Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει η κουβέντα για τα μίνι διαρκείας!!! όποιος θέλει ας πάει να πάρει κι όποιος δεν θέλει τηλεόραση!!!! Ούτε διαιρέσεις ούτε προσθέσεις ούτε κρίσεις ούτε τίποτα!!! Ας κάνει ο καθένας ΠΑΟΚτσής ότι του λέει η συνείδηση του χωρίς να επηρεαστεί ούτε από μένα ούτε από κανέναν άλλον που φιλοσοφεί για το θέμα!!!

το εχουμε ξεχειλωσει το θεμα ετσι κατα συνειδηση οτι θελει ο καθενας ....

North_pole

• Guest
Συμφωνώ με τα περισσότερα επιχειρήματα υπέρ του διαχωρισμού των διαρκείας, αλλά εγώ που έσκασα 420 Ευρώ για διαρκείας + μέλος του ΑΣ + ΑΜΚ + διαρκείας στην ΚΑΕ, περίμενα μια διαφορετική συμπεριφορά, μια συμπεριφορά που θα με τόνωνε όχι να ξαναπάρω του χρόνου διαρκείας, αλλά να πείσω κι άλλους. Τώρα όμως δεν νιώθω ισχυρός να πείσω κι άλλον εκτός από μένα να πάρει διαρκείας του χρόνου. Δεν κακίζω κανένα για την έλλειψη ευαισθησίας, απλά αν υπήρχε θα είχα προσωπικά, ένα επιπλέον κίνητρο, ένα επιπλέον επιχείρημα. Εκεί όμως που νιώθω πραγματικά ΚΟΡΟΙΔΟ, είναι με τους τζαμπατζήδες. Εχω κι εγώ γνωριμίες για να μπαίνω τζάμπα στην Τούμπα όμως ΠΟΤΕ δεν το έκανα (ούτε καν πιτσιρίκος). Δεν ρωτάω γιατί εγώ να πληρώνω συνέχεια, γούστο μου καπέλο μου, αλλά γιατί κάποιοι άλλοι να απολαμβάνουν ΤΖΑΜΠΑ αυτά που εγώ πληρώνω για να τα έχω; Υπάρχουν πολλά ζητήματα στο συγκεκριμένο θέμα και πολύ καλά κάνουμε και το συζητάμε, για να μην καταλήξουμε πάλι να αναρωτιόμαστε γιατί η Τούμπα αδειάζει (πράγμα που κι εγώ απεύχομαι).
Το κυρίως ζήτημα είναι οικονομικό (για τον καθένα το ποσό που διαθέτει είναι σημαντικό και πολλές φορές οριακό). Ωστόσο υπάρχει το ηθικό ζήτημα, με δύο σκέλη. Το ένα λέει "γιατί πάντα εγώ" και το άλλο λέει "γιατί όχι κι οι άλλοι". Κι αν αυτό είναι συνηθισμένο π.χ. στην εφορία για μένα ως μισθωτό, ε, δεν το θέλω και στην καψούρα μου!

Offline Suicidal

• Βασικός
....γιατι δεν ειναι μονο τα 30 αλλα ειναι 330 για οσους ειναι απο μακρια. αλλα ενταξει, προσωπικα κανω τουμπεκι κ δεν θα παω αφου δεν το αντεχει το πορτοφολι μου. προτιμω να τα βαλω στην ακρη για το επομενο διαρκειας.

+1000

Κατά αρχήν να πω ότι δεν θέλω να την πω σε κανέναν, και ειδικά στα μέλη που ποστάραν τις παραθέσεις που έκανα, απλά τα παίρνω σαν πασα για να κάνω μια προτασούλα:

Αν για κάποιον εκτος Θεσσαλονίκης είναι πρόβλημα τα 330 και δεν θα ήταν τα 300, τότε ας με στείλει ένα PM και βάζω εγώ τα 30 Euro της διαφοράς....
(βεβαια το 300 είναι συμβολικό, απλά θέλω να τονίσω ότι οποιος θα είχε τα μεταφορικά του αλλα κολλάει στα 30 του mini διαρκειας.... εδώ είμαι!)
αφού θα τα έδινα που θα τα έδινα αν ήμουν Ελλάδα, ας τα δώσω σε κάποιον που έχει ανάγκη....
Με όλη την καλή διάθεση λοιπόν....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GENTLESOS

