Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17363 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Καμιά πληροφορία για Σέριφοοοο!!
ΑΡχίΔια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ερχεται καλοκαιρακι παιδες... δεν αρχιζουμε να προτεινουμε κανα καλο προορισμο; Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια φετος... θελω κατι διαφορετικο να παω με την σχεση  ::)

Καμια καλη προταση;

Σαμος, Σαμοθρακη, Λεσβος, Λημνος λενε τπτ ή σαπια;  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Φανταρος θα πας ρε συ οι διακοπες? :D :D

Χωρις πλακα Σαμοθρακη τα σπαει ειδικα οι βαθρες.. μετραει να πας αν δεν εχεις παει ποτε.. και Μυτιληνη μια χαρα ειναι αλλα μεγαλο νησι.. θες μεσο να τα γυρισεις ολα.. για Σαμο και Λημνο δεν ξερω δεν εχω παει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ερχεται καλοκαιρακι παιδες... δεν αρχιζουμε να προτεινουμε κανα καλο προορισμο; Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια φετος... θελω κατι διαφορετικο να παω με την σχεση  ::)

Καμια καλη προταση;

Αμα θες για Λεσβο πες μου να σου πω ντιτειλς
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
λιοστε δε λεει και πολλα...καλυτερα με το ιδιο καραβι να συνεχισεις για μηλο..

Καμια καλη προταση;

οπως εισαι darklord παρε μαζι με το λιοστε το καραβι για μηλο...φοβερες παραλιες και ομορφο νησι..

CLUB LARISA

• Guest

Καταπληκτικό νησί με ωραίες παραλίες και πολύ όμορφη χώρα για αραλίκια. Γαμνιολα λιοστε απο τη σημαία την αιτήθηκες την αδειούλα ε?  Θα περάσεις καλά, εκτός αν ψηνεσαι για καφριλίκια, το νησί είναι ήσυχο, δεν είναι για ξεσάλωμα.

pk4

• Guest
Αστον τον μλκ ρε club,μέχρι να πάει θα μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα...
Για τον αδελφό παραπάνω που ρωτάει για Β.Αιγαίο εγώ προτείνω να ψαχτεί για Λήμνο,γαμώ τα νησιά και όχι πάρα πολύ τουριστικό με την καλή την έννοια...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ φίλοι δια τις πληροφορίες σας, αλλά δεν θα πάω Σέριφο τελικά.
Και για να μην αναφέρω όλες τις Κυκλάδες, Σποράδες, Αργοσαρωνικό και κάθε Ελληνική Βραχονησίδα, όταν οριστικοποιηθεί κάτι θα σας ξαναενοχλήσω.
Παρόλ'αυτά αν έχετε τίποτα να προτείνετε κάποιον μαγευτικό προορισμό για ήσυχα πράγματα (γυναίκα γαρ) κάντε το ελεύθερα, πάρτε υποψην οτί μετράμε και την απόσταση γιατί μας πιάνει ναυτία!

Ευχαριστώ.
ΑΡχίΔια

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πηγαινε Ιονιο πατριωτακι να γινεις μαγκας, δεν εχει πολυ καραβι οπου και να πας οποτε εισαι κομπλε με την ναυτια. Εκτος αν εχεις θεμα και με την οδηγηση, οποτε εκει αποσυρε την  :D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Τρελός είσαι ρεε;;; Τόσα χιλιόμετρα με το αμάξι;;;;  :'( :'( :'( :'( Θα σου ρθει κάνα τσόκαρο, πρόσεχε τι λες!!!!
ΑΡχίΔια

Offline scouser4

• Αλλαγή
Πήγαινε στην μαγευτική Γλυφάδα τότε ρε μαλάκα ;D

Και παραλία έχει,δίπλα είναι , ούτε πρόβλημα ναυτίας έχεις. :P

kostas4

• Guest
σκεφτομαι να παω προς Παξους φετος, εχει παει κανεις να μου πει τι γινεται στο περιπου?εχω ακουσει καλα σχολια γενικα

GeorgT

• Guest
Οικονομική κρίση λεμε καντε διακοπές Θεσσαλονικη!! Οπως ενας σφηχτερμαν που βούτηξε προχθες στον θερμαικο μπροστα στο άγαλμα του Μ. Αλεξανδρου!!   :cwm12: :cwm12: :smack:

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
kostas4  Ýøá÷íá ãéá ðáîïõò, ðÞñá ôçë, ñþôçóá ôáîéäéùôéêü êëð.

