Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά ηρεμήστε εντάξει δε λέω μας πάνε καλά τα πράγματα μέχρι τώρα αλλά μην ξεχνάτε ότι έρχονται πολύ δύσκολα ματς με τεράστιες απουσίες.Ασε να περάσουν αυτά,να γυρίσει ο Βιερίνια,να ενισχυθούμε το Γενάρη και τα ξαναλέμε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tsag

• Αλλαγή
Μόνο αν παραμείνουμε ταπεινοί έχουμε πιθανότητες να πάμε ψηλότερα από τους στόχους που έχουμε θέσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον γενάρη...  Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος κάνουμε ταμείο...

Μην βαφτίζετε τους φετινούς στόχους με ονόματα. Φέτος στόχος μας είναι να κερδίσουμε αν μπορούμε το επόμενο παιχνίδι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline bane

• Αλλαγή
γεννανε και τα κοκορια μας.παψτε να λετε πια χαμηλα την μπαλα. η μπαλα ψηλα θα ειναι γιατι το αξιζουμε. και εξηγουμε .
ζητουσαμε να δουμε τον χαρακτηρα της ομαδος μετα απο ενδεχομενη πρωτη ηττα. το ειδαμε. απεναντι σε μια δυσκολη ομαδα σε κακη μερα απντησες με νικη. κατοπιν ζητησαμε να δουμε την ομαδα πως θα παιξει μιση απεναντι σε ομαδα που καιγεται για βαθμους μεσα στην αθηνα. το ειδαμε και αυτο πως απαντησε η ομαδα . απεναντι σε κακο αγωνιστικο χωρο με κοντρα διαιτησια με πολλες ελλειψεις και 3 βαθμους. απο την αρχη της σεζον ζητησαμε απο την ομαδα παθος και διεκδικηση της νικης μεχρι το τελευταιο λεπτο. το εχουμε δει. τιποτε δεν λειπει απο την ομαδα. δειχνουμε μια απιστευτη σταθεροτητα σαν ομαδα απο την αρχη της περιοδου κατι που δεν το εχουν τα βαζελοχανουμα. επιπεον πιστευω οτι ειμαστε μια κλαση πανω σαν ομαδα απ οαυτους . και εξηγουμε.περα απο 3-4 παικτες η αεκ και 6-7 ο βαζελος οι αλλοι για μενα ειναι λουζερ. κοινως τους εχουμε χαλαρα σαν ομαδα. παμε στον γαβρο. αυτην την εποχη δειχνει ασταματητος. αλλα το κανει αυτην την εποχη. εχει 3 ματς που εχει παξει και 10 που σερνοτανε. πραγμα που μου δειχνει εμενα οτι απλως ειναι στην τοπ φορμα του. οποτε περιμενω τις γκελες του. γιατι εμενα στις 10 πρωτες αγων. δεν μου εδειξε τιποτε .κυριολεκτικα. και ειδικα εκτος εδρας. μονο η πουταν του η γρια του καθησε . αλλοιως 1 γκολ σε 5 εκτος εδρας ματς. τον περιμενω και στην τουμπα.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι λεγωντας χαμηλα την μπαλα υποβιβαζουμε την ομαδα μας. και δεν το αξιζει. ειμαστε καλυτεροι απο τα βαζελοχανουμα και κυνηγαμε τον γαβρο. βλεπουμε την πραγματικοτητα. εχουμε παικτες που δεν ξερουν απο νοοτροπια ελλαδος ευτυχως και κυνηγανε τον τιτλο. αυτοι το πιστευουν εμεις γιατι οχι ? κονσεισαο,μουσλι κοντρερας γακρσια βερον βιερινια εχουν νοοτροπια πρωταθλητισμου. ας την μεταδωσουμε και στους αλλους.
καιρος να ακουστει το νατοι νατοι οι πρωταθλητες. για να καταλαβουν τι αξιζουν. την πραγματικοτητα δλδ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

reset4

• Guest
A.M.K
[/b]

Offline bane

• Αλλαγή
να πω κατι εδω. συμφωνω με την αμκ αλλα θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο η αγωνιστικη πορεια της ομαδος  σε αυτο. αν συνεχισουμε ετσι αγωνιστικα εγω πιστευω σε πολλαπλασια εσοδα για την αμκ. η τρελα θα αυξηθει κατα πολυ και ο κοσμος θα συρρευσει στις τραπεζες. παραλληλα με την καταλληλη προβολη.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

MetroStar

• Guest
Μόνο αν παραμείνουμε ταπεινοί έχουμε πιθανότητες να πάμε ψηλότερα από τους στόχους που έχουμε θέσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον γενάρη...  Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος κάνουμε ταμείο...

