Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ελπιζω για εμας τους εκτος Θεσσαλονικης να ειναι ανοιχτα τα γραφεια Κυριακη που θα ειμαστε εκει....Θα παρω και τηλ αυριο βεβαια, αλλα αν καποιος διαβαζει το forum ας καταλαβει οτι ειμαστε πολλοι απο περιφερεια που δεν βολευει να ερθουμε σαββατο αλλα κυριακη. Αν δηλαδη δεν ειναι ανοικτα την κυριακη, μπορουμε να μπουμε με την αποδειξη πληρωμης εισιτηριου? Ξερει κανεις?...

Τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Κυριακή το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι για να εξυπηρρετήσει κατόχους που προέρχονται από εκτός θεσσαλονίκης περιοχές.

Όσοι μπορείτε να πάτε νωρίς.

Είναι γεγονός ότι ήδη παρατηρούνται και θα συνεχίσουν να παρατηρούνται ελλείψεις και συμβάντα που θα μας οδηγούν στο συμπέρασμα της κακής οργάνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα πρέπει όμως να συνυπολογίσουμε ότι σε 6 ημέρες θα πρέπει να δοθούν 19.159 διαρκείας στους κατόχους τους. Με μια διαίρεση μας βγαίνει ο ημερήσιος αριθμός των 3.193 ατόμων.
Είναι πάρα πολύ μεγάλος ο αριθμός.
Ακόμα θα πρέπει να δούμε ότι ευθύνη στην αργοπορία διάθεσης στους κατόχους, έχουν πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρία που ανέλαβε να στήσει τα τουρνικέ με το ηλεκτρονικό σύστημα και είχε την ευθύνη για τα καρτελάκια.
Η αργοπορία επιλογής της εταιρίας έγινε για να μην δώσει το δικαίωμα η ΠΑΕ σε κάποιους να την κατηγορήσουν ότι την επέλεξε με "άλλα" κριτήρια, πέρα από αυτά των καλύτερων όρων συνεργασίας και του χαμηλότερου κόστους.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι μέχρι την Κυριακή.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Και εμένα αυτό που είπε ο Αλαμάνας μου είπαν, και είδα πως το έγραψε και ένας ακόμα αδερφός νωρίτερα.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ. Κάθε τηλέφωνο (και είμαστε πάρα πολλοί που θα τηλεφωνήσουμε) σημαίνει πιο μεγάλη καθυστέρηση για όσους εξυπηρετούνται.
Θυμηθείτε την κατάσταση όταν κάναμε αίτηση και ενώ υπήρχαν ουρές το τηλέφωνο δε σταματούσε να χτυπάει και οι υπάλληλοι έπρεπε να σταματάνε για να απαντούν.
Τώρα θα είναι χειρότερα γιατί είναι όοοολος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε σε 3 μήνες , συγκεντρωμένος  σε μια βδομάδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

« Last Edit: September 09, 2008, 18:40:03 by spartian »

apaoki13

• Guest
Περίμενε να δεις πόσοι εντός Θεσσαλονίκης θα πάνε να το πάρουνε εκείνη την μέρα...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Ναι όντως την Κυριακή θα γίνει χαμός, ας ελπίσουμε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Για αυτό το σωστό είναι όπως είπε ο Alamana όσοι μπορούν να πάνε πιο νωρίς καλό είναι να το κάνουν. Για αυτό και εγώ θα πάω από Παρασκευή για να πάρω το διάρκειας αλλά αλλά και άλλων ατόμων που θα έρθουν Κυριακή! Από Παρασκευή και μετά θα δίνονται όλα τα διαρκείας σωστά; Ανεξαρτήτως της ημερομηνίας της αγοράς, έτσι δεν είναι;

peris518

• Guest
εγω παντως που ειμαι εκτος θα κανω τον κοπο να ερθω αυριο να το παρω...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ(Η)

Η κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο με περισσό θράσος και αναίδια μου απάντησε "Κυριακή 3 η ώρα" και όταν της είπα ότι δεν γίνεται να είμαι 3 η ώρα στη Θεσσαλονίκη μου έκλεισε κατάμουτρα το τηλέφωνο.
   Ένα γεγονός που σε συνδιασμό με την αλλαγή θέσης που μου έκαναν (άλλη δίαλεξα άλλη μου δώσανε ) δείχνει μεγάλη προχειρότητα (να μην τη βαφτίσω αλλαζονία) στην οργάνωση και την συμπεριφορά προς τον κόσμο.
   Ελπίζω η διοίκηση να σκύψει πάνω σε αυτό θέμα γιατί για να λέγεσαι μεγάλη αμάδα πρέπει να αντιμετωπίζεις σοβαρά αυτούς που σε στηρίζουν.

Υ.Γ. Ελπίζω να ήταν μεμονομένο γεγονός και να μην συμβαίνει κατ' εξακολούθηση.

Αυτήν την αλλαγή θέσεων (άλλη δίαλεγεις άλλη σου δίνουν) ακούω ότι γίνετε όλο και σε περισσότερους και το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Σε συνδυασμό δε με κακή συμπεριφορά γίνεται  μια κατάσταση ......... μούρλια.

