Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Erxontai kai ta diarkeias twn skopima ka8usterhmenwn agorwn... ;)

vandervagos

• Guest
Είχα ακούσει ότι είχαν τελειώσει στην Θ.7, οπότε πήγα σήμερα για να πάρω στην 4. Μου είπαν όμως ότι έχει στην 7 και πήρα εκεί 8)
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω παντως την ωρα που ημουν εκει ακουσα εναν υπευθυνο να λεει σε υποψηφιο αγοραστη πως ΔΕΝ υπαρχουν για την θυρα 7.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
τετοια πες τε για να λενε τα σκουληκια οτι λεμε ψεματα η τα φουσκωνουμε .....
πως ειναι δυνατον ενας να λεει οτι του ειπανε τελος και ο αλλος να αγοραζει κανονικα ?

giannis80

• Guest
to mesimeri akousa sto radio oti xthes proti mera diathesis me tis nees times efygan 200.
diladi simera to proi ta poulimena itan 13700 peripou.
an skeftei kaneis posa poulithikan prin alaksei i timi kai pos menei enamisi minas gematos gia to protathlima tote ta 200 poy efygan xthes einai eksofreniko noumero.
i provlepsi mou itan gia 15500 diarkeias fetos alla etsi pos paei malon tha kseperastei o arithmos.

Με ένα λυκόσκυλο για αμυντικό χαφ και έναν δολοφόνο μπροστά (τις 2 μεταγραφές) για πλάκα φτάνουμε τα 20 χιλιάρικα.

Bayern4

• Guest
πως να τελειωσαν εισιτηρια σε μια θυρα, απο τι στιγμη που η ΠΑΕ αποφασισε οτι θα πουλιουνται διαρκειας μεχρι να ξεκινησει το πρωταθλημα;;

Offline bozik

• Αλλαγή
σας παρακαλώ προσέξτε λίγο τη γράφετε...και εγώ ήξερα ότι δεν έχει για την 7...διάβασα το μήνυμα και ειδοποίησα κόσμο από μακριά ότι έχει...τώρα διαβάζω δεν έχει...τώρα θα μου πείτε πάρε τηλεφωνώ στην παε...ε αυτό θα κάνω...πάντως εάν η κλήρωση βγάλει ντέρμπι πρώτη αγωνιστική θα γίνει sold out στα διαρκειας...δεν πολυγουσταρω έτσι...να θέλεις να φέρεις κάνα φιλαράκι όχι και τόσο ψημένο... για να το ψήσεις να έρχεται και να μην μπορείς,ούτε με τον πανθρακικό...είναι μικρή  η γηπεδαρα μας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτο που εγραψα παραπανω το ακουσα με τα αυτια μου. Το ειπε ο υπαλληλος σε εναν κυριο με παιδακι που ηταν στην ουρα μετα απο μενα. Εγινε γυρω στις 2:30 το μεσημερι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Den eimai sigouros pos leitourgei to systhma alla pisteuo oti otan lene den yparxoun alla eisithria diarkeias yia thn 7 ennooune mono "diarkeias".
Ennoeite pws yia diarkeias diathetoun mono ena pososto apo kathe thyra....twra vevea an exeis TRELOPAOKIA yia pelates mallon tha prepei na xtiseis thn "9" kai thn "10"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αντε να δουμε αν θα φτασουμε τα 20000 φετος  :spray:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
...pote tha ftasoume ta 20,000 enoeis? 8)
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιδια να με συγχωρειτε αλλα θεωρω αυτογκολ της ΠΑΕ που σταματησε εκεινες τις 4 μερες να δινει διαρκειας..ο ρυθμος πωλησης και ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλος ενω τωρα τα πραγματα ειναι πιο πεσμενα

εκεινες τις μερες αν εκανες και μια καλη μεταγραφη (πχ μαρκος αντωνης ηλιας σαντος) τωρα θα ειχες 15-16.000 ανετα

apostolos

• Guest
Den nomizw oti tous kaiei pleon na dwsoun pio polla. Osa fugoun apo edw kai pera to idio tous kanei. An mpoun ta fragga twra exei kalws. An mpoun argotera pali kala einai. To arxiko poso pou eixan san stoxo to xoun sthn tseph hdh....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έτσι είναι. Η διοίκηση είχε βάλει ως στόχο την περσινή επίτευξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και θα ήταν υπερευχαριστημένη με μια αύξηση της τάξης του 20% (όσο είναι δηλαδή και η αύξηση του μπάτζετ της ομάδας). Τα περσινά διαρκείας ήταν 12256, άρα με 15000 είναι υπερευχαριστημένη.

Θυμόμαστε τι γράφονταν μέσα στο forum ή ακούγονταν στα ράδια πριν 3-4 μήνες και "υιοθετούνταν" από δημοσιογραφάρες της πόλης? Υπήρχαν πολλοί απογοητευμένοι που έλεγαν ότι αν πιάσουμε φέτος τα 8000 διαρκείας, θα είναι πολύ καλά. Τελικά αποδεικνύετε πως ότι γραμμή προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜΕ, ο Λαός βλέπει μπροστά και οι δημοσιογραφάρες είναι ανίκανοι να ορίσουν καταστάσεις στην ΠΑΕ και να κερδίσουν κάτι προς ίδιον όφελος, όπως τα παλαιότερα χρόνια.

