Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2008-2009 (δόθηκαν 19.159)  (Read 31004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
siga re.plakitsa kanoume.
O sevasmos enoeite.kai sigoura an mas diavazei tha to pairnei kaloproereta...

omorfi gunaika einai kai bravo ths. 8)

fatal_invasion

• Guest
maria-mtb στειλτην και σε μας..

Καλά ρε δικέφαλε,αστην 2-3 μέρες και μετά κόψτην τη φωτογραφία.. ;D
« Last Edit: July 02, 2008, 15:24:58 by fatal_invasion »

Offline ved

• Αλλαγή
ρεσυ δικεφαλε ακομα και διοικητης στον στρατο θα εκανε για λιγο τα στραβα ματια ρε!!!!!!!!!!!!!!

ζαγορακη σαν μεγα εμπορικο και πανεξυπνο μυαλο που εισαι στο επομενο τευχος του PAOKMAGAZINE

ΚΑΝΕ αφιερωμα στο υπαλληλικο προσωπικο της παε και τιμης ενεκεν φωτο αφισες των υπαλληλων...

θα εξαντληθει... ;)

fatal_invasion

• Guest
ένας φίλος μου με είπε ότι είδε διαφήμιση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στον άλφα.Είδε κανείς τίποτα?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
eida sthn et3 egw.alpha eida toy vazeloy.
h diafhmish einai mikrh lith kai me to syn8hmataki me fwnh ghpedoy.oti akrivws xreiazetai gia mena.oyte na se prhzei oyte na se afhnei
ki adiaforo

legones

• Guest
Παντως απο οτι φαινεται ψιλο τζαμπα η διαφημιση, αφου σε λιγες μερες θα βγει ανακοινωση για παυση διαθεσης διαρκειας........
 ;D

antonis_peraia

• Guest
ontws epekse i idia diafimisi kai alpha
den mou to eipan....TO EIDA

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
μολις ανακοινωθηκε στην πρωτη οτι ξεπερασαμε το περσινο ρεκορ των διαρκειας.....
αντε ΠΑΟΚαρα παμε γερα........χαμος πρεπει να γινεται παντως.....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

legones

• Guest
Στο γηπεδο ακουγοταν οτι πατησαμε τα 14.000....... Δε ξερω αν ειναι αληθεια ή παπας.......
Ηδωμεν....

Offline Geo

• Αλλαγή
Και να μην τα πατήσαμε (τα 14000)....., σε 1, 2,.... το πολύ 3 μέρες, ....θα είναι πλέον γεγονός.
Είναι τεράστια η δυναμική αυτής της Ομάδας......που ώρες ώρες σε τρομάζει! Και καλά σε κάνει!

Offline cure

• Αλλαγή
Παιδιά και μόνο που άρχισαν οι διαφημίσεις στη τηλεόραση τώρα, σημαίνει πολύ απλά ότι προς στιγμήν δεν σκέφτονται για πλαφόν. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε;

Τσουνάμι ρε μάγκες... Είδατε τι γινόταν χθες στο καμαράκι των διαρκείας. Καθόμουνα για 5 λεπτά στην απέναντι πόρτα της τουαλέτας και μου ερχόταν να κλάψω. Γαμώ τη τρέλα μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

legones

• Guest
Φιλε Paokcure θα μπει πλαφον 100%....... το ειπε ο Ποικιλιδης προχθες στο ανεπισημο χαλαρωμα της ομαδας οταν τον ρωτουσαμε......... και ο λογος ειναι για ανακυκλωση του κοσμου που βλεπει ματς στο γηπεδο και ψωνιζει απο μπουτικ......
Τωρα που θα μπει το πλαφον θα μαθουμε συντομα....
Το ερωτημα ειναι θα προλαβει κανεις να αγορασει διαρκειας με τις νεες τιμες ? ? ?
 ;D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Είδατε τι γινόταν χθες στο καμαράκι των διαρκείας. Καθόμουνα για 5 λεπτά στην απέναντι πόρτα της τουαλέτας και μου ερχόταν να κλάψω. Γαμώ τη τρέλα μας

