Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
τι ταμπελες ειναι αυτες που βαζετε στα νησια ρε 'καταλληλο για ζευγαρια'

τοσα ξενοδοχεια χχχ εχει τα νησια τι τα θελετε ουστ

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
Χρειάζομαι info για dusseldorf. οποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει PM.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ναξο ή σιφνο? 15 αυγουστο για μια βδομαδα.. Ή κανενα αλλο κυκλαδονησι. Κριτηριο ομορφη χωρα και χωρια, να εχει λιγο ζωη. Παραλιες ας ειναι και μετριες
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Geo

• Αλλαγή

Offline nik

• Αποστολή
  • **
15 αυγουστου δεν πας πουθενα. τετοια εποχη για 15/8 και αν θα βρεις στη ναξο. εδω για ιουλιο-αυγουστο δεν υπαρχει ουτε καρεκλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναξο και συγκεκριμενα αποκλειστικα Απειρανθο για την ακριβεια τι χωρα, χωρια παραλιες και μαλακιες 7 μερες ρεκλα εκει.. θα παθεις πλακα! Ισως το μονο νησι στις κυκλαδες που φημιζεται περισσοτερο για το κρεας παρα για το ψαρι  :'( :'(

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Ναξο ή σιφνο? 15 αυγουστο για μια βδομαδα.. Ή κανενα αλλο κυκλαδονησι. Κριτηριο ομορφη χωρα και χωρια, να εχει λιγο ζωη. Παραλιες ας ειναι και μετριες
Σαντορινη. Απλα, δεν παίζεται.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Άνδρο θέλω ινφο τηλ από δωμάτιο που έχει ήδη πάει κάποιος

dask???????????????
« Last Edit: July 31, 2015, 00:11:22 by Lennon_ »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Πληροφορίες για Χίο, αν έχει κάποιος, ας δώσει. Κάπρι; Χίος;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
Super! Θα στειλω πμ
Να χαρώ εγώ! Δώσε κι εδώ ρε, να βλέπει ο κόσμος τι παίζει, μην ξαναγράψεις στο μέλλον για όσους. Αυτό που όλοι με είπαν είναι το αμάξι. Οπότε δεν το γλυτώνω το νοίκιασμα...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν πολυ λεει λεννον,,,ησυχα ειναι αλλα τιποτα το ιδιαιτερο
Εχω καποια τηλ σε μπατσι κ γαυριο ψαξε

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Πολύ όμορφο αλλά ήσυχο τουριστικά νησί η Χίος. Για χωριά θα πας σίγουρα Πυργί, Μεστά (ειδικά τα μεστά είναι καταπληκτικά), όμορφος κ ο Κάμπος κ η Λαγκάδα. Παραλίες γλάρους (η μόνη μαζί με την κόμη π έχει beach bar π ίσως φέρνει σε Χαλκιδική) κ μαύρα βόλια. Φαγητό στο απόμερο & το Ρούσικο στα θυμιανά. Γενικά κ στην χώρα θα περπατήσεις κ στο Λιμάνι κ στην απλωταριά. Και μην ξεχάσεις να πας στο Κάστρο (στην χώρα) που ειδικά το βράδυ είναι πολύ όμορφα. Εαν έχεις αρκετές μέρες ίσως κ εναλλακτικά περάσεις κ με την ημερίσια εκδρομή απέναντι στην Σμύρνη.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ήμουν διακοπές Βουδαπέστη πριν λίγο καιρό.

Ωραία πόλη την συνιστώ. όποιος πάει έχω φρέσκιες τις πληροφορίες.

καλτ ιστοριούλα απ το χοτέλ.