Επίσης τόοοοοοοοοοοοοσο δύσκολο είναι για όλους εμάς που 8α κάνουμε μερικές ωρίτσες πήγαινε-έλα στο δρόμο την κυριακή να κρατήσουν τα γραφεία ανοιχτά ώς την ώρα του αγώνα ?

Ο σεβασμός στον κόσμο πρέπει να δείχνεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Και σε εμάς έγινε αλλά δε το ανέφερα για να μη χαλάσω το καλό κλίμα.

Εγώ με τον κολλητό μου ανανεώσαμε στην 6 και δίπλα μας που η θέση ήταν κενή έκλεισε αρχικά ο τρίτος της παρέας που έλειπε εξωτερικό πέρσυ.
Εμάς ευτυχώς μας έδωσαν τις σωστές θέσεις αλλά στον τρίτο όχι απλά έκαναν λάθος, αλλά τον έστειλαν τρεις σειρές κάτω.  :-[

Με εμάς βέβαια ήταν ευγενικότατη η κοπέλα για να μην είμαι και άδικος. Ζήτησε συγνώμη αλλά είπε πως δε μπορεί να γίνει τίποτε τώρα.
Τέλος πάντων, δικαιολογημένα τα μικροπροβληματάκια. Πρώτη φορά δίνουν τόσα διαρκείας και δε ξέρουν...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφέ στην 6 η θέσεις τηρούνται...οι κάθεστε όπου βρείτε?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τηρούνται, κανονικά. Τουλάχιστον εμείς και όσοι είναι εκεί εδώ και χρόνια τις τηρούμε και εκτός σπανίων περιπτώσεων (σε ντέρμπυ κυρίως) δε βρήκαμε κόσμο να κάθεται στις θέσεις μας. Φυσικά και τους ζητήσαμε να πάνε αλλού όταν έγινε αυτό...

Offline bozik

• Αλλαγή
φαντάζομαι και στην 4 να τηρούνται οι θέσεις και μετά το γκολ να ψάχνουμε κάνα τέταρτο τις θέσεις που ήμασταν  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χεχε  :D

Πήγα στο φιλικό με την Παρτιζάν στην 4 (για συναισθηματικούς λόγους, είχα να πάω χρόνια  :D ) και, διορθωσέ με αν κάνω λάθος, δε παρατήρησα να είναι αριθμημένες οι θέσεις.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
oxi den kaneis lathos..egw lew na paw ena prwi pou tha einai adeia kai na metrhsw na vrw th dikh m alla re gmt einai 119...poios metraei tosa kareklakia??
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Τελικά βρέθηκε λύση και ένας ευγενέστατος κύριος (Παντελίδης) προσφέρθηκε να μου το στείλει.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline gagas

• Αλλαγή
ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ(Η)

Η κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο με περισσό θράσος και αναίδια μου απάντησε "Κυριακή 3 η ώρα" και όταν της είπα ότι δεν γίνεται να είμαι 3 η ώρα στη Θεσσαλονίκη μου έκλεισε κατάμουτρα το τηλέφωνο.
   Ένα γεγονός που σε συνδιασμό με την αλλαγή θέσης που μου έκαναν (άλλη δίαλεξα άλλη μου δώσανε ) δείχνει μεγάλη προχειρότητα (να μην τη βαφτίσω αλλαζονία) στην οργάνωση και την συμπεριφορά προς τον κόσμο.
   Ελπίζω η διοίκηση να σκύψει πάνω σε αυτό θέμα γιατί για να λέγεσαι μεγάλη αμάδα πρέπει να αντιμετωπίζεις σοβαρά αυτούς που σε στηρίζουν.

Υ.Γ. Ελπίζω να ήταν μεμονομένο γεγονός και να μην συμβαίνει κατ' εξακολούθηση.

Αυτήν την αλλαγή θέσεων (άλλη δίαλεγεις άλλη σου δίνουν) ακούω ότι γίνετε όλο και σε περισσότερους και το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Σε συνδυασμό δε με κακή συμπεριφορά γίνεται  μια κατάσταση ......... μούρλια.

Επίσης τόοοοοοοοοοοοοσο δύσκολο είναι για όλους εμάς που 8α κάνουμε μερικές ωρίτσες πήγαινε-έλα στο δρόμο την κυριακή να κρατήσουν τα γραφεία ανοιχτά ώς την ώρα του αγώνα ?

Ο σεβασμός στον κόσμο πρέπει να δείχνεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ
φιλε ειλικρινα πιστευεις εσυ οτι τα γραφεια θα κλεισουν τοσο νωρις οσο ειπαν?καθαρα τυπικα ανακοινωσανε οτι θα κλεισουν τα γραφεια νωρις για να παει ο κοσμος νωρις κ να μην πεσουν καμια 10αρια χιλιαδες μαζι μιση ωρα πριν την εναρξη του αγωνα..γιατι αλλιως ολοι αυτο θα κανανε..

