Author Topic: O χουντικός νόμος Ορφανού-Ιωαννίδη και η καταπολέμηση του απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ  (Read 17115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline lik4

• Αλλαγή

το προβλημα φιλε βρισκεται μονο στον λαο σου,δεν γινεται να ευαισθητοποιειται μονο ενα μικρο κομματι 50-100 ατομων σε τετοια θεματα και ολοι οι αλλοι πετανε αετο.οταν ομως βλεπουν να αναβουν δεκαδες πυρσοι στην τουμπα ολοι περνουν ενα κινητο στο χερι και τραβανε σαν 10χρονα και τα δειχνουν στους φιλους τους,οταν ομως συλλαμβανουν καποιον ενδιαφερονται μονο τα ιδια και τα ιδια ατομα

στον λαο σου?????

τωρα εγω πρεπει να απαντησω και σε αυτο?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Συλλήψεις και μέσω βίντεο

"Goal" 08:04 10/3

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ανέφεραν χθες πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις, καθώς θα γίνει χρήση των βίντεο που υπάρχουν στη διάθεσή της. Φαίνεται πως στο γήπεδο της Τούμπας σε αντίθεση με κάθε άλλο γήπεδο στην Ελλάδα οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν άψογα, καθώς η Τούμπα είναι ένα από τα λίγα γήπεδα, αν όχι το μοναδικό, στο οποίο η αστυνομία χρησιμοποιεί το βίντεο για να προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις. Είναι γεγονός πως το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έχει καταγράψει πολλά από τα περιστατικά που έγιναν εντός και εκτός γηπέδου και ειδικά μπροστά στις θύρες 1,2 και 3, εκεί όπου υπήρξαν και οι περισσότερες ρίψεις χημικών ουσιών από την αστυνομία.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1827365
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Με έκπληξη διαπιστώνω ΚΑΙ σήμερα πως με εξαίρεση 4-5 άτομα ουδείς ασχολείται με το θέμα της σύλληψης των 8 συνοπαδών μας...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 8 ΑΘΩΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΑΣΤΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, 8 ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (αν μας αξίζει πραγματικά να αποκαλούμαστε έτσι) ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Ας ασχοληθούμε λίγο ακόμη με το πότε θα βάλει ξανά γκολ ο Μουσλίμοβιτς, ή πότε επιτέλους θα κατεβάσει την ομάδα ο Σάντος με 5 επιθετικούς, δαν πα να σαπίσουν στη φυλακή τα ρεμάλια, ας μην προκαλούσαν τα αξιότιμα σώματα ασφαλείας  :P...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ποιες συλληψεις ρε corrupt, πλακα μας κανεις? Τον Μπαλαφα το παλτο, δεν τον ειδες πως επαιζε? Ασε που ο Σαντος δεν παιζει με 2 επιθετικους. Εχει και εκεινο το γιδι το Μουσλιμοβιτς που βαζει γκολ καθε πασχα, και δε βαζει τον Κλαους που ειναι ταλενταρα. Αυτα τα ξεχνας?
Με τα τσογλανια θα ασχολουμαστε τωρα που πετουσαν και πετρες στους Αστυνομικους?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tool4a

• Αλλαγή
Toν χούτο ξέχασες! :P
Αφού δε πιάσανε εμάς η φίλους μας γιατί να πάμε στα δικαστήρια???Ας σαπίσουν οι αλήτες να μάθουν να μην τα ξανακάνουν!!

GeorgT

• Guest
σορρυ παιδια αλλα χαλαρώστε λιγο, ασφαλώς κ ειμαι π.χ υπέρ του να βγουνε τα παιδια αν είναι αθώα αλλα οταν λεμε να φύγουν οι κάφροι απο την τούμπα πως το εννοούμε? Οταν πιασανε πριν 2-3 μηνες άδικα τα παιδια ολοι μας συμφωνούσαν οτι κατι πρεπει να γίνει, αν ομως αποδεικνύεται οτι καπιοι απο αυτος βγαλανε τα απωθημένα τους ρίχνοντας μολοτοβ στους μπάτσους για τι να τους υποστηρίξουμε? Την κυριακη μπορει για αυτα που γινανε κατα 90% να φταινε οι βρωμο-μπατσοι γαμω τη φαρα τους αλλα κατα 10% εφταιγαν κ τα τσογλάνια που πηγαν δηθεν να πλησιάζουν τους κωλο γαυρους! (το πρόβλημα για μένα ειναι οτι δεν μπορώ να εμπιστευτώ τη ελλ. δικαιοσηνη κατα ποσο αντικειμενικά θα δικαστούν αυτα τα παιδια)