έμεινα 6 βράδια.
το 1ο βράδυ είχε στο ισόγειο ένα γαμήλιο πάρτι και η μουσική ακουγόταν σε όλο το ξενοδοχείο. 12 πήρα τηλ στην ρεσεψιον έριξα 2 καντήλια και 1 τέλειωσε το πανηγύρι. στο μεταξύ κάποιες θείτσες όταν σχολούσε το πάρτυ γύρισαν στα δωμάτιά τους και πιάσαν το κουτσομπολιό με ανοιχτές πόρτες στο διάδρομο και κακάριζαν προφανώς ανέμελες μετά το γλέντι. άντεξα πέντε λεπτά. τελικά βγήκα με το βρακί στο διάδρομο είπα στα αγγλικά κοιμόμαστε. με είπε η μία συγνώμη. την είπα στα ελληνικά άντε μπράβο γαμώ το θεό σου και μετά που γύρισαν οι άντρες τους και μιλούσαν κι αυτοί δυνατά τον έριξε η θεία ενα καντήλι στη γλώσσα της και μπήκαν όλοι μέσα.

τη 2η μέρα επειδή είχα ρίει βρισίδια το ρεσεπτιονίστα λόγω επειδή του γαμήλιου πάρτι γυρίζουμε το βράδυ μετά τις βόλτες και βλέπουμε στο δωμάτιο ένα κόκκινο κρασί κ 2 ποτήρια. είχα πει ότι είμαστε κ νιόπαντροι -παπας- για να μας πάρουν με καλό μάτι. το κρασί ήταν προφανώς σαν απολογιτικό.

την 3η μερα ξέχασαν να μας αλλάξουν πετσέτες. πήρα στη ρεσεπτιον έριξα 2 γαλλικά κ μας έφεραν αμέσως.

εκεί που νομίζεις ότι οκ τελειώνουν τα παράπονα φτάνει το 6ο βράδυ. όπου μετά από ημερίσια στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας γυρίζουμε κουρασμένοι στο δωμάτιο.
και ω ναι θεοί. γιατί τόσο κλάσιμο από τον Ξένιο Δία σε αυτή τη μικρή γωνιά της Ευρώπης???
ναι καλά μαντέψατε. δεν είχαν αλλάξει πετσέτες του μπάνιο. κατεβαίνω κάτω. ρίχνω άπειρα μπινελίκια.
στέλνει καπάκι έναν στο δωμάτιο φέρνει καινούριες και τον δίνω τις παλιές.
πρότειναν να αλλάξουμε το δωμάτιο. δε ψηθήκαμε όλο κούρασης.
και εκεί λες ωραία ας μπω να ρίξω ένα κατούρημα -ίσως χέσω κιολα- και τσουπ. ίδια σακούλα στην τουαλέτα.
πέρνω ξανά ρεσεπτιον. τον λεω έλα εγώ είμαι που με τις πετσέτες αφου. λεει παρακαλώ. λεω ξαναστείλε το παιδί να φέρει και κανένα χαρτί υγείας.

ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.
ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΙ με ένα δίσκο από αυτούς που βγάζει η πεθερά όταν πας να ζητήσεις τη νύφη και σε κερνά λικέρ.
μέσα στο δίσκο είχε 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί.
2 ποτήρια.

ΚΑΙ 3 ΚΟΛΩΧΑΡΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟ ΠΥΡΓΑΚΙ.
2 κωλόχαρτα στο πρώτο επίπεδο και απο πάνω το τριτο να ακουμπάει στα άλλα δύο.

δυστυχώς τα νέυρα της στιγμής ήταν τόσα και δε δέχτηκα όλο το πεσκέσι. πήρα μόνο 2 κολώχαρτα και είπα το κρασί δε το θέλω.
κρίμα θα ήταν φωτογραφιάρα.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Τί ξενοδοχείο ήταν τελικά αυτό;

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ήμουν διακοπές Βουδαπέστη πριν λίγο καιρό.

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ  με το κωλόχαρτο που σε φέρανε οι Ούγγροι :'( :'( :'( :'(

Offline memts

• Αποστολή
  • **
ΕΊΜΑΙ με οικογένεια στην γενέτειρα της τερματοφυλακαρας μας, την σκόπελο.  Έχω κλείσει από Απρίλιο όντας σίγουρος πως τέτοια εποχή θα παίζαμε με καμιά Μολδαβία.. .. Υπάρχει ΚΆΝΑ σοβαρό στέκι ΜΕ παοκτσηδες να δω το ματς ή  να το δω ΜΟΝΟΣ στο λάπτοπ ;
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ινφο για παργα? Φευγω αυριο
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