Τη γνώμη μου τη ξέρετε εδώ και χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με στόχο πάντα το πρωτάθλημα. Θέμα νοοτροπίας. Το έχουμε εξαντλήσει σαν θέμα. Οι λόγοι που ποτέ δεν θα το πούνε επίσημα από τη διοίκηση και καλά θα κάνουν έχουν να κάνουν με άλλα.
Πέταγμα μυαλών των παιχτών στον αέρα,
Προσδοκίες φιλάθλων επειδή φέτος ο στόχος είναι 4-5 και αν πας 3ος πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, ενώ αν σου πει η διοίκηση πρωτάθλημα, αν μείνεις 2ος θα είσαι χαλασμένος, Παρασκήνιο, αν και όντως σε πήραν γραμμή νωρίς και σε πολεμάνε, αλλά ακόμη κι αυτοί δεν το πιστεύουν ότι θα αντέξουμε κι έτσι τη περνάμε κι άλλο χωρίς φουλ πόλεμο από τα κοράκια. Όσο πιο αργά το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για εμάς. Και αυτό δεν είναι φόβος αλλά στρατηγική. Κανένας ταλιμπάν δεν φοβάται τους βουτυρομπεμπέδες ράμπο που πολεμούν με joysticks, αλλά όσο φλώροι και να είναι δεν θα βγούνε να τους πολεμήσουν κατά μέτωπο, γιατί οι άλλοι έχουν τη τεχνολογία. Έτσι και το ποκ έχει τα κοράκια. Αυτοί πιστεύουν ότι και 2οι να βγούμε δεν τους τσούζει, γιατί έχουν τα play off να μας σφάξουν. Δεν πάει το μυαλό τους σε πρωτάθλημα.
Αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι στο θέμα νοοτροπίας του ΠΑΟΚ! Μειώνουμε την ομάδα αν θεωρούμε ότι φέτος είναι μία ευκαιρία στα 100 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα, επειδή οι δυο απ' τους τρεις σέρνονται και υποτίθεται του χρόνου θα κάνουν υπερομάδες. Δεν την αντέχω αυτή τη λογική. Κάθε καλοκαίρι οι χαμουτζήδες χτίζουν υπερομάδες και από Σεπτέμβρη πιάνουμε τη κοιλιά μας από τα γέλια.
Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι τόσο δυνατός που δεν θα μασήσει να πει από τον Αύγουστο, γεια σας μαλάκες, είμαι εδώ για να σας πατήσω. Και ξέρετε κάτι ρε μάγκες; Θα το κάνει κιόλας. Γιατί θα έχει έναν ακόμη Μουσλιμοβιτς, έναν παραπάνω Κοντρέρας, έναν Γκαρσία κι έναν Βερόν στο πιο επιθετικό τους και δύο χρόνια σοβαρής δουλειάς από πίσω από έναν επιστήμονα των πάγκων. Και ότι και να αγοράσουν οι άλλοι δεν θα τους αρκεί. Γιατί είναι μπουρδέλα από τη φύση τους.
Μη θεωρείται την ευκαιρία της ζωής μας τη φετινή χρονιά. Δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ θα έχει διάρκεια από δω και πέρα ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Αρκεί να μην αφήσουμε στη τύχη της την ΑΜΚ και μας πάρει κανένας απατεώνας πάλι...