οτι η 11αδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, με μια αλλαγή ίσως, είναι η καλύτερη ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος και πρέπει να στοχεύσει εκεί.

Υ.Γ Το σκέφτηκα σήμερα και θα το πω.Μεγάλες ομάδες,ομάδες πρωταθλητισμού δηλαδή, δεν στοχεύουν σε πλάνα 3ετίας αγωνιστικά.Αν φαίνεται να μπορούν να το πάρουν το πρωτάθλημα πέρσι, φέτος, παραπρόπερσι, πρέπει να το κυνηγάνε και όχι να βρίσκουν πατήματα στο μότο ''έχουμε πλάνο 3ετίας, τον 3ο χρόνο πάμε για πρωτάθλημα''.Ελπίζω να καταλαβαίνεται το σκεπτικό μου.Υπήρχε χρονιά που η Μπαρτσελόνα έπαιζε με τον αντίστοιχο γκλεν σάλμον και ηλία χαραλάμπους της ισπανίας (κάτι αμπελάρδο και σία) και βγήκε δέκατη.Δεν βγήκε να πει όμως οτι έχουμε πλάνο 3ετιας για την αγωνιστική ανοικοδόμηση.Όταν η ομάδα φαίνεται οτι μπορεί είτε λόγω δικής της ικανότητας είτε λόγω ανικανότητας άλλων είτε συνδυασμός των 2, πρέπει να το κυνηγάει γιατί πολύ απλά είναι μεγάλη ομάδα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Ναι ρε παιδιά άλλα όταν τα τελευταία χρονιά σέρνεσαι 
όταν πέρυσι αν είχε ακόμα 2 αγωνιστικές θα είχες πέσει... 
όταν δεν έχεις δείξει ότι πρέπει να σε σέβομαι και να σε φοβουντε και να σου δίνουν σημασία 
όταν τα τελευταία χρονιά η ομάδα κινδύνευε να mhn κατέβει στο πρωτάθλημα 
δεν μπορεις να πεις ότι πας άμεσος για πρωτάθλημα 
δεν μπορεις να κάνεις άλματα 
κάποια πράγματά πρέπει να γίνουν πρώτα για να γίνουν Μέτα κάποια άλλα... 
εδώ λίγο καλά πάμε και έχουμε δεχτή πόλεμο από pantou
 από διαιτησίες από αντιπαλες ομάδες από ΜΜΕ κτλ 
χαρακτηριστικό παράδειγμά αυτό που λέγαμε σε άλλο topic για τους παρουσιαστές του NET το προι ως και αυτοί πόλεμο μας κάνουν...

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εμενα φιλοι μου καταφερατε να με μπερδεψετε πληρως. Μιλαω για τη δευτερη τοποθετηση του PAOKCURE, τον babis36, giannis80 και τον epic. Τα βρισκω αντιφατικα αυτα που λετε. Δεν καταλαβαινω που κανετε πλακα και ειρωνια και που μιλατε σοβαρα.Ισως ειμαι ντεφορμε εγω και δε σας πιανω.
Εγω θα συμφωνησω με apostolo, northeagle. Να βαλουμε ψηλα τον πηχυ και οτι γινει.Λυσσα σε καθε ματς, ομαδα Ταλιμπαν, με το μαχαιρι στα δοντια. Ταμειο στο τελος. Το χθεσινο πρεπει να ειναι μια θλιβερη παρενθεση. Ολοι δικαιουνται ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ, εστω ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΕΡΑ ενοψει Χριστουγεννων.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
για μενα το θεμα του στοχου ειναι πολυ απλο. σε οποια θεση κ αν βρισκεται ο ΠΑΟΚ, κοιταει παντα προς τα πανω. ετσι απλα. κοιταει προς τα πανω με στοχο τουλαχιστο τη διατηρηση των κεκτημενων, δλδ της θεσης που εχει.

ειμαστε δευτεροι, δεν καταλαβαινω γιατι ο στοχος να ναι χαμηλοτερος απο εκει που βρισκομαστε τωρα, δε γινονται αυτα.

