Εγω αυτο που θελω να πω και ας παρεξηγηθω απο αρκετους,ειναι ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ για καποιους που ενω δεν ειχαν δουλεια προτειμησαν να κατσουν σπιτι τους και να πιουν καφε παρεα στο κονσερβοκουτι η στον υπολογιστη,παρα να ερθουν εστω και για δεκα λεπτα στα δικαστηρια...
Τι να σας πω ρε μαγκες...μπραβο σας,παντα τετοια....Να το χεσω ειλικρινα το οπαδιλικι σας....Και μπορει για καποιους η για ολους εδω μεσα να ακουγετε βαρυ ,αλλα οσοι πηγαν στα δικαστηρια σημερα και ειδαν αυτα τα παιδια καταλαβαινουν.
Αγανακτησα σημερα και συγχρονως απογοητευτηκα......Τα παιδια αυτα ουτε τσογλανια ειναι ουτε χουλιγκανς που πηγαινουν στο γηπεδο για να βγαζουν τις καφριλες τους ειναι...Πανω απο ολα ειναι ΠΑΟΚτσηδες και απο τι φανηκαν για μενα ειναι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες απο μερικους..
Αυτοι τουλαιχιστον ηταν εκει μπροστα και αντιπροσωπευσαν ολωνων την αγανακτηση που νιωσαμε για αυτην την αηδια που λεγετε γαυρος και το υπερασπιστηκαν με την ιδια τους την ελευθερια....Κατι πολυ σημαντικο για εμας που δεν την εχουμε στερηθει ακομη...
Δεν με ενδιαφερει αν συμφωνειτε η οχι,δεν με ενδιαφερει αν η γνωμη σας ταλαντευετε στο κατα ποσο εκαναν μαλακια και πληρωνουν το τιμημα..η οχι....Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι ΠΑΟΚ δεν σημαινει μια Κυριακη στο γηπεδο και ας γινει οτι θελει...ετσι ξερω και εγω να λεω οτι ειμαι ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ σημαινει να δινομαι,να υπερασπιζομαι αυτα τα τεσσερα γραμματα,να στεκομαι στο υψος μου οταν οι αλλοι με πολεμανε,να μην ειμαι ρουφιανος κανενος,να με χτυπανε και να ξανασηκωνομαι,να αγαπω τον αδελφο μου που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και να ειμαι εκει στις πιο δυσκολες στιγμες του...
ΠΑΟΚ ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ....και οταν μοιραζεται η αρρωστια τοτε ο πονος γινετε πιο ανωδυνος η και αντιθετα η χαρα πιο μεγαλη..
Κατι που μερικοι απο εσας ξεχασατε σημερα...
Αυριο ευχομαι να μην ειναι κανενας απο εσας..Να μην ειμαι εγω......
Δυστηχως ομως ειναι αλλοι.....Και με πειραζει παρα πολυ να βλεπω 30 ατομα στα δικαστηρια ΜΟΝΟ,για να συμπαρασταθουν εστω και με την παρουσια τους σε αυτα τα παιδια...Και αυτο γιατι?Ισως γιατι δεν ηταν γνωστοι.....
.Απο ποτε ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ''προσωπο'' για να εχει συμπαρασταση?
Ετσι καταντησαμε δηλαδη?
Λυπαμαι γιατι εγω θυμαμαι εναν λαο που ηταν ολοι για ολους,ακομα και στα ντου εμπαινες μπροστα εστω και για εναν με οποιο κοστος..
Τωρα κοιταμε αν αυτος που δικαζετε ειναι γνωστος μας,η αν του αξιζει να δικαζετε....
Κριτες μπορει να γινουμε ευκολα....Οταν κρινομαστε ομως .....εκει ειναι τα δυσκολα...
υ.γ...Μαθετε ποια ειναι αυτα τα παιδια.....Αφου για καποιους πρεπει να ειναι ''δικος τους'' για να τρεξουν,καντε μια ερωτηση...θα εκπλαγειτε...
Σημερα οι 7........Αυριο μπορει καποιος απο μας να ειναι ο 8ος...
Καλη σας νυχτα
''''ΑΔΕΛΦΙΑ'''.....
23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.......
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!