Author Topic: O χουντικός νόμος Ορφανού-Ιωαννίδη και η καταπολέμηση του απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ  (Read 16933 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Καλο ειναι στις 22 που παιζουμε με θρασυβουλο στην Τουμπα να γινει ενημερωση και καλεσμα απο τους συνδεσμους στον κοσμο για μαζικη παρουσια τη επομενη μερα στα δικαστηρια(ανακοινωσεις,πανο κλπ)
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ενημερωση υπαρχει...Αλλωστε δεν ειναι μονο το φορουμ,υπαρχουν και τα ραδιοφωνα,και απο στομα σε στομα ολο και κατι ακουγετε...
Και στην τελικη οποιος ενδιαφερετε ρωταει και μαθαινει...Οπως εμεις μαθαμε και ειμασταν εκει..

Το θεμα ειναι στις 23 να ειμαστε οσοι πιο πολλοι μπορουμε...παιζεται η ελευθερια καποιων παιδιων...τους κοβουν το οξυγονο....και πρεπει να ειμαστε εκει να τους δωσουμε κουραγιο...
Και αν μερικοι θεωρουν οτι ειναι κολοπαιδια ας πανε την Δευτερα απο 2 λεπτα να μιλησουν με αυτα τα παιδια και θα καταλαβουν...
Ειμασταν μονο 30 με 18 μπατσους που θα καταθεσουν εναντιον των παιδιων....Μας ευχαριστησαν χιλιαδες φορες που ειμασταν εκει...και απογοητευτηκαν και οι ιδιοι να στε σιγουροι....

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ....

Diego-4

• Guest
Εχθές μιλούσα στα δικαστήρια με τον ένα απο τους οκτώ , γνωστή φυσιογνωμία , παρόν σε εντός και εκτός έδρας , μου έμεινε αξέχαστη στο μυαλό η στιγμή που για λίγα δευτερόλεπτα λύγισε και με βουρκομένα μάτια μου είπε "Αδελφέ σε παρακαλώ , μη με ξεχασετε εκεί που θα πάω".Τρελάθηκα μολίς το άκουσα , βούρκωσα και εγώ , περάσαν απο το μυαλό μου αυτά που πέρασα και εγώ , τον ένιωσα απόλυτα και τον διαβεβαίωσα πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.Πείρα κατευθείαν τον τηλέφωνο της μητέρας του για να έχω επικοινωνία..Λοιπόν μάγκες , επειδή τα πολλά λόγια ειναι φτωχια και τα πράγματα είναι πολλή δύσκολα με τον φαστιστικό νόμο , είναι καλό να κάνουμε κάποιες κινήσεις απο τώρα.Είμαστε υποχρεωμένοι σαν οπαδικό φόρουμ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά έμπρακτα.Έχω έναν λογαριασμό τραπέζης που μπορώ να δώσω για οικονομική ενίσχυση , νομίζω πως δεν πρέπει να περιμένουμε την άλλη Δευτέρα για να κινηθούμε...Θέλω τις απόψεις σας.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
τι αποψεις, δεν ειναι για να το συζηταμε και πολυ.
καθε βοηθεια, ειτε οικονομικη, ειτε στηριξη με παρουσια στα δικαστηρια και οτιδηποτε αλλο ειναι επιβεβλημενη.

CLUB LARISA

• Guest
Εχθές μιλούσα στα δικαστήρια με τον ένα απο τους οκτώ , γνωστή φυσιογνωμία , παρόν σε εντός και εκτός έδρας , μου έμεινε αξέχαστη στο μυαλό η στιγμή που για λίγα δευτερόλεπτα λύγισε και με βουρκομένα μάτια μου είπε "Αδελφέ σε παρακαλώ , μη με ξεχασετε εκεί που θα πάω".Τρελάθηκα μολίς το άκουσα , βούρκωσα και εγώ , περάσαν απο το μυαλό μου αυτά που πέρασα και εγώ , τον ένιωσα απόλυτα και τον διαβεβαίωσα πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.Πείρα κατευθείαν τον τηλέφωνο της μητέρας του για να έχω επικοινωνία..Λοιπόν μάγκες , επειδή τα πολλά λόγια ειναι φτωχια και τα πράγματα είναι πολλή δύσκολα με τον φαστιστικό νόμο , είναι καλό να κάνουμε κάποιες κινήσεις απο τώρα.Είμαστε υποχρεωμένοι σαν οπαδικό φόρουμ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά έμπρακτα.Έχω έναν λογαριασμό τραπέζης που μπορώ να δώσω για οικονομική ενίσχυση , νομίζω πως δεν πρέπει να περιμένουμε την άλλη Δευτέρα για να κινηθούμε...Θέλω τις απόψεις σας.

