Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Για Πάρο και Αντίπαρο, αν έχουμε τίποτα πληροφορίες κυρίως για παραλίες, φαγητό και κανα μπαρ χαλαρό όμως

Καλά ρε ψυχάκια, στα 48  ;Dσου θυμήθηκες την Πάρο? Παλιμπαιδισμός φάση κέτς? Στην Πάρο πας 19 χρόνων για να πιες ντουμάνια στην Παροικιά, κουμπιά στο Πούντα κ να ξερνάς έξω απο τα Irish club με συνομίληκους.
Μέχρι κ ο google, που γιορτάζει τα 31 του γενέθλια 4 χρόνια τώρα, το έχει διαγράψει το νησί.

Μην πας Πάρο, θα νιώθεις μαθουσάλας ρε μλκα ;)
========================================

Σκεφτομαι να παω Μηλο με την ετσι ξερω γω και νταξει! 8 μερες αλλα οποιον ρωταω μου λεει οτι θα κοψω φλεβες και θα βαρεθω και οτι ειναι πολλες μερες για την Μηλο! Εχετε παει, σας αρεσε; Τι προτεινετε για εκει;

Dark, είναι το νησί με τις καλύτερες παραλίες, αλλά έπεσες σε λάθος εποχές, ήταν υπέροχα πριν το 2000 στην Μήλο, το νησί δεν πολυακουγόταν και είχε ωραία ατμόσφαιρα. Πλέον "Σαντορινίζει" πολύ και βουλιάζει. Μόνο για τις παραλίες, είναι must βέβαια, αλλά μην πας Αύγουστο, θα νομίζεις οτι είσαι στην Λούτσα!
« Last Edit: June 20, 2011, 13:46:34 by CLUB »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
+ απειρο...

Ειπαμε νεο παιδι εισαι και καυλιαρης, αλλα οχι και για παρο ρε μλκ  :'( :'(

Offline toy

• Αλλαγή
κωλόγερε!

Είπε το παιδί της ΚΝΕ...

CLub αυτά που περιγράφεις στα 19 men τα κάναμε στην Ιο, μέχρι να μας απελάσουν απο κεί τα νεροστρούμφ ...

Τώρα για το νησί το ξέρω ότι είναι λίγο τρέντυ για μένα αλλά σε συνδιασμό με αντίπαρο θα βρεθεί η σχετική ισορροπία

Επίσης μη ξεχνάτε ότι τα νιάτα είναι στην ψυχή και στο κ...λί  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
ρε μλκ στην παρο πανε λυκιοπαιδα, θα φριξεις μανα μου  :'( :'(

Offline toy

• Αλλαγή
και γω ρε μλκ σα χτες τέλιωσα το λύκειο....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
πηγαινε τοy, καμια σχεση η παρος η σημερινη με την παρο πριν 10 χρονια πλεον μονο ναουσα εχεθ νταβαντουρι κ κει σε σχεση με παλια καμια σχεση, κ αντιπαρος ειναι ωραια, θα σου προτεινα να μεινεις πισω λιβαδι ειναι ταμαμ για σενα κ απο παραλιες αυτες που λεει ο σκου ειναι γαματες θα περασεις καλα εγγυημενα..

Offline lik4

• Αλλαγή
μιλησε και ο bati,η παραπληροφορηση με πόδια....  :'(

Offline tsag

• Αλλαγή
Η Πάρος είναι επιεικώς για τον πούτσο (βέβαια γούστα είναι αυτά). Είχα πάει πριν 2 χρόνια και το σκυλομετάνιωσα. Άντεξα 2 διανυκτερεύσεις και μετά την έκανα Δονούσα και βρήκα την υγειά μου.

Ένα πράγμα θα πω μόνο: η Πάρος είναι το κατάλληλο νησί για όσους θέλουν να πάνε Μύκονο αλλά φοβούνται μην τους τον ακουμπήσουν τίποτα μπρατσαράδες όταν θα είναι σουρωμένοι. Παρόμοιο σκηνικό αλλά με εμφανώς λιγότερα πουστράκια δξλ.  Εάν σας αρέσει να βγαίνετε σε κλαμπάκια όπου θα περιμένετε καμιά ώρα στην ουρά για να μπείτε τότε είναι το ιδανικό μέρος. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία όπου αυτά τα σκηνικά σας προκαλούν αναγούλα τότε μακριά!!!! Μην περάσετε ούτε κοντά από το νησί...

Αυτά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Català

• Αλλαγή
Ρε τι πάρος και παπάρος και μήλος και ίος ρε;
ΕΙΠΑΜΕ: ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΕΤΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

:icon23:

Δεκτοί και εκτός φόρουμ φυσικά, πληροφορίες στον γιαννιώτη

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πολλα γουστα στην Χερσονησο....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Η Πάρος είναι επιεικώς για τον πούτσο (βέβαια γούστα είναι αυτά). Είχα πάει πριν 2 χρόνια και το σκυλομετάνιωσα. Άντεξα 2 διανυκτερεύσεις και μετά την έκανα Δονούσα και βρήκα την υγειά μου.