κι εγω καποια στιγμη ειχα κολλησει εκει και κοιτουσα σαν χαζος...μαχη κανονικη για ενα διαρκειας!!!και την ωρα που τελειωσε η προπονηση και ειχα παρει το μηχανακι για να φυγω στην μικρας ασιας επικρατουσε πανδαιμονιο απο αυτοκινητα και μηχανες...καποια στιγμη εκει αναμεσα στο πληθος ειχε χωθει ενα μηχανακι με ενα ζευγαρι επανω, ηλικιας πανω κατω 60 χρονων οι οποιοι δεν ειχαν καμια σχεση με ΠΑΟΚ...απλα ετυχε να περνανε απο εκει εκεινη την ωρα...ρωτησαν καποιον λοιπον να τους πει τι γινεται εκει και εχει τοσο πολυ κοσμο...του απαντησε ενας τσακαλος οτι εχει πρωτη προπονηση ο ΠΑΟΚ,αυτοι κουνησαν το κεφαλι και ακουω να λεει η γυναικα στον αντρα:καλα τοσος κοσμος για μια προπονηση?τι θα γινει αν παρουν το πρωταθλημα?...και εντελως αυθορμητα επειδη ημουν διπλα τους και ακουγα την συζητηση πεταχτηκα και τους ειπα:<<ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ...>>

ive4

• Guest
Παιδιά και μόνο που άρχισαν οι διαφημίσεις στη τηλεόραση τώρα, σημαίνει πολύ απλά ότι προς στιγμήν δεν σκέφτονται για πλαφόν. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε;

Τσουνάμι ρε μάγκες... Είδατε τι γινόταν χθες στο καμαράκι των διαρκείας. Καθόμουνα για 5 λεπτά στην απέναντι πόρτα της τουαλέτας και μου ερχόταν να κλάψω. Γαμώ τη τρέλα μας

αν πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο τι θα κάνεις δηλαδή ; χαχαχα ;D

Offline cure

• Αλλαγή
Θα παλαβώσω αδερφέ, αλλά το χθεσινό, και όχι μόνο αλλά όλη τη χρονιά, είναι άλλο συναίσθημα. Περηφάνια τρελή μαζί με συγκίνηση.
Η νέα γενιά ΠΑΟΚτσήδων είναι άλλη κλάση και πολύ πιο κοντά στα μυαλά με τη δεκαετία του 80 από τη δική μου γενιά, που έζησε μέσα στη μίρλα.
Αυτό και μόνο φτάνει για να ξαναπετάξει ο ΠΑΟΚ για μένα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

reset4

• Guest
03.07.2008     Σταματούν για 4 ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 5.Ιουλ.2008 ως και την Τετάρτη 9.Ιουλ.2008 δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη εκκαθάριση και πλήρης καταμέτρησή τους

www.paokfc.gr

auto einai pou leme: xasame to metrhma  ;D ;D ;D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@PAOKCURE, ευτυχώς που διευκρίνησες ότι "Καθόμουνα για 5 λεπτά στην απέναντι πόρτα της τουαλέτας και μου ερχόταν να κλάψω", επειδή θα νόμιζα ότι πάνω στην κάβλα... ;D

Πραγματικά υπάρχει ένα ψιλομπάχαλο με τα διαρκείας. Ξέρω μερικές περιπτώσεις στις οποίες άλλος πλήρωσε το διαρκείας-σε άλλη κάρτα χρεώθηκε, προβλήματα με συνωνιμίες κλπ.
Αναγκαίο κακό η επανεξέταση και καταμέτρηση τους από τους υπαλλήλους και θεωρώ σίγουρο ότι του χρόνου θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση του κόσμου.
Άλλωστε, όσο ζεις-δουλεύεις μαθαίνεις από τα λάθη σου.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline savage republic

• Βασικός
Το ματιάξαμε το ποπάκι... ;D

legones

• Guest
Επιτηδες το κανει η ΠΑΕ για να να προλαβουν να δωσουν και τα διαρκειας με τις ακριβες τιμες.......
 ;D

apostolos

• Guest
Egw pantws muth vrhka, breite ki eseis mia belona na pame na kanoume xavale....