baron

• Guest
εγώ λέω 85% οι μπάτσοι και 15% οι κάφροι

Τι γραφεις ρε την στιγμή που δικοί μας είναι μέσα?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα πάντα
το εύκολο θύμα είναι τα τσογλάνια.
Άντε να τα βάλουμε φυλακή να πάει μπροστά ο τόπος.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Κατ εμέ ειδικά σε αυτό το παιχνίδι και τα όσα έγιναν  έξω απο το γήπεδο αυτοί που επιτέθικαν στους μπάτσους έχουν όλο το δίκιο
του κόσμου διότι νιώσαν να προκαλούνται στο ίδιο τους το σπίτι.Στο ίδιο τους το σπίτι όπου βρέθηκε ένας ολόκληρος στρατός για να
προστατέψει την ομάδα του λιμανιού.Ολοι οι τοπικοί αφέντες προσκύνησαν τον μεγάλο κόκκαλη όπου για 2 μέρες έκανε κουμάντο στην
πόλη.Οτι έλεγε ήταν νόμος.

Αυτοί που δε τα δέχτηκαν όλα αυτά είναι και αυτοί που θα οδηγηθούν την πέμπτη στα δικαστήρια όπου θα αποφασίσουν κάποιοι αν
θα συνεχίσουν να είναι ελύθεροι η όχι.Και φυσικά αυτοί που θα έπρεπε να οδηγηθούν στα δικαστήρια και μια κια καλή στην φυλακή είναι
όλοι αυτοί οι υπάλληλοι του κράτους με αρχηγό τον κόκκαλη.Αυτοί είναι οι αυτουργοί όπου απο αγωνιστικά θέματα(διαιτησία)μεχρι εξωαγωνιστικά(ξυλο στο καραϊσκάκη), στημενά πρωτοσέλιδα,εμπρηστηκές ανακοινώσεις και έναν ολόκληρο στρατό έτοιμο
να σκοτώσει αν χρειαστει, οδήγησαν κάποια παιδιά στη σύγκρουση ενάντια σε όλα τα παραπάνω.

Επαναλαμβάνω οτι εχουν όλο το δίκιο του κόσμου να κανουν αυτά που έκαναν και έπρεπε να έκαναν και ακόμα περισσότερα.
Μολοτοφ στον κερατά πορνόγερο τσάτσο,στον πρώην αττικάρχη δούλο τσιρώνη,σε όλα τα σιχάματα της ομάδας του λιμανιού.

GeorgT

• Guest
Σωστά κ τα δυο που λετε απλα, χωρις να θελω να παρεξηγηθώ, δεν θελω να γίνονται αυτα στη πλάτη του ΠΑΟΚ βάζοντας σε κίνδυνο την ομαδα με τιμωρίες, αυτην την δύσκολη χρονική στιγμη κ τον απλο κόσμο λογο της πστκς αντίδρασης των μπατσων! Θα προτιμούσα να τους χτυπούσαμε πιο υπουλα!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σήμερα στα δικαστήρια ήμασταν το πολύ 30 άτομα... Ο λαός του ΠΑΟΚ τελικά άφησε τα αδέρφια του ξεκρέμαστα στο έλεος της κρατικής βίας, στο έλεος της επιλεκτικής και μεροληπτικής ελληνικής "δικαιοσύνης"...

Εγώ ένα μονάχα θα πω, όσοι πραγματικά είχατε τη δυνατότητα να πάτε σήμερα στα δικαστήρια για αλληλεγγύη στα παιδιά (έστω και για λίγη ώρα) και δεν το κάνατε, είστε κότες με κομμένα αρχίδια. Τόσο απλά.