• Guest
Για μένα προσωπικά αυτός που θα έδινε 330 καλύτερα να τα κρατήσει και να δει τους αγώνες από την τηλεόραση.
Από αυτά τα λεφτά τα 30 θα πάνε στην ΠΑΕ και τα 300 προς τρίτους, ας τα κρατήσει λοιπόν και ας τα χώσει στην ΑΜΚ που θα πάνε ΌΛΑ στην ΠΑΕ

LFPADRAM

• Guest
Eμενα παλι κατι μου λεει πως αλλος με τα 15 αλλος με τα 30 αλλος με το 50 και αλλος με την παραδοσιακη κουτρα ολοι παλι εκει θα ναι....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1.Τις αντιρρησεις μου τις ειπα σε προηγουμενο ποστ.
2. Μετα τη χθεσινη σχετικη τοποθετηση του Ζαγορ προσωπικα καλυφθηκα. Για μενα ηταν λαθος που ομως δεν εγινε εκ προθεσεως.
3. Νομιζω οτι το θεμα ειναι ληξαν πλεον και δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε. Το να παμε στους κρισιμοτερους αγωνες της χρονιας "κρυοι", "με μουρμουρα",μπορει να ειναι καταστροφικο.
4.Προσωπικα εξακολουθω να μη ξερω αν θα παω στους αγωνες γιατι εχω πολλα ζορια. ΟΜΩΣ τζαμπατζηδικα δεν θα παω αν  και ολοι ξερουμε οτι αυτο ευκολα ή δυσκολα μπορει να γινει. Αυτη τη νοοτροπια πρεπει να να την αποτιναξουμε και να δινουμε ολοι το καλο παραδειγμα. ΗΔΗ οι τζαμπατζηδες εκαναν μεγαλη ζημια φετος ακριβως με αυτη τη βλαχονοοτροπια που εφεραν.
ΜΑΓΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest
Σήμερα διάβασα από εφημερίδα για τις τιμές των διάρκειας για τα play off. Στην Θ4 7-8 θα κοστίζει 30 ευρώ.  Θ5-6 40 ευρώ. Θ2-3 60 ευρωώ στην Θ1 80 και 100 ευρώ.

Offline bozik

• Αλλαγή
στην 5 έχουν 40 και στην 4- 30...η διαφορα είναι πολύ μικρή...άντε σιγά-σιγά μερικοί να μετακομίζουν προς την 5,που θα βλέπουν καλύτερα....και θα είμαστε και πιο άνετα στην 4...τώρα για εισιτήρια εκτος έδρας ας το ξεχάσουμε....γιατί ως γνωστόν αν έχει δικούς μας στην 7(βγαίνουν διαρκειας)οι μπάτσοι δεν αφήνουν να ερθουν φιλοξενούμενοι οπαδοί(για οπαδούς μιλάω-όχι για τριήμερες που έρχονται σχολεια από τη λάρισα η από το κατσάνειο-εκεί αλλάζει)αφού ως γνωστόν δεν έχει αλλάξει και τίποτα από την ανακοίνωση των συνδέσμων πριν το παιχνίδι με το βάζελο και κουμάντο στο γήπεδο μας δεν κάνει η παε όταν παίζουμε με αυτούς....αλλα η αστυνομία...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ, η διοίκηση επικύρωσε χθες την απόφασή της να μην ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας σ΄ αυτά τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, που θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Αποφάσισε, όμως, στα παιχνίδια αυτά να ισχύσουν οι τιμές των εισιτηρίων για τα μη εμπορικά παιχνίδια κι όχι οι τιμές των ντέρμπι, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει τον κόσμο (πιθανότατα από 15 μέχρι 50 ευρώ), ενώ θα εκδοθεί και εισιτήριο που θα αφορά και τα τρία παιχνίδια, σε προνομιακή τιμή.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=35478

Τουλάχιστον φαίνεται ότι θα έχουμε σχετικά χαμηλές τιμές οπότε μαζεύεται κάπως το πράγμα. Για να δούμε.