καταλαβαινω που το παει ο PAOKCURE και ολοι περι χαμηλων στοχων που εχουν τεθει με σκοπο να μη φορτωσουν τον κοσμο με προσδοκιες σε μια τετοια μεταβατικη χρονια, και ποσο αναποτελεσματικο μπορει να ειναι αυτο, ωστοσο δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ο στοχος του ΟΥΕΦΑ που μας λενε εμας, ειναι κ ο στοχος προπονητη διοικησης και παιχτων.

υπαρχει η περιπτωση απλα να κρατανε χαμηλα τη μπαλα προσ τα εξω. εγω αυτο ελπιζω. βεβαια αν οντως μεταξυ τους ο στοχος ειναι υψηλοτερος απο το ΟΥΕΦΑ, δε δικαιολογειται η χθεσινη εμφανιση.

δε ξερω τι μπορει να συμβαινει, ξερω πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να κοιταει παντα τον απο πανω του (αν υπαρχει) και ειμαι επισης σιγουρος οτι ετσι σκεφτεται και ο ζαγορακης

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Homo Paokus, οσο αφορα εμενα, το τελευταιο μου ποστ ειναι 100% ειρωνικο.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline sabbath

• Αλλαγή
σε κανα 25 λεπτο θα ξερουμε..αν φερει χ ο γαυρος παμε για πρωταθλημα....αν κερδισει απλος παμε βολτα και οπου βγει.... :o :o :o
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Λυσσα σε καθε ματς, ομαδα Ταλιμπαν, με το μαχαιρι στα δοντια. Ταμειο στο τελος. Το χθεσινο πρεπει να ειναι μια θλιβερη παρενθεση. Ολοι δικαιουνται ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ, εστω ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΕΡΑ ενοψει Χριστουγεννων.

+++
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Εγώ σύμφωνα σε αυτό που είχε πει ο vedder 
το τι θα τερματίσουμε στην τελευταία αγωνιστική παίζει μικρή σημασία 
το θέμα είναι τι θα κάνουμε στα playoff
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
**Όταν κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ λαμβάνει από όλο το περιβάλλον της ομάδας το μήνυμα πως έχει κάνει το χρέος του και μόνο που είναι "ανάμεσα" στο ποκ, τότε είναι φυσικό να χαλαρώσει. Όταν οι παίχτες μας, οι ξένοι, ακούνε συνέχεια για το ότι κάνουν τη καλύτερη χρονιά εδώ και 20 χρόνια, τότε κάνουν διακοπές μια βδομάδα παραπάνω.

**Εγώ θα πω ότι χωρίς όνειρα δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, για μένα προσωπικά. Αν πάψω να ονειρεύομαι για τον ΠΑΟΚ, θα πάψω το επόμενο λεπτό να ασχολούμαι. Αν βάλω λογική στο ΠΑΟΚτσηδιλίκι μου θα καταλήξω ότι δεν αξίζει το χάλασμα.

**Εμένα δεν με χαλάει και η τρίτη θέση, πόσο μάλλον η δεύτερη φέτος. Φαρμακώθηκα όμως γιατί κατάλαβα πως είμαστε ακόμη μια μίζερη ομάδα, χωρίς ίχνος ψυχής πρωταθλητή μέσα της. Μία ομάδα που κάποιες προσωπικότητες παιχτών τη σπρώχνουν ψηλά και αυτή κάνει το παν να τους προσγειώσει.

Οι παραπάνω επιλεγμένες επισημάνσεις χτυπάνε κατευθείαν στο ψαχνό.
Εγώ απλώς να προσθέσω ότι ο ΠΑΟΚτσής ούτε αχάριστος είναι ούτε άμαθος στις γκέλες, στην ατυχία, στις κακές μέρες, οι ακόμα και στις πανωλεθρίες.
Δε θα κλάψει κανείς τους χαμένους πόντους στις Σερρες αν ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ που έχουμε στο μυαλό μας  και όχι η ομάδα του τσούκου-τσούκου.