Οι τέσσερις ημέρες παύσης της διάθεσης εισιτηρίων ήταν υποχρεωτικό να γίνει από την ΠΑΕ, μέχρι να ξεκαθαρίσει το καθεστώς των προεγγραφών για τις ακριβές θέσεις των διαρκείας.
Πολλοί έδωσαν προκαταβολή, αλλά δεν εξόφλησαν το ποσό.

Επειδή δεν πρέπει να μείνουν καπαρωμένες αυτές οι θέσεις χωρίς να έχουν εξοφληθεί, υπήρχε η ανακοίνωση της ΠΑΕ χθες στις 11/7/2008 που λέει ότι "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η προθεσμία για την εξόφληση των εισιτηρίων διαρκείας, για τα οποία έχουν δοθεί προκαταβολές, παρατείνεται ως και την 1η Αυγούστου. Η εξόφληση θα γίνεται με τις τιμές που ίσχυαν κατά την πληρωμή της προκαταβολής. Από τις 4 Αυγούστου δεν ισχύουν οι κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και οι θέσεις ελευθερώνονται."
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080711163434129

Από τις 4 Αυγούστου, θα μπορεί ο καθένας να κλείσει θέση διαρκείας που προκαταέβαλε κάποιος άλλος, αλλά δεν την εξόφλησε. Επιτέλους η ΠΑΕ "ξύπνησε" στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

gdaou
"γάβροι=κότες"

vandervagos

• Guest
Παρασκευή κοντά στης 11:00 ήμουν στα γραφεία και έκλεισα το Φοιτητικό μου εισιτήριο στην Θύρα 7. Δυστυχώς επειδή μένω Χανιά και το ταξίδι ήταν αστραπή τα χαρτιά τα άφησα Θεσ/νικη σε γνωστούς για να πάρουν την κάρτα όταν βγει.
Άμα δεν με πιστεύετε μπορώ να ζητήσω να μου τα σκανάρουνε και να σας τα δείξω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ας μην στηριχτεί κάποιος μόνο στα λεγόμενά μου. Ας πάρει τηλέφωνο στην ΠΑΕ. Εγώ απλά είπα μια αλήθεια που σίγουρα θα ενδιέφερε πολλούς!

Yiankos

• Guest
Έτσι είναι. Η διοίκηση είχε βάλει ως στόχο την περσινή επίτευξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και θα ήταν υπερευχαριστημένη με μια αύξηση της τάξης του 20% (όσο είναι δηλαδή και η αύξηση του μπάτζετ της ομάδας). Τα περσινά διαρκείας ήταν 12256, άρα με 15000 είναι υπερευχαριστημένη.
Η διοίκηση όταν έκανε τον σχεδιασμό τον έκανε με 10.000 για τη 2η και άλλα τόσα για την 3η χρονιά του πλάνου .. Άρα με τα σχεδόν 18.000 που πιστεύω θα πιάσουμε, λύνουμε τα χέρια της διοίκησης η οποία δεν ήξερε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε πιθανή άσχημη πρώτη χρονιά και κρατούσε πισινή.
Η άσχημη χρονιά ήρθε κι όμως τα διαρκείας ξεπέρασαν στο χαλαρό τον περσινό αριθμό και έχουμε άλλον 1,5 μήνα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα .. Αν πιάσουμε και καμια 4δα φέτος και πάμε Ευρώπη, τότε του χρόνου πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε όλο το γήπεδο διαρκείας (25.000 γιατί στην 8 δεν βγαίνουν)!

reset4

• Guest
παιδια να με συγχωρειτε αλλα θεωρω αυτογκολ της ΠΑΕ που σταματησε εκεινες τις 4 μερες να δινει διαρκειας..ο ρυθμος πωλησης και ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλος ενω τωρα τα πραγματα ειναι πιο πεσμενα

εκεινες τις μερες αν εκανες και μια καλη μεταγραφη (πχ μαρκος αντωνης ηλιας σαντος) τωρα θα ειχες 15-16.000 ανετα

den nomizw na paizei kapoio rolo.. opoios ithele na parei diarkeias tha to parei k meta 1 vdomada..
anamenomeno itan na pesei i kinisi twn diarkeias meta to peras tis periodou me tis palies times..

parola auta estw k me xamilous ruthmous pleon ta diarkeias auksanontai..

legones

• Guest
Μηπως ξερει κανεις στα ποσα ειμαστε ? ?
Απο περιεργεια........

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Χθες δώσαμε 91 διαρκείας. Είμαστε ανάμεσα στις 14.000 και 15.000 κομμάτια. Ακριβή αριθμό δεν ξέρω.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsag

• Αλλαγή
Το θεωρώ δεδομένο ότι θα πιάσουμε και θα ξεπεράσουμε το φετινό όριο των 15 χιλιάδων. όριο το οποιο από μόνοι μας θέσαμε σας οπαδοί έτσι για την τρέλα μας!!!

Θα το ξεπεράσουμε ειδικά με 2η αγωνιστική εντός με ντέρμπυ...  και με ένα διπλό την 1η αγωνιστική θα χεστούν όλοι μήπως και δεν βρίσκουν εισιτήρια   ;)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