να πω κιεγω παιδια τις μαυρες σκεψεις μου που με στεναχωρησαν λιγο στην πορεια
και οι 2 εχετε δικιο.
η φαση δεν μου αρεσε απο καμια πλευρα.
ο πιτσιρικας εκανε λαθος που πεταξε οτι πεταξε...και οντως κιαλλες φορες με τετοιες απλες αφορμες οι μπατσοι γαμησανε συγκεντρωση
σε μισο λεπτο,,,θυμηθειτε το ματς με αεκ εξω απτα επισημα,
συνεπως επρεπε οι μπροσταρηδες της πορειας να αντιδρασουν αμεσα και να καταστησουν σαφες οτι τετοια πραγματα δεν θα επιτραπουν,
στο γραφειο του ξανθου μας περιμεναν ματ με μασκες.
οταν οι χακιδες φορανε μασκες σημαινει οτι το μονο που περιμενουν ειναι αφορμη...να σται σιγουροι γιαυτο και να το θυμαστε και στο μελλον.
αυτο το ατομο που λετε ηταν ενα απο τα ατομα που ηταν επιφορτισμενα με την πορεια και την οργανωση της,,,
και η πορεια ειχε σκοπο και επρεπε να εχει αρχη και τελος...και ξερετε οτι με ενα δακρυγονο η πορει δεν θα ειχε τελος.
συνεπως το ατομο αυτο ειχε ευθυνες και αγχος...και γιαυτο αντεδρασε υπερβολικα...
αν με διαβαζει ομως να πω οτι και τα σουτια μεταξυ μας χαλανε το κλιμα...οτι ολοι οταν ημασταν 15 χρονων πεταξαμε
μια πετρα οταν δεν επρεπε. και σιγουρα το εκανε και αυτος οπως το εκανα κιεγω.
ο ηγετης δεν χρειαζεται να επιβαλεται συνεχεια μοιραζοντας φαπες...κερδιζει τον σεβασμο των μικροτερων με τις πραξεις του και
με την σταση του.
για το ατομο αυτο εχω ακουσει πολλα καλα πραματα...μακαρι στο μελλον να δικαιολογει το ψευδωνυμο του μονο εκει που χρειαζεται

να πουμε και τα καλα ομως ... που στα μακντοναλς πηγε να ξεφυγει η φαση με τον μαλακα που μας εβρισε...
και θα χαλουσε σιγουρα η πορεια αν δε μπαιναν μπροστα τα αλανια και χωρις να πειραξουν κανεναν ηρεμησαν τον κοσμο...
καποιοι με αγιορειτικες μορφες και γνησια αλληλεγγυη και αγαπη για την ομαδα,,,
και καποιοι με χερια σαν ταναλιες ζορικοι οταν πρεπει μα και ηρεμοι με τους πιτσιρικαδες...
αντε καλη συνεχεια.
υγ.η πορεια πηγαινε πολυ γρηγορα,,,ξεθεωθηκα,,,αν γινεται πορεια καθε εβδομαδα τετοια θα γινω στυλακι.