Ένα πράγμα θα πω μόνο: η Πάρος είναι το κατάλληλο νησί για όσους θέλουν να πάνε Μύκονο αλλά φοβούνται μην τους τον ακουμπήσουν τίποτα μπρατσαράδες όταν θα είναι σουρωμένοι. Παρόμοιο σκηνικό αλλά με εμφανώς λιγότερα πουστράκια δξλ.  Εάν σας αρέσει να βγαίνετε σε κλαμπάκια όπου θα περιμένετε καμιά ώρα στην ουρά για να μπείτε τότε είναι το ιδανικό μέρος. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία όπου αυτά τα σκηνικά σας προκαλούν αναγούλα τότε μακριά!!!! Μην περάσετε ούτε κοντά από το νησί...

Αυτά

Οχι και να συγκρινουμε την παρο με την μυκοναρα ρε. Ντροπη..
Πρωτα απο ολα η παρος εχει δειγματα απο μουνι ετων 17-19, ενω η μυκοναρα εχει απο μοντελες 20 ετων ως μιλφονια πουτσολυσασμενα ετοιμα για ολα ετων 40 και βαλε. Η συγκριση μεταξυ παρου και μυκονου ειναι αναλογη της πουτσας με την βουρτσα. Η μονη σχεση που μπορει να εχουν ειναι μονο οτι και τα 2 νησια την νυχτα παρταρουν... αλλα και παλι τι να συγκρινεις... Η διαφορα ποιοτητας ειναι χαοδης, γιαυτο και την πληρωνεις..

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Νέος Μαρμαράς και πολύς μου είναι για φέτος...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω μαλλον παλι καβουροτρυπες θα την πεσω γιατι  φραγκα δεν παιζουν

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
toy ακου μπατι-γκολ κ δεν θα χασεις οι αλλοι δεν ξερουν  8)

Offline toy

• Αλλαγή
πες μας και κανά καλό ταβερνείο να τρώμε ρε μπάτι, γιατί μετά το ατέλειωτο κλάμπινγκ με τις λούγκρες και τις τελειόφοιτες του Αρσάκειου το νεανικό μου στομάχι θα πεινάει...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
καμια πληροφορια για σκοπελο;;;

Πολυ πρασινο αλλα δεν μου αρεσε γενικα φιλε μου. Παραλιες μετριες, και η πολη δειχνει λιγο... οτι εχει μεινει στα '90ς.
Πολυ μελισσα και σφηκα να ξερεις :P
Προτεινω Σκιαθο εκτος και αν εχεις παει, πολυ καλυτερες παραλιες, ποιο ωραιο κοσμο (ενταξει εχει και πιτσιρικια) και γενικα... νιωθεις πιο ωραια! Βεβαια παει αναλογα και με τα γουστα! Αλλα οτι η Σκιαθος εχει καλυτερες παραλιες ειναι σιγουρο!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
σκιαθος εχει μετατραπει τα τελευταια 3 χρονια στη μυκονο του βορρα. τιγκα στο μουνι, τρελα clubakia και οι δηθεν κοσμικοι της θεσσαλονικης, οπως κανακης σκορδα κτλ...
ΟΜΩΣ μια σημαντικη πληροφορια που πρεπει οπωσδηποτε να ξερει οποιο ΠΑΟΚτσακι επισκεφτει το νησι! κανονιστε το ταξιδι σας τις ημερες που θα παιζουμε προκριματικα για europa league. οποιος ετυχε να ηταν σκιαθο περσι την ημερα που παιζαμε με ajax στο amsterdam πιστεψτε με εζησε μοναδικες εμπειριες. το πρωι στις παραλιες η συντριπτικη πλειοψηφια με συνδεσμιακα μπλουζακια κτλ, την ωρα του γκολ της ισοφαρισης του ιβιτς να ακους φωνες και ιαχες απο τα ξενοδοχεια, καφετεριες κτλ και το βραδυ συνθηματα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ σε οποιο μαγαζι κλαμπακι κτλ. οσοι λιγοστοι αλλοθρησκοι υπαρχουν το βουλωνουν και δεν τολμανε να κουνηθουν.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε τι πάρος και παπάρος και μήλος και ίος ρε;
ΕΙΠΑΜΕ: ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΕΤΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

:icon23:

Δεκτοί και εκτός φόρουμ φυσικά, πληροφορίες στον γιαννιώτη

:devil:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
σκιαθος εχει μετατραπει τα τελευταια 3 χρονια στη μυκονο του βορρα. τιγκα στο μουνι, τρελα clubakia και οι δηθεν κοσμικοι της θεσσαλονικης, οπως κανακης σκορδα κτλ...

Το πιο μεγαλο ψεμμα που κυκλοφορει τα τελευταια καλοκαιρια...

1. Μυκονος ειναι μονο μια.
2. Clubakia που να παιζουν ρουβαδες, τα μπουκαμισακια τα αμερικανικα και σκυλοκαταστασεις, δεν θεωρουντε clubakia ουτε εχουν καποια σχεση με τις dance clubares της μυκονου
3. Το τρελο μουνι συχναζει στο παλιο λιμανι για χαλαρο ποτακι στις μαξιλαρες, οπου το μονο που μπορεις να κανεις εκει ειναι να κοζαρεις ή να τους πεταξεις καμια μαξιλαρα για το αι γαμησου (απο την καυλα).

Τα γραφω γιατι καποτε ετσι την πατησα και εγω (η μυκονος του βορρα) και τραβαγα τα αρχιδια μου 5 βραδια.