Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Και εγώ είμαι της άποψης του να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σίγουρα, μην αναφέρεται τιμές αμέσως, οι οποίες δεν είναι σίγουρες, και πανικοβάλλεται και ο υπόλοιπος κόσμος, ας ελπίσουμε γρήγορα να μας πουν τι θα γίνει, στην συνέντευξη τύπου είναι καλή ευκαιρία... Πάντως αν τελικά δεν ισχύσουν τα διαρκείας δεν νομίζω πως θα έχουμε τιμές που είχαμε και στα ντέρμπι, τουλάχιστον για τους κατόχους διαρκείας, αυτό θα είναι τεράστιο λάθος! Γιατί θα σκεφτούν οι πιο πολλοί, ποια η ουσία να πάρω διαρκείας αφού δεν θα ισχύσει στα 3 πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και στα υπόλοιπα μπαίνω και έτσι... Αν είναι έτσι μας βλέπω του χρόνου αντί για 25.000 διαρκείας να έχουμε 5.000....

chiltsid

• Guest
1ον)το 120 το εδωσε ενας φιλος ενδεικτικά,κανεις δεν μιλησε για τετοιο νουμερο αλλα ολοι πιαστήκατε απο αυτο.
2ον)http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080603103323969&newsType=ARC

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Φιλικά)

εγω πρωσωπικα αυτο το καταλαβαινω:ολα τα φιλικα εκτος αμα ειναι για καποιον ιδιαιτερο σκοπο(βλεπε φιλικο παρτιζαν),ολα τα ματς κυπελλου και ολα τα ματς πρωταθλήματος.
απο την στιγμη που απο πέρυσι τα πλαι-οφφ ισχυουν,ειναι ματς πρωταθληματος,για μενα πρωσοπικα.

επισης,απο την στιγμη που γραφει αυτο η παε,θεωρώ λαθος να αναιρέσει τον εαυτο της.
εξηγήσου απο την αρχη στον αλλον πως εχουν τα πραματα,δεν τα βγαζεις στα μεσα της χρονιας στην φορα.

ακομα,ο αλαμανας στα πιο πολλα ειναι εγκυροτατος ομως δεν εχει βγει κατι επισημο απο την παε,ουτε ειπώθηκε κατι στην συνελευση,αρα ας μην προτρεχουμε.

Offline cure

• Αλλαγή
δεν παιρνω θεση υπερ η κατα ακομα
αλλα εκεινο το προστιματακι 115 χιλιαρικακια μαζι με κατι αλλα σε γριες κτλ ποιος θα τα πληρωσει παιδες?
Δεν είναι έτσι. Να είχα να το έδινα όλο το πρόστιμο. Αλλά που να τα βρω; Να κλέψω;
Διοίκηση είναι ας κάνει τα κουμάντα της. Ας βάλει καλύτερα σεκιούριτι, ας βάλει πιο πολλά σεκιούριτι, ας κάνει μια μεταγραφή λιγότερη, ας αλλάξει πολιτική με τις σούπερ λίγδες κτλ αλλά για να μην χάνουμε την ουσία να το έλεγε από την αρχή κι όχι τώρα.
Εγώ προσωπικά αν το ήξερα θα έκανα τα κουμάντα μου και θα τα έδινα. Αλλά τώρα τι παπάρια κουμάντα να κάνω και που να βρω λεφτά;

@GeorgT & @chiltsid
παιδιά σκοπός είναι να μη φτάσουμε να βγει η ανακοίνωση επίσημα. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω μία απόφαση, θέλω να μη παρθεί
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí Ý÷åé âãåé ôßðïôá åðßóçìá,åéêáóßåò êÜíïõìå êáé ëÝìå ôç ãíþìç ìáò.ÁëëÜ áí åßíáé íá ðëçñþóù åéóçôÞñéï ãéá ôá ðëÝé, èÝëù äéïßêçóç êáé ðñïðïíçôÞò íá âãïõí êáé íá ðïõí, ðñéí îåêéíÞóåé ç äéáäéêáóßá, '' ÐÁÌÅ ÃÉÁ ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ''. Ôüôå ðëçñþíù êáé 100€. Áí åßíáé íá âáäßóïõìå óôá ÷íÜñéá ''ðñþôïò óôü÷ïò ôï ïõÝöá êôë'', ïýôå 10 ÷éëéÜäåò äåí èá ÷åé óôá ðáé÷íßäéá.ÅéäéêÜ áí ï ôåëéêüò êõðÝëëïõ åßíáé ãáýñïò-áåê, ðïõ óçìáßíåé ïôé êáé ïõóéáóôéêÜ ðáßæïõìå ïõÝöá.

kostas4

• Guest
υπαρχει και κατι που λεγεται ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

εμεις το χτιζουμε και εμεις το πληρωνουμε.με χρεη να τρεχουνε και ενα πολυ μεγαλο μπατζετ

αντιλαμβανομαι ομως και την πλευρα του paokcure ο οποιος εχει επισης απολυτο δικιο.

το θεμα ειναι αν βλεπει καποιος το ποτηρι μισογεματο η μισοαδειο

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ôçí åßäçóç ôçí Ýâãáëå óÞìåñá ï Âáóéëüðïõëïò óôçí åêðïìðÞ ôïõ óôïí Åîôñá Óðïñ.
Áñãüôåñá ôçí äéáóôáýñùóá áðü ôïí õðåýèõíï ôçò äéïßêçóçò ãéá ôïõò óõíäÝóìïõò Ðáíáãéþôç Ðïéêéëßäç.

Õã. Áí ìéá ðëçñïöïñßá ðïõ Ý÷ù êáé áöïñÜ ôçí åíçìåñùóç óáò, ôçí êñßíåôå ùò "Ýíôå÷íç äéáññïÞ" ôçò ÐÁÅ êáé ïõóéáóôéêÜ ìå åìöáíßæåôáé ùò áõëïêüëáêá Þ ëáìüãéï (äéêÝò ìïõ ïé åêöñÜóåéò) ôçò ÐÁÅ, ôüôå ðåßôå ìïõ íá ìçí ãñÜöù ôßðïôá.
ÅðåéäÞ ôåëåõôáßá ðïëëÜ Ýñ÷ïíôáé óôá áõôÜêéá ìïõ.

'Å÷ù äéáöùíßåò ðñïò êÜðïéåò ôáêôéêÝò ôçò ÐÁÅ. Ôéò äéáöùíßåò ìïõ áõôÝò ôéò èÝôù êÜèå öïñÜ óôçí ßäéá ôçí ÐÁÅ.
Äåí ôéò Ý÷ù áíáöÝñåé åäþ ìÝóá (åêôüò ôùí óõëëÞøåùí ôçò ÎÜíèçò, ðÝñóé) ëüãù ôçò óõóðåßñùóçò ðïõ ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ âëÝðù üôé áñ÷ßæåé íá äçìéïõñãåßôáé êáêüðéóôç êñéôéêÞ ðñïò ôï ðñüóùðï ìïõ áðü áíèñþðïõò ðïõ äåí ìå ãíùñßæïõí ðñïóùðéêÜ.
Åßíáé ðïëý åýêïëï íá ôá êÜíù ðïõôÜíá. Íïìßæù üìùò üôé ïé Üíèñùðïé ðïõ áðáñôßæïõí ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãíùñßæïõí ðïõ âñßóêïíôáé êáé êõñßùò ãéá ðïéï ëüãï âñßóêïíôáé. Êáé Ý÷ïõí ôá áõôéÜ ôïõò áíïé÷ôÜ óôéò ðñïôÜóåéò êáé äéáöùíßåò ìáò.

Ôï æÞôçìá ãéá ôï áí ðñÝðåé íá éó÷ýóåé ç ü÷é ôï äéáñêåßáò óôá playoff åßíáé æÞôçìá ðïõ èá óõæçôçèåß, áëëÜ ç áðüöáóç âáñýíåé áðïêëåéóôéêÜ ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ç ãíþìç ìïõ åßíáé ðùò èá Ýðñåðå ôï èÝìá íá åß÷å îåêáèáñéóôåß áðü ôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí.
Áí ôåëéêÜ ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åðéìÝíåé íá âãåé íÝï êáñôåëÜêé ãéá ôïõò êáôü÷ïõò äéáñêåßáò, ôüôå èá ðñÝðåé ç ôéìÞ ôïõ íá ìçí åßíáé ìåãáëýôåñç áðü 30€ ãéá ôá 3 ðáé÷íßäéá ãéá ôá ðÝôáëá, áðü 50€ ãéá ôéò èýñåò 5 êáé 6 êáé 70€ ãéá ôéò èýñåò 2 êáé 3.
ÁõôÜ!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
1ον. ΣΤΟΧΟΣ του ΠΑΟΚ ειναι το ΟΥΕΦΑ

