Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Αυτό με τα play off είναι κάτι χαζό που εφαρμόζεται απο πέρσυ. Είναι κάτι που δεν υπολόγισε η ΠΑΕ εν αγνοία της μη ξέροντας αν θα φτάσουμε μέχρι εκεί,η δεν το έκανε λόγω απειρίας.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι λάθος της διοίκησης που δεν ξεκαθάρισε για ποιούς αγώνες ισχυει το διαρκείας φέτος.

Δεν με πειράζει να μην ισχύουν τα διαρκείας στα play off και να πληρώνουμε ενα ποσό 15-20 ευρώ. Στην ομάδα μας θα πάνε. Για μένα κοροιδία της ΠΑΕ είναι η στρατηγική που ακολουθεί στη Boutique,με τη σχέση ποιότητας προ'ι'όντων και τιμών.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline Geo

• Αλλαγή
Κάτι που δεν έχει συζητηθεί σχετικά με τους αγώνες των play-offs είναι ότι αυτοί θα γίνονται και μεσόβδόμαδα.
Αυξάνεται λοιπόν ο βαθμός δυσκολίας για τους εκτός Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την πώληση των μίνι-διαρκείας.
έψαξα στο site της σούπερ κλίκας για το πρόγραμμα των play-offs....αλλά ξέχασα ...ότι βρίσκομαι ελλάδα και ο προγραμματισμός είναι άγνωστη λέξη ......
πάντως θα έχει ενδιαφέρον να ξέρουμε πόσους αγώνες στη Τούμπα θα παίξουμε Σ/Κ.

LoGotHeTiS

• Guest
30 ευρώ το μίνι διαρκείας των play off.. 10 ευρώ ο αγώνας

15 ευρώ το κανονικό εισιτήριο..

Ντου και sold out στα mini διαρκείας

peja_4

• Guest
ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ.
30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ.
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ 60.
ΠΑΡΤΕ 30 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Από τη μία έχει δίκιο η διοίκηση διότι χρειάζεται χρήματα. Ποιος να το αρνηθεί αυτό;
Από την άλλη, και είμαι κι εγώ μαζί τους, έχει δίκιο ο κόσμος που φέτος έχει πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα του κι ακολουθεί και 2η ΑΜΚ.
Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να ισχύουν κανονικά τα ήδη υπάρχοντα διαρκείας. Προσωπικά δε γουστάρω να δώσω άλλα χρήματα για φέτος. Όλα έχουν κι ένα όριο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline maria-mtb

• Βασικός
συμφωνω με τον wild, γιατι δεν ειναι μονο τα 30 αλλα ειναι 330 για οσους ειναι απο μακρια. αλλα ενταξει, προσωπικα κανω τουμπεκι κ δεν θα παω αφου δεν το αντεχει το πορτοφολι μου. προτιμω να τα βαλω στην ακρη για το επομενο διαρκειας.

rokas

• Guest
δεν θα παρω τσιγαρα  δεν θα παρω εφημεριδα δεν θα παω για ποτο δεν θα πεξω στοιχιμα δεν θα παω σινεμα δεν θα παρω προφυλακτικα δεν θα παρω γλυκα δεν θα παω για σκι με την γκομενα για μοστρα δεν θα παρω παπουτσια δεν θα παω 1 Μαιου στην χαλκιδικη δεν θα βγαλω την γκομενα εξω........και αλλα 1000  [ΔΕΝ] υπαρχουν ακομα....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΡΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. :tsigaro:

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν θα παρω προφυλακτικα

και ενας φιλος μου κατι τετοιες μαλακιες εκανε και παντρευτηκε 20χρονων θελοντας και μη

rokas

• Guest
ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ.

Photis

• Guest
Όλοι διαρκείας για τα play offs...Η ομάδα μας χρειάζεται...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
όποιος δεν θέλει να δώσει λεφτά για τα νέα μίνι διαρκείας ας μην δώσει , τουλάχιστον να μην μιζεριάζει διότι είναι μιζέρια να το παίζουμε αδικημένοι αφού με 150 ευρώ θέλουμε να δούμε 20 παιχνίδια εκ των οποίων τα 10 ντέρμπι!!!!  8 ευρώ έχει να πας ένα σινεμα και παραπονιομαστε εμείς για 30 ευρώ για να δεις 3 ντέρμπι. Δεν θέλω να μπω στην τσέπη κανενός το γήπεδο θα είναι γεμάτο, και του χρόνου το φθηνότερο διαρκείας 250 ευρώ για να είμαστε μεγαλομέτοχοι με έργα και όχι στα λόγια !!!! Και παρακαλώ όχι γκρίνια δεν με ενδιαφέρει ποιοι δεν θα πάνε και για ποιόν λόγο , σαν παοκτσής θέλω να διαβάζω ποιοι θα πάνε έστω κι αν τα λεφτά τα κόψουν από κάπου αλλού όπως θα κάνω εγώ!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
συμφωνω με τον wild, γιατι δεν ειναι μονο τα 30 αλλα ειναι 330 για οσους ειναι απο μακρια. αλλα ενταξει, προσωπικα κανω τουμπεκι κ δεν θα παω αφου δεν το αντεχει το πορτοφολι μου. προτιμω να τα βαλω στην ακρη για το επομενο διαρκειας.

