Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παίδες φεύγω τον άλλο μήνα για Πορτογαλία (Λυσαβώνη και Πόρτο ) για ταξίδι του γάμου  μου . Έχει κανείς καμμία ιδέα να μου πει ?  ??? ??? ??? ???
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ξεριζωσε ολα τα καρπουζια του εστοριλ και βαλε φωτια στην κοϊμπρα  ::)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
King κράτα σημειώσεις απο τον ozric ρε μλκα

Done.  O0

Και για τανεςπου πειτε, και για τανεςπου  :smiley4:

Offline babis36

• Αλλαγή
Παίδες φεύγω τον άλλο μήνα για Πορτογαλία (Λυσαβώνη και Πόρτο ) για ταξίδι του γάμου  μου . Έχει κανείς καμμία ιδέα να μου πει ?  ??? ??? ??? ???

Λισσαβωνα αδερφε πηγα περισυ και ειναι πραγματικα πολη με αποψη.Το λιμανι κορυφαιο καθως και τα μπαρακια στο κεντρο που θυμιζουν 70ς και εποχη χιπυς.Υπαρχει και στο κεντρο ενα Μοναστηρι (πολυ γνωστο μου διαφευγει το ονομα) στο οποιο ειναι θαμενος ο Βασκο Ντε Γκαμα και ειναι προστατευμενο απο την Unesko για το οποιο μπορω να σου πω οτι εγω στη ζωη μου τετοια κατασκευη δεν εχω ξαναδει.Εμενα σαν πολη με εντυπωσιασε και επειδη ειχα προσφατη και την Βαρκελωνη την Λισσαβωνα την βαζω πολυ πανω σε χρωμα, αποψη, αξιοθεατα απο την Βαρκελωνη.Για να πω την αληθεια για την Βαρκελωνη καταλαβα οτι ειναι τοσο διασημη (εκτος της Μπαρτσα) λογω του καταλανικου εθνικισμου αλλα και λογω του οτι αυτοδιαφημιζεται σαν πρωτευουσα των πουστηδων της Ευρωπης.Ως γνωστον αυτοι εχουν και προσβαση στα ΜΜΕ οποτε .... Ο.Κ. ειμαι λιγο αυστηρος μαζι τους αλλα βλεποντας την Λισσαβωνα επαθα πλακα.

Υ.Γ. για τανεςπου king εγω μαλακιες μπορω να σας πω και στα δυο πηγα με την γυναικα μου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
diegito οπωσδήποτε να πας καμπ-νου (+μουσείο), ακόμα και αν σιχαίνεσαι τη μπάρτσα. king μπαράκια θα βρεις πολλά και στην παλιά πόλη (από τη ράμπλας και δεξιά ανεβαίνοντάς την προς πιάτσα καταλούνια), αλλά και κλαμπάκια παίζουν σε άλλη περιοχή συγκεντρωμένα. Από "κρέας" παίζει μπόλικο που δραστηριοποιείται εντός πολλών κλαμπ με σκοπό να την πέσουν σε τουρίστες, ζητώντας στη συνέχεια κάτι παλαβά ποσά. Μην πάτε με τίποτα στα κλάμπ που είναι πάνω σε μια γιγάντια εξέδρα κάτω στο λιμάνι, στο τέλος της ράμπλας και μπροστά στο άγαλμα του κολόμβου, γιατί είναι καθαρά τουριστάδικα και κυκλοφορούν και μπόλικα βορειοαφρικάνικα αδέλφια-αθιγγάνια  ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Τα καλα club που ειναι?? γιατι μπερδευτικα...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
δε θυμάμαι την περιοχή. Σε όποιον ταρίφα πεις τι ψάχνεις θα σε πάει  ;)
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
King κράτα σημειώσεις απο τον ozric ρε μλκα

Done.  O0

Και για τανεςπου πειτε, και για τανεςπου  :smiley4:

Στο δρόμο σου από την Ramplas προς την Raval θα βρεις ότι θέλεις King.Μην αγχώνεσαι..... ;D ;D ;D ;D

υ.γ. ξέρω ξέρω δεν κάνεις τέτοια εσύ.ο δρόμος φταίει....

