Author Topic: Διαφορες πληροφοριες για προορισμους που επιλεγουμε για τις διακοπες μας.  (Read 17332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εμένα ρε παιδιά η λευκάδα γιατί με φαίνεται παράδεισος?? Ούτε καράβια ούτε λιμάνια, με το αμαξάκι τώρα που φτιάξανε και την εγνατία νομίζω ούτε 4 ώρες δεν είναι, δάσκαλε εσύ αν πάς από καρδίτσα σε έχω και δρομολόγιο φωτιά μέσα από πίνδο ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

JamaicaN

• Guest
Δασκαλε, εγω πηλιο θα ειμαι 3-4 αυγουστου, εχει ενα ξαδερφακι μου ξενοδοχειο στη Μακρυραχη....Αν σε ενδιαφερει πραγματικα θα σου στειλω σιτε....

Δικο μας ξενοδοχειο λεμε.... ;)

υγ. αφου σκεφτομαι να αλλαξω το nick σε Jama11880ican

laz

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Νο greeklish
« Last Edit: July 31, 2009, 23:50:24 by Capricorn »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Έχει εξαφανιστεί σχεδόν το μισό Paokworld
Διακοπουλες ε? Κουφαλες . . .  ;D

Offline tsag

• Αλλαγή
Αλάνια αύριο πάω Βαρκελώνη για 1 εδβομάδα διακοπούλες και αναρωτιόμουν μήπως κανένα μέλος του φόρουμ έχει πάει - ζήσει εκεί και έχει καμιά πρόταση όσον αφορά σε φαγητό αλλά κυρίως βραδινή διασκέδαση (bar, club κλπ).

Γα φαγητό έχω βρει αρκετές πληροφορίες αλλά για νυχτερινή ζωή και ειδικά για καλοκαίρι δεν βγάζω άκρη. Θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια αν ξέρει κανείς

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγω επαθα πλακα με τα βραχια μεσα στη θάλασσα στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου κοντά στο πλωμάρι της Λεσβου....Ακομα και αυτα ΠΑΟΚ γράφουνε!!!!!!!!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ελα ρε tsag...την καλυτερη επιλογη εχεις κανει για διακοπουλες ρε αλανι...Βαρκελωνη  βασικα πηγα πριν 2 χρονια για καμια εβδομαδα...Ειναι μερος φιλε που πραγματικα θα μπορουσες να ζησεις για ολη σου την ζωη.....

Λοιπον δεν επιτρεπεται να πας Βαρκελωνη και να μην πας στην ''πλαζα καταλουνια'' καπως ετσι λεγετε..ειναι η μεγαλυτερη πλατεια στην Βαρκελωνη και εκει εχει τα παντα...Απο το πρωι μεχρι το βραδυ εχει συνεχεια περαντζαδα...Μπορεις να φας να πιεις στα τραπεζακια πανω στην πλατεια και να χαζευεις οτι μπορεις να φανταστεις....
Να δοκιμασεις το παραδοσιακο τους πιατο ''παιγιας'' νομιζω λεγετε ειναι κιτρινο ρυζι με διαφορα μεσα...νοστιμοτατο!

Στην πλατεια εχει τα παντα πλανωδιους πωλητες,μιμους,μαγαζια για τα διαφορα αναμνηστικα δωρα κτλ.θεατρα ,μουσεια ολα μεγαλων διαστασεων,πολυ ψηλα κτηρια παντου...
Απιστευτα τεραστια παρκα οπου και αν πας,οι δρομοι εινια τεραστιοι και εχει και δρομους μονο για ποδηλατα.....Αν περπατησεις την πλατεια μεχρι τελος βγαινεις στην θαλασσα.....οτι καλυτερο για βολτα....

Να πας οπωσδηποτε στο ενυδρειο....θα φας γερο κολλημμα εκει μεσα και θα ξεχασεις να βγεις...Ολα με τεραστια τζαμια που βλεπεις απεναντι....Οσο φτανεις στους καρχαριες δεν χρειαζεται να περπατησεις καθολου....ολα ειναι με κυλιομενους διαδρομους που πανε αργα και θα γουσταρεις κιολας...

Αξιζει επισης να δεις την ''sagrada famillia'' ενας τεραστιος ναος που ακομα κεγω που δεν ειμαι φαν της αρχιτεκτονικης,εκλασα μεντες οταν το αντικρυσα...

Δεν χρειαζετε να σε πω οτι θα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας στο γηπεδο της Μπαρτσελονα...Το εισητηριο πριν 2 χρονια ειχς 75ευρω αν θυμαμαι καλα αλλα περιεχει τα παντα μουσειο,γραφεια τυπου,καφετεριες,μπουτικ,τα παντα...Παρε φωτογραφικη μην σε πω βιντεοκαμερα ειναι πολυ καλυτερα...Αν θες να βγεις με παικτη φωτογραφεια εχει μεσα στο γηπεδο χαρτονια που τους εχουν δωσει την μορφη καποιου παικτη και το περνεις αγκαλια και σε βγαζουν επι πληρωμης φωτο...
Οταν το γυρισεις ολο αναγκαστικα για να βγεις εξω περνας απο την μπουτικ....Δυοροφη με παρα πολυ υλικο μεσα θα χασεις την μπαλα....Οι τιμες ειναι σχετικα καλες....