οτιδηποτε αλλο ακουγεται και γραφεται, κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι το τυρακι, που μας σερβιρουν για να βγαλουμε  μια απο της πιο πετυχημενες χρονιες στο πρωταθλημα εδω και 25 χρονια, ως αποτυχημενη. Μην ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ οτι περσυ βγηκαμε 9.

Στα playoff θα μπουμε χωρις αγχος για την υπερβαση..ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ εμας στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ γιατι ο στοχος μας ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ το ΟΥΕΦΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!

Στα playoff παμε για το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, παμε για να τους ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ...δεν παμε με καμια σιγουρια και ουτε ειμαστε καλυτεροι της ΑΕΚ και του βαζελου...του χρονου ΙΣΩΣ..φετος οχι...ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ την μπαλα, γιατι φετος καθε φορα που την σηκωσαμε πηραμε τον πουλο..!

2ον. εισιτηρια

Οσο για τα εισιτηρια παιδια εμεις ειμαστε χρηματοδοτες. Δεν εχεις 40 δωσε 20 και πανε στην 7, δεν εχεις ουτε 20, τοτε να δεις εναν αγωνα και οχι 3. Ετσι και αλλιως το σολντ αουτ ειναι σιγουρο. Να κοιτατε πως η ομαδα θα βγαζει λεφτα και οχι πως εσεις θα παρετε εισιτηριο..Δεν μπορειτε, και τι εγινε ρε αδερφε; Θα παρει αλλος στην θεση σας.... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...δεν το λεμε μονο στα λογια..και στην πραξη..εστω και αν ζοριζομαστε οικονομικα. Θελουμε προπονητικα κεντρα, παικταραδες, θελουμε...θελουμε..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Πηραμε ενα διαρκειας και 10 μετοχες και γιναμε ΠΑΟΚ...? Αφου επιλεξαμε ΖΑΓΟΡ παρτε χαμπαρι οτι θα ματωσουμε οικονομικα για την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ ανηκει στον λαο του καταλαβαινετε τι σημαινει? Καταλαβαινετε οτι δημιουργει υποχρεωσεις? Καταλαβαινετε οτι με ενα διαρκειας και 10 μετοχες δεν ξεμπερδευουμε ? Και επαναλαμβανω, αν δεν μπορειτε καποιοι οικονομικα το ΣΕΒΟΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ>>>ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ!

Παρακαλω να μην παρεξηγηθει κανενας..και αν παρεξηγηθει του ζητω προσωπικα συγγνωμη..αλλα ηθελα να τα βγαλω ολα αυτα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αν τελικα ισχυσει κατι τετοιο ειναι τεραστοιο επικοινωνιακο λαθος. Ειναι κινηση που εμφανιζει την ΠΑΕ σαν κουτοπονηρους, αντιεπαγγελματιες και 'ελληναραδες'. Το διαρκειας βγαινει για μια αγωνιστικη περιοδο, και οποιοαδηποτε εξαιρεση ΠΡΕΠΕΙ να επισημενεται πριν την αγορα. Ειναι αδιανοητο να πουλας κατι με συγκεκριμενους ορους και μετα την πωληση να τους αλλαζεις.
Οι περισσοτεροι ξερουμε πως αν δεν στυριξουμε εμεις την ομαδα δεν υπαρχει μελλον, γιατι μεσσιες δεν υπαρχουν. Βαλαμε, βαζουμε, και θα βαζουμε οτι μπορουμε στην ομαδα. Αλλα αφηστε μας να τα βαλουμε εμεις, ή ζητηστε μας να βαλουμε. Οχι ετσι, οχι με ψειριστικη. Δεινετε λαβες για ασχημα σχολια απο εχθρους και φιλους, και θα εχουν και δικιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

reset4

• Guest
περιμένετε ρε παιδιά να βγει τιποτα επίσημα ώστε να ξέρουμε λεπτομέρειες!