υ.γ2.για club κτλ δεν έχω ιδέα.δεν είναι του γούστου μου.Αριστερά της Ramplas είναι αρχικά η περιοχή Gothic που έχει μπαράκια κτλ.Ακολουθεί πιο κάτω (πάλι στα αριστερά της Ramplas) η πιάτσα Tripi.Εκεί έιναι τα ροκαδικα που είχαμε σαπίσει εμείς.... :biggrin: :biggrin:
« Last Edit: October 07, 2010, 11:58:34 by ozric »
No Gods,No Masters

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Οκ καταλαβα...

Rablas to Ravals και Ravals to Rablas.
Ευκολη και η βαρκελωνη  :D

Offline babis36

• Αλλαγή
king προσοχη το πορτοφολι στην Rablas.Γινεται της πορνης απο πορτοφολαδες.Και χωρις αυτο αλλωστε τα κοριτσια δεεεεεεε  ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Παίδες φεύγω τον άλλο μήνα για Πορτογαλία (Λυσαβώνη και Πόρτο ) για ταξίδι του γάμου  μου . Έχει κανείς καμμία ιδέα να μου πει ?  ??? ??? ??? ???

Λισσαβωνα αδερφε πηγα περισυ και ειναι πραγματικα πολη με αποψη.Το λιμανι κορυφαιο καθως και τα μπαρακια στο κεντρο που θυμιζουν 70ς και εποχη χιπυς.Υπαρχει και στο κεντρο ενα Μοναστηρι (πολυ γνωστο μου διαφευγει το ονομα) στο οποιο ειναι θαμενος ο Βασκο Ντε Γκαμα και ειναι προστατευμενο απο την Unesko για το οποιο μπορω να σου πω οτι εγω στη ζωη μου τετοια κατασκευη δεν εχω ξαναδει.Εμενα σαν πολη με εντυπωσιασε και επειδη ειχα προσφατη και την Βαρκελωνη την Λισσαβωνα την βαζω πολυ πανω σε χρωμα, αποψη, αξιοθεατα απο την Βαρκελωνη.Για να πω την αληθεια για την Βαρκελωνη καταλαβα οτι ειναι τοσο διασημη (εκτος της Μπαρτσα) λογω του καταλανικου εθνικισμου αλλα και λογω του οτι αυτοδιαφημιζεται σαν πρωτευουσα των πουστηδων της Ευρωπης.Ως γνωστον αυτοι εχουν και προσβαση στα ΜΜΕ οποτε .... Ο.Κ. ειμαι λιγο αυστηρος μαζι τους αλλα βλεποντας την Λισσαβωνα επαθα πλακα.

Υ.Γ. για τανεςπου king εγω μαλακιες μπορω να σας πω και στα δυο πηγα με την γυναικα μου.

mikro, για Λισσαβώνα:

Sightseeing:

1. Castello de Sao Jorge
έχει λίγο περπάτημα αλλα μόλις ανέβετε εκεί πάνω και δείτε την πόλη και το ποτάμι.....!
1β. Όπως θα κατέβεις από Castel, να περάσεις μέσα από τα στενά του Alfama μάλιστα κάπου εκεί είχε μια πλατφόρμα με τρελή θέα !

2. Γενικά όλο το κέντρο, από το λιμάνι κάτω μέσω Baixa μέχρι την πλατεία Pόσσιο είναι πανέμορφο !
    Απο Ρόσσιο προς τα πάνω στα δρομάκια πίσω απο την πλατεία Ρεσταουραντόρες επείσης πανέμορφα!

3. EXPO PARK (οπωσδήποτε στο Oceanarium)

4. Να βγείτε οπωσδήποτε απο την πολη προς Belem ! Θα κατέβεις στην στάση του metro Belem, θα γυρίσεις εκεί τα πάρκα τα παλάτια όλα αυτά (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ Mosteiro dos Jeronimos, αυτό εννοούσε ο babis36 με τον τάφο του Vαsco da Gama) και μετά θα περπατήσεις παραλιακά ως το Torre de Belem.

