Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εσυ κοιτα να ψησεις κανεναν Κινεζο αυτοδημιουργητο εκει στο Χονγκ Κονγκ να βαλει κανα φραγγο στην ΑΜΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Ama den einai autodhmiourghtos Kinezos alla Agglos apo pamplouth oikogeneia apoikiokratwn peirazei?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
homo esy eixes milisei gia provlimatismo gia to kartelaki ton diarhias prin 2-3 meres?
eixa diavasei to post kai den mporousa na katalavo se ti anaferosoun
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
Σε πρόλαβε ο Γρηγοριάδης, Απόστολε!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μπράβο Απόστολε! Γαμάτο το ποστ σου αδερφέ.
Πρόσεξε που και σε ποιον θα το δώσεις όμως  ;)
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
na rwthsw kati paidia?? egw pira to diarkeias mou prin tis 31/7 kai sto site ths PAE leei oti aytoi osoi to piran ews tote mporoun na to paralavoun mexti thn pempth..ama paw paraskeyh tha mou to dwsoun? ?

Και εγώ την ίδια απορία έχω, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα...

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Απ'ότι άκουσα σήμερα που πήγα να πάρω τη κάρτα οι κάρτες όσων πήραν διαρκείας μέχρι τις 31/7 είναι έτοιμες ενώ οι κάρτες των υπόλοιπων που πήραν τον Αύγουστο δεν έχουν παραληφθεί ακόμα από τη ΠΑΕ. Άρα ουσιαστικά μέχρι Πέμπτη όσοι πήραν τον Αύγουστο δεν μπορούν να τις πάρουν γι' αυτό βγήκε και η ανακοίνωση. Επιπλέον έτσι καταμέρησαν κάπως το κόσμο για να μην μαζευτούν όλοι την ίδια μέρα και γίνει χαμός.
Εννοείται πως μετά την Πέμπτη όλοι μπορούν να παίρνουν τις κάρτες τους, ανεξαρτήτως πότε τις πλήρωσαν.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Πέρασα από τα γραφεία πριν ένα δίωρο. Επειδή περνάω καθημερινά από τα γραφεία, είδα σήμερα τον λιγότερο κόσμο. Δεν είχε καθόλου "ουρά". Μίλησα με κανα δυό υπαλλήλους που γνωρίζω και μου είπαν ότι πολύ λίγος κόσμος έχει πάει σε σχέση με τον αναμενόμενο.

Λοιπόν...
Επειδή κάθε ημέρα (χονδρικά) θα πρέπει να εξυπηρετούνται 3100 κάτοχοι, όσοι δεν τα πήρατε ακόμα, σπεύστε σύντομα. Ειδικά οι εκ Θεσσαλονίκης. Αν περιμένετε την Κυριακή την πουτσίσατε και μπορεί να χάσετε το ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει ότι όσοι αγόρασαν το καρτελάκι τους μέχρι 31 Ιουλίου πρέπει να το πάρουν μέχρι την Πέμπτη. Αν πάτε την Παρασκευή και σας πούνε ότι πρέπει να πάτε την άλλη εβδομάδα, επειδή η προθεσμία τελείωσε μην γκρινιάξετε.
Μιλάω πάντα για τους Θεσσαλονικιούς!!!

Απόστολε, δεν υπάρχει φόβος για να μην σου δώσει κάποιος το καρτελάκι που θα του δανείσεις, όταν γυρίσεις στην Ελλάδα. Αν σου κάνει σούξου-μούξου, τραβάς στα γραφεία της ΠΑΕ με την ταυτότητα σου και το τραβάς μια ακύρωση και παίρνεις καινούργιο. Ας πάει μετά ο άλλος να μπει, αν θέλει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
Swsto ki auto Alaman...Opote magges o deuteros oros den isxuei... mono o prwtos, akoma kai katharmatakia na eiste den peirazei....arkei na phgainete....

GeorgT

• Guest
εγω το δεύτερο διαρκείας ειναι μετα της 31/7 αγορασμένο οπότε πρεπει παρασκευή να παω το πάρω κ πολύ φοβάμαι θα γίνετε χαμός την παρασκευή!