Για να δούμε...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μία ή δύο ημέρες μετά την κλήρωση των play off (δηλαδή 28/4 ή 29/4) θα βγουν σε κυκλοφορία τα μίνι εισιτήρια διαρκείας. Στην πράξη δεν πρόκειται για καρτελάκι διαρκείας, αλλά για τρία εισιτήρια για τους τρείς αγώνες των playoff που θα δίνονται μαζί σε μορφή "πακέτου".
Δικαίωμα στην αγορά του μίνι διαρκείας έχουν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάτοχοι ή μη εισιτηρίων διαρκείας. Για μια εβδομάδα έχουν προτεραιότητα σε δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι διαρκείας. Ταυτόχρονα όμως θα διατίθενται και οι υπόλοιπες 9500 κενές θέσεις (που εκδίδονταν σε εισιτήρια) σε μίνι διαρκείας για όσους δεν είχαν διαρκείας στο πρωτάθλημα. Μετά από την πάροδο μιάς εβδομάδας, όσα μίνι διαρκείας περισσέψουν από μη άσκηση του δικαίωματος των κατόχων διαρκείας του πρωταθλήματος, θα διατεθούν με την ίδια μορφή στους ΠΑΟΚτσήδες.
Υποθετικά μιλώντας, αν οι κάτοχοι διαρκείας στο πρωτάθλημα ασκήσουν κατά 100% το δικαίωμα τους σε αγορά του μίνι διαρκείας και 9500 ΠΑΟΚτσήδες (που αγόραζαν εισιτήρια) σπεύσουν να αγοράσουν το μίνι διαρκείας, τότε θα έχουμε σολντ άουτ και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τα παιχνίδια των play off.
gdaou
"γάβροι=κότες"

billaras

• Guest
αυτό σημαίνει βασικά ότι δεν πρόκειται να δώσουμε (άρα και να πάρουμε) εισιτήρια σε βάζελο και χάνουμι e?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@billaras λάθος δικό μου. Δεν μου διευκρίνησαν τον συνολικό αριθμό των μινι διαρκείας που θα διατεθούν και δεν έπρεπε να γράψω για 9500 νέα διαρκείας πέρα των διαρκείας του πρωταθλήματος. Μου είπαν συγκεκριμένα για την Θύρα 4 και για τις 1400 κενές θέσεις που υπήρχαν φέτος, οι οποίες θα διατεθούν σε μίνι διαρκείας.
Το σημαντικό είναι ότι ταυτόχρονα με την διάθεση των μίνι διαρκείας στους δικαιούχους (κατόχους διαρκείας στο πρωτάθλημα), γίνεται και διάθεση σε ανθρώπους που δεν ήταν κάτοχοι στο πρωτάθλημα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
26.04.2009     Ôá ÅéóéôÞñéá ãéá ôá Playoffs

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé áðü ôçí ÔåôÜñôç 29/04/2009 èá áñ÷ßóåé ç ðþëçóç åéóéôçñßùí ãéá ôïõò áãþíåò Playoffs áðü ôá åêäïôÞñéá ôïõ ãçðÝäïõ Ôïýìðáò êáé áðü ôï Internet ìÝóù ôçò åðßóçìçò éóôïóåëßäáò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Á. ÅÉÄÇ ÅÉÓÉÔÇÑÉÙÍ

* Áðëü åéóéôÞñéï åíüò áãþíá
    * ÐáêÝôï ôñéþí åéóéôçñßùí

ÈÕÑÁ                ÌÅÌÏÍÙÌÅÍÁ    ÐÁÊÅÔÏ
VIP 4ïõ         40€                      80€
VIP 3ïõ         50€                     100€
1-2-3               30€                 60€
4-4Á-7-7Á-8    15€                      30€
5-6                   20€                      40€