Ρε σεις πότε επιτέλους θα κατεβάσει ο Σάντος την ομάδα με 1-3-6, να χτυπήσει στα ίσια τα παιχνίδια; Ως πότε πια θα παίζουμε συντηρητικά και αμυντικά...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

blackterror4

• Guest
η απαξειωση για τον νεο τρομονομο φανηκε και απο τα συλλαλητηρια που αντι να χει χιλιαδες κοσμου ειχε καμια 500αρια το πολλη ατομα.λευτερια στους οπαδους του παοκ.αμεση καταργηση του χουντονομου τωρα

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Ξεφτιλα,το μοντερνο ποδοφαιρο τελικα μας σαπιζει σαν οπαδους
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Αυτός ο νόμος είναι ότι χειροτερο εχει υπάρξει(μαζί με τους άλλους τρομονόμους) σε αυτό το πολιτευμα που αποκαλειται δημοκρατία.
Και μόνο που παραβρέθηκα σημερα στα δικαστήρια κατάλαβα πόσο μεγάλο είναι το συναισθημα να δικάζεσαι με αυτό τον τρόμο που αποκαλούνε νόμο. Ενιωσα αηδία και αδικία μαζί.Τόσες πορείες έχουν γίνει για αυτό το θέμα και παρουσία 0 απο κόσμο(περαν απ αυτους τους 500 που αναφερει παραπάνω ο black terror).Πρέπει να μπεί καλά μέσα στα μυαλά σας οτι αυτός ο νόμος και μόνο που συνεχίζει να υπάρχει είναι ήττα για τους εαυτούς μας.
Στους εαυτούς που τουλάχιστον νιώθουν οπαδοί και όχι σε αυτούς που έχουν τον ΠΑΟΚ για μια κυριακη.

Σήμερα φάνηκε πιοι όντως είναι οπαδοί!30 ατομα ρε ξεφτίλες??Γιατί ρε γαμώ το μυαλό σας??Επειδή είναι τσογλάνια που τα σπάγανε ε?
Επειδή δεν είμαστε εμείς αλλά ούτε και κανένας φίλος μας ε?
Και φάε και στη μάπα 5 κλουβες με τα γουρούνια με ενα ύφος όλο μαγκιά
να σε περιτρυγυριζουν!!Και φάε και ένα καλό φακέλωμα με τις μηχανές να ακούγονται τσακ-τσακ απο τους ρουφιάνους!!
!

όσοι πραγματικά είχατε τη δυνατότητα να πάτε σήμερα στα δικαστήρια για αλληλεγγύη στα παιδιά (έστω και για λίγη ώρα) και δεν το κάνατε, είστε κότες με κομμένα αρχίδια. Τόσο απλά.

Diego-4

• Guest
Μόνο για τα πανυγήρια είμαστε τελικά.7 αδέλφια μας σήμερα οδηγήθηκαν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου , εκεί που τα τευλευταία χρόνια με αφορμή τον φασιστικο νόμο έχουν περάσει ουκ ολίγοι απο εμάς....συμπαράσταση απο κανέναν.30 άτομα μονάχα δυστυχώς μπορεί να λέω και πολλούς , 30 άτομα για 7 αδέλφια.Ντροπή σε όλους οσους δεν περάσαν έστω και για 5 λεπτά..Πανυγηρτζίδες , ε πανυγηρτζίδες , άντε κράξτε τον Σάντος τώρα και τον Μπαλάφα , μόνο για αυτό είστε...
Μπραβο στους joker , KATISI , gouda, corrupt , alkoholic που δεν έμειναν στα λόγια και ήταν εκεί...για τους υπόλοιπους έχω να πώ να κοιμούντε ησυχοι , ο Σάντος θα παίξει με 2 επιθετικούς το Σάββατο και ο Μπαλάφας θα είναι στον πάγκο.

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σήμερα στα δικαστήρια ήμασταν το πολύ 30 άτομα... Ο λαός του ΠΑΟΚ τελικά άφησε τα αδέρφια του ξεκρέμαστα στο έλεος της κρατικής βίας, στο έλεος της επιλεκτικής και μεροληπτικής ελληνικής "δικαιοσύνης"...