Για βραδυνή έξοδο:
Bairro Alto ! Το Α και το Ω , αμέτρητα στενά με αμέτρητα μπαράκια.... Σαν clou να ανέβετε εστω και μια φορά στην Ανω πόλη (Bairro Alto) με το Elevador de Santa Justa , δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά must για τουριστικούς λόγους και μόνο :-) Γενικά μαθαίνετε ε΄θκολα η δομή των δρόμων και των στενών στις περιοχές Chiado, Baixa, Bairro Alto που είναι οι ποιό κεντρικές περιοχές. Εγω τουλάχιστον που είχα πάει με την γυναίκα 4-ήμερο τα'μαθα απ΄έξω !
« Last Edit: October 07, 2010, 12:11:49 by Suicidal »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DimNaoussa

• Guest
τα club κινγκ ειναι σε ενα λιμανι τουριστικο που εχουν το οποιο χωριζεται στην μεση απο μια προβλητα...αριστερα της προβλητας ειναι ολα τα φαγαδικα και τα παρακμιακα club..δεξια ειναι τα πιο κυριλε.εκει ειναι και το καλυτερο club της πολης,οπως επισης εκει υπαρχει και το γνωστο μπαρ παγου της βαρκελωνης..εγω σου προτεινω μια μερα να πας στα παρακμιακα(σαν χωροι οχι τοσο πολυ σαν κοσμος) που γινεται της πουτανας απο τα παντα και μια αλλη μερα στα κυριλε..στο μεγαλυτερο club τους παντως οταν ειχα παει βαρουσε μουσικαρα και απο πισω αναλογα με τον ρυθμο εδειχνε τσοντα σε videowall και τα μωρα απο κατω τα αισχη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν γαμιεται και η Βαρκελωνη... αντε κανα παρκο να μετραει που την πεφτουν εξω και καμια καταληψη..

Πειτε για Βαλενθια και Καστεγιον τιποτα :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Θα παρεις στουντιο φλατ μονος σου στο χωριο??  :smiley4:
Μην τον ακουτε τι λεει, για μπαρτσα πειτε  :D

ive4

• Guest
Για Βαρκελώνη 2 μέρες δε σου φτάνουν με τίποτα!

Αξίζει να δεις την Σαγράδα Φαμίλια τουλάχιστον από έξω.
Αν σ αρέσουν τα γοτθικά κτίρια δες απέξω και τον Καθεδρικό της Βαρκελώνης.
Για βόλτες είναι πολύ καλά στη Ράμπλας, αλλά έχει υπερβολικά πολύ κόσμο. Σε τοίχους έχει χαραγμένο μήνυμα ΄΄προσοχή κλέφτες΄΄ και όπως είπε ο φίλος πριν πρόσεχε πορτοφόλια κτλ.

Επίσης αξίζει βόλτα από το Palau Nacional Museu Nacional προς την Placa d Espanya. Είναι σκαλάκια που τα κατεβαίνεις και είναι πολύ απολαυστικό, ειδικά αν πας με γκομενα. Έχει και ένα συντριβάνι που το απόγευμα άλλαζε φωτισμό. Α στο βουνό που ξεκινάει το Museu Nacional είναι το Μονζουίκ και εκεί είναι οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις και βασικά το γήπεδο της Εσπανιόλ και δίπλα το Palau Sant Jordi που νομίζω ο ΠΑΟΚ έχει παίξει παιχνίδια εκεί κάποτε. Έχει και τελεφερίκ, για βόλτες πάνω από το βουνό αλλά δε ξέρω πόσο αξίζει.
Στο λιμάνι έχει ωραίο σκηνικό να αράξεις για καφέ. Και ένα διάσημο ενυδρείο μέσα στη θάλασσα!

Ελ Ραβάλ και Πλατσα Καταλούνια παίζουν πολλα μαγαζιά που με 12 ευρώ τρώς όσο γουστάρεις. Πεινάς, δε πεινάς φάε  8) Καλύτερα τα 12 ευρώ να στα φάει ο κάθε Χορχε Χοσέ Ράφα Ναδαλ, παρά ο Χόρχε Παπανδρέου.

Για το Καμπ Νου δεν συζητάμε. Αν πας Βαρκελώνη και δε το δεις, δεν πήγες Βαρκελώνη.
Μουσείο Μπάρτσα ακριβό αλλά πολύ καλό! Ξενάγηση μέσα στο γήπεδο γαμάτη.
Θα δεις και πολύ σεβασμό σε αθλήματα όπως το βόλλει και το χαντμπολ.