@αλαμανα ωραίο επεξεργασία εκανες στο avatar σου  :thumbok:

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
mexri ti wra eksypiretoun gia paralavi diarkeias tis kathimerines, kserei kaneis?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Και εγώ όσοι ξέρω δεν έχουν πάει να πάρουν το καρτελάκι ακόμα.
Θα μαζευτούν το Σαββατοκύριακο τελευταία στιγμή όλοι από κει έξω και θα έχουμε πανηγύρια και εντάσεις.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
O tropos kai o xronos pou moirazoun ta diarkeias eidika gia emas pou eimaste makria einai epieikws aparadektos.
Exoun perasei dyo mhnes kai vale kai ta moirazoun teleutaia stigmh.
As mas xrewnan ena courier sto finale. An isxyoun kai auta peri allaghs thesewn einai gia ta panhgyria.

Enas logos pou den vlepw na erxomai thn kyriakh einai autos kai kyriws h geloia wra tou agwna.

papakon εσύ έχεις πάρει το διαρκείας; έστω και το πρόχειρο ;
Θα σου έλεγα να το κοιτάξεις πριν βρεθείς προ εκπλήξεως, με ενημέρωσε φίλος από επαρχεία παλιός κάτοχος οτι ενώ έκλεισε φέτος στην εποχή του δικαιώματος την θέση του, εντέλει του αλλάξαν θέση και το ανακάλυψε τώρα.
« Last Edit: September 10, 2008, 16:27:05 by tsakalaki »
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
mexri ti wra eksypiretoun gia paralavi diarkeias tis kathimerines, kserei kaneis?
8

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

reset4

• Guest
kserei kaneis gia to savvato mexri ti wra einai anoixta gia ta diarkeias??

sthn anakoinwsh grafei mono gia tis kathimerines tin wra..

giannis80

• Guest
Πήγα κατά τις 6 να το πάρω και έκανα γύρω στα 30'' να τελειώσω.Είχε λίγα άτομα,αλλά τα διαρκείας για κάθε θύρα είναι ξεχωριστά.Δηλ. ξεχωριστό γραφείο για την 1-2-3, ξεχωριστό για την 4 κοκ, έτσι είναι και πιο πρακτικά.Όπως λέει και ο φίλος Αλαμάνα, τρεχάτε Θεσσαλονικείς όσοι πήρατε μέχρι 31/7 γιατί μετά δεν θα μπαίνετε και θα κλαίγεστε ενώ έχουν βγει ανακοινώσεις.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκεις 1 ώρα από τον χρόνο σου να πας να το παραλάβεις, ειδικά το απογευματάκι που έχεις τελειώσει και απο δουλειά κτλ. Έλεος δηλαδή, είναι κρίμα να μην είναι φίσκα το γήπεδο γιατί κάποιοι πήραν διαρκείας και δεν πήγαν να το παραλάβουν.

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
να πω και εγώ οτι χθές το πρωί που πήγα,
στην κατάσταση στην οποία υπογράφεις την
παραλαβή, κάθε σελίδα έχει 50-60 άτομα,
δεν υπήρχαν πάνω 3-4 σβησμένα ονόματα ανά σελίδα!

πράγμα που σημαίνει οτι ένα πολύ πολύ μικρό
ποσοστό είχε παραλάβει τις κάρτες, και ως
συνήθως όλοι θα τρέχουν τελευταία μέρα, ώρα

φοβάμαι οτι θα δημιουργηθούν καταστάσεις rock
το Σάββατο και την Κυριακή

όσοι μπορείτε πηγαίνετε εγκαίρως!
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

GeorgT

• Guest
εγω το πήρα αλλά δεν υπέγραψα  ??? ???

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Ούτε εγώ υπέγραψα που πήγα σήμερα, πρέπει να το έβγαλαν από τη διαδικασία παραλαβής.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
nai ki egw xtes to apogeyma kata tis 7misi piga kai teleiwsa mesa se 5 lepta. den ypegrapsa oute egw oute kapoios ap'tous brosta mou...