Â. ÄÉÁÈÅÓÇ ÅÉÓÉÔÇÑÉÙÍ

1ç ðåñßïäïò: 29/4/2009- 6/5/2009

* Ïé êÜôï÷ïé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò èá Ý÷ïõí ôçí äõíáôüôçôá ôç óõãêåêñéìÝíç ðåñßïäï íá êáôï÷õñþóïõí ôçí ßäéá èÝóç ðïõ Ý÷ïõí ùò êÜôï÷ïé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò, ìå ôçí ðñïóêüìéóç ôçò ôáõôüôçôÜò ôïõò êáé ôçò êÜñôáò äéáñêåßáò. ÊáôÜ ôçí ðñþôç áõôÞ ðåñßïäï äéÜèåóçò, ïé èÝóåéò ðïõ áíÞêïõí óôïõò êáôü÷ïõò äéáñêåßáò, äåí èá åßíáé äéáèÝóéìåò ãéá áãïñÜ áðü Üëëïí ößëáèëï, ðáñÜ ìüíï áðü ôïí êÜôï÷ï äéáñêåßáò ôçò óõãêåêñéìÝíçò èÝóçò. Áðü ôéò 7/5 ïé èÝóåéò ôùí êáôü÷ùí äéáñêåßáò ðïõ äå èá Ý÷ïõí áíáíåùèåß, èá åëåõèåñùèïýí êáé ï êáèÝíáò èá ìðïñåß íá áãïñÜóåé ôç óõãêåêñéìÝíç èÝóç.
    * Ïé ìç êÜôï÷ïé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò èá Ý÷ïõí ôç äõíáôüôçôá íá áãïñÜóïõí åéóéôÞñéï ãéá êÜðïéïí áãþíá Þ ôï ðáêÝôï ìå ôçí ðñïóêüìéóç ôçò ôáõôüôçôÜò ôïõò. Ôç óõãêåêñéìÝíç çìåñïìçíßá ãé’ áõôïýò èá åßíáé äéáèÝóéìåò ïé èÝóåéò ðïõ äåí åß÷áí áãïñáóôåß ùò äéáñêåßáò.

2ç ðåñßïäïò: 7/5/2009- 31/5/2009

Áðü ôéò 7/5 Ýùò êáé ôçí çìÝñá äéåîáãùãÞò ôïõ ôåëåõôáßïõ åíôüò Ýäñáò áãþíá, üëåò ïé èÝóåéò äéáñêåßáò ðïõ äå èá Ý÷ïõí áíáíåùèåß êáôÜ ôçí 1ç ðåñßïäï, èá åëåõèåñùèïýí ðñïò ðþëçóç. Óõã÷ñüíùò èá óõíå÷éóôåß ç ðþëçóç ôùí èÝóåùí ðïõ äåí åß÷áí áãïñáóôåß ùò äéáñêåßáò. Ï êáèÝíáò (åßôå åßíáé êÜôï÷ïò åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò åßôå ü÷é) èá ìðïñåß íá áãïñÜóåé ìåìïíùìÝíï åéóéôÞñéï Þ ôï ðáêÝôï óå ïðïéáäÞðïôå èÝóç äå èá Ý÷åé áãïñáóôåß êáôÜ ôçí 1ç ðåñßïäï.

Ã. ÓÇÌÅÉÁ ÐÙËÇÓÇÓ

1. ÅêäïôÞñéá ãçðÝäïõ Ôïýìðáò

Áðü ôéò 29/04 ôá åêäïôÞñéá èá ëåéôïõñãïýí ìå ôï åîÞò ùñÜñéï:
ÔåôÜñôç: 9ð.ì.- 8ì.ì.
ÐÝìðôç: 9ð.ì.- 8ì.ì.
ÐáñáóêåõÞ: êëåéóôÜ.
ÓÜââáôï: 9ð.ì.- 5ì.ì.
ÊõñéáêÞ: 9ð.ì.- 5ì.ì.
ÄåõôÝñá: 9ð.ì.- 8ì.ì.
Ôñßôç: 9ð.ì.- 8ì.ì.
ÔåôÜñôç: 9ð.ì.- 8ì.ì.

Ïé êÜôï÷ïé åéóéôÞñéïõ äéáñêåßáò èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõí ìáæß ôïõò ôçí ôáõôüôçôá êáé ôï åéóéôÞñéï äéáñêåßáò, åíþ ïé ìç êÜôï÷ïé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõí ìáæß ôïõò ôçí ôáõôüôçôÜ ôïõò.