ÓÕÌÐÅÑÁÓÌÁ: ðïëý õøçëÝò ôéìÝò ìå ðïëý ÷áìçëÝò õðçñåóßåò. ôï áíôßèåôï ôïõ value for money. ÂÝâáéá Ý÷åé êáé 2-3 êáëÜ áëëÜ ðáßæåé ñüëï ðüóá € äéáèÝôåéò. Åãþ Ýäéíá ãéá high season 80€ ôï ðïëý êáé Ýâñéóêá ìüíï á÷ïýñéá - êÜôé ÷áìüóðéôá. ÂÝâáéá ðáñáëßåò äå ôï óõæçôþ - Ýéíáé êïñõöÞ áðü üôé ëÝíå ãíùóôïß ìïõ ðïõ Ý÷ïõí ðÜåé áëëÜ åêåß ðïõ êüëëçóá êáé ôï áêýñùóá åßíáé áõôü ðïõ óïõ åßðá óôçí áñ÷Þ. ÂÝâáéá áò ìçí åßìáé õðåñâïëéêüò (ßóùò Ý÷ù êáëÜ ãïýóôá), áðëÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ ëÝù.

áí èåò ðëçñïöïñßåò óïõ óôÝëíù êáé Ýíá excel ìå äéÜöïñá óôïé÷åßá (sites) ðïõ Ý÷ù êñáôÞóåé.

ôåëéêÜ Ýêëåéóá ËåõêÜäá ãé Üëëç ìéá öïñÜ, ìéáò êáé ôï Ðüñôï Êáôóßêé åßíáé êïñõöáßá ðáñáëßá ãéá íá êÜíåéò ìðÜíéï êáé íá öýãåé áðü ðÜíù ìïõ üëç ç ìõñùäéÜ ôïõ êáðíïãüíïõ ôçò ÷ñïíéÜò ðïõ ìáò ðÝñáóå  ;D ;D ;D

offtopic: åý÷ïìáé ôïõ ÷ñüíïõ íá ôá âÜæïõìå öùôéÜ óå êÜèå ìáôò êáé åý÷ïìáé ïé ÷áæïãêüìåíåò êáé ïé öëþñïé íá ðÜñïõí ðüäé áðü ôçí 4.
áí ôï áíôÝ÷ïõí ôüôå ôïõò ðñïôåßíù ËåõêÜäá ãéá ìðÜíéï óôéò ðåíôáêÜèáñåò ðáñáëßåò ôçò.

ÖÝôïò ëÝù íá ðÜù êáé óôï Óýíäåóìï íá ðéù êáöÝ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
να πας στο συνδεσμο, τα παιδια ειναι κορυφαια..

οσο για τους παξους η καλυτερη παραλια νομιζω οτι ανηκει στους αντι-παξους..
η "πρωτευουσα" αν κ μικρη προσφερεται για βολτιτσα ψαρακι κτλ..
επειδη εκει πηγαινουν αρκετοι ιταλοι νομιζω οτι οι τιμες δεν θα πεσουν πολυ..αν κ πιστευω πως αν ξανατηλεφωνησεις σε ενα μηνα θα κερδισεις ενα δεκαευρο-πενταευρο τη μερα..
εχω την εντυπωση οτι φετος ειναι μεγαλη ευκαιρια για διακοπες στο αιγαιο-κυκλαδες..μπορεις με διαπραγματευσεις να πετυχεις καλες τιμες, ειδικα εαν η προσπαθεια να κλεισεις δωματιο γινει τελη ιουνιου με αρχες ιουλη..
ελπιζω να βαλανε μυαλο επιτελους...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
80 ευρω?? Και δεν πας μια Λιθουανια ή Λετονια να εκτιμησεις τις πραγματικες ομορφιες της φυσης...θα σου ρθει και πιο οικονομικα.

Παντως αυτο με τα ξενοδοχεια και τα rooms to rent ποτε δεν το πιασα στην Ελλαδα. Ειμαστε απο τις λιγες χωρες που το καμπινγκ επιτρεπεται σχεδον παντου διπλα στις θαλασσες. Αντε να το καταλαβω αμα εισαι με κιριλε αισθημα διακοπες αλλα αντροπαρεες...Σκηνουλα που ειναι και κινουμενος γαμιστρωνας (λες και στην γκομενα, κατσε να παρω το μαγιο μου απο μεσα και της ριχνεις κι ενα που λεει ο λογος), μπανακι μεχρι να αφυδατωθεις, χεσιμο στην φυση, χαβαλες...

Απο νησι ειμαι και ελαχιστες φορες εχω δωσει λεφτα για δωματιο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
gkaz4 εχω την εντυπωση οτι το ελευθερο camping απαγορευεται πλεον παντου..
Σιγουρα αυτη η απαγορευση ειναι αντισυνταγματικη καθως η διαμονη μας οπου γουσταρουμε πρεπει να ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας, αλλα κ εμεις ειμαστε πολυ βρωμιαρηδες κ εμεις βρε αδερφε.
πολυ βρωμιαρηδες!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
λιοστε για φολεγανδρο σε κοβω αμα θες ησυχια λιγο ακριβα τα δωματια,φαι ποτο νορμαλ,αμαξι δεν θες και η χωρα ειναι απαιχτη.
πληροφοριες εδω
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απαγορευεται το ελευθερο καμπινγκ? Σοβαρα? Μαλλον εχω μεινει καποια χρονια πισω μιας κι εχω φυγει απο Ελλαδα καιρο τωρα. Αλλα ελα μωρε γκαγκα κι εσυ με την βρωμα...Στον ανθρωπο ειναι η βρωμα, λες κι αμα ενας βρωμιαρης παει σε δωματιο δεν θα κανει τα ιδια. Τωρα αμα καποιος τυπος εχει μαζι του και μια σακουλα με Betadine ε, ενταξει το καμπινγκ δεν προσφερεται.

Απλα η δικια μου λογικη θα ητανε οτι αφου εχω τα λεφτα για να τα δωσω σε δωματιο πιο καλα να παω εκτος ελλαδας. Οχι γιατι η Ελλαδα δεν ειναι ωραιο μερος αλλα γιατι η πλειονοτητα των ανθρωπων που δουλευουν για τον τουρισμο ειναι κλεφτες. Δεν θα ξεχασω που ειχα φιλοξενησει ενα καλοκαιρι κατι γκομενες Σουηδεζες και κατσαμε σε μια ταβερνα να φαμε και μας χρεωνε πραγματα με διπλες τιμες και μισες μεριδες. Μεχρι που του μιλησα στα ελληνικα, γιατι μεχρι τοτε νομιζε οτι ειμασταν κοροιδα Σουηδοι, του εριξα τα γαμοσταυριδια και φυγαμε.

Εχει πλακα να το παιζεις ξενος στην Ελλαδα παντως..καταλαβαινεις τι ρατσα ειμαστε.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε nik παταω το "εδω" αλλα δνε κανει τπτ.. ;D ;D ;D

gkaz4 ελπιζω να μην πληρωσες στην ταβερνα.. πολυ πεταμενη σακουλα ρε φιλε..πολυ πεταμενη σακουλα..η χαλκιδικη ενα διαστημα ειχε γινει ενας απεραντος σκουπιδοτοπος..οχι οτι τωρα ειναι καλυτερα..γιατι ο καθε πικραμενος(κεγω μεσα) προσπαθει να παρει σπιτι κ πλεον δεν υπαρχει δεντρο..