Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ελεγα να σου την γραψω και την τηλο γιατι την λενε πολλοι για ελευθερο, αλλα προσωπικα δεν ξερω τι θα βρεις εκει..

Για να φυγει η μπιχλα, μπουκαλια λουτρακιου ή μωρομαντιλα για στεγνο καθαρισμα που σου αφηνουν και την μυρωδια του γλυκουλι   :D :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Νταξ, ΠΑΟΚ ειμαστε, θα την βουμε την ακρη. Ευχαριστω πολυ τσακαλια, πηρα μερικες ιδεες, γιατι ειχε κολλησει το μυαλο μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Suicidal

• Βασικός
Γεωργιούπολη Κρήτης αν πας Αυγουστο ΕΧΕΙΣ την ησυχία σου (σε γενικές γραμμές)
ή τζιγκάρει με τίποτα Αγγλους-Ρώσσους και γίνετε ματομούνι;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Προσωπικα δεν μου αρεσε η γεωργουπολη... Οι παραλιες βασικα...
Κοσμο ειχε τα 2 μεσημερια που πηγα...

Οι κρητηκαροι του φορουμ σιγουρα θα σου πουν παραπανω...

Offline Suicidal

• Βασικός
δεν ''καιγομαι'' και τοσο πολυ για τις παραλιες (αν και μια που τ'αναφερες τι δεν σ'αρεσε, η θαλασσα η αμμουδια....)
αλλα τι κοσμος παει γενικα στο μερος αυτο; (πως ειναι ρε παιδι μου ο καβος κερκυρας τζιγκα αγγλους, ετσι το εννοω.)

φημιζεται ας πουμε σαν μερος που πιταρει με αγγλους ρωσσους λαπωνες γιαπωνεζους κτλ.
η το προτιμουν ποιο πολυ ντοπιοι; αντε κρητηκαροι, περιμενω.

α και μην ξεχνατε, ΘΑ πηγαινα με την φαμιλια, δεν θα πηγαινα a la king να ξεπαρταλιαστω στους πηδουλους.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Γεωργιούπολη: ήσυχα, οικογενειακά, αρκετά κοντά στα Χανιά αλλά δεν λέει και πολλά πράγματα σαν παραλία κτλ. Έχει καλό φαί thought. Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι στην Νότια Κρήτη αλλά εσύ αποφασίζεις (που έλεγε και η σειρά παλιά..)

ΥΓ Όταν λέμε ήσυχα μην περιμένεις οτι θα είσαι αυγουστιάτικο εσύ και τα τζιτζίκια απλά δεν γίνεται το τριμπούρδελο που γίνεται στα Μάλια, στην Αγία Μαρίνα κλπ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
+++++

Πανε νοτο billy. Ολη η νοτια πλευρα σπερνει.
Και ναι, εκει θα εισαι μονος σου...  :-*

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Έχουμε info για Μυτιλήνη;;; Που αξίζει να μείνεις κτλ κτλ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πανε στο Πλωμαρι βρες αυτο    πιες 2 ποτηρακια και θα εχεις δει ολη τη Μυτιληνη  :'(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Συγνώμη μπιβ Πλωμάρι = Πιτσιλαδή
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

καλες διακοπες για ολους :'( :'(
« Last Edit: June 23, 2013, 18:21:52 by blaxter4 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Έχουμε info για Μυτιλήνη;;; Που αξίζει να μείνεις κτλ κτλ

Στειλε μου inbox για το τι πληροφοριες θες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Kάποιος αγγλοτραφής, ή που ξέρει από Λονδίνο τέλος πάντων, η περιοχή Shepherd's Bush πώς είναι, καλή, κακή, επικίνδυνη, οικογενειακή, αδιάφορη κλπ...; Επειδή θα'μαι με την κοπέλα μου, να ξέρω αν πρέπει να'χω το νου μου, γιατί εκεί θα μένουμε.

