Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Φετος Σολντ αουτ θα εχεις παρα πολλα...αλλα 28.701 δεν θα εχεις ποτε...
Γιατι αν τα διαρκειας ειναι ηλεκτρονικα, θα μετρανε κανονικα στα εισητηρια που κοβονται!

Δηλαδη....αν πχ εχεις 20.000 διαρκειας τελικα πουλημενα,τοτε σε καθε ματς θα εκδιδονται 8.701 εισητηρια...
Εστω οτι σε ενα ματς αυτα εξαντλουνται ολα..δηλαδη εχεις Σολντ - αουτ! Οκ?
Τα εισητηρια που θα εμφανιστουν στην καταμετρηση θα ειναι 8.701 + οσα διαρκειας ηρθαν στο γηπεδο και περασαν τον ηλεκτρονικο ελεγχο!
Αν λοιπον απο τα 20.000 διαρκειας ερθουν οι 15.000, την αλλη μερα θα δεις 23.701 εκκαθαριση!!
Και ας εχεις κανει Σολντ Αουτ!!!!

(και φυσικα ο Σκορδας με τον κοντη την αλλη μερα θα μιλανε για ελαστικα γηπεδα κ τετοιες παπαριες!)

Αυτο ειναι κατι φυσικα που γινεται σε ολες τις ομαδες που εχουν ηλεκτρονικα διαρκειας (γαυρος-ΑΕΚ)...

Offline bane

• Αλλαγή
βιανκο πιο πολυ χιουμορ θελω να δειξω και ενθουσιασμο. αλλα δεν απεχει απο την πραγματικοτητα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

BIANCONERO

• Guest
Το καταλαβα βρεε...

Απλα τα γραφω για να ξαρουμε τι παιζει...και για να απαντωνται και κατι παπαριες που λενε (και θα λενε) κατι καραγκιοζηδες στα ραδια, παραγοντες και οπαδοι, για να δικαιολογησουν την οπαδικη ανυπαρξια της συνοικιακης τους ομαδας!

fricoulas22

• Guest
Λοιπον , φετος παταμε οτι ητανε ηδη πατημενο! Τερμα..Εμεις θα ειμαστε εκει ΠΑΝΤΑ,και στις εκδρομες θα πηγαινουμε διπλασιοι..Θα το δειτε. Και μην ξεχνιομαστε...ΚΑΝΑΠΕΔΟΠΟΥΛΑ,ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,γιατι δε σας βλεπω και πολυ καλα.Αν οχι φετος, του χρονου δεν θα βρισκετε εισητηριο(εκει που θελετε και γενικα πουθενα ισως) , και θα γκρινιαζετε... Αλλα τοτε δεν θα ακουγεστε..   ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΟΠΟΥΛΑ ΜΙΛΑΩ , ΕΤΣΙ ? Μην παρεξηγιομαστε,παιδια..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
fricoula σκεψου τι εχει να γινει τωρα που εχουμε και γκαρσια και μουσλινοβιτς.ο χαμος.επρεπε χτες το βραδυ να ακουγες τον λαγογιαννη να βαζει στην εκπομπη του ηχητικο καθως σκοραρε ο γκαρσια.ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.σκεψου τι θα γινει φετος στον ναο.και για αυτους που ακομα το σκεφτονται ψηθητε για διαρκειας.εμεις θα παμε την ομαδα μπροστα στηριζοντας την

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
info κανείς?

Offline egotisuleo

• Κερκίδα
  • *
ξερει κανεις ποτε θα είναι ετοιμα τα καρτελακια?
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

apaoki13

• Guest
Αυτό που διάβασα σε κάποιο τόπικ είναι ότι στα φιλικά θα δοθεί προσωπικό καρτελάκι πριν κυκλοφορήσουν τα ολοκληρωμένα.

Και μια δική μου ερώτηση πόσες μέρες πέρασαν για να σας πάρουν τηλέφωνο εσάς που στείλατε την αίτηση με φαξ;
« Last Edit: July 25, 2008, 19:45:26 by apaoki13 »

Offline mat8eos4

• Κερκίδα
  • *
ο κυργιακου (ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ) ειχε πει στο ραδιο οτι στα φιλικα αν δεν ειναι ετοιμα τα καρτελακια των διαρκειας θα παμε με την αποδειξη που μας δοθηκε και θα ισχυει σαν εισητηριο
...ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ÎšÎ‘Ι ΚΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ...

kostas4

• Guest
στα φιλικα οπως και περυσι οσοι εχουν την δυνατοτητα ας κοψουν εισιτηριο για να βοηθησουμε την ΠΑΕ.ειναι πολυ σημαντικο να εχει καποια εξτρα εσοδα ειδικα τωρα που το μπατζετ ειναι ανεβασμενο

Offline savage republic

• Βασικός
Και μια δική μου ερώτηση πόσες μέρες πέρασαν για να σας πάρουν τηλέφωνο εσάς που στείλατε την αίτηση με φαξ;
Kserei kaneis na pei?

Offline Dem

• Κερκίδα
  • *
Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Είχα πάρει εγώ και τους ρώτησα αν πήραν το φαξ. Με είπαν οτι θα δούνε (τους πήρα μετά από 10 λεπτά), και οτι αν υπάρξει με τα στοιχεία μου πρόβλημα, τότε θα πάρουν τηλέφωνο. Μετά από μιάμιση εβδομάδα περίπου, ήρθε ο κούριερ με την απόδειξη (Αθήνα μένω). Πάρτε καλύτερα εσείς τηλέφωνο...

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
meta apo ena mina skliris douleias mazepsa epitelous ta lefta kai to pira to gamimeno...ainte PAOKARA trelane mas olous fetos!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ainte koyts kala taksidia fetos ;)

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
etoimasou me aek tha eimai giannena an aneveite me amaksi krata kamia thesi kai gia mena! off topic sorry..

fricoulas22

• Guest
 Αδελφακια, μηπως ξερει κανεις να μας πει σε ποιο αριθμο κυμαινονται τα διαρκειας, αυτη τη στιγμη ??? Η κατι τετοιο σχετικο , τελος παντως ,ξερω γω να πουμε...???;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

apostolos

• Guest
14750 kapou ekei diavaza kapou shmera....

GeorgT

• Guest
Με φαίνεται φιλε Αποστολε, αυτήν την φορά ξέρω εγώ που το διάβασες, χιχιχιχιχιχιχιχιχι ;D ;D ;D

fricoulas22

• Guest
Αδερφε Αποστολε, σε ευχαριστω!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D