+1000

Offline alexisv

• Αλλαγή
Èá óáò ðù ôçí äéêÞ ìïõ ðñïóÝããéóç:

Óôï ðÝôáëï äþóáìå 150 ãéá 20 ðáé÷íßäéá öÝôïò.
Ç ôéìÞ ôïõ åéóéôçñßïõ åßíáé 7,5 / áãþíá.

Áí ôï åéóéôÞñéï Þôáí 180 ðÜëç åãþ ðñïóùðéêÜ èá ôï Ýðáéñíá. Áí ôá Ýäéíá áðü ôçí áñ÷Þ âÝâáéá, ìðïñåß êáé íá ôá Ýäéíá Üäéêá ìç ãíùñßæïíôáò áí èá ðáßîïõìå óôá play off.

Ôá äßíù ôþñá ëïéðüí êáé ôá õðïëïãßæù ùò ìÝñïò ôïõ öåôéíïý ìïõ äéáñêåßáò. Èá ëÝù ëïéðüí ðùò öÝôïò ôï äéáñêåßáò ìïõ, ìïõ âãÞêå 180.

ÎÝñåôå ôé óçìáßíåé áõôü;
¼ôé äåí ðëÞñùóá 7,5 / áãþíá áëëÜ 7,8 / áãþíá !!!

ÅðåéäÞ ôïõ ÷ñüíïõ ìðïñåß êáé íá Ý÷ù ïéêïíïìéêü ðñüâëçìá ì áõôÝò ôéò ôéìÝò, èá ðáßñíù ìßá ìáóôß÷á ëéãüôåñç ôçí åâäïìÜäá…..

** Áõôïß ðïõ êñÜæïõí Ý÷ïõí ìüíï äßêáéï ùò ðñïò ôï åðéêïéíùíéáêü êïììÜôé. Åêåß 1000% äßêáéï áëëÜ ü÷é ðñïò ôéò ôéìÝò. ¢ëëïèé óôï ïéêïíïìéêü Ý÷ïõí ìüíï ïé åêôüò Èåóóáëïíßêçò.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

gianoylos

• Guest
Καλησπερα παιδια,
Εγω συμφωνω να παρουμε ενα mini διαρκειας αλλα πως θα γινει εμεις που ειμαστε απο μακρια και εχουμε και διαρκειας  να διασφαλιστουμε οτι θα προλαβουμε να παρουμε.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Êáôáëáâáßíù ðùò êáíåßò äåí ëÝåé ðñïóùðéêÜ üóá ëÝåé, áëëÜ åðåéäÞ Þìïõí áðü ôïõò ðñþôïõò ðïõ åîÝöñáóá ôçí áíôßññçóç ìïõ óôçí áðüöáóç ôçò ÐÁÅ íá ìçí éó÷ýïõí ôá äéáñêåßáò óôá play offs èÝëù íá õðåñáóðéóôþ áöåíüò ôçí ÜðïøÞ  ìïõ, áöåôÝñïõ íá åîçãÞóù óå êÜðïéïõò ôé åííïþ (åãþ ôïõëÜ÷éóôïí áëëÜ åßìáé óßãïõñïò êáé áñêåôïß Üëëïé) ãéáôß äéáâÜæù ãéá «ìéæåñéÜóìáôá» êëð êáé ìïõ áíåâáßíåé ôï áßìá óôï êåöÜëé!

1-   Äåí äÝ÷ïìáé ðùò ç ÐÁÅ «äåí õðïëüãéóå ðùò èá âãáßíáìå play off êëð» Êïñïúäåõüìáóôå;;; ÐÝñóé óå ìßá áðü ôéò ÷åéñüôåñåò ÷ñïíéÝò ôçò éóôïñßáò ìáò êáé 5 áãùíéóôéêÝò ðñéí ôç ëÞîç åß÷áìå áêüìá åëðßäåò ãéá ôá play off, êáé äåí õðïëüãéæå öÝôïò, ìå áõôÝò ôéò ìåôáãñáöÝò êáé üëåò ôéò êéíÞóåéò ðïõ Ýãéíáí;;;
Íá ðïýìå ðùò ðÝóáìå Ýîù óôïõò õðïëïãéóìïýò; Ôï äÝ÷ïìáé. Íá ðïýìå ðùò åß÷áìå áõîçìÝíá Ýîïäá; Ôï äÝ÷ïìáé. Äåí åß÷áìå õðïëïãßóåé ðùò èá âãïýìå play off üìùò, ü÷é. Ôï äÝ÷ïìáé üóï äÝ÷ïìáé ôï: "äåí åß÷áìå õðïëïãßóåé ðùò èá ðáßæáìå ìå ãáýñï êáé ñïýëç óôï Êýðåëëï» Þ «äåí îÝñáìå ðùò èá öôÜíáìå óôá ðñïçìéôåëéêÜ»
Êáé áí (ìáêÜñé,) ôïõ ÷ñüíïõ ðÜìå óôá çìéôåëéêÜ ôïõ Uefa Þ ôïõ CL èá äå÷èåßôå ìå ôçí ßäéá ëïãéêÞ ðùò «äåí õðïëïãßóáìå ðùò èá ðÜìå ôüóï ìáêñéÜ» Üñá äåí éó÷ýïõí ôá äéáñêåßáò; (ÖáíôÜæïìáé êáé åêåß èá áêïýóù:» «Ôé èÝëåôå ñå, èá äþóåôå 30 € ðáñáðÜíù ãéá íá äåßôå ôçí Ìðáñôóåëüíá, Üìá äåí èÝëåôå ìçí Ýñèåôå óôï ãÞðåäï»; (Êáé óå áõôÞ ôçí ðåñßðôùóç èá åßíáé êáé áëÞèåéá, êáíÝíáò äåí èá Ý÷åé õðïëïãßóåé ðùò èá ðÜìå ôüóï êáëÜ)
(Ðáñåìðéðôüíôùò åÜí äåí åß÷áí õðïëïãéóôåß êáèüëïõ ôá play off, ôüôå ðñÝðåé íá áéóèáíüìáóôå ðïëý ôõ÷åñïß, ãéáôß Ý÷ïõìå extra Ýóïäá áðü 3 áãþíåò ìå åìðïñéêïýò áíôéðÜëïõò ðïõ äåí îÝñáìå (Ýóôù êáé ìå 9.000 åéóéôÞñéá óôá åêäïôÞñéá). Ôá Ýóïäá áõôÜ õðåñêáëýðôïõí ôá üðïéá Ýîïäá áõôþí ôùí áãþíùí!
2-ÄÅÍ Å×ÅÉ ÍÁ ÊÁÍÅÉ ÌÅ ÔÁ ×ÑÇÌÁÔÁ ÅÐÉ ÔÇÓ ÏÕÓÉÁÓ! ÊÁÉ 1 ÅÕÑÙ ÍÁ ÇÔÁÍ ÔÏ ÉÄÉÏ ÈÁ ÅËÅÃÁ!
3-Ôï ãåãïíüò üìùò ðùò åßìáé äéáôåèåéìÝíïò íá äþóù, êáé íá óõíå÷ßóù íá äßíù ÷ñÞìáôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ, äåí óçìáßíåé ðùò åßìáé äéáôåèåéìÝíïò íá ôá äßíù ÷ùñßò íá ñùôçèþ. Ð.÷. ÅÜí Ý÷ù Ýíá öéëáñÜêé, áäåñöü, óõããåíÞ ü,ôé èÝëåôå ðåßôå ôï ðïõ Ý÷åé áíÜãêç áðü ÷ñÞìáôá äåí ôï óõæçôÜìå ðùò èá ôïõ äþóù ÌÅ ×ÁÑÁ ãéá íá ôïí âïçèÞóù. Áí üìùò ðÜñåé ìüíïò ôïõ áðü ôï ðïñôïöüëé ìïõ ÷ùñßò íá ìå ñùôÞóåé Ýóôù êáé 1 åõñþ èá ôóáíôéóôþ (êáé ðñïöáíþò ü÷é ãéá ôï ðïóü, ãéáôß èá ôïõ Ýäéíá ðáñáðÜíù ÌÏÍÏÓ ÌÏÕ)
4-Ç áíÜëõóç ðïõ äéáâÜæù ãéá ôï ðïóü áíÜ áãþíá, åßíáé ðïëý ùñáßá, üóïí áöïñÜ ôï ôé äßíù, áëëÜ êáèüëïõ åðáñêÞò ãéá ôï ôé ðáßñíù: ÊñáôéÝìáé ìçí ôõ÷üí ìå ðéÜóåé êáôïýñçìá êáé ÷ñåéáóôåß íá ðÜù ôïõáëÝôá, óôñéìþ÷íïìáé óáí ôï æþï ãéá íá ìðù (ü÷é óôçí 4 áëëÜ óôçí7, êáé ü÷é 5 ëåðôÜ ðñéí ôïí áãþíá áëëÜ ìßá þñá) êáé Üëëá ùñáßá…
ÎÝñù, îÝñù «ãéá ôïí ÐÁÏÊ ôá äßíåéò, ü÷é ãéá ôéò áíÝóåéò, äåí åßóáé ðåëÜôçò åßóáé ïðáäüò» ÏÊ óõìöùíþ Üëëá üôáí ìïõ êÜíåôå áíÜëõóç ãéá ôï áíÜ áãþíá êüóôïò, åóåßò ìå âÜæåôå óôç èÝóç ôïõ ðåëÜôç íá ìåôñÜù ëåöôÜ.
5-   Åãþ ðïëý áðëÜ åßðá ðùò åäþ âëÝðù ðùò óôá play offs èá åðéâñáâåõôïýí áõôïß ðïõ åßôå äåí ðÜôáãáí (ãéáôß èá Ý÷ïõí ôçí ßäéá áíôéìåôþðéóç ìå áõôïýò ðïõ ðÜíå êÜèå ÊõñéáêÞ) åßôå áêüìá ðåñéóóüôåñï ïé êïõôñáäüñïé, (ãéáôß ðïëý áðëÜ äåí ôïõò íïéÜæåé áöïý äåí èá ðëçñþóïõí ïýôùò Þ Üëëùò.)
6-ÔÝëïò, Ý÷ù áêïýóåé ôüóåò öïñÝò ôç öñÜóç «ÊñéôéêÞ èá êÜíïõìå ðÜíôá êëð» üóïí áöïñÜ ôïõò ðáßêôåò, ôïí ÓÜíôïò, ôçí Äéïßêçóç (üóïí áöïñÜ üìùò óõãêåêñéìÝíá èÝìáôá, ð÷ ãéá ôá åéóéôÞñéá óôïõò âÜæåëïõò êëð), åêåß åðéôñÝðåôáé ç êñéôéêÞ êáé åäþ ü÷é;;;