Όσο μπορώ κ αντέχω είμαι μέσα για αν μη τι άλλο, την οικονομική ενίσχυση του αδερφού μας

melina

• Guest
"Αδελφέ σε παρακαλώ , μη με ξεχασετε εκεί που θα πάω".

Και μόνο μ'αυτή τη φράση έχω ανατριχιάσει!

Επιβάλλεται, λοιπόν, να βοηθήσουν όλοι όσο μπορούν. Τα παιδιά αυτά περνούν δύσκολες ώρες που ίσως πολλοί να μη φαντάζονται. Ας βάλει ο καθένας μας τον εαυτό του στη θέση τους μόνο.
Εγώ πάντως δεν το αντέχω να σκέφτομαι τι μπορεί να περνούν... Ίσως επειδή το έχω ζήσει από πολύ κοντά...

Ότι μπορεί ο καθένας λοιπόν. Μην τους ξεχάσουμε!

Lydia_4

• Guest
Και γω μεσα, ας βοηθησουμε ολοι!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
καθε βοηθεια, ειτε οικονομικη, ειτε στηριξη με παρουσια στα δικαστηρια και οτιδηποτε αλλο ειναι επιβεβλημενη.

+1000

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ðáßñíïõí ïé äéêçãüñïé ãéá áìïéâÞ, ðáñÜâïëá äéêáóôçñßïõ êëð, ðüóá åßíáé;
Áí õðïèÝóïõìå üôé ðáßñíïõí 1000€ ôï êåöÜëé, ìéëÜìå ãéá 8000€ ðåñßðïõ, ãéá ôá 8 Üôïìá.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Suicidal

• Βασικός

"Την Δευτέρα κομμάτι απο τη σάρκα μας, του χαμόγελού μας κ της γροθιάς μας, σύρεται στα δικαστήρια ως αποδιοπομπαίος τράγος για να ξεδιψάσει τις ορέξεις του το συντεταγμένο Κοκαλιστάν, που, προκαλώντας μέχρι κ χθες, έβαλε στόχο να βγάλει λύσσα και μένος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ιερή μας υποχρέωση είναι να μην αφήσουμε μόνους τους αυτούς που πληρώνουν την αγάπη τους για την τιμή του Συλλόγου μας, πληρώνουν την προσπάθειά τους να απαιτήσουν ισονομία και ισοπολιτεία σε μία χώρα σε βαθύ κοκαλικό λήθαργο.Στα δικαστήρια και στα εδώλια δεν κάθεται κάποιος ανώνυμος, αλλά αυτός που πιάνουμε απο τα μπράτσα χοροπηδώντας τις Κυριακές, τραγουδώντας πως η δύναμή του είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί του..........ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! "

http://www.paokworld.com/index.php/news/paokfanclubs-mainmenu-42/280-allhleggyh-stoys-paoktshdes-aderfous-mas.html
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Χθες με τα παιδια που βρεθηκαμε δικαστηρια μας εκανε αρνητικη εντυπωση η απουσια εκπροσωπου της ΠΑΕ.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

blackterror4

• Guest
οντος δεν υπηρχε καποιος ελπιζω την δευτερα να υπαρχει και καποιος απο την παε αλλα και δεκαδες κοσμου

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ένα ωραίο κείμενο από το radical fans united.

11 Μαρ 2009

φυλακίσεων συνέχεια...

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες νεαρός φίλαθλος, που καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκισης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο νεαρός είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Χθες δικάστηκε με τον νέο αθλητικό νόμο, που δεν δίνει δικαίωμα αναστολής στην ποινή, και έτσι κατέληξε στο κελί.

(πηγή: εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», 06/03/09)

Φυλάκιση για το άναμμα καπνογόνου. Φυλάκιση για την ανάρτηση ενός πανό. Φυλάκιση επειδή προσπαθείς να προστατευτείς από τους μπάτσους και αυτοί σε συλλαμβάνουν. Τώρα, φυλάκιση και για χρήση λέιζερ. Κανένας δεν αστειεύεται πλέον. Ούτε οι μπάτσοι ούτε η Πολιτεία ούτε οι κάμερες. Για ο,τιδήποτε παρεκκλίνει από τα πλαίσια του φιλάθλου-καταναλωτή η τιμωρία είναι η φυλακή.

Το χειρότερο όμως είναι ότι το «ιδιώνυμο» παραμένει. Δεν έχεις δικαίωμα αναστολής ακόμα και αν το ποινικό σου μητρώο είναι λευκό. Ο νέος α(θ)λητικός νόμος σε πλήρη ισχύ. Είσαι οπαδός και πρέπει να τιμωρείσαι. Άλλωστε εμάς τα «πρεζάκια», τους «αλήτες» και τους «χαπακωμένους» καλά θα κάνουν «να μας κλείσουν μέσα» για να ησυχάσουν όλοι. Όλοι αυτοί που θέλουν γήπεδα εκκλησίες, γήπεδα με σουίτες και εμπορικά κέντρα, γήπεδα γεμάτα διαφημίσεις χορηγών, γήπεδα με παίχτες που δεν ξέρουν που παίζουν, γήπεδα χωρίς τη φασαρία του πετάλου, γήπεδα με τη φασαρία που κάνει η σακούλα από τα πατατάκια. Και αν χρειαστεί καμιά φορά λένε και καμιά μαλακία για το πόσο υπέροχος είναι ο κόσμος της ομάδας. Έτσι, για να σε καλοπιάνουν και να μην αντιδράς.

Ήρθε ο καιρός να τους κλείσουμε όλους αυτούς στη μικρή περιοχή τους!

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΕΟ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

http://rfu.blogspot.com/2009/03/blog-post_11.html

Αν χρειαστεί οικονομική ενίσχυση,μέσα.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εννοειτε πως και εγω μεσα...Επειδη ελειπα..απο αυριο θα ξεκινησουν καποιες κινητοποιησεις απο μερους μου...Εσεις που ειστε μελη και συνδεσμιτες καλο θα ηταν αν θελετε να κανετε μια κουβεντα στον συνδεσμο το οποιο ανηκετε να μαζευει καθε συνδεσμος απο τα μελη του λεφτα για αυτα τα παιδια...Αυτο πιστευω για αρχη ειναι το καλυτερο...

ive4

• Guest
ο ορφανός την Κυριακή έπινε καφεδάκι στην παραλία χασκογελόντας, ενω τόσα και τόσα άτομα πηγαίνουν φυλακή επειδή κρατάνε ένα λέιζερ, εξαιτίας του αντισυνταγματικού και απάνθρωπου νόμου του.

Αν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους ΠΑΟΚτσήδες υπάρχει και η πυρά. Δοκιμασμένο σύστημα στον μεσαίωνα, για να μην υπάρχει και συμφόρηση στις φυλακές...

Diego-4

• Guest
Ο αριθμός λογαριασμού είναι xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

στο όνομα xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Σας παρακαλώ να λέτε την τράπεζα να σας επιβαιβεώσει οτι το όνομα είναι xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx για να αποφύγουμε πιθανόν μπερδέματα.

MARFIN BANK

Υ.Γ.Καλό είναι ο αριθμός λογαριασμού και τα στοιχεία να μπούν στην κεντρική σελίδα για να το βλέπουν όλοι

..και το 1 ευρώ θα πιάσει τόπο..δεν είναι ντροπή..ντροπή είναι η αδιαφορια
« Last Edit: April 14, 2009, 10:57:06 by BillYpoglwssioS »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: March 16, 2009, 10:54:44 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ DIEGO-4-!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!

H ΣΙΩΠΗ(αδιαφορια) ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!