Πανε λοιπόν μεσα στο ΟΑΚΑ παρε ενα διπλό από Βαζελο ή αεκ, παρε το τριποντο στην Τούμπα με το γαύρο που έχεις να κερδίσεις μια δεκαετία, απέκλεισε το σκουλήκι στο Κύπελλο........και τοτε ναί, δε θα μας πειράξουν οι άλλες απώλειες και στο τελος θα χαμογελάσουμε και το Μαιο.

Αν παλι έχουμε μεγάλες προσδοκίες για φέτος (χωρις να ξεχνάμε τα περσινά) καλα κανουμε και τις έχουμε.

jmjyiannis

• Guest
1 Πραγματακι θελω να πω. Μπορεί κάποιοι να πουνε "νταξει ρε φιλαρακι, τα εχουμε πει αυτα, κοιταμε ψηλά τωρα". Εγώ όμως πιστεύω πως πρέπει να κα ξαναειπωθεί και να το θυμόμαστε.

τελειωσε ο πρώτος γύρος και έχουμε 1 ήττα ΜΟΝΟ. Εχουμε καποιες ισοπαλιες που δεν εκατσαν, καποιες νίκες τυχερές, γενικά.... δεν είμαστε τυχαία εκεί που είμαστε. ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω. Δεν κάναμε τις απίστευτες νίκες αλλά είχαμε μια φοβερή σταθερότητα που ο Βαζελος με τότες νίκες τώρα τελευταία παρά τις δικές μάς γκέλες με ισοπαλίες, είναι πάλι πίσω μας γιατί είχε πολύ χέσε μέσα απόδοση.

Είμαστε ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλά για να δεδομένα μας, η ΑΜΚ συνεχίζει, μεταγραφές μυρίζουν και το σημαντικό είναι να μη κουραστεί η 14αδα το Γενάρη - Φλεβάρη. Το σημαντικότερο αγωνιστικά εννοείται πως είναι το κύπελο και τα playoff.

Ξαναθυμίζω...... ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ......

Offline cure

• Αλλαγή
@Homo & apostolos
Καταρχήν σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύομαι στο post μου. Κατά δεύτερον δε νομίζω πως άλλαξα τρόπο σκέψης, ούτε από πέρυσι που έλεγα για το ότι ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο το πρωτάθλημα όπως και να είναι, ούτε φέτος. Για μένα η νοοτροπία της ομάδας καθορίζει το μέλλον της.

Εγώ προσωπικά το Σάββατο ξενέρωσα πολύ περισσότερο από όλα τα περσινά ματς μαζί. Όχι γιατί η ομάδα είχε μία άσχημη μέρα ή γιατί δε νίκησε, αλλά γιατί κατάλαβα πως το χαμηλά τη μπάλα δεν είναι παπάς προς τους έξω, αλλά πεποίθηση της ομάδας. Εμένα αυτός ο ΠΑΟΚ δεν με γεμίζει. Αφού η ομάδα έχει στόχο να βγει Uefa και να εξυγιανθεί, εγώ στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να μη τρώω σπόρι στην κερκίδα. Uefa έχουν την ποιότητα να βγούνε και μόνοι τους. Δεν έχω λόγο να χαλιέμαι σε καμιά πίπα, ούτε να τρελαίνομαι με τις σφαγές που άρχισαν ήδη για να μας περάσουν οι 3 χαϊδεμένοι της μπουρδελοχώρας. Στο κάτω κάτω και ο τέταρτος Uefa βγαίνει.

Μπορώ και το ξέρετε όλοι τόσα χρόνια, να δικαιολογήσω και κακές ημέρες και ήττες και και και. Εδώ πέρυσι που το κλαρίνο πήγαινε σύννεφο υπερασπιζόμουν την υπομονή και την ομάδα. Αλλά αυτό που είδα χθες δεν υπάρχει για μένα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΙ ΕΓΏ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Χ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΡΑ (τι λε ρε!!). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ.