Åãþ èåùñþ ðùò Ý÷ïõìå ìéá äéïßêçóç ðïõ Ý÷åé êÜíåé ðÜñá ðïëëÜ êáëÜ óôçí ïìÜäá êáé ìðñÜâï ôçò. ¸÷åé êÜíåé êáé 2-3 ðñÜãìáôá ðïõ äåí ìïõ áñÝóïõí. Áõôü åßíáé Ýíá áðü áõôÜ. ËÝù ôç ãíþìç ìïõ êáé ôÝñìá. Ïýôå ôï ãÞðåäï èá êüøù ïýôå ôç óôÞñéîç. ÁðëÜ åäþ åßíáé öÜïõë êáé áéóèÜíïìáé ðùò ìå äïýëåøå…

Offline Geo

• Αλλαγή
Συμφωνώ με την προσέγγιση του alexisv.

Μία μικρή διόρθωση μόνο, 19 είναι τα παιχνίδια στη Τούμπα (15 πρωτάθλημα κανονική περίδος, 2 κύπελλο, φιλικό με ουντινέζε, φιλικό με cska σόφιας) για την τιμή των 150 ευρώ, δηλαδή 150/19=7,90 ευρώ για κάθε παιχνίδι (στο πέταλο).

Με τα μινι-διαρκείας των Play-off το ποσό γίνεται 180/22=8,20 ευρώ για κάθε παιχνίδι (στο πέταλο).

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ότι και να γράψετε, ότι και να πείτε η αλήθεια είναι πως μιλάμε για ένα επικοινωνιακό λάθος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σαν κάτοχος διαρκείας εδώ και 13 χρόνια να σας θυμίσω κάτι, μέχρι την περίοδο 99-2000 τα διαρκείας αφορούσαν μόνο τους αγώνες του πρωταθλήματος, όλα τα άλλα τα πληρώναμε έξτρα.
Απο την περίοδο 2000/2001 ο Μπατατούδης έβαλε στο διαρκείας όλους τους αγώνες που έδινε η ομάδα με μια μικρή αύξηση τότε βέβαια. Αν θυμάμαι καλά απο 70 η 80 χιλιάδες το πήγε 100 στην θύρα 3.