ακόμη δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Οσο για τα εισιτηρια παιδια εμεις ειμαστε χρηματοδοτες. Δεν εχεις 40 δωσε 20 και πανε στην 7, δεν εχεις ουτε 20, τοτε να δεις εναν αγωνα και οχι 3. Ετσι και αλλιως το σολντ αουτ ειναι σιγουρο. Να κοιτατε πως η ομαδα θα βγαζει λεφτα και οχι πως εσεις θα παρετε εισιτηριο..Δεν μπορειτε, και τι εγινε ρε αδερφε; Θα παρει αλλος στην θεση σας.... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...δεν το λεμε μονο στα λογια..και στην πραξη..εστω και αν ζοριζομαστε οικονομικα. Θελουμε προπονητικα κεντρα, παικταραδες, θελουμε...θελουμε..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Πηραμε ενα διαρκειας και 10 μετοχες και γιναμε ΠΑΟΚ...? Αφου επιλεξαμε ΖΑΓΟΡ παρτε χαμπαρι οτι θα ματωσουμε οικονομικα για την ομαδα. Ο ΠΑΟΚ ανηκει στον λαο του καταλαβαινετε τι σημαινει? Καταλαβαινετε οτι δημιουργει υποχρεωσεις? Καταλαβαινετε οτι με ενα διαρκειας και 10 μετοχες δεν ξεμπερδευουμε ? Και επαναλαμβανω, αν δεν μπορειτε καποιοι οικονομικα το ΣΕΒΟΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ>>>ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ!

Παρακαλω να μην παρεξηγηθει κανενας..και αν παρεξηγηθει του ζητω προσωπικα συγγνωμη..αλλα ηθελα να τα βγαλω ολα αυτα.

Εδώ πιστεύω πως έχεις λάθος φίλε George, είπαμε πως η ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα αλλά εσύ τα παρουσιάζεις σαν να δίνουμε τους φόρους στο κράτος, όποιος έχει δίνει όποιος δεν έχει τον μπούλο... Δεν νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα, θέλω να πιστεύω πως υπάρχει μια σχέση της ΠΑΕ με τον κόσμο δεν νομίζω πως μας βλέπει σαν πορτοφόλια... Αυτό που λες για το αν δεν πάρεις εσύ θα πάρει ο άλλος που έχει, είναι λογική των ντερμπάκηδων, υπάρχει κόσμος που στηρίζει την ομάδα όλη την χρονιά, και από πέρσι και του δικαιούται τουλάχιστον σεβασμός. Και δεν το λέω αυτό τώρα για τα εισιτήρια, το λέω γενικά...

Δεν τα λέω αυτά λόγω παρεξήγησης, κουβέντα κάνουμε... ;)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
@Alamana85

Ο Ποικιλίδης τι λέει γι αυτό έαν επιτρέπεται?

Σπασμένο τηλέφωνο το τόπικ θέλω να δω που θα φτάσει η φήμη μέχρι το πρωί.....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο Ποικιλίδης απλά επιβεβαίωσε την είδηση του Βασιλόπουλου.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@Greenleaf

Μετα απο 6 χρονια εδω καταλαβαινω ποτε καποιος ψηνεται για καβγα και ποτε οχι  ;D Αργησα αλλα το καταλαβα :P

Απλα ρε αδερφε εγω λειτουργω ισως διαφορετικα...ισως απο φιλοτιμο..ισως απο μαλακια..πες το οπως θες..

Οταν εμαθα πχ οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδωσε 100και χιλιαρικα για να γυρισει ο κοσμος απο την Κρητη, εγω ενιωσα υποχρεωμενος και ας δεν πηγα Κρητη. Ενας λογος που πηρα μετοχες ηταν αυτος.

Εχεις δικιο οτι η ΠΑΕ δεν μας κοιταει σαν πορτοφολια αδερφε, μονο που εμεις ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ και οσο λιγοτερα βαζουμε τοσα λιγοτερα θα παιρνουμε.Οποιος μπορει, βαζει οσα μπορει.....

