Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 30412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Μεγάλη ρόμπα ο συγκεκριμένος. Είναι να του πεις να σου δώσει προγνωστικά στο Σ13, με 14 διπλές, για να πιάσεις στάνταρ Σ13 με μία μόνο στήλη.

ive4

• Guest
τραβα ένα πίρσινκ στη μύτη ρε ραπτόπουλε, που να ψάχνει το παληκάρι τώρα για μάγκνουμ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
pw re magkes moy ftiaksate thn mera.ena magnum reeee

Offline sabbath

• Αλλαγή
η αληθεια ειναι οτι μετα την περσινη πορεια οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος να περιμενε αν οχι 6.000 αλλα τα 10.000 διαρκειας με τα βιας να τα φτασουμε.....

αλλα ειπαμε ΠΑΟΚ εισαι και οπως λεει ενα γαματο sticker που κυκλοφορει τελευται don't fuck with us!!!!! :) :) :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
Kostas4 δεν μας εξηγείς τίποτα που εισαι και οικονομολόγος; (γιατί εγώ τις λογιστικές δεν βλέπω να τις περνάω)   

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080703181711496

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 5.Ιουλ.2008 ως και την Τετάρτη 9.Ιουλ.2008 δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη εκκαθάριση και πλήρης καταμέτρησή τους.

Τι φαντάζομαι εγώ..Μήπως επειδή αλλάζουν τιμές πρέπει να είναι σίγουροι πόσα πούλησαν,μην τους ξεφύγει ούτε ένα , με σκοπό να μην κάνουν λάθος στα λογιστικά βιβλία;

Ας εξηγήσει κάποιος στα σίγουρα  γιατί πολύ εύκολα περνιέται για τροφή..
« Last Edit: July 05, 2008, 02:08:21 by fatal_invasion »

Offline bozik

• Αλλαγή
να σου πω εγώ ένα....με το ρυθμό που πηγαίναμε θα τα πουλούσαμε όλα στην 4 ...πράγμα που δεν θέλει να κάνει η παε,αφού θέλει να αφήσει ανοιχτές όλη τη χρονια κάποιες θέσεις...πω-πω θέμα πως και του ξέφυγε του μπακάλη σκόρδα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Πραγματικά υπάρχει ένα ψιλομπάχαλο με τα διαρκείας. Ξέρω μερικές περιπτώσεις στις οποίες άλλος πλήρωσε το διαρκείας-σε άλλη κάρτα χρεώθηκε, προβλήματα με συνωνιμίες κλπ.
Αναγκαίο κακό η επανεξέταση και καταμέτρηση τους από τους υπαλλήλους και θεωρώ σίγουρο ότι του χρόνου θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση του κόσμου.
Άλλωστε, όσο ζεις-δουλεύεις μαθαίνεις από τα λάθη σου.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline maria-mtb

• Βασικός
επειδή μεταφέρθηκε, αλλά καλό είναι να υπάρχει κ εδώ, με 2 λόγια 70-80 ευρώ από μένα σε αδερφό που έχει οικονομική στενότητα κ θέλει να πάρει διαρκείας...κ αν δεν προλάβει της μπάλας, υπάρχουν κ άλλα αθλήματα...
ο λόγος κ περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω τόπικ.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=8976.msg201616#new

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τελικα μαλλον δεν θα μπει οριο στα διαρκειας οποτε παμε για 20.000+ φετος..
ΠΑΟΚ G4Α

fatal_invasion

• Guest
είτε μπει είτε όχι,δεν νομίζω να πάμε πάνω απο 17-18.

legones

• Guest
Τελικα μαλλον δεν θα μπει οριο στα διαρκειας οποτε παμε για 20.000+ φετος..

Αυτο που το βασιζεις αδερφε ? ? το διαβασες ή ακουσες κάπου ? ? Δωσε κανα link αν ειναι σε παρακαλώ.......

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21297_0_1_0_M

Συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας

Σήμερα το μεσημέρι συνεδίασε το δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, δίχως περιορισμούς μέχρι τις 31 Αυγούστου όταν και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον περσινό αριθμό των διαρκείας και πλέον είναι δεδομένο ότι θα σημειωθεί ένα μεγάλο ρεκόρ.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

legones

• Guest
Πραγματικα δε ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο........