Εγώ ένα μονάχα θα πω, όσοι πραγματικά είχατε τη δυνατότητα να πάτε σήμερα στα δικαστήρια για αλληλεγγύη στα παιδιά (έστω και για λίγη ώρα) και δεν το κάνατε, είστε κότες με κομμένα αρχίδια. Τόσο απλά.

Ρε σεις πότε επιτέλους θα κατεβάσει ο Σάντος την ομάδα με 1-3-6, να χτυπήσει στα ίσια τα παιχνίδια; Ως πότε πια θα παίζουμε συντηρητικά και αμυντικά...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

Μην την ψαχνεις αδερφε και μην στραβωνεις τζαμπα....

Παντα ετσι ητανε ετσι ειναι και ετσι θα ειναι...

Μακρια απο το σπιτι μου και την οικογενεια μου να ναι το κακο και ας ειναι σε οποιον να ναι!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50.... 80... 150... 1500... ΟΛΟΙ!

Κριμα δεν θα παιξουνε Βερον... Μουσλιμοβιτς και ο Τσε Γκεβαρα number2 Κονσεισαο το Σαββατο... λετε να χασουμε????

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω αυτο που θελω να πω και ας παρεξηγηθω απο αρκετους,ειναι ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ για καποιους που ενω δεν ειχαν δουλεια προτειμησαν να κατσουν σπιτι τους και να πιουν καφε παρεα στο κονσερβοκουτι η στον υπολογιστη,παρα να ερθουν εστω και για δεκα λεπτα στα δικαστηρια...

Τι να σας πω ρε μαγκες...μπραβο σας,παντα τετοια....Να το χεσω ειλικρινα το οπαδιλικι σας....Και μπορει για καποιους η για ολους εδω μεσα να ακουγετε βαρυ ,αλλα οσοι πηγαν στα δικαστηρια σημερα και ειδαν αυτα τα παιδια καταλαβαινουν.

Αγανακτησα σημερα και συγχρονως απογοητευτηκα......Τα παιδια αυτα ουτε τσογλανια ειναι ουτε χουλιγκανς που πηγαινουν στο γηπεδο για να βγαζουν τις καφριλες τους ειναι...Πανω απο ολα ειναι ΠΑΟΚτσηδες και απο τι φανηκαν για μενα ειναι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες απο μερικους..

Αυτοι τουλαιχιστον ηταν εκει μπροστα και αντιπροσωπευσαν ολωνων την αγανακτηση που νιωσαμε για αυτην την αηδια που λεγετε γαυρος και το υπερασπιστηκαν με την ιδια τους την ελευθερια....Κατι πολυ σημαντικο για εμας που δεν την εχουμε στερηθει ακομη...

Δεν με ενδιαφερει αν συμφωνειτε η οχι,δεν με ενδιαφερει αν η γνωμη σας ταλαντευετε στο κατα ποσο εκαναν μαλακια και πληρωνουν το τιμημα..η οχι....Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι ΠΑΟΚ δεν σημαινει μια Κυριακη στο γηπεδο και ας γινει οτι θελει...ετσι ξερω και εγω να λεω οτι ειμαι ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ σημαινει να δινομαι,να υπερασπιζομαι αυτα τα τεσσερα γραμματα,να στεκομαι στο υψος μου οταν οι αλλοι με πολεμανε,να μην ειμαι ρουφιανος κανενος,να με χτυπανε και να ξανασηκωνομαι,να αγαπω τον αδελφο μου που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και να ειμαι εκει στις πιο δυσκολες στιγμες του...

ΠΑΟΚ ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ....και οταν μοιραζεται η αρρωστια τοτε ο πονος γινετε πιο ανωδυνος η και αντιθετα η χαρα πιο μεγαλη..

Κατι που μερικοι απο εσας ξεχασατε σημερα...

Αυριο ευχομαι να μην ειναι κανενας απο εσας..Να μην ειμαι εγω......
Δυστηχως ομως ειναι αλλοι.....Και με πειραζει παρα πολυ να βλεπω 30 ατομα στα δικαστηρια ΜΟΝΟ,για να συμπαρασταθουν εστω και με την παρουσια τους σε αυτα τα παιδια...Και αυτο γιατι?Ισως γιατι δεν ηταν γνωστοι.....
.Απο ποτε ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ''προσωπο'' για να εχει συμπαρασταση?