Ειναι δλδ ρε παιδες ο Ζαγορακης κλεφτης και ψευτης ? Οχι...στηριξτε την ομαδα. Και παρτε χαμπαρι οτι ο ΠΑΟΚ δεν μας ανηκει μονο για να κανουμε παρτυ στην Τουμπα...ουτε για να βγαζουμε μονο γουστα..οταν σου ανηκει κατι, εχεις και υποχρεωσεις.

Και ξερεις ρε γκριν γιατι επιμενω τοσο? Γιατι ξερω πως και να σε βαλει ο Τεο εισιτηριο στα playoff θα το πληρωσεις, γιατι εισαι(γενικα οχι εσυ) ντερμπακιας....Ενω στην ΑΜΚ ειναι χαλαρα τα πραγματα...δεν πιεζεσαι.

Offline egotisuleo

• Κερκίδα
  • *
Αν τελικα δεν ισχυσουν τα διαρκειας για τα πλευ οφ, ειναι νομιζω ευκαιρία να δωσουμε και να ζητήσουμε ικανοποιητικό αριθμο εισητηρίων για τα εκτος εδρας.
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

Offline lik4

• Αλλαγή
στις γριες πως δωσαμε 1300 εισητηρια?

North_pole

• Guest
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο στην ΠΑΕ. Για αυτά τα 3 εντός έδρας παιχνίδια των play off να βγει ένα ενιαίο εισιτήριο (σαν μίνι διαρκείας) για όσους δεν έχουν διαρκείας, αλλά ακόμη και για όσους έχουν αν θέλουν να ενισχύσουν την ΠΑΕ.

Offline Geo

• Αλλαγή
Μόλις είπε ο κόλκας στο λίμπερο, ότι τα διαρκείας ΔΕΝ θα ισχύουν για τα play-off.
Θα κυκλοφορήσουν μίνι-διαρκείας με λαϊκές τιμές.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Επρεπε να ειχαν ενημερωσει απο το καλοκαιρι. Αν θυμαμαι καλα μας ειχανε πει οτι το διαρκειας καλυπτει ολα τα επισημα παιχνιδια.

Μερικες αποριες:
Ποιες ειναι οι "λαικες" τιμες του μινι-διαρκειας?
Του χρονου θα ξαναγινουν τα ιδια στα πλει οφ? Στην ευρωπη τι θα γινει?
Αν δεν αγορασει καποιος το μινι-διαρκειας και πιασει αλλος τη θεση μου με το μινι-διαρκειας, του χρονου ποιος θα θεωρειται κατοχος διαρκειας της συγκεκριμενης θεσης?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αν αληθεύει αυτό με τα μίνι διαρκείας , στην αύξηση δεν θα βάλει κανείς λεφτά!!! γιατί αμα είχε σκοπό καποιος να βάλεις κανα κατοστάρικο , θα το σπρώξει για να πάρει εισιτήριο, πάντως ότι και να λέμε δεν μπορεί ο παοκτσής να καλέιτται μέσα σε 12 μήνες να βάλει 4 φορές λεφτά!!! δύο για διαρκείας μίνι και κανονικό και δύο για την αύξηση!!! και να μην ξεχνάμε ότι το ιούνη πρέπει να ξαναβάλουμε να πάρουμε ξανά διαρκείας!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

North_pole

• Guest

Ειναι δλδ ρε παιδες ο Ζαγορακης κλεφτης και ψευτης ? Οχι...στηριξτε την ομαδα. Και παρτε χαμπαρι οτι ο ΠΑΟΚ δεν μας ανηκει μονο για να κανουμε παρτυ στην Τουμπα...ουτε για να βγαζουμε μονο γουστα..οταν σου ανηκει κατι, εχεις και υποχρεωσεις.

Τις υποχρεώσεις μου τις ξέρω αλλά θέλω και δικαιώματα. Ναι στο διαρκείας, ναί στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ναι στην ΚΑΕ, ναι στον ΑΣ. Δεν αντέχω άλλο αδέλφια, στέγνωσα.