North_pole

• Guest
Δηλαδή πρέπει τώρα να αρχίσουμε τις εκκλήσεις προς τον κόσμο; Μην παίρνετε άλλα διαρκείας. Σταματήστε τα διαρκείας γιατί δεν θα έχουμε να δώσουμε εισιτήρια στη σεζόν. Οσοι δεν πρόκειται να έρχεστε παρακαλείσθε να βοηθήσετε τον ΠΑΟΚ με αγορά μετοχών, ειδών της μπουτίκ, εγγραφή στον ΑΣ, γιατί στο ποδόσφαιρο έχουμε τιγκάρει. ;D

kostas4

• Guest
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

αυτο με την καταμετρηση μου φαινεται λιγο χαζο.αφου ολα τα βαζουν στους υπολογιστες και κοβουν αποδειξεις.με δυο κλικ λογικα ξερουν ποσα ακριβως εχουν πουλησει.
ξερει κανεις σιγουρα για ποιον λογο σταματησε η διαθεση τους για λιγες μερες?μηπως εγινε κανενα μπαχαλο και πηγαν να βγαλουν ακρη η μπορει να θελαν να σκεφτουνε αν θα μπει οριο η οχι.

και κατι ακομα.οι συνδεσμοι εχουνε παρει ολοι τα διαρκειας τους?γιατι αν υπαρχουν αρκετοι που δεν εχουν παει ακομα τους φακελους τοτε το νουμερο θα ανεβει πολυ παραπανω.

Offline cure

• Αλλαγή
Γούσταρα πάρα πολύ την απόφαση της διοίκησης να μη βάλει πλαφόν στη τρέλα... ε εννοώ στα διαρκείας, γιατί όσο ανεβαίνουν αυτά τόσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ. Μεγαλώνουν οι απαιτήσεις από την ομάδα και οι υποχρεώσεις του αγωνιστικού τμήματος, μεγαλώνει η πιθανότητα προσέλκυσης κι άλλων χορηγών, αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνουμε τη Τούμπα απόρθητο κάστρο κτλ κτλ

Τα υπόλοιπα περί κάποιων που δεν μπορούν να αγοράσουν κτλ δεν παίζουν ρόλο, γιατί πρώτον αποκλείεται να δώσουμε 28.000 και το τρελό ΠΑΟΚτσάκι έχει πάντα το τρόπο του να βρει εισιτήριο, όλα τα αλάνια είναι στους συνδέσμους, θα τον βοηθήσουν από κει. Ο άλλος που έρχεται σε δυο ματς το χρόνο, ναι δεν θα μπει αλλά τι να κάνουμε; Σε όλες τις τεράστιες ομάδες του κόσμου συμβαίνει.

Έχω την αίσθηση μάλιστα πως θα συνεχιστούν οι πωλήσεις με τους ίδιους ρυθμούς. Έτσι για να αποδειχτεί μια και καλή η αλλαγή νοοτροπίας, ο βαθμός συσπείρωσης και η πίστη του ΠΑΟΚτσή σε αυτούς τους ανθρώπους. παρόλη τη γκρίνια, που είχαμε και όλη τη χρονιά άλλωστε, παρόλο το κούμπωμα από τις μεταγραφές.

Ό,τι και να λέμε στο ταμείο φαίνεται η στήριξη ή όχι. Ούτε στα λόγια, ούτε στα posts
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

shaman4

• Guest
είτε μπει είτε όχι,δεν νομίζω να πάμε πάνω απο 17-18.

kai ego tha ekplago akomi kai an paei 16.000.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και δε με λέτε! με τα διαρκείας τι γίνεται? νούμερα έχουμε?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Νομιζω περιπου 13.600 ειναι αδερφε μεχρι τωρα

legones

• Guest
    Διευκρίνηση για τα Εισιτήρια Διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 10.Ιουλ.2008 τα Εισιτήρια Διαρκείας θα διατίθενται από τις 09:00 έως τις 18:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Τα Σάββατα δεν θα διατίθενται Εισιτήρια Διαρκείας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=11626E1D863CB55A921DC40FDC0C9387?newsCode=20080709193354555