Είναι κοντά σε Kensighton και Hammersmith, που έχω πάει και είναι και γαμώ, αλλά Λονδίνο είναι αυτό...

Μερσί εκ των προτέρων.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

CLUB LARISA

• Guest
Ως το 2004 μπορώ να σου πω, γτ μετα δεν έχω εικόνα της πόλης, αλλά δε νομίζω ν άλλαξαν πολλά. Ειναι σχετικά καλή περιοχή, δεν έχει μανούρα, τριγύρω, περιοχή (τότε) με πολλούς gooks  ;D κ πολλά κινέζικα, στην ευθεία του subway (είναι η circle line αν θυμάμαι καλά) υπάρχει κ η ελληνική καφετέρια byzantium που έχει μεγαλώσει στρατιές γιουνάνηδων φοιτητών (στάση bayswater). Απο την άλλη μεριά είναι το Holland Park και το Ravenscourt Park που είναι καλή φαση. Πολύ κοντά, σε walking distance είναι επίσης το Hyde Park και τα Harrods. Γενικά η περιοχή είναι καλή, κοντά στο city και έχει τσάρκα. Καμία σχέση με Brixton και Southwark, οπότε ξέχνα τα κέρατα και τα ντου.
Καλά να περάσεις και χαιρετίσματα στην ομορφότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης.
« Last Edit: November 27, 2013, 10:07:42 by CLUB »

Offline Suicidal

• Βασικός
κοραπτ, εστειλα μνμ σε αδερφικο φιλο που μενει χρονια κατα 'κει, μολις απαντησει σε δινω τα ινφος.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ελα κοραπτ, παραθετω ενα προς ενα. τωρα , αν βγαλεις ακρη ειναι αλλο θεμα,
αλλα νομιζω αν κανεις μιξ το ποστ μαζι με του κλαμπ εισαι οκ.

είναι ok shepherd's bush μπρο.. σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά, σε κάποια τετράγωνα είναι κομπλέ και υπάρχουν και κάποια που καλύτερα να αποφεύγει τις μεταμεσονύχτιες ώρες... και βασικά στην περιοχή εκεί το περισσότερο "έγκλημα" είναι κλοπές, κυρίως τσαντάκηδες στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που υπάρχει εκεί, όχι συμμορίες και τέτοια... το λονδίνο παντού έτσι είναι περίπου, εκτος περιοχές chelsea που είναι χλίδα και περιοχές east/south london που είναι gang landeinai ok shepherd's bush bro.. σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά, σε κάποια τετράγωνα είναι κομπλέ και υπάρχουν και κάποια που καλύτερα να αποφεύγεις τις μεταμεσονύχτιες ώρες... και βασικά στην περιοχή εκεί το περισσότερο "έγκλημα" είναι κλοπές, κυρίως τσαντάκηδες στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που υπάρχει εκεί, όχι συμμορίες και τέτοια... το λονδίνο παντού έτσι είναι περίπου, εκτος περιοχές chelsea που είναι χλίδα και περιοχές east/south london που είναι gang land

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κυριλα εισαι corrupt, απο κεινη τη μερια ειναι κολεγιο. Βολευει και για βολτες, σε 10 λεπτα εισαι στο κεντρο
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ευχαριστώ μάγκες, αλλά μάλλον παρανοήσατε...  ;D

Για διακοπές πάμε, όχι για ξενιτιά, με το "μένουμε" εννοούσα ότι εκεί θα είναι το ξενοδοχείο...   :'(

Απλά όσες φορές πήγα σ'αυτή την πόλη μετά τις 12 δεν υπάρχει άνθρωπος, οπότε κάτσε να μάθω να ξέρουμε γιατί θα είμαι και με τη γυναίκα.

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση πληροφόρηση και το ενδιαφέρον! Με συγκινήσατε (και δεν κάνω πλάκα...)

@catala and rest above  :inlove: