Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
ετσι δικαιολογείτε που της 2 που πέρασα δεν είχε άτομο στα εκδοτήρια!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως το πρωι κατα τις 9 γινοταν χαμος,3 εκδοτηρια και πανω απο 100 ατομα στο καθενα..
Υποθετω οτι λογω παραπληροφορησης περι εξαντλησης δεν εχουν φυγει και τα τελευταια για την 4.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Αν το ονλαιν συστημα εισιτηριων της ΠΑΕ ειναι σωστα ενημωμενο (που λογικα ειναι) τοτε υπαρχουν ακομη διαθεσιμα πακετα για την 4.

Offline dave

• Αλλαγή
μολις αγορασα μεμονωμενο για αεκ στη 4 online

Offline alexisv

• Αλλαγή
Εγώ που μπήκα τώρα online απλά για να δω, πακέτα υπάρχουν ακόμα αλλά μόνο για την 4. Μεμονωμένα υπάρχουν για διάφορες θύρες...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μαγκες με τη φαση με το ιντερνετ τα εκτυπωνεις τα εισητηρια σε απλο χαρτι, τα κοβεις γυρω γυρω και τα χτυπας στο τουρνικε σαν κανονικο εισητηριο? το εκτυπωσα και το κοιταω τωρα, μου φαινεται καπως.. ανεπισημο

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ετσι ακριβως γινεται η ολη φαση.τωρα αν θα τα καταφερεις να ανοιξεις το τουρνικε ειναι αλλη ιστορια!!!
εγω παντως στο ματς με γαβρο που ειχα παρει με αυτον τον τροπο εισιτηριο για ενα φιλαρακι που ηρθε απο γερμανια μονο για το ματς δεν μου ανοιγε το τουρνικε....ελπιζω εσυ να εισαι πιο τυχερος...ισως ηταν θεμα κακης ποιοτητας της εκτυπωσης αν και εγω δεν ειδα κατι λαθος....

Offline alexisv

• Αλλαγή
Στο ίδιο παιχνίδι δύο φιλαράκια δικά μου είχαν επίσης εκτυπώσει τα εισιτήρια. Ο ένας για την 1 όπου μπήκε κανονικά και ο άλλος για την 8 όπου δεν άνοιξε το τουρνικέ. Τώρα για τα play off και εγώ έτσι τα πείρα. Κόψε τα εισιτήρια και πρόσεχε μην τσαλακώσεις το barcode. Από εκεί και πέρα η μόνη άλλη συμβουλή που θα σου έδινα είναι να μην πας τελευταία στιγμή...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ωχ καταλαβα. καλα την ψιλιαστικα την δουλεια. ισως περασω απο τα εκδοτηρια να δω αν μπορουν να μου τα δωσουν κανονικα. η να τα εκτυπωσω σε 2 διαφορετικα χαρτια, ενα κανονικο ενα πιο χοντρο. 2 ωρες πριν παω σε καθε ματς, αλλα σε περιπτωση που δεν ανοιξει το τουρνικε μενεις απεξω? lol με βλεπω να δινω εξηγησεις στην περιπτωση αυτη.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
καλα δεν νομιζω να μεινεις απ'εξω.να εχεις και την ταυτοτητα σου μαζι και ισως και την αποδειξη της παραγγελιας του εισιτηριου μεσω ιντερνετ για να εισαι πιο σιγουρος...οσο για το χοντρο χαρτι και εγω σε χαρτι χοντρο το εκτυπωσα και δεν ανοιγε.και αυτο που ειπε και ο αλεξης να προσεχεις να μην τσαλακωσεις το Barcode.καλη επιτυχια ;)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
danke schon!!!  ;D

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
λιγο εκτος τοπου και χρονου βεβαια,

για οσους εχουν εισητηρια μεσω ιντερνετ, προτεινω να το εκτυπωσουν με επιλογη "βελτιστη εκτυπωση" - μη λυπαστε το μελανι δηλαδη. το barcode εκτυπωνεται καλυτερα και το εισητηριο περναει παντα.