2. Internet

ÊÜôï÷ïé Åéóéôçñßïõ Äéáñêåßáò:
Áðü ôéò 29/04 óôéò 09:00 ç ðþëçóç åéóéôçñßùí ìÝóù internet èá ëåéôïõñãåß êáè' üëç ôçí äéÜñêåéá ôïõ 24 þñïõ ìÝ÷ñé êáé ôçí ÔåôÜñôç 06/05 óôéò 20:00. ¼óïé èÝëåôå íá áíáíåþóåôå ôç èÝóç ôçí ïðïßá Ý÷åôå áãïñÜóåé ùò èÝóç äéáñêåßáò:

# BHMA 1o: ÅðéëÝãåôå «áíáíÝùóç èÝóçò äéáñêåßáò».

# BHMA 2o: ÕðïâÜëåôå ôá óôïé÷åßá óáò, äçëáäÞ èýñá-óåéñÜ-èÝóç, ôá ôñßá ðñþôá ãñÜììáôá ôïõ åðþíõìïý óáò êáé ôá ôñßá ðñþôá ãñÜììáôá ôïõ ïíüìáôüò óáò, üðùò áíáãñÜöïíôáé ðÜíù óôçí êÜñôá äéáñêåßáò êáé ðáôÜôå ôçí åðéëïãÞ «óõíÝ÷åéá».

# ÂÇÌÁ 3ï: Åìöáíßæïíôáé 4 äéáèÝóéìá ðñïúüíôá:

* Áãþíáò 1
    * Áãþíáò 2
    * Áãþíáò 3
    * ÐáêÝôï ôñéþí áãþíùí

ÅðéëÝãåôå ôï ðñïúüí ðïõ åðéèõìåßôå, êáèþò êáé áí åðéèõìåßôå åêôýðùóç áðü ôï óðßôé (print at home) Þ ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá ôïõ óôáäßïõ.

# ÂÇÌÁ 4ï: ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü ÷ñÞóôç (Username) êáé ôïí êùäéêü ðñüóâáóçò (password) ãéá íá ðñï÷ùñÞóåôå óôï ôåëåõôáßï âÞìá ôçò ðëçñùìÞò ôïõ åéóéôçñßïõ óáò. Óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí Ý÷åôå åããñáöåß óôï ðáñåëèüí óôçí õðçñåóßá åéóéôçñßïõ internet, õðÜñ÷åé åðéëïãÞ ãéá íÝá åããñáöÞ, üðïõ ðñÝðåé íá åéóÜãåôå ôá áðáñáßôçôá óôïé÷åßá óáò.

# ÂÇÌÁ 5ï: ÅéóÜãåôå ôïí áñéèìü ðéóôùôéêÞò óáò êÜñôáò, áðü ôçí ïðïßá èá ðëçñùèåß ôï åéóéôÞñéï.

Åöüóïí ç äéáäéêáóßá ïëïêëçñùèåß óùóôÜ, óáò áðïóôÝëëåôáé Ýíá email (óôçí äéåýèõíóç email ðïõ äçëþóáôå êáôÜ ôçí åããñáöÞ óáò óôçí õðçñåóßá) ðïõ ðåñéÝ÷åé ôïí áñéèìü êßíçóçò êáé ôçí åðéâåâáßùóç áãïñÜò (ãéá íá ðáñáëÜâåôå ôá åéóéôÞñéÜ óáò áðü ôá åêäïôÞñéá) Þ óôçí ðåñßðôùóç ôïõ print at home, ðåñéÝ÷åé åðßóçò êáé ôá åéóéôÞñéÜ óáò óõíçììÝíá ãéá íá ôá åêôõðþóåôå.

Ìç ÊÜôï÷ïé Åéóéôçñßïõ Äéáñêåßáò:
Ïé ìç êÜôï÷ïé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò áðü ôéò 29/04 óôéò 09:00 êáé êáè' üëç ôçí äéÜñêåéá ôïõ 24þñïõ èá ìðïñïýí íá ðñïìçèåõôïýí ôï åéóéôÞñéü ôïõò ìÝóù internet. Áðü ôçí ÐÝìðôç, 07/05 óôéò 09:00, èá ìðïñïýí åðßóçò íá áãïñÜóïõí ôá åéóéôÞñéá ðïõ äåí áíáíåþèçêáí áðü ôïõò êáôü÷ïõò äéáñêåßáò.