Μην βαφτίζετε τους φετινούς στόχους με ονόματα. Φέτος στόχος μας είναι να κερδίσουμε αν μπορούμε το επόμενο παιχνίδι

Πες μου μια ομάδα που έλεγε ταπεινότητα ταπεινότητα και πήρε πρωτάθλημα.  ;)

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω.....μπορω να σε πω ομως 10 που ελεγαν πρωταθλημα και πηραν τα π@π@ρια μου.....
το ουεφα ειναι ο στοχος και η Α.Μ.Κ.................
αμα ακουσω την δοιηκηση μου και τον προπονητη μου να λενε για πρωταθλημα πρωτος θα το φωναξω.....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
 Ναι ρε παιδιά και εγώ μαζί σάς για το πρωτάθλημα άλλα σκέφτομαι την Κυριακή με τον αστέρα που δεν έχουμε παίχτες να συμπληρώσουμε 11αδα και προσγειώνομαι...  και όσο σκέφτομαι το κράξιμο που έχει να πέσει σε περίπτωσή στραβής...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω ενα εχω να πω:
ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ. ΒΛΕΠΩ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΓΚΕΫ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ.
ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ Σ-Υ-Μ-Φ-Ε-Ρ-Ε-Ι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Εγώ πάλι βλέπω πως αυτοί που θα έπρεπε να μας υποτιμάνε, έτσι ώστε να μας συμφέρει, δεν το κάνουν. Η αθλητική Κυριακή είναι απλά ένα σώου που προσπαθεί να φτιάξει οπαδούς για το προϊόν της γκέυ Α.Ε., έτσι ώστε να το πουλήσει σε νέους αγοραστές. Δεν παίζεται εκεί το πραγματικό παιχνίδι. Η διαιτησία από την άλλη, μας έχει ξεσκίσει όλη τη χρονιά, μας έχει αφαιρέσει βαθμούς που θα μας είχανε στην κορυφή και ο αθλητικός δικαστής μας κυνηγάει οικονομικά. Δεν μας θέλουν τόσο ανταγωνιστικούς και θα το δούμε (αν πετύχουν τον πρώτο τους στόχο) στα πλέυ οφ, με την αβάντα που θα πάρει ο βάζελος.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σωστός ο homο αλλά κ ο egoist. Από την μιά δημόσια (μέσω ερτ - μμε) πέρνανε την γραμμή ..."ποιος ΠΑΟΚ τώρα..." κ από την άλλη το παρασκήνιο οργιάζει. Κλασσική πούστικη συμπεριφορά δηλαδή.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Áí ôï ôüðéê áõôü áöïñïýóå ôï ðïéïò åßíáé ï óôü÷ïò ôçò ïìÜäáò üðùò áõôüò Ý÷åé ôåèåß áðü äéïßêçóç êáé ðñïðïíçôÞ óßãïõñá äå èá ÷ñåéáæüôáí ðáñáðÜíù áðü Ýíá ðïóô ìéáò êáé åßíáé óáöÝóôáôá äéáôõðùìÝíïò áðü ôçí áñ÷Þ.
ÅðåéäÞ üìùò ôï ôïðéê ìÜëëïí áöïñÜ óôï ðïéïò åßíáé ï óôü÷ïò ôçò ïìÜäáò ìáò ãéá åìÜò óáí ïðáäïýò Ý÷ù äéáöïñåôéêÞ ãíþìç. Åäþ êáé 25 ÷ñüíéá ðïõ èõìÜìáé íá åßìáé ÐÁÏÊ, êÜèå ÷ñüíï óôü÷ïò ôçò ïìÜäáò ìïõ åßíáé ôï ðñùôÜèëçìá, ôï êýðåëëï êáé üôáí âñßóêåôáé óå åõñùðáúêÜ ãÞðåäá ìéá üóï ôï äõíáôü êáëýôåñç ðáñïõóßá.  Åäþ Ýëåãá óôïõò ðÜíôåò ðùò ï ÐÁÏÊ ðÜåé ãéá ðñùôÜèëçìá ôüôå ðïõ êïíôÝøáìå íá ðÝóïõìå åðß âïõëéíïõ… èá ðù ãéá ôåôáñôïðåìðôïò êáé ïõåöá ôùñá??? ÊÁÈÅ ÷ñüíï ï ÐÁÏÊ ÐÁÅÉ ÃÉÁ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ!! Åßôå åßíáé 3ïò åßôå åßíáé 5ïò åßôå åßíáé 9ïò !!! Åäþ ìéá êïýëá êÜèå Áýãïõóôï óôéò öõëëÜäåò åßíáé ðñùôáèëÞôñéá êáé ðáßñíåé @@...  äå ìðïñþ íá êáôáëÜâù ôé èá ìáò áðáãüñåõå íá ëÝìå üôé ðÜìå ãéá ðñùôÜèëçìá? Ìç ôõ÷üí êáé äå ôï ðÜñïõìå êáé ðÝóïõìå Ýîù óôéò åêôéìÞóåéò ìáò? Êáé ôé Ýãéíå? 
Óôá ÐÁÍÔÁ óôü÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ óå ðïäïóöáéñï, ìðáóêåô, âïëëåõ, ðïëï,  ñáêÝôåò êáé óêÜêé åßíáé ìüíïí ôï ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ! 

MetroStar

• Guest
M αρέσεις φίλε. Μ αρέσεις πολύ.

mpougatsas

• Guest
Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύνεφα ούτε να το φωνάζουμε αριστερά και δεξιά οτι πάμε για πρωτάθλημα.. στους έξω ας πουλάμε τρέλα οτι πάμε για ουέφα κι ας είμαστε και πρώτοι.. αρκεί εμείς να το πιστέψουμε, να ξεφύγουμε απ'την μετριοπάθεια και να το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο ωστε να περάσει και στους παίχτες ο κρυφός μας πόθος να δούμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Αν έρθει καλώς αν όχι δεν τρέχει τίποτα, ας κρατάμε τη φλόγα ζωντανή όμως.
Τις ευκαιρίες πρέπει να τις πιάνεις απ τα μαλιά όταν σου 'ρχονται και φέτος για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ συμφωνα με το έμψυχο υλικό που έχουμε είναι τεράστια ευκαιρία να κυνηγήσουμε κάτι που τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε σαν ελπίδα αλλά ουσιαστικά ήταν ανέφικτο.
 Ίσως πείτε μερικοί οτι είμαστε ακόμα στην αρχή, πάμε να βγούμε στην ευρώπη άνετα να καλύψουμε και την αύξηση και πρωτάθλημα του χρόνου.. δε συμφωνω.. όταν μπαίνεις στο χορό, χορεύεις.. και εμείς μπήκαμε και τελικά είμαστε πολύ καλύτεροι απ ότι πιστεύαμε πριν μπούμε, και βλέπουμε τώρα οτι σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά κι οτι απέχουμε ελάχιστα απ το να κάνουμε την υπέρβαση και να κερδίσουμε τα πάντα.
Ας διεκδικήσουμε αυτή την πιθανότητα τώρα που είναι μπροστά μας..μη μείνουμε στα ήδη κεκτημένα..του χρόνου ποιός ξέρει πως θα ναι η κατάσταση..τώρα που γυρίζει..τώρα είναι που πρέπει να το θελήσουμε και να το πιστέψουμε περισσότερο από ποτέ.. κι αν το πετύχουμε αυτό και το εισπράξουν και οι παίκτες τότε ίσως γίνει και πραγματικότητα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αν και ο δευτερος γυρος ειναι πολυ δυσκολος για την ομαδα και πραγματικα για καθε τριποντο θα πρεπει να ματωνει η φανελα, εγω εχω μονο μια απορια..

Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ??? ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ???

Παντως ανταλλασω οποιοδηποτε κυπελλο, τσαμπιονσ λιγκ, πρωταθλημα κλπ για αυτην την ρημαδα την οικονομικη εξυγειανση. Αντε να παρουμε τις μετοχες στα χερια μας και να ξερουμε οτι τα φαντασματα του παρελθοντος εχουνε μεινει σκιες και δεν εχουνε ακομα σαρκα και οστα..ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
Τη γνώμη μου τη ξέρετε εδώ και χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με στόχο πάντα το πρωτάθλημα. Θέμα νοοτροπίας. Το έχουμε εξαντλήσει σαν θέμα. Οι λόγοι που ποτέ δεν θα το πούνε επίσημα από τη διοίκηση και καλά θα κάνουν έχουν να κάνουν με άλλα.
Πέταγμα μυαλών των παιχτών στον αέρα,
Προσδοκίες φιλάθλων επειδή φέτος ο στόχος είναι 4-5 και αν πας 3ος πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, ενώ αν σου πει η διοίκηση πρωτάθλημα, αν μείνεις 2ος θα είσαι χαλασμένος, Παρασκήνιο, αν και όντως σε πήραν γραμμή νωρίς και σε πολεμάνε, αλλά ακόμη κι αυτοί δεν το πιστεύουν ότι θα αντέξουμε κι έτσι τη περνάμε κι άλλο χωρίς φουλ πόλεμο από τα κοράκια. Όσο πιο αργά το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για εμάς. Και αυτό δεν είναι φόβος αλλά στρατηγική. Κανένας ταλιμπάν δεν φοβάται τους βουτυρομπεμπέδες ράμπο που πολεμούν με joysticks, αλλά όσο φλώροι και να είναι δεν θα βγούνε να τους πολεμήσουν κατά μέτωπο, γιατί οι άλλοι έχουν τη τεχνολογία. Έτσι και το ποκ έχει τα κοράκια. Αυτοί πιστεύουν ότι και 2οι να βγούμε δεν τους τσούζει, γιατί έχουν τα play off να μας σφάξουν. Δεν πάει το μυαλό τους σε πρωτάθλημα.

Αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι στο θέμα νοοτροπίας του ΠΑΟΚ! Μειώνουμε την ομάδα αν θεωρούμε ότι φέτος είναι μία ευκαιρία στα 100 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, επειδή οι δυο απ' τους τρεις σέρνονται και υποτίθεται του χρόνου θα κάνουν υπερομάδες. Δεν την αντέχω αυτή τη λογική. Κάθε καλοκαίρι οι χαμουτζήδες χτίζουν υπερομάδες και από Σεπτέμβρη πιάνουμε τη κοιλιά μας από τα γέλια.
Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι τόσο δυνατός που δεν θα μασήσει να πει από τον Αύγουστο, γεια σας μαλάκες, είμαι εδώ για να σας πατήσω. Και ξέρετε κάτι ρε μάγκες; Θα το κάνει κιόλας. Γιατί θα έχει έναν ακόμη Μουσλιμοβιτς, έναν παραπάνω Κοντρέρας, έναν Γκαρσία κι έναν Βερόν στο πιο επιθετικό τους και δύο χρόνια σοβαρής δουλειάς από πίσω από έναν επιστήμονα των πάγκων. Και ότι και να αγοράσουν οι άλλοι δεν θα τους αρκεί. Γιατί είναι μπουρδέλα από τη φύση τους.
Μη θεωρείται την ευκαιρία της ζωής μας τη φετινή χρονιά. Δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ θα έχει διάρκεια από δω και πέρα ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Αρκεί να μην αφήσουμε στη τύχη της την ΑΜΚ και μας πάρει κανένας απατεώνας πάλι...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στα play off και εκεί ό,τι καλύτερο βγει.
Γιατί όχι και δεύτερη θέση;

Μπορούμε με 2-3 μεταγραφές το Γενάρη να χτυπήσουμε Chl. Ας σταματήσουμε όμως να πιστεύουμε ότι μας κηνυγάνε ή ότι μας πολεμάει κάποιος. Εγώ δεν έχω δει να μας κηνυγάει κανείς, μην είμαστε καχύποπτοι.
« Last Edit: December 01, 2008, 10:30:20 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εσύ μπορεί να μην έχεις δεί όμως υπάρχουν κ άλλοι πού έχουν άλλη άποψη γι αυτό και περιόρισε τους χαρακτηρισμούς σου απέναντι τους
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έχεις δίκιο, αν και δε το είπα για κάποιον συγκεκριμένα. Έπρεπε να το έγραφα καλύτερα ''αυτή η νοοτροπία μου βγάζει ηττοπάθεια και μιζέρια''. Anyway, το άλλαξα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν περιμένω από κάνεναν διοικούντα ή τον προπονητή να βγουν και να κάνουν δηλώσεις περί πρωταθλήματος. Άλλωστε, σίγουρα θα θεωρηθεί γραφικό να ακουστεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη. Ας κάνουν τις δηλώσεις που αυτοί νομίζουν, συμφωνώ κι επαυξάνω. Εγώ πάντως, από τη στιγμή που νιώθω πάλι ότι μετράω, που βλέπω ότι οι λοιποί με υπολογίζουν σοβαρά και ότι μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια (τουλάχιστον αγωνιστικά), τότε ναι, πάω για πρωτάθλημα! Έστω και ...μόνος μου  :P ! Θέλω σιγά σιγά να μπαίνω στη λογική αυτή, να έχω τέτοια νοοτροπία... Το Μάη θα 'μαστε καλά αδέρφια...

Μειώνουμε την ομάδα αν θεωρούμε ότι φέτος είναι μία ευκαιρία στα 100 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, επειδή οι δυο απ' τους τρεις σέρνονται και υποτίθεται του χρόνου θα κάνουν υπερομάδες. Δεν την αντέχω αυτή τη λογική. Κάθε καλοκαίρι οι χαμουτζήδες χτίζουν υπερομάδες και από Σεπτέμβρη πιάνουμε τη κοιλιά μας από τα γέλια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...