Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Δεν παιζει να υπαρχει περισσοτερο φιλο σαμιωτης απο μενα..
ελα πες την αληθεια τωρα..για αυτο το λες, ετσι;

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Παιδεια σκοπευο να παω διακοπες καλαματα ξερεται μηπως εχει εκει κανεναν συνδεσμο δικο μας? γιατι μερικες φορες  στην Τουμπα ειχα δει με μπλουζακι καλαματα

Δικούς μας πολλούς θα βρείς, αυτό είναι σίγουρο.
Σύνδεσμος δεν υπάρχει πλέον απ όσο γνωρίζω.
Για να πηδήξεις θα ιδρώσεις πολύ.
Αν πας σε παραλίες θα ευχαριστηθείς τη θάλλασα.
Αν πας βουνό, μη ψάχνεις άδικα, τα έκαψε όλα ο καραμανλής στις πυρκαγιές  :o

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οπωςμαθαμε αποφασισαμε για καλοπιασμα στο αφεντικο σπινος-4 να φορεσουμε φανελες κριστιανο ροναλντο

μολις μιλησα με τους υπευθυνους με την εγγραφη στην εκδρομη θα παρεχεται δωρεαν συλλεκτικο μπλουζακι ημουν και γω χερσονησο φαση και μια φανελα των γκαλακτικος νουμερα και ονοματα περιορισμενα...υπαρχει μια κασιγιας εξτρα απο μεση ανατολη  οποιος θελει πμ
τα σχεδια των  t shirt ο  αντιφα

===για παξους ας δωσει καποιος ινφο

opws_mathame

• Guest
δασκαλε αν κ αυτα ειναι γουστα κατα τη γνωμη μου οι παξοι ειναι ενα ακρως πολυδιαφημισμενο νησι.καλες παραλιες βρισκεις σε ολο το ιονιο.ανυπαρκτη νυχτερινη ζωη πολυ ελια και εκει που κολυμπας σε μικρα κολπακια μπορει ευκολα να δεις να επιπλεει σκατο απο καποιο ιταλικο κοτερο.φυσικα οπου κ αν βρεθεισ σημασια εχει η παρεα και η διαθεση.πολυ καλυτερη φαση απο ιονιο η ιθακη για φαση ησυχιας.καλυτερες παραλιες και πιο πολλα μερη για να δεις.φρικες ιθακης μερος που μπορεις να ξεφρικαρεις

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
κλαμπ για σαπιλα ειναι δλδ το νησι? δε μας κανει τοτε..

γτ ρε κινγκ, ποσο μικρες ειναι δλδ? εδω ο τοι θελει να παει παρο :'( κ επισης τι κανουν στο νησι αν δε παιζει διασκεδαση?

Κοιτα, δεν θελω να ειμαι απολυτος στα ηλικιακα του νησιου.. οταν ειχα παει στα 25-26 ηταν ολα σουπερ και με το νησι και τον κοσμο του.. Τεραστιο και αξεχαστο καλοκαιρι που ακομα το θυμαμε σαν χθες.. Να φανταστεις πηγα καπακι μετα απο 3ημερο στην Ιο, και τελικα η ιος βγηκε τζουφια και η αμοργος τα γαμησε ολα.. Ξαναπηγα προπερσι στα 29 και η πιο μεγαλη που μιλησα ηταν 23  :'( :'( Γενικοτερα ενιωθα λιγο ηλικιωμενος στο μερος... Μπορει να επεσα και στην περιοδο, τι να σου πω.. Ο τρελοJam που ηταν εκει κανα χρονο φανταζομαι πως θα εχει μια γνωμη παραπανω να σου πει. Παντως εγω αδερφε θα πηγαινα και παλι. Δεν πα να εχει και teens, το νησι εχει πολυ καλες παραλιες και ενα απο τα καλυτερα ρακομελα που παιζουν στην μπανανοχωρα. Φωρτωσε οτι reggae εχεις στον σακο σου και πανε στην γη του jah jah..  :rasta: Αμοργο πρεπει να πας εστω μια φορα.. Αξιζει 100%.

Αν το αποφασισεις, τα λεμε απο το τηλ  ;)

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Πατμος..respect.Πηγα για 3ημερο και ηταν τελεια.
Μην νομιζετε οτι ειναι μονο για το μοναστηρι και για το σπηλαιο.

ive4

• Guest
Ξέρει κανείς να μας πει για Αργεντινή Μπουένος Άιρες κτλ ή να ρωτήσουμε απευθείας τον Κύριο Μάκη ;  ;D

Offline t.b

• Αλλαγή
Mια πληροφορία για Μαλδίβες ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να ξαναχτυπήσει κανένα τσουνάμι προς τα τέλη του μήνα

PAOK_VOLOS

• Guest
Εγω ακουσα για 4 Αυγουστου,βορεια ελλαδα..

