Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
"γαρντασια" μπορεί κάποιος να μου δόση καμια πληροφορία για το κουκλάκης villa στο περίβολο σαντορίνης?thanks προκαταβολικά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Φανταρος θα πας ρε συ οι διακοπες? :D :D

Χωρις πλακα Σαμοθρακη τα σπαει ειδικα οι βαθρες.. μετραει να πας αν δεν εχεις παει ποτε.. και Μυτιληνη μια χαρα ειναι αλλα μεγαλο νησι.. θες μεσο να τα γυρισεις ολα.. για Σαμο και Λημνο δεν ξερω δεν εχω παει.

:lol: :lol: :lol:
Η αληθεια ειναι τωρα που τα ξανα διαβαζω και εγω αυτο βλεπω... Μαλλον θα οδευσω προς Κυκλαδες παλι, η προταση για Μηλο οπως λεει και ο koutsg4 .
Lioste να σου πω ρε, το "μας ποιανει ναυτια" περιλαμβανει και εσενα οντως ή πρεπει να σε περιλαμβανει σαν μελος της σχεσης;; :lol:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παιδιά μεγάλη χάρη αν ξέρει κανείς τίποτα για Αμοργό  (φτηνά δωμάτια που να πάμε κτλ κτλ ) ας με στείλει ένα μήνυμα !!! Ευχαριστώ πολύ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αμα ψαξετε το τοπικ θα βρειτε αρκετες πληροφοριες για πολλα απο τα μερη που ψαχνετε...

πχ για φολεγανδρο ειχα ποσταρει καποτε εδω... http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8746.msg189955.html#msg189955

Παρακατω εχει και για αμοργο κλπ..

Σχετικα με τα δωματια η αμοργος ειναι απο τα φτηνα νησια... Αλλα τα σπιτια ειναι χρεπια. Για αυτο το λογο θα προτεινα camping αιγιαλης που εχει και περισσοτερο τζερτζελο.

Επισης, επειδη καποτε περασα πολυ καλα στην αμοργο, περσι που ξαναπηγα δεν περασα το ιδιο καλα λογο ηλικιακης διαφορας με το υπολοιπο νησι... σπανια εβρισκα ανθρωπο πανω απο τα 23-24.. παιζει να ηταν και η περιοδος, δεν ξερω, παντως εχε το κατα νου και αυτο.. εκτος και αν κανονιζεις να πας με γυναικα, οποτε το νησι για κατι τετοιο το θεωρω αρκετα καλη επιλογη.

« Last Edit: May 28, 2010, 15:33:30 by king »

JamaicaN

• Guest
King, φέτος παίζουμε και Ευρώπη, κοίτα να γυρίσεις κατα τον Ιούλιο και προς Θεού κοίτα μη σε πει ο Jamaican "μην μασάς, σε κοψα εγώ εισιτήριο επιστροφής....".   Jamaican και μέσα μεταφοράς (τρένα, λεοφορεία, πλοία, αεροπλάνα) είναι έννοιες αντίθετες...

Kακοπερνάτε και οι δυο ΓΑΜΝΙΟΛΕΣ στην Αμοργό....
:lol: :lol:

κι ομως ηταν πισω στην ωρα του !!
ΚΛΑΜΠ εχεις 2 βδομαδες να μου ρθεις  8)

mikro σουστειλα πμ, και μην τον ακους τον king αυτος ειναι παππους ετοιμος για γαμο!!!!!  :inlove:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Jamaican χαζευα το τοπικ για να δω παλιοτερες πληροφοριες και επεσα σε σενα, που θα εφευγες Καρπαθο! Τι εγινε φιλε μου, εφυγες απο εκει; Πως ηταν τελικα; :)

JamaicaN

• Guest
Δεν πηγα τελικα, και τωρα μπορω να σου πω οτι το μετανιωσα......
Δεν πειραζει το ξεπληρωσα με την Αμοργο...Hard core φαση το χειμωνα.... :o

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
King, φέτος παίζουμε και Ευρώπη, κοίτα να γυρίσεις κατα τον Ιούλιο και προς Θεού κοίτα μη σε πει ο Jamaican "μην μασάς, σε κοψα εγώ εισιτήριο επιστροφής....".   Jamaican και μέσα μεταφοράς (τρένα, λεοφορεία, πλοία, αεροπλάνα) είναι έννοιες αντίθετες...

Kακοπερνάτε και οι δυο ΓΑΜΝΙΟΛΕΣ στην Αμοργό....
:lol: :lol:

κι ομως ηταν πισω στην ωρα του !!
ΚΛΑΜΠ εχεις 2 βδομαδες να μου ρθεις  8)

mikro σουστειλα πμ, και μην τον ακους τον king αυτος ειναι παππους ετοιμος για γαμο!!!!!  :inlove:

Ρε αδερφέ , και εγώ Νοέμβριο παντρεύομαι !!!! ΕΛΕΟΣ !!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για Κύθηρα μπορεί να μας πει κανείς?? Από που πας?? τιμές?? χρειάζεται αμάξι?? και αν έχει βασικά καλές παραλίες και μόνο αυτές. Ζωή και τέτοια δεν με ενδιαφέρουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πωπω εχουμε μαζευτει εδω ολοι οι αγαπουλες...  :D

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Τι να κάνομεν ... Είμαστε ερωτιάρικος λαός  ;D ;D ;D ;D

Offline toy

• Αλλαγή
Τα Κύθηρα από παραλίες είναι γαμάτα αρκετές και πολύ καλές, φαγητό επίσεις πολύ καλό αυλέμωνα οπωσδήποτε για ψάρια .
Εγώ πήγα πρίν καμια δεκαετία το μόνο πρόβλημα τότε ήταν ότι έπαιζε πολύ χωματόδρωμος για να φτάσεις στις παραλίες, ώστοσο μου παν ότι πλέον τα φτιάξανε όλα. Ζωη νυχτερινή δεν έιχε καθόλου τότε, αλλά γενικά αξίζει  .
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
λοιπον παιδες εχω 2 νησια στα υποψιν το ενα ειναι η μηλος κ το αλλο η σεριφος αλλα πρωτη επιλογη η μηλος, οποιος εχει παει ας ριξει καμια πληροφορια, και οτι αλλο εχετε να προτεινετε το συζηταμε...

DimNaoussa

• Guest
ΓΙΑ ΠΑΡΟ ΚΑΜΙΑ ΛΗΡΟΦΟΡΙΑ? ?JAMAICAN? ?? ??

giannis80

• Guest
Δεν είναι άσχημα Πάρο. Έχει ωραίες παραλίες, σχετικά ωραίο κόσμο. Νάουσα είναι όλα τα μπαράκια, εκεί γίνεται ο χαμός , μπορείς να νοικιάσεις δωμάτιο εκεί. Παροικιά πιο ήσυχα, αν είναι να νοικιάσεις αμάξι μπορείς να μείνεις κι εκεί, δεν είναι μακριά από νάουσα.Πάντως, χρειάζεται κάτι να νοικιάσεις, είτε αυτοκίνητο είτε αμάξι, για να γυρίσεις τις παραλίες. Γενικά, είναι ωραία.

GeorgT

• Guest
Oπως ειπε ο Γιάννης Ναουσσα ο χαμος, Παροικια πιο χαλαρά + εχει μερικά κλαμπ μονο με αγγλους κ για μπανακι στο πουντα beach!

Δεν εχω παει σε πολλα νησιά αλλα γενικα δεν με ενθουσίασε!

(μαλλον γιατι ειχα χτυπησει 40πυρετο με τις μαλακιες  :P)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΓΙΑ ΠΑΡΟ ΚΑΜΙΑ ΛΗΡΟΦΟΡΙΑ? ?JAMAICAN? ?? ??

Ο Ναουσαιος στην Ναουσα των Κυκλαδων :D χεχε.. για κοσμικες φασεις και νταβαντουρια ειναι οτι πρεπει σεριφη!

Παντως αμα θες τετοια φαση θα σ προτεινα Σκιαθο.. της πουτανας το καγκελο γινεται εδω και λιγα χρονια.. το νεο must νησι και καλα..(τιγκα καγκουρονησι)

DimNaoussa

• Guest
πηγε η γκομενα μου περσυ σκιαθο..δεν γινεται η αλεπου 100 και τα αλεπουδακια 101..αρα αποριπτεται τελειως..

ive4

• Guest
Να πας Νάουσσα αν θέλεις τζερτζελέ. Και φυσικά Μπούντα Μπιτς.
Παροικιά αν είσαι σε μέση κατάσταση.
Στα υπόλοιπα μέρη του νησιού αν θέλεις τουρισμό.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μόνο η Νάουσσα ψηλέ προσφέρεται για αχαλίνωτο clubing.
Με λίγο μυαλό φεύγεις με γκόμενα-ες  8) 8) 8)
ΑΡχίΔια