Φίλε δεν έχει σημασία το τι πιστέυω εγώ αλλά το τι ανακοινώνεται επίσημα. Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος
που έρχεται μακρυά από θεσ/νίκη θα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα εξ αιτίας της ανοργανωσιάς που επικρατεί
στο θέμα των διαρκείας
« Last Edit: September 10, 2008, 01:39:23 by Capricorn »

DimNaoussa

• Guest
na rwthsw kati paidia?? egw pira to diarkeias mou prin tis 31/7 kai sto site ths PAE leei oti aytoi osoi to piran ews tote mporoun na to paralavoun mexti thn pempth..ama paw paraskeyh tha mou to dwsoun? ?

Offline toy

• Αλλαγή
Εχθές πήγα να πάρω το εισητήριο κατά τις 6 έκανα περίπου 25 με 30 λεπτά αλλά ήταν για την Θύρα 2
Οι 4 βασικά είχε ουρά που όπως την έκοψα τουλάχιστον 1-1,30 ώρα θα χρειαζότανε
Το νου σας γιατί ειδικά απο αύριο που αρχίζουν και τα εισητήρια αναμένεται πανυγήρι
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ego to peira hthes. Omorfo to kartelaki alla kati den mou kathete kala....
An kapios gnorizei, as mou lisei tin aporia....
Ilektronika den ipan pos tha einai to diarkias? Tha to pernas dld mesa apo mihanima gia na mpeis sto gipedo?

Sto diarkias ego den blepo kamia magnitiki tenia. Opos episis den pezei kai na sto tripane mias k den ehei pleon tetia simia.

Pos tha litourgei loipon? An den iparhei eleghos gia to oti "mpike" to sigkekrimeno diarkias tote ti einai auto pou stamataei kapion na to petaxi kai ston epomeno pou den ehei...?
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

LoGotHeTiS

• Guest
Είναι εσωτερικό το τσιπάκι.. ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
alex gia koita edw :

[Υπάρχει bar code που δεν φαίνεται. Είναι κάτω από την κάρτα και δεν φαίνεται.
Στην περίπτωση που το χάσεις, πας στην ΠΑΕ, ακυρώνει αυτό που είχες και σου εκδίσει άλλο. Επακόλουθο είναι, ότι αυτός που το βρήκε, δεν θα μπορεί να μπει επειδή πολύ απλά είναι ακυρωμένο και δεν θα το αναγνωρίζει το μηχάνημα.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
Sto diarkias ego den blepo kamia magnitiki tenia. Opos episis den pezei kai na sto tripane mias k den ehei pleon tetia simia.

Pos tha litourgei loipon?

Edw pera sto Hong Kong uparxei mia karta gia oles tis xrhseis, h octopus card, metro, tram, lewforeia, super market, o,ti thes telospantwn, h opoia den exei panw tipota...Sthn arxh pou thn eida den to pisteua, oute tsipaki, oute tainia, oute barcode pws ta lene, oute xaragmena grammata, tipota, mia aplh asprh karta....Kati tetoio logika einai kai to diarkeias mallon....
Prosoxh sth xrhsh ths kartas sas paidia, mhn thn tsalakwnete, h thn apomagnitizete klp giati an ftaseis sto tournike kai einai apo pisw sou kamia 200ra kafroi kai kolhsei h karta sou de leei.....

Kati allo twra, exw vgalei diarkeias mono kai mono gia na exw proteraiothta ta epomena xronia, gia fetos omws einai agnwsto an tha kataferw na erthw na dw estw kai ena mats. Me dedomenh thn terastia zhthsh twn eisitiriwn, alla kai tis akribes times, de thelw na sterw apo enan allo PAOKtsh thn eisodo tou sto ghpedo kai egw na eimai xiliades xiliometra makria kai na kamarwnw to diarkeias mou....Molis parw to kartelaki loipon mporw na ton daneisw se kapoio melos tou forum pou den phre kai travaei ta mallia tou twra, h se atomo ths empistosunhs kapoiou melous tou PAOKWORLD, upo duo orous:
O prwtos einai autos pou tha parei thn karta na thn xrhsimopoiei an einai dunaton se kathe mats, h an den mporei o idios na th dinei estw kai proswrina se kapoion allon na paei na dei to mats....De thelw to kartelaki na katalhksei se kana rafi, alla thelw autos pou tha to daneistei na einai energos....
O deuteros oros fusika einai oti an kai efoson kapoia stigmh vrethw sthn Ellada to kartelaki tha mou epistrafei proswrina na dw ki egw kana mats, de thelw de se kserw de se eida, to atomo pou tha parei to kartelaki tha einai sovaro kai kshghmeno na mh ginoume apo duo xwria...;)
Tritos oros, ola auta tha ginoun me to euteles antitimo twn 1500 eurw... ;D Potaki kerasmeno sth Thessaloniki opote erxomai kai rwsides kanonismenes (2 an ginetai th fora) gia kathe mera diamonhs mou.... :D  ...Plaka kanw, an kai tis rwsidoules tis suzhtame kai ligo parapanw an thelete paidia, o,ti peite eseis....

Steilte pm opoios thelei....