Οσο το γυρνας το γηπεδο θα κατεβαινεις σκαλες.....Παρε ενα στυλο μαζι σου και γραφε ΠΑΟΚ παντου...Και τσεκαρε αν μπορεσεις αν τα δικα μου συνθηματα υπαρχουν ακομα....Ειχα γραψει παντου........ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Αν θες κλαμπ παρε ταξι (αναλογα και που θα μενεις) και πανε poble espanyol εχει ενα κλαμπακι που λεγετε Λα τεραζα....Δεν εχω παει αλλα κατι φιλοι μου που πηγαν με ειπαν τα καλυτερα...

Βασικα μην αγχωνεσαι για νυχτερινη ζωη γιατι ολα ειναι στο πιατο στρωμενα και ολα περιφερονται γυρω απο την πλατεια θα δεις και μονος σου...

Πισω απο την πλατεια εχει ενα τεραστιο καστρο.Γυρισε το μερα καλυτερα,και οχι νυχτα....Αν θες τιποτα να ψωνισεις .... μην δωσεις λεφτα μπροστα...εχουν εξαφανιστει με την  μια...μην εμπιστευεσε κανεναν...

Μια εβδομαδα που εκατσα Βαρκελωνη μονο την πρωτη μερα πηρα ταξι...Δεν αξιζει ειναι πανακριβο....Παρε ενα χαρτη και γυρισε την οσο αντεχεις...Ετσι θα την μαθεις και πιο καλα θα δεις και ακομα περισσοτερα...
Και μην ξεχνας ''Ρωτωντας πας στην πολη''..........
Αυτα σορρυ αν κουρασα...

κΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς...............περιμενω εντυπωσεις!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Thanx για τα tips KATISI4! Θα τιμήσω τις προτάσεις σου. Το μόνο πρόβλημα με το Καμπ νου είναι ότι θα ήθελα να πάω σαν τρελός αλλά θα είμαι κυρίως με γυναικοπαρέα ρε γαμώτο. Μόνο ενας φίλος θα είναι στην παρέα και αυτός πανάσχετος από ποδοσφαιρικά...  Οπότε παίζει να το κάψω. Ξέρω, έγκλημα θα κάνω αν δεν πάω. Θα το αποφασίσω εκεί πέρα αναλόγως και με τα φράγκα.

Αυτό το La Terrrazza το εντόπισα και εγώ σε διάφορα site. Είδα ότι είναι και ανοιχτό οπότε για καλοκαίρι ό,τι πρέπει. Θα το τιμήσουμε σίγουρα.

Σε μια εβδομάδα θα γράψω εντυπώσεις. Thanx και πάλι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Το μόνο πρόβλημα με το Καμπ νου είναι ότι θα ήθελα να πάω σαν τρελός αλλά θα είμαι κυρίως με γυναικοπαρέα ρε γαμώτο.

Και καλά θα κάνεις να μην πατήσεις στο κοτετσι της μπαρτσελονα . . .   :P  :P  ;D
----
Το σίγουρο είναι οτι θα περάσεις πολύ ομορφα! η katisi παραπάνω μ' εχει καλύψει.
Γενικότερα η Ισπανία είναι απο τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς.  ;)

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Μην τρως άγχος..θα πάμε του χρόνου μερικές χιλιάδες αντροπαρέα :joint:
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
tsag..........

μια που ανάφερε η "κατισι" τα μουσεία....

μουσείο του picasso OLLA τα λεφτά

να βλέπεις τώρα σε χρονοσειρές που όσο "γεραζι" ο PICASSO να αλλάζει η τέχνη του από τοπιογραφία σε αφηρημένη τέχνη.

p. σ. να πούμε kia τα στραβά. μακριά από τους pst pst xashiiiiiiiiiiiiissssssssss --> se pola stena tous petixa.

ούτε να το σκέφτεσαι. σκέτο μαϊμού
PAOK PANO APO OLLA

Offline tsag

• Αλλαγή
@javatone4 αυτό σκέφτηκα και εγώ!!  ;D  :P

@hotdog  αν ήμουν με την κανονική μου παρέα θα έμπαινα στον πειρασμό αλλά τώρα δε το βλέπω. Θα τη βγάλουμε με ξίδια, δε γαμείς   ;D ;D :rasta: :rasta:

Θα χάσω και το ματς ρε πούστη!!! Τώρα το σκέφτηκα. Αλλά έτσι κι αλλιώς περασμένοι είμαστε θα μου πεις.

Να ευχηθώ καλή κλήρωση την Παρασκεύη στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Από τη μία θέλω αγγλική ομάδα μιας και είμαι Αγγλία αλλά από την άλλη όχι γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε. Αντε να δούμε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
μόλις επέστρεψα από Ζάκυνθο. όποιος έχει κάποια ερώτηση ευχαρίστως να βοηθήσω. γύρισα αρκετά μέρη.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω επαθα πλακα με τα βραχια μεσα στη θάλασσα στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου κοντά στο πλωμάρι της Λεσβου....Ακομα και αυτα ΠΑΟΚ γράφουνε!!!!!!!!!!!

xxaxaxaxaxa....
Mantepse...

p.s. sori for greeklish..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
Thanx για τα tips KATISI4! Θα τιμήσω τις προτάσεις σου. Το μόνο πρόβλημα με το Καμπ νου είναι ότι θα ήθελα να πάω σαν τρελός αλλά θα είμαι κυρίως με γυναικοπαρέα ρε γαμώτο. Μόνο ενας φίλος θα είναι στην παρέα και αυτός πανάσχετος από ποδοσφαιρικά...  Οπότε παίζει να το κάψω. Ξέρω, έγκλημα θα κάνω αν δεν πάω. Θα το αποφασίσω εκεί πέρα αναλόγως και με τα φράγκα.

Αυτό το La Terrrazza το εντόπισα και εγώ σε διάφορα site. Είδα ότι είναι και ανοιχτό οπότε για καλοκαίρι ό,τι πρέπει. Θα το τιμήσουμε σίγουρα.

Σε μια εβδομάδα θα γράψω εντυπώσεις. Thanx και πάλι

μάλλον δε σε πρόλαβα αλλά μη χάσεις το Νου Καμπ. Θα ξαμολίσεις τις γκόμενες να αράξουν στο γκαζόν, άμα δε θέλουν να σε ακολουθήσουν και θα πας στο Τουρ του γηπέδου και στο Μουσείο κτλ. Μπορείς να βγάλεις και καμιά φέηκ φώτο με τον Μέσι και να την ανεβάσεις εδώ να πουλάς μούρη χεχε!
Παίζουν κάτι μαγαζιά που με 10 ευρώ τρως τον αγλέουρα, όσο φαγητό θές με 10 ευρώ.

DimNaoussa

• Guest
tsag για βαρκελωνη οτι θελεις στειλε μου Pm..ημουν φετος εκει μια βδομαδα..κατισι το εισητηριο στο γηπεδο εχει 15ευρω..

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
@javatone4 αυτό σκέφτηκα και εγώ!!  ;D  :P

@hotdog  αν ήμουν με την κανονική μου παρέα θα έμπαινα στον πειρασμό αλλά τώρα δε το βλέπω. Θα τη βγάλουμε με ξίδια, δε γαμείς   ;D ;D :rasta: :rasta:

Θα χάσω και το ματς ρε πούστη!!! Τώρα το σκέφτηκα. Αλλά έτσι κι αλλιώς περασμένοι είμαστε θα μου πεις.

Να ευχηθώ καλή κλήρωση την Παρασκεύη στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Από τη μία θέλω αγγλική ομάδα μιας και είμαι Αγγλία αλλά από την άλλη όχι γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε. Αντε να δούμε

Ναι ... Ναι ...τον ''πειρασμό'' θα περιμέναμε... :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
No Gods,No Masters

fatal_invasion

• Guest
Πήγε κανείς πρόσφατα Λήμνο;Θα ήθελα καμια πληροφορία αν γίνεται.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λημνος ειναι για φανταρους μονο ρε τι να πας να κανεις εκει? :D

Χωρις πλακα δεν εχω ιδεα για Λημνο αλλα στο μυαλο μου το χω για τρελο φανταρονησι.. μια φορα εχω περασει πηγαινοντας για Μυτιληνη.. ξεραηλα σκετη.. τουλαχιστον στο λιμανι...

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Πήγε κανείς πρόσφατα Λήμνο;Θα ήθελα καμια πληροφορία αν γίνεται.

Πήγα πέρσι. Απελπιστικά ήσυχο νησί, λίγα μπαρ στη Μύρινα και πολύς στρατός. Πολλές και πολύ ωραίες παραλίες (θυμάμαι Τηγάνι, Εβγάτη, Μικρό Φανάρι, Κέρος). Να φας ψάρια στο Μούδρο, στον Κότσινα και στη Μύρινα. Να πιεις τα κρασιά τους και να φας τα τυριά τους. Δες και τίποτε αρχαία άμα λάχει. Στη Λήμνο φυσάει όλη την ώρα και δεν καταλαβαίνεις τη ζέστη.

Έμεινα στη Μύρινα και εδώ :
http://img5.imageshack.us/i/img3147q.jpg/

Από τη Λήμνο δεν θα ξεχάσω αυτό:
http://img21.imageshack.us/i/img3062o.jpg/
(Εβγάτης)

Θα ξαναπάω, αλλά μόνο παντρεμένος και με παιδιά.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