Απο τότε ο φίλαθλος που αγόραζε διαρκείας θεωρούσε αυτονόητο ότι αφορά όλους τους αγώνες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες λοιπόν γιαυτό το θέμα.
Ούτε θα δεχτώ το πόσο βγαίνει ένα διαρκείας ανα αγώνα, απο το καλοκαίρι όσα και να μας ζητούσε θα τα δίναμε και αυτό το ξέρανε.
Και δεν είμαι απο αυτούς που περιμένουν να δουνε μεταγραφές για να αγοράσω.

Αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπρεπε να δώσει βάση και σε μερικά ακόμα ζητήματα, όπως είναι η αγορά των νέων διαρκείας στο ποδόσφαιρο (και μη παίρνετε σαν παράδειγμα μόνο την 4), την αγορά διαρκείας στο μπάσκετ, στο βόλει και γιατί όχι και στα άλλα αθλήματα αν βγάλουν φέτος.

Επίσης ξέχασαν ότι αρχές Ιούνη έρχεται και η Γ.Σ του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στην οποία τα μέλη πρέπει να είναι τακτοποιημένα οικονομικά για να πάρουν μέρος και να ψηφίσουν.

Στα πιο πάνω δεν έχω βάλει την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα τρέξει το καλοκαίρι
όπως και την άσχημη οικονομική κατάσταση του περισσότερου κόσμου.

Σκεφτείτε λίγο και τους κατοίκους της επαρχίας που έχουν τεράστια έξοδα για να έρθουν Θεσσαλονίκη (σε μερικούς χρειάζονται 100 ευρώ ανα αγώνα).

Και μη μου πει κάποιος για τον ΠΑΟΚ τα δίνω όλα και ματώνω, γιατί αν ήταν έτσι ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα είχε χιλιάδες μέλη, θα είχε κόσμο σε όλα του τα αθλήματα (μερικα απο αυτά χτυπάνε πρωταθλήματα) και δεν θα είχε αυτή την απογοητευτική εικόνα του σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αυτό θα πρέπει να το βάλουν στο μυαλό τους όλοι.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει η κουβέντα για τα μίνι διαρκείας!!! όποιος θέλει ας πάει να πάρει κι όποιος δεν θέλει τηλεόραση!!!! Ούτε διαιρέσεις ούτε προσθέσεις ούτε κρίσεις ούτε τίποτα!!! Ας κάνει ο καθένας παοκτσής ότι του λέει η συνείδηση του χωρίς να επηρεαστεί ούτε από μένα ούτε από κανέναν άλλον που φιλοσοφεί για το θέμα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Τασούλη, εσύ μπορείς να μην διαβάζεις άμα θέλεις, αλλά στο φόρουμ ερχόμαστε και για συζήτηση, όχι μόνο για να βγάλουμε την πόρωσή μας. Από πότε έβλαψε ο διάλογος; Πραγματικά, δεν έχω λόγια για τέτοιες αντιδράσεις...
Ειδικά για την ομάδα που αγαπάμε, δεν θ' αφήσουμε κανένα μελανό σημείο να φύγει έτσι. Γιατί το ένα θα φέρει το άλλο. Σε πολλά ζητήματα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ταχθήκαμε στο πλευρό της διοίκησης. Είτε επειδή συμφωνούσαμε, είτε επειδή οποιαδήποτε άλλη (κριτική) στάση θα προκαλούσε μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα απ' αυτό που η (κατά την προσωπική άποψη του καθενός) λανθασμένη κίνηση της ΠΑΕ είχε προκαλέσει. Τέτοιο παράδειγμα ήταν οι περυσινές μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Και το καλοκαίρι και φέτος τον Γενάρη είδαμε να αποδίδει αυτή η στήριξή μας στην επιλογή Βρύζα ως μάνατζερ της ΠΑΕ. Αλλά βλέπαμε π.χ. ότι ο Γκάβρανσιτς ήταν ένας πρώην μεγάλος παίκτης, χωρίς παρόν και μέλλον. Με δύο καλά παιχνίδια και άλλα πόσα παιχνίδια που μας έκαψε (γαύρο, τρίπολη κτλ). Αλλά όταν βλέπεις ότι χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (έκτακτη ανάγκη από χρέη που βγαίνουν από δικαστικές αποφάσεις π.χ.), χωρίς να έχει προϋπάρξει η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο, να σου σκάει ξαφνικά να πληρώσεις ξανά για ένα προϊόν για το οποίο έχεις ήδη πληρώσει, είναι κάτι το οποίο θα σε προβληματίσει. Τουλάχιστον αυτή είναι η υγιής αντίδραση. Κατά τα άλλα με κάλυψε το τσακαλάκι.