Δε λέω πως είχα καμία απαίτηση να πάρουμε πρωτάθλημα, προς Θεού. Αλλά τουλάχιστον μη βγάζεις σαν ομάδα αυτή την ευτυχία που είσαι δεύτερος και μετά από εμφάνιση τουριστών. Εδώ το κωλοχώρι η Χοφενχάιμ, μόλις ανέβηκε στη Μπουντεσλίγκα και τρελάθηκαν που δεν τερμάτισαν με διαφορά από τον οικονομικό κολοσσό τη Μπάγερν στο πρώτο γύρο. Εδώ το άλλο κωλοχώρι η Βιγιαρεάλ τολμάει να τα βάζει με Μπαρτσελώνα, Ρεάλ και δε συμμαζεύεται και προκλητικά να διατυμπανίζει πως μπορεί να τις χτυπήσει στα ίσα και κάθομαι εγώ σαν ΠΑΟΚ να κρατάω πισινές στο στημένο πρωτάθλημα των βουτηχτών.
Πως να το πω ρε πούστη;
Οι παίχτες μας φίλοι μου έφυγαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ για διακοπές, λέγοντας πως είναι εντός στόχων κι έτσι δεν τρέχει κάτι αν βαριόμαστε σε κάποιο ματς και αυτό εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ.

Δεν θέλω να επανέλθω στο θέμα και να σας τη χαλάω μέρες που έρχονται με το στράβωμά μου. Και έτσι κι αλλιώς ΠΑΟΚ είμαστε και από τέτοια χορτάσαμε. Άλλωστε δεν τελειώνει τίποτα φέτος. Ίσως μάλιστα φέτος αρχίσουν όλα. Εγώ όμως σκέφτομαι με αυτό το τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ σοβαρά πως είμαστε κομπάρσοι στο πρωτάθλημα του κώλου. Δε πα να είμαι λάθος. Ο καθένας όπως το βλέπει.

Λέω λοιπόν να χαλαρώσω γενικά για φέτος με την ομάδα, αφού κι αυτοί είναι χαλαροί με το πως πάμε και να αγχώνομαι μόνο για το μετοχικό. Το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να αγχώνομαι για το αν θα βγω uefa. Προτιμώ να κρατήσω δυνάμεις για του χρόνου.
« Last Edit: December 22, 2008, 00:43:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ok, PAOKCURE, διαφωνω σε ολα μαζι σου, απο τις εκτιμησεις σου για το οτι ειναι ευχαριστημενοι οι παιχτες μεχρι και τα μελλοντικα σπορια στην κερκιδα. Διαφωνω μαζι σου στα παντα. Σε βλεπω εντελως πεσιμιστη, οχι δικαιολογημενα.Δε μπορω να απαντησω χωριστα στο καθενα, δεν εχω χρονο, απλα λεω πως διαφωνω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Δεν είμαστε ούτε μέσα στο μυαλό του Κονσεισάο, ούτε στου Κωνσταντινίδη, ούτε κανενός για να ξέρουμε αν σκεφτόντουσαν διακοπές, γαλοπούλες ή ό,τι άλλο. Και πάνω σε εικασίες δεν είναι σωστό να χτίζουμε επιχειρήματα. Αλλιώς θα βλέπαμε τα πράγματα αν είχαμε ξεκινήσει με μία ήττα, έξι ισοπαλίες και οκτώ νίκες στο καπάκι, αλλιώς αν είχαμε τα ίδια αποτελέσματα με την αντίστροφη σειρά, και αλλιώς μας φαίνονται τώρα. Αυτό που μας μένει είναι οι 30 βαθμοί όπως και να' χει. Με έξι βαθμούς διαφορά από τον πρώτο, με τον πρώτο να έχει στο β' γύρο 9 ματς εκτός έδρας και εμείς με δικέφαλο αετό και χρυσά γράμματα στη φανέλα...

ΠΑΟΚ ιν χις πίπολ. Δατ 'ς γουάτ άι γουόντ ιν δι εντ οφ δε γίαρ. Ουάνς εντ φορ ολ.

Και ζήτω τα 'νγκλίσγκρικ κουφάλες μοντερέιτορς.  :nianiania:
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ρε αδέρφια έγινε ένα στραβοπάτημα (το 1ο λόγω κακής εμφάνισης της ομάδας από τότε πού άρχισε να δένει)δεν έγινε τίποτα.Οι λόγοι που χάσαμε?Πολλοί και διάφοροι που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.Από μια απλά κακή εμφάνιση της ομάδας έως και βοήθεια βαθμολογική στον πανσεραϊκό.Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.Εγώ ξέρω ότι πέρσυ μετά από κάθε αγώνα έφευγα με κολύρια από το γήπεδο ενώ φέτος χωρίς να βλέπω (εκτός από ξάνθη,τρίπολη) super μπάλα να είμαι δεύτερος και αυτό σημαίνει ότι μπήκαν οι βάσεις στον ΠΑΟΚ για πολλά πράγματα, αν όχι άμεσα αλλά στο μέλον.Super μπάλα εννοώ επιθετικά γιατί πίσω η άμυνα είναι για oscar.Και ίσως αυτό που λες αδερφέ cure θα έπρεπε να το είχαμε κάνει όλοι από πιο νωρίς και τί εννοώ; Όλοι λίγο πολύ με το που άρχισε να πηγαίνει καλά η ομάδα ξεχάσαμε τα οικονομικά προβλήματα.Όλοι ξεχάσαμε ότι φέτος είναι η ευκαιρία να γυρίσει σελίδα αυτή η ομάδα και να βρει την παλιά της αίγλη.Φαίνεται από πολλά πράγματα.1ον πάρα πολλοί άρχισαν τώρα να μαζεύουν λεφτά για αγορά μετοχών.2ον δεν έγιναν (μπορεί σε αυτό να κάνω λάθος) κινήσεις οργανωμένες ώστε να βρεθούν λεφτά (εδώ για τον κοντοπούτανο μαζεύτηκαν λεφτά) και γενικά όλοι βλέπαμε ένα ΠΑΟΚ να κερδίζει τον ένα βαθμό μετά τον άλλο και από το καλοκαίρι που όλοι λέγαμε "άρχισα να μαζεύω λεφτά για μετοχές" ξαφνικά αρχίσαμε να τρογώμαστε για τον αν ο ΠΑΟΚ έχασε 1 βαθμό από τον πανσεραϊκό.

Για μένα φετινός στόχος.0 χρέη κυριώς και από βαθμολογικής άποψης στην 4άδα(όχι γιατί δεν μπορούμε και 2η θέση αλλά σιγά μη μας αφήσει η λίτσα πατέρα να περάσουμε το μπουρδέλο των δεκάδων εκατομυρίων του,τώρα θα τους μάθουμε;;).Και από θέμα κερκίδας sold out στα διαρκείας.

mpougatsas

• Guest
Την άποψη μου την είπα στο τόπικ του μπάσκετ, ας την πω και εδώ.. ΆΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Καλώς ή κακώς θέλουμε το πρωτάθλημα κι όχι μόνο το θέλουμε μ 'αυτα που έχουμε δει εδώ και έναν γύρο, αλλά βαθιά μέσα μας όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Είχαμε μια κακή εμφάνιση... σχεδόν τραγική για τα φετινά δεδομένα..και;; τι σημαίνει αυτό; πως πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε και να επαναπαυτούμε με μια θέση στο ουέφα;;;; ΟΧΙ ειμαι ΠΑΟΚ και θέλω να πιάσω κορυφή!! και χθες και σήμερα και αύριο και πάντα!! θελώ να ανέβω εκεί που μου αρμόζει να είμαι.Δε συμβιβάζομαι θέλω αυτό που μου αξίζει.Τωρα αν αυτό είναι εφικτό για φέτος θα το δείξει ο χρόνος αλλά εγώ δεν πρόκειται να πάψω να το πιστεύω ως το τέλος. Ειναι ευκαιρία φέτος, και τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις..Ποιος ξέρει πως θα είναι του χρόνου τα πράγματα.. τώρα που είμαστε δεύτεροι τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή και να πάμε για πρώτοι.

υγ1. αυτο που θέλω να πώ είναι οτί δεν είναι οι απαιτήσιες του κόσμου που πρείπει να πέσουν αλλά η νοοτροπία της ομάδας που πρέπει ν άλλάξει.
υγ2. το κύπελλο για μένα είναι ήδη στον λευκό τον πύργο.. γι αυτό και δεν αναφέρομαι σ'αυτό.