Áöïý åðéëÝîåôå íá áãïñÜóåôå åéóéôÞñéï ìÝóù Internet:

# ÂÇÌÁ 1ï: Åìöáíßæïíôáé 4 äéáèÝóéìá ðñïúüíôá:

* Áãþíáò 1
    * Áãþíáò 2
    * Áãþíáò 3
    * ÐáêÝôï ôñéþí áãþíùí

ÅðéëÝãåôå ôï ðñïúüí ðïõ åðéèõìåßôå, êáèþò êáé áí åðéèõìåßôå åêôýðùóç áðü ôï óðßôé (print at home) Þ ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá ôïõ óôáäßïõ.

# ÂÇÌÁ 2ï: ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü ÷ñÞóôç (Username) êáé ôïí êùäéêü ðñüóâáóçò (password) ãéá íá ðñï÷ùñÞóåôå óôï ôåëåõôáßï âÞìá ôçò ðëçñùìÞò ôïõ åéóéôçñßïõ óáò. Óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí Ý÷åôå åããñáöåß óôï ðáñåëèüí óôçí õðçñåóßá åéóéôçñßïõ internet, õðÜñ÷åé åðéëïãÞ ãéá íÝá åããñáöÞ, üðïõ ðñÝðåé íá åéóÜãåôå ôá áðáñáßôçôá óôïé÷åßá óáò.

# ÂÇÌÁ 3ï: ÅéóÜãåôå ôïí áñéèìü ðéóôùôéêÞò óáò êÜñôáò, áðü ôçí ïðïßá èá ðëçñùèåß ôï åéóéôÞñéï.

Åöüóïí ç äéáäéêáóßá ïëïêëçñùèåß óùóôÜ, óáò áðïóôÝëëåôáé Ýíá email (óôçí äéåýèõíóç email ðïõ äçëþóáôå êáôÜ ôçí åããñáöÞ óáò óôçí õðçñåóßá) ðïõ ðåñéÝ÷åé ôïí áñéèìü êßíçóçò êáé ôçí åðéâåâáßùóç áãïñÜò (ãéá íá ðáñáëÜâåôå ôá åéóéôÞñéÜ óáò áðü ôá åêäïôÞñéá) Þ óôçí ðåñßðôùóç ôïõ print at home, ðåñéÝ÷åé åðßóçò êáé ôá åéóéôÞñéÜ óáò óõíçììÝíá ãéá íá ôá åêôõðþóåôå.

Äéåõêñéíßóåéò:

* Ãéá üëåò ôçò óõíáëëáãÝò ìÝóù internet, åßíáé áðáñáßôçôç ç ðéóôùôéêÞ êÜñôá.
    * Äåí åßíáé äõíáôÞ ç ôçëåöùíéêÞ êñÜôçóç Þ ç áãïñÜ ìå áíôéêáôáâïëÞ.
    * Óå ðåñßðôùóç áðþëåéáò Þ êëïðÞò ôïõ åéóéôçñßïõ, ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ïõäåìßá åõèýíç öÝñåé ùò ðñïò ôçí áíôéêáôÜóôáóÞ ôïõ Þ ôçí åðáíåêôýðùóÞ ôïõ.
    * ¼óïé ößëáèëïé Ý÷ïõí ðñïìçèåõôåß åéóéôÞñéï ìÝóù internet êáé Ý÷ïõí åðéëÝîåé ôçí ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá, èá ìðïñïýí íá ðáñáëÜâïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ôéò þñåò êáé ìÝñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôçò Ôïýìðáò.
    * Ãéá ôéò ðåñåôáßñù çìÝñåò êáé þñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôéò Ôïýìðáò, èá âãåé ó÷åôéêÞ áíáêïßíùóç.
    * Ãéá ôïõò áãþíåò ôùí Playoffs äåí éó÷ýåé êáíÝíá åéóéôÞñéï äéáñêåßáò. êáìßá äéáðßóôåõóç Þ êÜñôá åëåõèÝñáò åéóüäïõ.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=095709D3CBA18453EA6A57BB4609B7D3?newsCode=143JHCOMI
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
λοιπον μολις γυρισα απο ΤΟΥΜΠΑ.πηρα το mini διαρκειας για τα play offs.
ημουν εκει στις 8:30 το πρωι και ξεμπερδεψα πριν ενα τεταρτο.
πολυς κοσμος στα εκδοτηρια-ειδικα σε αυτα που ειναι μπροστα στην 1-2-3...σε αυτο της 7 λιγοτερος ο κοσμος αλλα παλι η ουρα εβγαινε στον δρομο.
το συστημα με τους Η/Υ κολλουσε καθε 2 λεπτα και γινοταν ενας μικρος πανικος.το βασικο προβλημα που δημιουργηθηκε ειναι οτι επειδη ο υπολογιστης ετρωγε κολλημα καθε φορα που καποιος ηθελε να κανει ανανεωση του διαρκειας του οι υπαλληλοι της παε αναγκαστικα ρωτουσαν τον κοσμο αν τον ενδιαφερει να κρατησει την θεση που ειχε ολη την χρονια και αν η απαντηση ηταν αρνητικη τοτε τους εδιναν πακετα εισιτηριων σε οποιαδηποτε θεση....αυτο με λιγα λογια σημαινει οτι η θεση που ειχα εγω ολη την χρονια στην θυρα 6(φυσικα ουτε καθισα ποτε εκει και ουτε ξερω ποια ειναι) ειναι δεσμευμενη για ολη την εβδομαδα ασχετα αν εγω εχω παρει το πακετο εισιτηριων απλα ειναι σε αλλες θεσεις...οποτε θα δημιουργηθει ενας μικρος πανικος ειδικα με αυτους που δεν ειχαν διαρκειας.αν δεν ξεκολλησει το συστημα ειναι πολυ πιθανον μεχρι αυριο να μην υπαρχουν εισιτηρια προς πωληση για τους μη κατοχους διαρκειας!!!!μεχρι την επομενη βδομαδα εννοω που θα γινεται πλεον ελευθερα η πωληση....
αυτα απο το μετωπο των εισιτηριων...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μόλις ανανέωσα 3 διαρκείας, έβγαλα άλλο ένα μίνι πακέτο και ένα σκέτο για το παιχνίδι με την κούλα...
από τις 09:30 το πρωί που ξεκίνησα μετά από 40 μπινελίκια για το Online τώρα τελείωσα!

όπως και να έχει δε βαριέσαι...πληρώνεις 3 ευρώ παραπάνω το πακέτο αλλά παίρνεις το ticket χωρίς ουρά...
πάντως στο τηλ που μίληα με την ΠΑΕ μου είπε μια κοπέλα ότι γίνεται χαμός και το σύστημα έχει καταρρεύσει....

ΠΑΡΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

reset4

• Guest
εγω στις 10 η ώρα μπήκα να πάρω μέσω ιντερνετ, και βρήκα για την 4 για τον αγώνα με τον βάζελο.. χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς κανενα προβλημα..
« Last Edit: April 29, 2009, 11:25:26 by reset4 »

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
παιδια η αγορα του πακετου  απο το net...  λειτουργει????

γιατι εγω δεν το βρισκω πουθενα.....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

SALPARADISE

• Guest
Φιλαράκι εδώ είναι:

http://buy.tickethour.com/paokfc-ww/showProductList.html

ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να διατηρήσουν την θέση τους και στους αγώνες playoff, χτυπήστε εδώ.

Για μενα δούλεψε μια χαρα. Πρέπει να κάνεις πρώτα λογαριασμό.

Offline Geo

• Αλλαγή
Πήραμε το πακετάκι των 3 εισιτηρίων για την Θ4, την Πέμπτη 30/4/09 το απογευματάκι.
Ενώ, α) στο κεντρικό εκδοτήριο και β) σε αυτό της Θ4 είχε αρκετό κόσμο,
.....εμείς προμηθευτήκαμε το πακέτο από το εκδοτήριο της Θ7 και δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου.
Σημειωτέον ότι είχαν αναρτήσει σημειώμα ότι τα πακέτα για την Θ4, για τους μή-κατόχους διαρκείας, είχαν τελειώσει!
Κόλαση.
« Last Edit: May 02, 2009, 19:45:34 by Geo_68 »

Offline gagas

• Αλλαγή
απο τη σχετικη σελιδα στο διαδικτυο φαινεται οτι εχουν τελειωσει τα μινι διαρκειας και για τις θυρες 7,7α. μονο στην 8 εχουν μεινει λοιπον απο πεταλα..