Offline dave

• Αλλαγή
κλαμπ για σαπιλα ειναι δλδ το νησι? δε μας κανει τοτε..

γτ ρε κινγκ, ποσο μικρες ειναι δλδ? εδω ο τοι θελει να παει παρο :'( κ επισης τι κανουν στο νησι αν δε παιζει διασκεδαση?

Κοιτα, δεν θελω να ειμαι απολυτος στα ηλικιακα του νησιου.. οταν ειχα παει στα 25-26 ηταν ολα σουπερ και με το νησι και τον κοσμο του.. Τεραστιο και αξεχαστο καλοκαιρι που ακομα το θυμαμε σαν χθες.. Να φανταστεις πηγα καπακι μετα απο 3ημερο στην Ιο, και τελικα η ιος βγηκε τζουφια και η αμοργος τα γαμησε ολα.. Ξαναπηγα προπερσι στα 29 και η πιο μεγαλη που μιλησα ηταν 23  :'( :'( Γενικοτερα ενιωθα λιγο ηλικιωμενος στο μερος... Μπορει να επεσα και στην περιοδο, τι να σου πω.. Ο τρελοJam που ηταν εκει κανα χρονο φανταζομαι πως θα εχει μια γνωμη παραπανω να σου πει. Παντως εγω αδερφε θα πηγαινα και παλι. Δεν πα να εχει και teens, το νησι εχει πολυ καλες παραλιες και ενα απο τα καλυτερα ρακομελα που παιζουν στην μπανανοχωρα. Φωρτωσε οτι reggae εχεις στον σακο σου και πανε στην γη του jah jah..  :rasta: Αμοργο πρεπει να πας εστω μια φορα.. Αξιζει 100%.

Αν το αποφασισεις, τα λεμε απο το τηλ  ;)

κινγκαρε καλα μου τα πες για το νησι... ηλικιες 17-19 αιγιαλη και πολυ χρεπι ρε φιλε...καψιμο η φαση

μονο θετικο τα ρακομαγαζα, αμοργιαλος και χυμα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ...

Χωρις πλακα αμα σας βγαλει ποτε ο δρομος προς τα εκει να πατε στους καταρρακτες της Νεδας..απιστευτο μερος δεν υπαρχουν λογια.

ive4

• Guest
Mια πληροφορία για Μαλδίβες ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να ξαναχτυπήσει κανένα τσουνάμι προς τα τέλη του μήνα

γύρισες ; Όλα καλά ;  ;D

Offline petran4

• Αλλαγή
Μολις γυρισα απο Κρητη πολυ καλα ολα και απιστευτα μερη,Βεβαια 7 μερες ειναι ελαχιστες για αυτο το νησι αλλα δε γαμεις.Γεροι να μαστε να ξαναπαμε να δουμε κι αλλα πραματα.Κατα σειρα παραθετω τους νομους που μου αρεσαν.1)Ρεθυμνο 2)Αγιος Νικολαος 3)Ηρακλειο 4)Χανια.
υ.γ Απο αυριο τελος της αδειας,επιστροφη στη δουλεια και στο καθημερινο μπουρδελο. :smack: :12:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
king γαμιεσαι προδοτη

γαμω τα καμπινγκ κ τα μουνια ολα

κανονισε την πορεια σου

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
KING!!!!!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
king γαμιεσαι προδοτη

γαμω τα καμπινγκ κ τα μουνια ολα

κανονισε την πορεια σου
+ μφωνω κ οχι μονο αυτο εχεις ξεχασει κ το βαφτιστιρι σου, οποτε αμα σε ξεχασει κ κεινος τον χειμωνα να μην πει μα μου σου του

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: Διαφορες πληροφοριες για προορισ
« Reply #557 on: July 10, 2012, 01:13:14 »
Kingito ο ζλατανιστής από την Αττική..
Στο live πάντα ερχόταν και για κάμπινγκ μου μιλούσε..
Μου 'λεγε πως στο γάμο θα πάμε όλοι μαζί..
Μέσα στο πολάκι του κι αυτός θα οδηγούσε..

Μα τώρα ξαφνικά μετάνοιωσε και δεν θέλει να ρθει..
Κανόνισε να πάει λέει στη Μύκονο ταξίδι..
Θα πάρει το καράβι αυτός κι οι άλλοι το τρίτο το μακρύ..
Προδότη τον φωνάζουνε, σπιούνο και αρχίδι..
----------------Ρεφρέν-----------------
Όχι ο king δεν πρόκειται να σας τη φέρει..
όχι ρε σεις ο king είναι ψυχή..
Παίξε kingito καλά το νταλαβέρι..
Και μη μας κάνεις χάλι γκάλι την ψυχή..

http://www.youtube.com/watch?v=1-ay0BwMfNs (Embedding disabled, limit reached)

northeagle_4

• Guest