Στους σταθμούς μετρό δεν ανοίγουν οι πόρτες αν δεν έχεις έγκυρο εισητήριο  8)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παίδες φεύγω τον άλλο μήνα για Πορτογαλία (Λυσαβώνη και Πόρτο ) για ταξίδι του γάμου  μου . Έχει κανείς καμμία ιδέα να μου πει ?  ??? ??? ??? ???

mikro, για Λισσαβώνα:

Sightseeing:

1. Castello de Sao Jorge
έχει λίγο περπάτημα αλλα μόλις ανέβετε εκεί πάνω και δείτε την πόλη και το ποτάμι.....!
1β. Όπως θα κατέβεις από Castel, να περάσεις μέσα από τα στενά του Alfama μάλιστα κάπου εκεί είχε μια πλατφόρμα με τρελή θέα !

2. Γενικά όλο το κέντρο, από το λιμάνι κάτω μέσω Baixa μέχρι την πλατεία Pόσσιο είναι πανέμορφο !
    Απο Ρόσσιο προς τα πάνω στα δρομάκια πίσω απο την πλατεία Ρεσταουραντόρες επείσης πανέμορφα!

3. EXPO PARK (οπωσδήποτε στο Oceanarium)

4. Να βγείτε οπωσδήποτε απο την πολη προς Belem ! Θα κατέβεις στην στάση του metro Belem, θα γυρίσεις εκεί τα πάρκα τα παλάτια όλα αυτά (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ Mosteiro dos Jeronimos, αυτό εννοούσε ο babis36 με τον τάφο του Vαsco da Gama) και μετά θα περπατήσεις παραλιακά ως το Torre de Belem.

Για βραδυνή έξοδο:
Bairro Alto ! Το Α και το Ω , αμέτρητα στενά με αμέτρητα μπαράκια.... Σαν clou να ανέβετε εστω και μια φορά στην Ανω πόλη (Bairro Alto) με το Elevador de Santa Justa , δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά must για τουριστικούς λόγους και μόνο :-) Γενικά μαθαίνετε ε΄θκολα η δομή των δρόμων και των στενών στις περιοχές Chiado, Baixa, Bairro Alto που είναι οι ποιό κεντρικές περιοχές. Εγω τουλάχιστον που είχα πάει με την γυναίκα 4-ήμερο τα'μαθα απ΄έξω !

Καλυτερα δεν θα μπορουσε να τα γραψει ο Billy.
Να πω και εγω απλα, οτι περισυ που πηγα Πορτογαλια ηταν υπεροχα, χωρα πολυ πιο ομορφη απο την Ελλαδα, απορω πως θελουμε να συγκρινομαστε μαζι τους. Αν δεις το μετρο του Πορτο φιλε και σκεφτεις οτι στην Θεσσαλονικη ακομα σκαβουμε με κουβαδακια θα παθεις πλακα. Το φαγητο του μονο που δεν μου αρεσε πολυ. Οι Πορτογαλιδες ψιλο μπαζακια, αλλα οχι τοσο τραγικες οσο αλλες Ευρωπαιες. Αν μπορεις πανε και Εστοριλ - Κασκαις ειναι και εκει ωραια! Εγω μαλιστα πηγα Μαιο και καναμε κανονικα μπανιο!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Σίντρα και Μπελέμ γαμάτη φάση , αλλά και γενικότερα όλη η Λυσσαβώνα τέλεια. Λοιπόν τώρα έχω κάτι πιο δύσκολο , και θα ήθελα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βοήθεια. Σκέφτομαστε με την γυναίκα να πάμε το καλοκαίρι Αυστραλία. Έχω μία εντύπωση πως κάποιος από το φόρουμ πρέπει να είναι από εκεί. Επειδή με τα ταξιδιωτικά πέφτει χοντρό ξέσκισμα στις τιμές, αποφασίσαμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε μόνοι μας το ταξίδι , αλλά πολύ απλά σε μία από τισ δύο μεγάλες πόλεις (Sydney , Μελβούρνη) . Θα ήθελα να θερμοπαρακαλέσω όποιον έχει γνωστούς, ή έχει πάει ή έστω ξέρει κάποια πράγματα , να με βοηθήσει γιατί ψάχνω ψάχνω έχω χαθεί λίγο. Ξέρω είναι λίγο τεράστιο το ταξίδι , αλλά θέλουμε εδώ και χρόνια να πάμε :D . Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω απο προσωπική εμπειρία , ας με στείλει ενα Pm , θα του είμαι ευγνώμων :D  :inlove: :inlove:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...