Ετσι καταντησαμε δηλαδη?

Λυπαμαι γιατι εγω θυμαμαι εναν λαο που  ηταν ολοι για ολους,ακομα και στα ντου εμπαινες μπροστα εστω και για εναν με οποιο κοστος..
Τωρα κοιταμε αν αυτος που δικαζετε ειναι γνωστος μας,η αν του αξιζει να δικαζετε....
Κριτες μπορει να γινουμε ευκολα....Οταν κρινομαστε ομως .....εκει ειναι τα δυσκολα...

υ.γ...Μαθετε ποια ειναι αυτα τα παιδια.....Αφου για καποιους πρεπει να ειναι ''δικος τους'' για να τρεξουν,καντε μια ερωτηση...θα εκπλαγειτε...

Σημερα οι 7........Αυριο μπορει καποιος απο μας να ειναι ο 8ος...

Καλη σας νυχτα
                ''''ΑΔΕΛΦΙΑ'''.....

23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.......
                                          ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
θα ήθελα πολύ να ήξερα τι γίνετε στην Θεσσαλονίκη για αυτό το θέμα. γιατί εδώ μέσα εντάξη, είσαστε όσοι είσαστε από Θεσσαλονίκη....

Ενημέρωση εκεί κάτω υπάρχει? Στους/από τους συνδέσμους για παράδειγμα, σε εκπομπές, propaganda διά στόματος, κάτι......

Δυστυχώς το κακό με την μηδαμινή παρουσία του "λαού" έγινε χτες.... αλλα ως της 23 του μηνός υπάρχει χρόνος για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση !!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δυστυχως θα συμφωνησω με ΟΛΟΥΣ τους παραπανω.ετσι εχουν τα πραγματα....ημουν ο πρωτος εδω μεσα που ποσταρα-αν και σε λαθος τοπικ(στο τοπικ του αγωνα με τον γαβρο)-για την κατασταση που επικρατουσε στα δικαστηρια απο τις 11:45 εως τις 12:30 περιπου που μπορεσα να παρεβρεθω στα δικαστηρια...κι εγω δουλευα αλλα εστω για λιγο βρεθηκα στα δικαστηρια να πω ενα κουραγιο στα παιδια.δεν ηξερα κανεναν απο αυτους...ουτε φιλοι μου ηταν ουτε γνωστοι,αλλα δεν μπορουσα να τους αφησω μονους στην πιο δυσκολη δοκιμασια της ζωης τους...οπως και δεν θα ηθελα να με αφησουν και αυτοι μονο αν καποια στιγμη-χτυπα ξυλο-βρεθω στην θεση τους...δεν ξερω αν και ποσοι απο εσας εδω μεσα εχουν βρεθει σε παρομοια θεση(ελπιζω να ειστε ελαχιστοι) αλλα τα παιδια που δικαζονταν ηταν ετοιμα να καταρρευσουν.και πιστεψτε με δεν ηταν ουτε ουτε αλητες ουτε τιποτα....εκεινη την στιγμη μπηκα για λιγο στην θεση τους και νομισα οτι θα δικαζομουν εγω...τα ποδια μου αρχισαν να τρεμουν και μονο στην ιδεα...
και οπως ειχα γραψει και στο αλλο τοπικ εξω απο τα δικαστηρια υπηρχαν πολλες κλουβες και αμετρητοι αστυνομικοι που σε κοιτουσαν με εναν τροπο ψαρωτικο σαν να σου λενε οτι ετοιμασου ερχεται και η δικη σου σειρα....το εγραψε και ενα αλλο παλικαρι πιο πανω αυτο.συν τις φωτογραφιες που μας βγαζαν καποιοι <<κυριοι>> ετσι απλα για να μας εχουν και να μας βλεπουν!!!
το εγραψα και αλλου...ισως ειναι περιττο απο πολλες πλευρες να πουμε οτι στις 23/3 πρεπει να παμε στα δικαστηρια....ουτως η αλλως μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23/3(αλλωστε οι ιδιοι παλι θα ειμαστε)...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.....