Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ναι βρε, ποιος τυφλος δεν θελει το φως του?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
θα γινει της ποπης...
vedder aderfe, ola k ola!
Kato ta xeria apo tin Popi....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ξεπεράσαμε χθες τα 15.000 διαρκείας. Ο στόχος της διοίκησης ολοκληρώθηκε (+20% από πέρσι), αλλά εμείς συνεχίζουμε. Πάμε για τα 16.000, τώρα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Alamana ο στοχος ηταν τα 15.000??
Γιατι εγω θυμαμαι περσι σε μια συνεντευξη τυπου ο ζαγορ ειχε πει οτι για φετος υπολογιζε 10.000 διαρκειας και με βαζει αυτα ειχε γινει το οικονομικο πλανο..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Äßêéï Ý÷åéò. ¼ôáí õðïëüãéæáí ôï ìðÜôæåô, Ýâáëáí óáí äåäïìÝíï ôá 10.000 äéáñêåßáò, áëëÜ êñõöüò óôü÷ïò ôçò äéïßêçóçò Þôáí íá ðåôý÷ïõí ìéá áýîçóç áíÜëïãá ìå ôçí áýîçóç ôïõ áãùíéóôéêïý ìðÜôæåô (+20%).
Ôïõ ÷ñüíïõ ðïõ äåí èá õðÜñ÷ïõí ÷ñÝç ðñïò ôñßôïõò (åêôüò áí ðñïêýøåé êÜðïéá åðéôáãÞ áðñüóìåíá), ôï ðåñéóóüôåñï ðïóü ôùí äéáñêåßáò èá äéáôåèåß ãéá ìåôáãñáöÝò. Áõôü óçìáßíåé ìéá áýîçóç ôñåëÞ óôï öåôéíü ìðÜôæåô ôùí 6.200.000€.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Τωρα γυρισα απο το εξωτερικο και παω να βγαλω διαρκειας.. Οποτε παμε για 15.000+1 τουλαχιστον :lalalalala:
Και απ'οτι ρωτησα και μου απαντησαν στην 7 δεν υπαρχουν πλεον. Finito la moysika εκει.. :lalalalala:
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

GeorgT

• Guest
Παντε όλοι άπαρτε τα καρτελάκια γρήγορα, ούτε 1 λεπτό δεν θα σας πάρει!

Μονο Θέση, σειρά, κ θύρα γράφουν πάνω κ τέλος!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
LOIPON MAGES TWRA KAI NA MIHN aykshsoume allo to podosfero den me keei...to basket thelei vohtheia

billaras

• Guest
mages mporei na mou pei kaneis ti akrivws xartia prepei na exw mazi mou otan paw na parw to diarkias?
kai episis an iparxei provlima pou den exw klisei akoma ta 18

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τίποτα δεν χρειάζεται να έχεις εκτός από τα στοιχεία της ταυτότητας σου και φυσικά τα χρήματα για την αγορά του διαρκείας. Στα γραφεία θα συμπληρώσεις την αίτηση και θα την καταθέσεις στους υπαλλήλους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

fricoulas22

• Guest
Παιδια ,ξερει κανεις ποσα διαρκειας πωληθηκαν μεχρι τωρα ? πλζ πειτε οποιος ξερει , να βλεπουμε και την προοδο..

DimNaoussa

• Guest
xthes ta diarkeias htan sta 15.027

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
15136 σήμερα δια στόματος Ζαγοράκη

Offline sabbath

• Αλλαγή
πιστευω πως τα 17.000 τα χουμε....αλλο 1 μηνα εχει,δεν πιστευω να μην φυγουν αλλα 2.000 ειδιτηρια.....μπορει και παραπανω......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
15554 elegan ta Sport to savvato 2/8 sto prwtoselido

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
πήγα πριν λίγο να πάρω το προσωρινό καρτελάκι για τα φιλικά και είχε 25 άτομα ουρα για αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
παγωτό ο NEAPOLITIS ;D
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
Οσοι πηραν φετος εκαναν την μαγκια της ζωης τους για να δουνε τον ΠΑΟΚ. Του χρονου, λιγακι να βοηθησει το αγωνιστικο, απο το καμπαναριο της Αγιας Βαρβαρας και τις γυρω πολυκατοικιες μονο.

Παμε για 20.000 :lalalalala: :lalalalala:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
πήγα πριν λίγο να πάρω το προσωρινό καρτελάκι για τα φιλικά και είχε 25 άτομα ουρα για αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
παγωτό ο NEAPOLITIS ;D
file neapoliti kalo to diarkias,eisitirio gia tin kriti sti premiera ekopses. ???

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Πρεπει να γινει κατι με τις ωρες.. Στις 6 η ωρα και κατι, αρχισαν να πλακωνουν πολλα ατομα τα οποια ματαια προσπαθουσαν να μπουν μεσα για τα εισητηρια η για τις προσωρινες καρτες..Παντως εγω ειδα πριν απο μενα και για οσο διαστημα χρειαστηκε να βγαλω το καινουργιο διαρκειας μου,τουλαχιστον 10 ατομα να βγαζουν καινουργιο διαρκειας...Με τον ρυθμο που ειδα να κινουμαστε(θελει και λιγο υπομονη),υπολογιζω οτι τα 18.000(αν οχι τα 20.000)ειναι ανετος στοχος...Και δεν ειμαι απο αυτους που γουσταρουν να αιθεροβατουν...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline bozik

• Αλλαγή
για πλακα τα εχουμε τα 18................. με διπλο στη κρητη η και με μια καλη εμφανιση στο δευτερο φιλικο στην τουμπα-  εισιτηρια τελος θα δουμε γραμμενο-τα εκδοτηρια θα γινουν καντινες στα ντερμπι-....αφου και εγω πηγα κατα τις 5.15 και ειδα καμια 15-20 να περιμενουν να βγαλουν διαρκειας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος